wahlgrenis.cz



 WAHLGRENIS        

 

...veci mezi nebem a zemi...




     REGISTRACE       Přihlášení

Požár kapličky: Jak to vnímá ezoterička Wahlgrenis?


Náchod - „Mohlo zde dojít ke zločinu, který ale zatím nebyl odhalen,“ říká Wahlgrenis.
Autor: Věra Sýkorová
25.7.2010 14:18


Ilustrační foto.
Autor: DENÍK/Alena Kaňková

Náchodský deník oslovil několik lidí, kteří se jevy podobnými těm, které jsou zachyceny na fotografii Ladislava Kudláčka (o fotografii si můžete přečíst ZDE ), zabývají.

Zde přinášíme pohled na celou věc od známé ezoteričky, která pochází z Pardubic, veřejnost ji zná jako Wahlgrenis a zabývá se především jemnohmotným světem včetně všeho, co k němu patří:

Na mě tento příběh působí velice zvláštně. Zjevení, kaplička i všechno kolem je v pořádku. Ale když jsem se ptala na požár, ke kterému došlo počátkem července, vypadá to, jako by se tady děly věci, které nemají s čistou „boží cestou“ nic společného. Možná toto místo sloužilo někomu jako úkryt, anebo tady bylo něco přechováváno. Vnímám tady v jistém smyslu zneužití. Nebyl zde soulad s původním vyšším záměrem. S láskou to nemělo nic společného.

Mohlo tady i dojít ke zločinu, který ale zatím nebyl odhalen.

Vypadá to, jako by toto místo bylo zneužilo, a proto muselo dojít k očistě. Požár je očista důkladná. Boží oko se nechtělo na to, co se tady odehrálo nebo odehrávalo, dívat. Příčina požáru nebyla vysvětlena, není to ale důležité. Hořet tady mělo. Snad aby se místo opět očistilo od nelidských skutků nebo nelidských myšlenek.

Obraz Panny Marie na fotografii pořízené po požáru je zcela zřetelný, vnímám její ochranu nad tímto místem, jako by dohlížela, aby všechno bylo zase v pořádku.

Tohle určitě není tragédie, tohle je osvobození.

Připomněli jsme, že kaplička splnila mnoha lidem přání. Na naši otázku, zda je vhodné postavit na tomto místě novou kapličku, a pokud ano, jak by měla vypadat a z čeho se postavit, Wahlgrenis odpovídá:

Kaplička by na tomto místě stát měla. Je zde obrovská vyšší ochrana. To, že se tady Panna Marie zjevovala, nebylo náhodou. Ona má k tomuto místu silnou vazbu a ta splněná přání, která popisujete, mají svůj duchovní podtext.

Těžko říct, jestli by měla být vystavěna ze stejného materiálu jako původní kaplička. Na mě to ale působí tak, že toto místo dostává novou šanci. A stejně jako nikdy nikdo nevstoupí dvakrát do stejné řeky, neměla by se tady opakovat stejná situace.

Pokud bych měla napsat, co nyní vnímám, pak by kaplička měla být postavena ze dřeva. Je mi ale jasné, že kolem budou jiné, tzv. rozumové diskuze a může zvítězit jiný materiál. Doba se posunula dál.

Toto místo je energeticky silné, tryská zde jakoby gejzír energie, proto ostatně i ta zázračná vyléčení. Patronka Panna Marie neodchází... Je (s námi!!!) trpělivá.
© Wahlgrenis 08.08.2010


© 2004-2024 Wahlgrenis Zveřejněné materiály jsou chráněny autorským zákonem. Kopírování a šíření jakékoliv části obsahu bez svolení autora je zakázáno.