wahlgrenis.cz



 WAHLGRENIS        

 

...veci mezi nebem a zemi...




     REGISTRACE       Přihlášení

Proroctví Mayů ? Magda Wimmer


Milá Wahlgrenis,
děkuji Vám.
Tolikrát jsem u Vás načerpala spoustu "krásného" do svého pochopení života. Přeposílám tento zajímavý článeček.
Není pochyb, je to Život sám. Děkuji.
Příjemný čas.
PS.: Zdravím tímto také Elkan z Kudlova ve Zlíně ze dne 18.8.2007.

Proroctví Mayů – Magda Wimmer
www.alunajoy.com
www.13moon.com

Milí přátelé,
mayský kalendář poukazuje na energeticky velmi silné období od 23.7.2010 do 26. 8. 2010. V těchto dnech k nám přímo z centra Hunab´Ku proudí velmi mocná léčivá a transformující energie.
Od 23. 7. jde vlna portálových dní až k 1. 8. 2010.
Od 7. 8. do 26. 8. 2010 nás čeká 20 energeticky velmi zvláštních dní.
Říká se jim Dny středu (Core days)
Core je v překladu jádro, střed, srdce.
Těchto 20 dní tvoří centrální sloup, páteř Tzolkinu (posvátného mayského kalendáře). Tento sloup je nazýván mystickým, protože vše, co je, co se děje, se odráží z tohoto centra.
Tyto dny jsou pro Maye velmi významné, protože sdružují energie všech 260 dnů Tzolkinu a spirálovitě ji rozdělují ven i dovnitř. Dny středu jsou srovnatelné s funkcí čaker, energetických center podél naší páteře. Dny středu jsou jakýmsi svátkem tzolkinu.
Během těchto dní by naše energie měla být víc než jindy silně zaměřena na Tady a Teď.
Během Core days bychom měli být velmi pozorní k obsahu naší mysli, měli bychom se snažit ji neustále vracet do přítomného okamžiku. V těchto dnech k nám bude proudit přímo z centra Mléčné dráhy velmi zvláštní silná kosmická energie za účelem našeho probuzení a léčení, budeme ji nejspíš intenzivně vnímat na všech rovinách.
Od 7. 8. 2010 do 26. 8. 2010 pomyslně procházíme přímo středem Tzolkinu, kde se minulost propojuje s budoucností a odráží se v přítomnosti.
V těchto dnech budeme velmi blízko zdroji našeho života, Hunab K´u.
Hunab K´u se překládá jako Jediný Bůh nebo také Jediný zdroj Hranic a Sil, ale dávní Mayové tak nazývali srdce Mléčné dráhy. Hunab K´u vyzařuje energii a informace. Využívá hvězdy jako čočky, skrze které posílá energii planetám.
Hlavním transformátorem energie z Mléčné dráhy pro naši Zemi je Slunce. Funguje jako čočka, skrze kterou Země dostává přímé galaktické informace. Energie vyzařující z tohoto centra se nachází mimo možnosti našeho vnímání, galaktický a zemský mikrokosmos však leží přímo v něm a každý z nás je jeho individualizovaným projevem. Přenos nové energie z tohoto Zdroje nás tedy ovlivňuje, ať jsme si toho vědomi či ne.
V těchto dnech se otevírají brány k našemu Jádru, k naší podstatě.
Čeká nás velmi intenzivní období, buďte, prosím, na sebe v tyto dny extra opatrní! Plně se ukotvěte v Tady a Teď.
Dobře naslouchejte svému tělu, buďte velmi bdělí a pozorní, dejte čas sami sobě k rozjímání, ponoření se do sebe či k meditování – ať se Vám podaří dobře se na přicházející energie naladit.
Energie proudící z mystického sloupu Tzolkinu vám může pomoci dotknout se Vašeho jádra, Vašeho pravého Já – použijte ji !
Mayští stařešinové (žijící) očekávají nejsilnější dopad těchto energií ve dnech od 17. 8. 2010 do 26. 8. 2010.
Čeká nás další zrychlení času, neboť je toho ještě mnoho, co je potřeba uvolnit a vyčistit z našeho podvědomí, aby Matka Země zvládla svůj Vzestup a my s ní.
Moji milí, využijme tuto příležitost a napojme se na léčivou energii přímo ze Zdroje, uzdravme sami sebe.
Jedině tak můžeme pomoci uzdravit i svět.
Ah Yum Hunab Kú Evam Maya E Ma Ho!
Ať je vesmírný klid úplně v každém z nás!
In Lake´ch.
Sofie
Zdroj: www.alunajoy.com Proroctví Mayů – Magda Wimmer www.13moon.com
Lie 07.08.2010

© Wahlgrenis 07.08.2010

© 2004-2024 Wahlgrenis Zveřejněné materiály jsou chráněny autorským zákonem. Kopírování a šíření jakékoliv části obsahu bez svolení autora je zakázáno.