wahlgrenis.cz



 WAHLGRENIS        

 

...veci mezi nebem a zemi...




     REGISTRACE       Přihlášení

Mé přání se splnilo, manžel se ke mně a synovi minulý měsíc z Itálie konečně nastěhoval


Dobrý večer milá Wahlgrenis,
velmi často pročítám Vaše stránky a vždy se velmi těším na týdenní a denní horoskopy. Minulý rok v prosinci jsem se s Vámi setkala a mé přání se opravdu splnilo, manžel se ke mně a synovi minulý měsíc z Itálie konečně nastěhoval.
Wahlgrenis, nyní mě však velmi trápí manželovy kontakty s člověkem, který má u nás ve městě velmi špatnou pověst. Mí známí mě před ním varují, ať s ním neděláme vůbec žádný kontakt.
Manžel s ním začal teď obchodovat, varování, které mu tlumočím od mých přátel nebere vůbec v potaz a vysmívá se jim.
Nevím, co mám dělat. Mám strach, vždyť už nejsme sami, máme syna.
Snažím se myslet pozitivně, ale obavy jsou silnější.
Martina 06.08.2010

Milá Martino,
gratuluji k posunu ve Vašem vztahu. Návratem manžela z ciziny se mnohé ve Vašem životě změnilo. Přišly nové plány, nové naděje.
Ovšem ten pravý život je najednou jakoby pozastavený, podobně jako byste se rozbíhali jedinou možnou cestou z města, ale v poslední chvíli, kdy už si myslíte, že se před Vámi otevře volná příroda, před Vás spadne mříž a Vy jste zase v té stejné pasti. Nemůžete se zbavit okovů a od pasti, v které jste se se synem ocitla, jakoby nemáte klíče...
Směr, v kterém manžel podniká, není úplně jistý, to víte. Prakticky se dá říct, že zde nejsou perspektivy, proto se rád chytil člověka, který se mu jevil jako důvěryhodný. Má jisté kontakty, nejspíš manželovi nasliboval zisky. Možná to dokonce tento člověk i myslí dobře, ale vyjít to nemůže. Jeho snahy jsou marné. Problém tady je opravdu tento člověk, má to karmicky dané, on sám se z problémů dostat nemůže. Je to jakoby trest pro něho.
Cesta Vašeho manžela se jeví jako jednoznačná, on ví, kam jde, ale neví, kam dojde. Jsou tady ještě nějaké otřesy,než pochopí, že tudy cesta nevede. Nebude mít smysl o tom s ním mluvit, zatím má klapky na očích. Je to složité.
© Wahlgrenis 11.08.2010

Dobrý večer milá Wahlgrenis,
děkuji Vám za odpověď, díky ní si s manželem ušetříme mnoho hádek.
Jsem hlavně vystrašená, ať nás manžel svým podnikáním nezadluží, protože v červnu jsme doplatili půjčku a já bych nové manželovo zadlužení špatně snášela.
Milá Wahl, prosím Vás ještě o jednu radu.
Týká se mého budoucího zaměření. Když jsem byla u Vás, zmínila jsem se, že jsem vystudovala Obchodní akademii. Tehdy jste mi řekla, že to nebyla má nejlepší volba. Nyní jsem na mateřské a za nějakou dobu budu muset si začít hledat novou práci. Před mateřskou jsem byla v Čechách nezaměstnaná.
Mohla byste mi prosím Vás naznačit, na co bych se měla v budoucnu zaměřit?
Děkuji
Martina 01.09.2010

Dobrý den milá Wahlgrenis,
píšu Vám, protože jsem se ocitla ve slepé uličce.
Jsem vdaná 7 let a máme s manželem 1,5 ročního syna. Manžel začal nedávno podnikat, již jsem Vám o tom psala, že manžel se dal do kupy s podivným člověkem.
Nyní si myslím, že začíná zjišťovat, co je to za člověka.
Problém je v tom, že si zlost z neúspěchu vylévá na mě.
Slovně mne uráží, fyzicky na mne útočí, ponižuje mne a vyhrožuje mi, že když nebudu dělat, co on chce, tak se se mnou rozvede a odveze syna do Arábie, kde ho bude vychovávat jeho rodina.
Nejhorší pro mě je, že to všechno dělá před našim synem. Začínám mít z manžela strach, problém máme i po sexuální stránce.
Než jsem otěhotněla, tak jsem brala antikoncepci, ale po porodu jí nechci už více brát, protože vím, že škodí mému zdraví. Začala jsem se symptotermální metodou, ale manžel to neakceptuje, on se nechce nijak omezovat a když odmítám, stavá se agresivní. Žádné vysvětlování, že antikoncepce škodí mému zdraví, nebere. Nevím co dál.
Martina 15.09.2010


© 2004-2024 Wahlgrenis Zveřejněné materiály jsou chráněny autorským zákonem. Kopírování a šíření jakékoliv části obsahu bez svolení autora je zakázáno.