wahlgrenis.cz



 WAHLGRENIS        

 

...veci mezi nebem a zemi...




     REGISTRACE       Přihlášení

Drahomi: byla to zkouška před otevřením mé další brány


Ahoj Wahlinko,
Krkonoše se do mě vepsaly hodně zajímavě a do hloubky... bylo to všechno silné, moc silné...
Nejdříve děkuji Tobě, milá Wahl, za otevření vrátek mezi bytosti, které jsem mohla potkat, nechat je vstoupit do svého příběhu ať z povzdálí, nebo skrze doteky.
Děly se velké věci, byla to práce krásná, ale opravdu vyčerpávající... byl to pro mě jakoby poslední očistec, zkouška před otevřením mé další nové brány.
Krásné, a zároveň i nelehké bylo vstoupit do chaloupky mezi spoustu bytostí se spoustou otevřených příběhů... povedlo se.
V první chvíli jsem nevěděla, jestli to dokážu, se rozkoukat a pokračovat v dalších krůčcích. Bylo to nastoupení do rychle jedoucího vlaku, s rychle ubíhající neznámou krajinou kolem.
Tento můj krátký příběh mezi Vámi všemi byl ohromný, obohacující, očistný, něžný, plný krásných, zajímavých bytostí, obejmutím oplývajících, rozdávajících krásných pohledů svých očí, předávajících mlčky informace... všichni všem.
Děkuji za osobní setkání všem zúčastněným, z celého srdce z vděčností za vše, co jsem skrze Vás prožila.
Je toho v mé duši víc, ale je to mnou nesdělitelné... neumím to dát do slov. Bylo nádherné Vás mlčky pozorovat, Vaše úsměvy i slzy... proměny...
Děkuji, moc...

Více z akce v Krkonoších najdete zde .
drahomi :o) Ra 31.07.2010

© Wahlgrenis 31.07.2010

© 2004-2024 Wahlgrenis Zveřejněné materiály jsou chráněny autorským zákonem. Kopírování a šíření jakékoliv části obsahu bez svolení autora je zakázáno.