wahlgrenis.cz



 WAHLGRENIS        

 

...veci mezi nebem a zemi...




     REGISTRACE       Přihlášení

V posledních měsících jsem si připadala jako časovaná bomba, která praskne, jestli neudělá nějaký krok


Ahojíček Wahlgrenis,
po dlouhé době Ti píšu. Zprávičku jsem Ti psala nedávno na facebooku, ale odpověď mi nepřišla. Vlastně ani pořádně nebylo na co odpovídat, snad jen na to, jestli bych se za Tebou mohla podívat do Břeclavi , až tam budeš. Vážně bych tě ráda viděla.
Naše poslední letmé shledání se odehrálo právě v Břeclavě . Ty jsi tam měla seminář a já o kousek dál byla na cvičení tai-chi s majitelkou čajovny, kde Tvůj seminář probíhal.
Wahl, i když se nevidíme a nejsme v kontaktu, mám tě pořád v srdíčku a často na Tebe myslím, tak, jak myslím a vzpomínám na všechny ty holčiny, které jsem poznala díky Tvým stránkách... Grev, Auape, Síria, Jitřenka, Piškotek, Berunku a Alex a další. Byla jsi tím, co jsem tenkrát hledala. Někoho, kdo mi ukáže kudy tudy do světa duchovna, zázraků a prožitků.
Od té doby, co jsme se viděly naposledy, se toho hodně událo a zas mě to posunulo někam jinam dál. V duchovním světě jsem začala nelézat svoje pravdy, které ke mně chodily a chodí a jsem za ně vděčná. V posledních měsících jsem si připadala jako časovaná bomba, která praskne, jestli neudělá nějaký krok a neventiluje to, co v sobě má.
Mám šílenou potřebu se o všechny svoje pravdy a zkušenosti podělit s ostatními. Buď je moje pravdy osloví a stanou se i jejich pravdami, anebo je neuslyší a proběhnou kolem nich. Tvoje pravdy a moje pravdy nejsou úplně ve všem za jedno, ale podstatu stejnou mají.
Díky tomu jsem si zřídila stránky (http://www.moje-pravdy.estranky.cz). No a teď se dostávám k jádru věci :o).
Žádám Tě o svolení, jak budu psát svůj příběh, jak jsem se dostala k duchovnu a kresbě a podobně, jestli bych mohla dát takové to "zde klikni" a bude tam odkaz na tvoje stránky a konkrétně na stránku, kde Ti třeba posílám svůj první obrázek s kresbou (těch stránek bych asi použila víc).
Další svolení bych od Tebe chtěla, abych si na své stránky mohla dát do odkazů, které doporučuji Tvé stránky. Byla bys tam tak trochu se mnou :o).
Nikomu své pravdy nevnucuji, jen ukazuji svoje úhly pohledu. A je to venku a teď jen dostat odvahu Ti mailík poslat.
Wahl, prosím napiš, alespoň v té věci, co se týče našeho setkání. Jsi obklopena spoustou lidí, které už neznám a tak si nejsem jista, jestli by ses i Ty se mnou chtěla setkat. Pokud od Tebe nedostanu svolení, tak to budu tolerovat a snad to budu i chápat.
Měj se Wahl moc hezky a jak v posledních měsících hlásám???... měj se a směj se a měj kolem sebe jen fajn lidičky.
Mám tě ráda Wahl a děkuji Ti za všechno, co jsi mi kdy dala.
Papapa
Zrzka 27.07.2010

Milá Zrzko,
děkuji za Tvá písmenka. Čtu všechno, co ke mně přichází, vnímám to, jen nemohu na všechno reagovat.
Se vším, co navrhuješ, souhlasím.
Budu samozřejmě moc ráda, když se v Břeclavi objevíš.
Těším se, že se zase uvidíme. Někteří z těch, co byli tehdy v té čajovně, tady dokonce budou také...
© Wahlgrenis 27.07.2010

Ahojíček Wahl,
jsem moc ráda, že jsi mi tak rychle odepsala. Od 7. 8. mám nahlášenou dovolenou a tak teď jen doufám, že mi ji nezruší, protože v práci nás zůstalo málo. Moc se na Tebe těším a pořádně tě postískám a poňuňám a neboj, štěňátko do ucha Ti dělat nebudu :o).
Ráno když jsem psala fiktivní příběh o jednom osudu, tak na stránkách ještě nikdo nebyl a než jsem ho dopsala a vložila, tak bylo pět lidí on line.
Moc Ti děkuji, že jsi prostřednictvím uveřejnění mého e-mailu dala lidem, kteří Tvé stránky navštěvují, o stránkách MOJE PRAVDY vědět. Třeba tam najdou pravdu, která jim bude blízká a stane se i jejich pravdou.
No a taky děkuji za Tvou taktnost o mém studu. Ale fakt mi to bylo nepříjemné Tě žádat o něco, abys pro mě udělala, když nejsme v kontaktu.
Já vím, jsme v kontaktu tom myšlenkovém.
To, že jsou Tvoje stránky trošku jinak uspořádané, to vím...
Nakukuji tam.
Jen už ne tolik jako kdysi, protože jsem měla hodně učení do školy, kterou jsem před rokem začala.
Dnes večer se chystám pustit se do toho osobního příběhu a už se těším, až ho na stránky dám a lidi se dozví, jak jsem k automatce díky Tobě přišla :o). Možná jsi už zapomněla, jak to začalo na prvním chatu u Tebe a tak Ti to ráda připomenu. Já to mám před očima, jako by to bylo včera.
Měj se sluníčko moje a těším se do Břeclavi na Tebe. MĚJ SE A SMĚJ SE ??..
Papapapa MTR
Zrzka 27.07.2010

MIlá Wahl,
s potěšením jsem přečetla článek od Zrzky.
Okamžitě se mi vybavila v paměti, jak ke mně přišla na semináři v Břeclavi, s úsměvem mi říká "ahoj, já jsem Zrzka" ..... "no, ta, jak jsme si psaly u Wahl na stránkách - na chatu"
A já jsem zapátrala v paměti - "ano, už vím"...
Ale moc jsem toho tenkrát neřekla, byla jsem spíš mírně zmatená - z toho, že to všechno vyšlo - seminář a Ty...
A do toho ještě Zrzka, která Ti vykládala, jak si při cvičení hraje s energií jako s míčem.
Prostě jiný svět.
A tak bych tímto chtěla Zrzku pozdravit a vzkázat, že budu moc ráda, když se ještě jednou uvidíme.
Možná už ze sebe dostanu i nějakou kloudnou větu ;-))))
kKrásný den všem
Rudbekie 27.07.2010

Jé....... to je hezké.
Já jsem tam tenkrát proletěla jak nouře....... taková rychlovka.
Ale i ta chvilka s Tebou mi stačila a Rudbekii si pamatuju moc dobře...
Těším se na Vás, holky moje .......
Kurník, já se fakt tak těším :o)
Zrzka 28.07.2010


© 2004-2024 Wahlgrenis Zveřejněné materiály jsou chráněny autorským zákonem. Kopírování a šíření jakékoliv části obsahu bez svolení autora je zakázáno.