wahlgrenis.cz



 WAHLGRENIS        

 

...veci mezi nebem a zemi...




     REGISTRACE       Přihlášení

Pardubice mají své kouzlo v každou roční dobu


Pardubice mají své kouzlo v každou roční dobu. Na valech kolem zámku jsem se procházela ještě jako studentka místního gymnázia... A ráda... No, tohle sice nebylo včera, ale to vůbec nevadí. Důležité je to, co žijeme dnes. Naučila jsem se maximálně vnímat každý okamžik, každou vteřinu... Vnímám vůni kvetoucích lip, bzukot včel, které se chystají medovat... Vnímám vodu Chrudimky, v které jsem se učila plavat, vlévá se do Labe a směřuje někam k Německu... Nikdo nevstoupí dvakrát do stejné řeky.
Bylo krásně...
Ájo, děkuji za společnost. Vím, že ani tohle není samozřejmé.














© Wahlgrenis 25.06.2010

Wahl,
krásné fotky... Povedly se. Ta první má ohromnou hloubku...A ta věžička (Ájo, to je Zelená brána, žádná věžička. Dominanta města! Pozn. W.) mezi stromy...Úžasná atmosféra. Zachytila jsi jimi kouzlo přítomného okamžiku.
Bzukot včel v lipách, klid a soulad v ulicích plných aut... (Ta paní v tom autě, co se zlobila, když jsi fotila její značku, taky byla super... Uvědomění si, kde je ona... a kde jiní...)
Sluníčko, mráčky... děti hrající si v jejich prostoru, děti v kočárku, děti v náručí maminek, děti žvatlající, snažící se sdělit ostatním svoji důležitost... pro sebe, pro ostatní... děti papající od maminek.
Byl to krásný čas her a dobrého oběda, procházky, soutoku, vodopádu slov a uvědomění si důležitosti vlastního těla v parku... (Díky Pardubicím za zasazené keře... ony vědí, proč tam jsou...)
Měj se moc hezky a ještě jednou Ti děkuju.
Ája 25.06.2010

Ahoj,
já Ti s tou bránou ale dávám, co?
Nejdříve jsem ji překřtila nedávno na Prašnou, která je, jak jsi mi řekla, v Praze. Teď už to vím.
No a teď věžička...
A ona je to brána...
Pa
Ája 26.06.2010

Wahl,
..... krásné fotky Pardubic.....
Hned, jak jsem si přečetla nadpis, dýchla na mě atmosféra mého rodného městečka.....
Souhlasím s každou Tvojí větou.....
Pardubice mám moc ráda
Petruška 28.06.2010


© 2004-2024 Wahlgrenis Zveřejněné materiály jsou chráněny autorským zákonem. Kopírování a šíření jakékoliv části obsahu bez svolení autora je zakázáno.