wahlgrenis.cz



 WAHLGRENIS        

 

...veci mezi nebem a zemi...




     REGISTRACE       Přihlášení

Já se teď učím žít život


Milá Wahl,
srdečně zdravím. Jak se máš? Já se učím žít život, tak jsem si to od minulého týdne nazvala. Od pátku je mi dobře, hlavní je, že jsem pochopila, že už žádnou rodinu hledat nebudu. A proč? Protože ji nepotřebuji, já jsem se přijala taková, jaká jsem, a tak se miluji. Tak je mi dobře, sama se sebou, štestí a vše, abych byla štastná, si vytvořím sama v sobě. Vždyt já jsem ta nejdůležitější pro sebe. Rodina, přátelé, děti, známí, kamarádi přicházejí a odcházejí, jsou jen součástí našich životů, na okamžik, na určitou chvíli. Přijdou, odejdou, ale my zůstáváme každý sám za sebe a přitom součástí celku.
Takže ted je mi takhle, takhle se to teď snažím pochopit a UČÍM SE ŽÍT ŽIVOT. Získávám zpět důvěru sama v sebe, na všechny v okolí jsem se upínala. Hledala pomoc a když jsem ji potřebovala, stejně nepřišla. Ale vše je to o zkušenosti, tím jsem měla pochopit to, abych pochopila sebe.
Čeká mě další cesta, další zkoušky, ale to vše je v pořádku. Přijímám vše s pokorou. Prostě se jen učím žít život sama za sebe a pro sebe. Není to jednoduché, nejde to hned, ale nevadí, vůli mám a to je hlavní. Takže začínám chodit do přírody, soustředím se na čakry - harmonizace, učím se hospodařit. To je další zkušenost, co mám získat a naučit se.
Ale jinak začínám být opět štastná a život miluji ještě více.
Měj se hezky a mám tě ráda
Majka 22.06.2010

Majka,
aj ja...takže spolu :o)
Maj sa krásne!
Aj Ty Wahl!

Mia 23.06.2010


© 2004-2024 Wahlgrenis Zveřejněné materiály jsou chráněny autorským zákonem. Kopírování a šíření jakékoliv části obsahu bez svolení autora je zakázáno.