wahlgrenis.cz



 WAHLGRENIS        

 

...veci mezi nebem a zemi...




     REGISTRACE       Přihlášení

Bude v Ostravě seminář na téma - minulé životy?


Dobrý den Wahlgrenis,
chtěl bych se zeptat, jestli nemáte v dohledné době v plánu uspořádat v Ostravě seminář na téma "Minulé životy"? Já a mí přátelé a známí se o toto téma již delší dobu zajímáme a moc by nás těšilo, kdybyste nám osvětlila tento problém ze svého hlediska.
Pokud tedy nic podobného v plánu nemáte, velice Vás žádám a zvážení této
akce.
Hezký zbytek večera, či dne přeje
Lemur 23.05.2010

Dobrý den,
velice si vážím důvěry, se kterou se na mne obracíte.
V Ostravě jsem měla seminář naposledy v prosinci 2009 , brzy budu mít akci v Karviné .
Pokud byste mi doporučil nějaké prostory, kde by bylo možné na dané téma
pohovořit, neměl by být problém, přijela bych. Volný termín o víkendu bych měla ale až někdy v říjnu.


© Wahlgrenis 23.05.2010

Dobrý den,
na vaši přednášku bychom šli poprvé, proto nemám vůbec představu, kolik si Vás pravidelně chodí vyslechnout lidí a jak velkou místnost s jakou kapacitou proto potřebujete.
Velice by nás zajímaly Vaše zkušenosti se "světem po smrti" nebo také reinkarnací. Jak na vše nazírat. Prohlížel jsem si Vaše www a zjistil jsem, že Vám velice často píší lidé, co si myslí, že byli významnou osobností.
Zde by nás zajímal rovněž Váš přístup, co si o těchto lidech myslíte a tak podobně. Protože jim většinou dáváte za pravdu (Sisi, Marie Antoinette, Karel IV., Marylin Monroe).
Má kamarádka, která by si Vás velmi ráda vyslechla, se chystá na podobné téma napsat knihu. Nic velkého, takovou krásnou literaturu a momentálně pro ni sbírá zkušenosti a zážitky takovýchto lidí. Nebylo by proto možné i je kontaktovat, jestli by se něčeho podobného nechtěli zúčastnit?
Osobně se divím, že jste s tolika zkušenostmi ještě sama nevydala na toto téma knihu.
Hezký zbytek dne přeje
Lemur 23.05.2010


© 2004-2024 Wahlgrenis Zveřejněné materiály jsou chráněny autorským zákonem. Kopírování a šíření jakékoliv části obsahu bez svolení autora je zakázáno.