wahlgrenis.cz



 WAHLGRENIS        

 

...veci mezi nebem a zemi...




     REGISTRACE       Přihlášení

Blíží se Tvoj zajtrajší seminár, ktorý je prelomový


Drahá Wahl,
píšem, lebo sa blíži Tvoj zajtrajší seminár , ktorý je prelomový. Nemyslím na Teba a Tvoju odvahu len dnes, dnes len pokladám na "papier"... Viem, že rozumieš. Máš môj obdiv. Za Tvoju odvahu. Ísť novou, neznámou cestou.
Ale píšem i kvôli reakciám na príspevky: Chtěl jsem mít trošku malou moc... a Moje místo u manžela bylo již obsazeno , tak krásne si im odpovedala, toľko nádeje si im dala, musela som sa usmievať z toho tepla, čo bolo cítiť z Tvojich riadkov.
Každému dávaš nádej. Každému rozprestieraš krídla. Každému otváraš oči. Aj v prípade, keď my - ostatní lietame, ale let nie je až taký bezpečný. Ty už vidíš až za roh.
Ďakujem, ďakujem, ďakujem.
Pekný seminár. Pá.
Danka 14.05.2010

Ahoj Wahl,
cítila som, že tam je ešte trochu pochybnosti, ale tiež som cítila, že už si sa rozhodla. Práve preto Ťa obdivujem. To je na tom najťažšie, ale iná cesta nie je, rozhodla si sa aj tak.
Prajem Ti krásny zajtrajší seminár. Ja ho chápem ako prelomový. Zase pôjdeš sama. Ostatní účinkujúci na Tvojich seminároch nech si to do budúcna zariadia tak, ako to vyhovuje im. Nech pokračujú vo svojich úspechoch už vo vlastnej réžii. Sú tiež dospelí...
Mám Ťa rada.
Pá.
Danka 14.05.2010


© 2004-2024 Wahlgrenis Zveřejněné materiály jsou chráněny autorským zákonem. Kopírování a šíření jakékoliv části obsahu bez svolení autora je zakázáno.