wahlgrenis.cz



 WAHLGRENIS        

 

...veci mezi nebem a zemi...




     REGISTRACE       Přihlášení

Já si ráno vychutnávala tohle privilegium..., tuhle vzácnou korunu


Milá Wahlgrenis,
dnešní ráno bylo.... řekla bych vcelku normální, Honzův budíček před šestou, venku už světlo a po dlouhé době sluníčko. Vstala jsem abychom s Pepínem šli do obýváku kam za námi táta dorazí z koupelny, a ani nevím proč jsem se zastavila u okna.... A skrze žaluzie jsem viděla zajímavý úkaz z mraků. Pro foťák jsem nešla, věděla jsem že než bych se stihla vrátit bude to pryč. Podle všeho to bylo určené v tu chvíli jenom mně, řekla jsem to Honzovi že to je zajímavý ale vůbec na to nezareagoval.... Kreslit moc neumím, zkusím ti to jenom popsat....
Představ si blankytné nebe jarního rána, vespod rovná čára z bílých lehoučkých mráčků a k ní se do středu sbíhají tři silnější "pruty" - jako kdyby hodně široké V a mezi tím ještě jeden prakticky kolmý... S trochou fantazie by se to dalo označit za W, ale s tím, že to bylo "ukotveno" v té přímce.... Koukala jsem na to jak přimražená, jak kdyby se okolo mě najednou zastavil život a já si vychutnávala tohle privilegium, tuhle vzácnou korunu....
Ale protože přece jen nevím, co mi to chce tak zcela sdělit, moc ráda bych Tě poprosila o "překlad," zda to má souvislost s blížícím se narozením broučka , nebo se to týká něčeho jiného?
Budu moc vděčná za každé slovo, kterým mi tenhle dar pomůžeš pochopit.
S láskou a vděčností
Orianna 07.05.2010

Ahoj Wahl,
tolik náhod... už musím napsat.
Reaguji na Oriannu a její dnešní přispěvek... Já si ráno vychutnávala tohle privilegium..., tuhle vzácnou korunu
No co říct. Já měla vzkaz v mracích včera po bouřce - viděla jsem tři velké světlé kruhy a pod nimi čtyři světlé pomlčky. První, co mi proletělo hlavou byl systém psaní číslic, který měli Mayové. Nevím proč.
A pak za chvíli ještě trojúhelník a v něm srdíčko.
Síria to malovala, protože mě to natolik zaujalo, že to nešlo prostě přejít, asi to bylo důležité, nebyla jsem schopná napsat mail, musela jsem volat - to normálně opravdu nedělám - ale nebyl to vzkaz pro mě, ale pro miminko, a to to prý pochopilo.
Mám z toho pocit, jakoby naše děti - moje a Orianny - byly nějakým způsobem spojené. Už se toho pocitu nemůžu delší dobu zbavit. Jinak si nedovedu vysvětlit, proč tohle všechno - je toho totiž na pozadí mnohem víc, než by se na první pohled mohlo zdát.
Měj se krásně, jsem zvědavá, co za vzkaz tam má Orianna a její mimi.
Tímto je oba moc zdravím.
Ahoj,
P. Maria 07.05.2010

Ahoj Wahl,
ještě dodatek - psala jsem i Sírii o tom propojení dětí, tak to namalovala. Výsledek přeposílám, ta zpráva evidentně není určena jen pro mě...
Krásný den,
Tak jsem to kreslila, dušičky Vašich dětí jsou spojeny minulým životem - v minulosti tam byla obrovská láska. To spojení je podporováno z nejvyšších míst. Viděla bych to jako osudovu lásku v minulosti, tak velkou, že jí byla dána příležitost v tomto životě. Možné proto ty stejné zážitky, možná proto to ohrožení ve stejnou dobu, možná jsou jejich životy osudově spojeny a jedna bez druhé sem nechce přijít. Něco nádherného!!!!! Co mezi těma dušičkama bylo!!!!
P. Maria 07.05.2010

Wahl,
já jsem dnes ráno ve 4:15 viděla z okna přesně to, co Orianna popisuje. Zapomněla jsem to, až teď mi to přišlo zase do hlavy.
Měj se hezky, přeju krásný víkend
Majka 07.05.2010

Ahojky milá Wahl,
tak jsem se šla podívat, zda jsi ty nebo někdo nezareagoval na můj včerejší příspěvek ohledně koruny v mracích....
A to, co jsem četla, mi vehnalo slzy do očí, ale tak nádherně.... Je to jasný, za pár dní se narodí druhé miminko, ale podle tohoto budeme mít ještě jedno. Podvědomě to vím už léta, a tohle to jen potvrzuje. "Není jiná možnost," když to řeknu nadneseně, prostě narodily se nám děti, které musí být spolu a bez toho třetího by to nebylo komplet, nemohly by splnit to, proč sem vlastně přicházejí. Usmívám se tu jak sluníčko, je mi v tuhle chvíli nádherně. Je to potvrzení shůry...

VAŠE DĚTI JSOU VELMI VZÁCNÉ BYTOSTI, JSOU POŽEHNÁNÍM NEJEN PRO VÁS, ALE PRO VŠECHNY. BUDOU TŘI, A BUDOU RADOSTÍ A ŠTĚSTÍM. VIDĚNÝ ÚKAZ JE JEN POTVRZENÍM TOHO, ŽE SES ROZHODLA SPRÁVNĚ NEBRÁNIT ANI TOMU TŘETÍMU. POKUD BYS TO TOTIŽ UDĚLALA, TEN VZÁCNÝ DAR BY SE ROZPLYNUL A VŠE BY BYLO ŠPATNĚ. VAŠE DĚTI TĚ NIKDY NA ŽIVOTĚ NEOHROZÍ, AŤ SI TI LIDÉ V BÍLÝCH PLÁŠTÍCH ŘÍKAJÍ, CO CHTĚJÍ. MAJÍ SICE VE SPOUSTĚ VĚCECH PRAVDU, ALE NA DALŠÍ SPOUSTU VĚCÍ JSOU KRÁTCÍ. NA TO TOTIŽ NEEXISTUJÍ ŽÁDNÉ TABULKY A MĚŘENÍ A TO JE ZNAČNĚ ZNERVÓZŇUJE. TVÉ ZDRAVOTNÍ PROBLÉMY V TOMTO TĚHOTENSTVÍ TĚ NA TO MĚLY UPOZORNIT, A VE CHVÍLI, KDY SIS TOHO VŠIMLA, TAKÉ POMINULY. TĚŠ SE NA NAROZENÍ SVÉHO SYNKA, MOŽNÁ PŘIJDE DŘÍV, NEŽ MU DALŠÍ BÍLÉ PLÁŠTĚ URČILY. UŽ SE K VÁM NEMŮŽE DOČKAT.

Wahl.... tohle se mi začalo psát tak nějak samo, takže snad jen na vysvětlení - v tomhle těhotenství jsem bojovala s krvácením, a zrovna v takovou dobu, kdy už podpora léky by nezabírala a mimi na záchranu ještě nebylo zralé (12 - 16. týden) takže to skutečně bylo hop nebo trop.
Honza v tu dobu našel ten svůj smaragd, jak jsem ti psala, tak jsem se rozpamatovala na léčbu smaragdovým světlem. Ale vše se změnilo v jednu chvíli.... Protože odmalička nejsem zcela zdravá (mám sníženou funkci srdíčka, normální "smrštivost" je mezi 55 - 75 % a já standardně mívám tak 45 %), tak se kardiolog tváří jako že každé těhotenství je hra s ohněm. Kdybych k němu přišla před tím, než jsem otěhotněla s Pepínem, určitě by mi ho "nedovolil". Proto jsem také nyní přišla až ve 14tt (protože vím, že do 12tt "se to dá řešit" i když pro mě ne) - no jeho nadšení ti popisovat nebudu, a stejně zdůraznil, že ze zdravotních důvodů lze o ukončení žádat i později...
Myslela jsem že po druhém porodu, resp. při něm, požádám o sterilizaci, kvůli tomu srdíčku, abych se nemusela bát dalších komplikací, a dvě děti také není málo radostí a starostí... Ale pak začaly trable s tím hematomem. Trvalo to dlouho, předlouho - skoro dva měsíce.... Dva měsíce nejistot, zda mimi zůstane či ne.... A jak přišly tak odešly - ve chvíli, kdy jsem se zeptala, jestli tedy tu sterilizaci podstupovat nemám.... Do týdne byl hematom pryč. Takže je víc než jasné, že NE, a nyní jsem dostala potvrzení. Děti zkrátka budou tři, protože tři být musejí. A já už teď miluju i své třetí dítě, ať si kdo chce říká, co chce. Tak budu pro okolí nezodpovědná hazardérka s vlastním krkem, ale víš jak, ať mě soudí ten, kdo chodí v mých botách....
A docela mě zaujala poznámka o Martínkově možném dřívějším příchodu na tento svět... Inu uvidíme, každopádně budeš jedna z prvních kdo se to dozví z porodnice zprávičkou.
A ještě bych tě moc chtěla poprosit, předej mail na mě P. Marii, jestli má už delší dobu pocit, že jsme nějak propojené, asi to tak bude :-)
S láskou
Orianna 08.05.2010


© 2004-2024 Wahlgrenis Zveřejněné materiály jsou chráněny autorským zákonem. Kopírování a šíření jakékoliv části obsahu bez svolení autora je zakázáno.