wahlgrenis.cz



 WAHLGRENIS        

 

...veci mezi nebem a zemi...




     REGISTRACE       Přihlášení

Mammas a Pappas


Milá Wahlgrenis,
přeji ti nádherný den. Každý den je nádherný a jiný - je to úžasné. Prostě zázračné .
Tak se snažím přestat myslet na miminko, ale včera jsme byli s miláčkem v kině na filmu Mammas a Pappas - poučný film a mně se moc líbil, miláčkovi moc ne, prý byl depresivní. Ne, byl reálný.
Jen ta honba za miminkem - oni přestali úplně žít a žili jen honbou za miminkem, udělali proto všechno a skončili až u adopce, ale to už si byli cizí... chvílema jsem se v tom viděla...
Ale proč píši sestřenice, kterou ted vídám velmi zřídka, přišla, že má skvělou zprávu - blízko nás je léčitelka a já jsem k ní objednaná, ona mi k ní objednala... nic se neděje náhodou, vid? že jí kamarádka, která se 7 let snažila o mimi, byla u té léčitelky a už čeká dvojčátka. Sestřenice mi tam také odveze a půjde tam se mnou hned příští pátek. Já mám 20.5. jít k doktorce na vyšetření. Já jsem sestřenici neviděla asi dva měsíce, a ona přijde s tímto.
Je krásné, jak se nám snaží všichni pomoci. Mám z toho nádherný pocit. Krásně to zahřeje u srdíčka. Také jsem včera mluvila s kamarádkou, která nám miminko strašně moc přeje a říkala, že se jí o tom už i zdá - a ve snu jsem byla já a ona a ona mi dotáhla k doktorovi na gynekologii a šla tam dokonce se mnou, doktor prý ukazoval na prstech ruky čtyři prsty... že máme jen čtyři procenta otěhotnět.
Všichni o nás mají starost, všichni se nám snaží pomoci, včetně tebe... jsou to všechno znamení a já doufám, že je správně chápu. Všude je vyšší síla...
Měj se krásně
Petruška 05.05.2010

© Wahlgrenis 05.05.2010

© 2004-2024 Wahlgrenis Zveřejněné materiály jsou chráněny autorským zákonem. Kopírování a šíření jakékoliv části obsahu bez svolení autora je zakázáno.