wahlgrenis.cz



 WAHLGRENIS        

 

...veci mezi nebem a zemi...




     REGISTRACE       Přihlášení

Wahl, něco se děje


Wahl,
něco se děje. Motá se mi hrozně hlava, jako by se posunuju v čase - špatně se to vysvětluje, ale nejde "soukromě" o mě. To poznám.
Je to jakoby "nějaké globální vyrovnávání účtů", jako by se jednalo snad o nás o "všechny"... nějak. A jak jsem hypersenzitivní, jako by to se mnou smýkalo ze strany na stranu ne mnoha úrovních i v čase.
Uff
Hanka 17.04.2010

Wahl,
jsem nachlazená, sobka na islandu sem posílá popílek, zemětřesení v číně, na závěr dne emanuel pozvracel mě, sebe, a komplet postýlku.. (že to shrnuju takhle pod sebe, neznamená, že to má stejnou prioritu;o)
mám děsnou rýmu, Tuleň mi dokonce dělala večer reiki na dálku..to prý ta sobka na islandu..kdo ví, bolej mě plíce.
narocny to je..
země se hýbe.
Sobka na jednom místě, na opačný straně zeměkoule zemětřesení (čína) Je to i nekde v proroctví, musí to být
Jasnovidci by neměli koukat na katastrofický filmy.. mohou mít spojený vědomí.. třeba.. pak jeden kouká na horor, vidí to druhej a už to upaluje zapsat.. a píše, že v roce 2000 nastane konec světa.. a on to byl jen oskarovitý trhák... znáš to.
filmy.. stejně nesmyslný jako billboardy, prostě se to plete.. tohle je špatně
nastesti to jde mimo me..
když jsi mimo tělo, přemísťuješ se tak snadno, že kontroluješ kontext.. z toho co máš kolem. Dnešní svět to strašně znesnadňuje.. je to zmatený. Nakonec se všechno jen tak uklidní a vyšumí. Žádný velký katastrofický scénář.
Hoplea 18.04.2010

Wahl,
houpe to, drcá, hrcá......pořád.....pluju a cítím zvláštní pachuť v ústech....ten vrchol ...snad??? jakoby měl teprv přijít....a pak....čistý vzduch...jako po bouři, orosené a průzračně chladné jarní ráno.....
Inteligentně a laiserově přesná duhová nádhera.....nová šance žít a dýchat...vše odpuštěno, jede se dál....i když ...."má dáti, dal", tam někde v průběhu na pozadí stále....neúprosně tiká..."tik, tik.....tik..."
Tuleň 18.04.2010

Dobrý den,
moje dcera mi ráno vyprávěla sen, co se jí dnes v noci zdál. Šla s kamarádkami po mostě přes řeku, ale země se najednou začala obracet. Gravitace nefungovala, co bylo dole, bylo teď nahoře. Stačila se zachytit toho mostu, kamarádky pluly ve vzduchu. Pak se to začalo obracet zase zpátky. Kamarádky padaly zase na zem, říkala, že je chytala rukou.
Ano.
Jsem hrozně unavená, cítím se divně, přičítala jsem to událostem kolem té koule. Asi to ještě i jinou souvislost. Otřásaná, to je možná to slovo. Jako ta dětská hra "takhle jedou páni"...
Klára 18.04.2010

Milá Wahl,
v pátek Honza doma poznamenal, že ta sopka je jen předehra. Ještě se můžeme poučit ze závislostí tohoto světa a ze vztahu, který máme k matce Zemi. Nedávno se někteří posmívali obavám z toho, co se stane, až spustí obří urychlovač částic u Ženevy - zpochybňovali vznik černé díry atd. atd.
Teď je tu islandská sopka a nikdo neví, kdy přestane být činná. Nikdo nedomýšlí tu katastrofu, kdyby byla činná několik měsíců!!!
Za můj více než padesátiletý život "soptil" Vesuv, Etna atd. atd., nikdy se nic podobného nedělo. Teď nejde jen doprava ve vzduchu,... ještě je čas se poučit.
Mocní tohoto světa jsou ale slepí a hluší, vidí jen a jen peníze. Jak pošetilé... až přestane fungovat elektřina, až začnou problémy s magnetismem - jestli už nezačaly?!... pak už bude pozdě si uvědomovat, že peníze jsou bezcenné papírky a plíšky... jádro Země - její lůno - se ozývá.
Mám také zdravotní problémy - zase jsem se po roce dost "vyrazila", také se pravidelně budím kolem 1 hodiny v noci, ať jdu spát ve 22. hodin nebo o půlnoci. Země se zlobí, zatím je to jen výstraha, budeme jí ale rozumět a zachováme se podle toho? Nebo pochopíme až pozdě?
Celý svět byl díky letadlům tak blízko, všechno bylo blízko. Dnes zaznělo, že nad Evropou jeden den přelétne až 28 000 letadel!!!!
Dost mě to nutí k přemýšlení o současném životním stylu, životních návycích,... někde se něco stalo špatně. Přehlédli jsme to a stále opakujeme tu samou chybu. Dokola. Ona a její účinky se násobí. Nejde to do nekonečna.
Olga 19.04.2010

Dobry den, Wahlgrenis,
po delsi dobe jsem se opet rozhodla ti napsat. Ctu na tvych strankach diskuzi "wahl, neco se deje" a rada bych prispela.
Dnes v noci se mi zdal sen o mamince.
Moje mamka je nastesti ziva a dejme tomu ze i zdrava, i kdyz stale na ni pusobi znicujici vlivy. V mem snu dnes (20.4.2010) v noci umrela. Bylo to pro mne tezke, protoze mamku miluji a povazuji ji za neskutecnou oporu cele rodiny. Koukala jsem se ji do tmavych oci, kdyz odchazela a kdyz jsem se se slzama a temer skutecnym prozitkem teto udalosti probudila, odlehlo mi, ze to byl jen sen. Volala jsem ji a zda se, ze je vse ok.
Ale ted me napada, ze tento sen znamenal cosi jineho.
Globalnejsiho.
Jak je pro me maminka celej svet, tak je pro nas pro vsechny Zeme nase maminka. Zda ona takhle neumira, a my jen tise a bezmocne prihlizime do jejich oci...
Mam divny pocit, ze ta sopka je opravdu ohlasem ... zacatku konce. Ted vyplave na povrch neco, co se moderni civilizace ani nesnazi videt. Mam pocit, ze to, co opomijime, je skutecna laska, radost ze zivota a rozkvet duchovni stranky cloveka.
Vybudovali jsme si obrovske metropole, zabehli byznys a rozvoj nas jako lidi dusevne smyslicich nekde ustrnul.
Nejsem prorok, ale mam vetsinou tuseni, kdyz se k necemu schyluje. Casto mi to vychazi. Tady bych byla nerada, kdyby se moje tuseni naplnila. Nejsou optimisticka, at se snazim jakkoliv to nalhavat i sama sobe.
Cely zivot mam pocit, ze zaziju apokalypsu. Jako bych to uz nekdy zazila. A vnitrne se na to pripravuju, ale ve skutecnosti doufam, ze to neprijde. Ze me to tentokrat obejde. Kdosi mi rekl, ze jsem byla u potopeni Atlantidy... copak se tyhle katastrofy neskonci?
Minule se mi zdal s maminkou jeste jeden katastroficky sen. Takove katastroficke scenare se mi zdaly jenom v detstvi. Ted se to opet vraci. Snazim se nekoukat na televizi ani katastroficke filmy... tak nevim, odkud tohleto prichazi.
Jeste predtim, nez zacala sopka svoji cinnost, jsem mela sen, ze s mamkou utikame pred pisecnou bouri, a nakonec jen vidim, jak se na nas vali laviny pisku. Chytnu ji za ruku a povidam, drzme se, tohle je nase jedina sance....
Tisknou se mi slzy do oci.. nemuzu uz ted psat dal...
Antonka 21.04.2010

Milá Wahl...
nedá mi to nereagovat..
tolik předpovědí a proroctví a předtuch o konci světa.. toho už tady bylo tolik.. ano, jednou bude, určitě, náš svět zmizí - mizí každou vteřinu, ale peklo - i nebe na zemi si přece děláme teď a tady každou vteřinu...
Sopky tady byly od počátku světa..., dopady meteoritů, vulkanická činnost, posuny zemské kůry, zemětřesení - to tu ještě člověk nebyl... země tu bude a byla i bez nás-a třeba zase bude, i když jinak...
NE, náš život je jen jendo mrknutí oka v životě planety... a náhodou bouchla sopka na Islandu... před sto, dvěstě lety by to nikdo neřešil... protože by nikdo nic nevěděl.. nikdo by nevěděl, že se můžou zadřít letadlům motory ještě na počátku letectví, a vůbec nic by se s největší pravděpodobností nestalo.
Nikomu se nic nestalo, v okolí letišť si lidé nemůžou vynachválit klid a píšou děkovné dopisy... kvůli tomu se náš svět nezhroutí, jen nám to připomíná, že pokud se někdo může zlikvidovat, tak my sami.. a za nic nemůžou ani ti "mocní tam nahoře"-jen a jen alibismus.
My si je volíme, my si to tvoříme, jsme za to zodpovědní - už tím, jak přemýšlíme. Myšlenka je tvůrcem činu, ať v dobrém, či zlém. To, co jsme a budeme, si tvoříme my sami, každý na svém místě.. a možná budu trochu parafrázovat uvěřitelnou milou Majku.... tvoříme a žijeme to tady a teď....
Mně se líbí, že lítá sopečný prach.. připomíná nám to spoustu věcí.. hrozné je, když se lidé někde zabíjejí nebo nemají co jíst, ne to, že nemůžou lítat chvíli letadla - a to navíc možná jen z opatrnost aerolinek - protože co kdyby...(nejdůležitější je se nepos**t a nejhorší je smrt z vyděšení....).
Díky, že jsem to mohla napsat, mám vás všechny ráda.
Hanka 21.04.2010


© 2004-2024 Wahlgrenis Zveřejněné materiály jsou chráněny autorským zákonem. Kopírování a šíření jakékoliv části obsahu bez svolení autora je zakázáno.