wahlgrenis.cz



 WAHLGRENIS        

 

...veci mezi nebem a zemi...




     REGISTRACE       Přihlášení

Něco se opravdu děje i se mnou


Ahoj Wahlgrenis,
něco se opravdu děje i se mnou. Poslední dobou si všímám, že reaguji na spoustu věcí jinak, mnohem klidněji, a to, co mne dřív znervózňovalo, mi najednou vůbec nevadí. Slyším, jako by mi někdo říkal... neboj, to bude dobrý, všechno je už zařízený, strach a nedůvěra jsou jen pocity člověkem vymyšlené, ty se ničeho bát nemusíš... řídím se tím a je mi tak lehce...
Ten příběh s RAMESSEM II to je síla.... nevím, jak to vím, ale tak to opravdu bylo....
Vždy jsem věděl, že existují bytosti výše postavené než člověk, z nichž některé nemají naše emoce a dokonce jsem se i někde doslechl, že některé z nich se o naše emoce velice zajímají.... protože vědí, že někde udělali chybu a rádi by se k emocím zase vrátily, protože emoce jsou důležitým prvkem, řekl bych tím nejdůležitěším v životě.
Je to řeč duše... já bych tedy o ně přijít nechtěl...
Díky za ten příběh, ELLEANOR

Ještě se zmíním o svých dvou snech z 28.3. na 29.3. a z 29.3 na 30.3. 2010...a asi není náhoda, že jsem spal s malým orgonitem u své hlavy..
Takhle jsem před spaním trošku přemýšlel o okolnostech svého života, které se mi dějí, a najednou jsem si uvědomil, že se docela dost shodují s tím, co mi jednou řekl jeden člověk, že se mi to tak bude dít. Musím říct, že jsem toho člověka neměl nikdy moc v oblibě a že měl co do činění s černou magií. Už se s ním několik let nestýkám, protože on je energetický upír. Tak mne napadlo, jestli mne náhodou neproklel s tou svojí myšlenkou, nebo jestli mi to prostě ze zlosti tak nepřál.
Pak jsem si na sebe dal orgonit a chvíli jsem ležel. Až jsem cítil jeho sílu, tak jsem si řekl, že ruším jeho kletbu a najednou jsem cítil úlevu a v hlavě mi potom zazněl jasný a čistý hlas z jiných sfér, který řekl: nová reakce .... zajímavé.

Nicméně poté jsem usnul a zdál se mi hodně zvláštní sen. To, co si z něj pamatuji nejvíc je, že si mně tam k sobě vzala nějaká starší žena - léčitelka - šamanka, nějak mi masírovala spánky, až to docela i bolelo a říkala, že budu v pořádku, jen to chce teď trochu času a ať jdu ven, abych nasál novou atmosféru.... já jen vím, že jsem byl úplně mimo, asi jako opilý nebo omámený...
Také zajímavé, bylo to hodně silné.

A druhý sen na dnešek, nebo spíš takový ten stav před usnutím ... opět byl u toho můj orgonitek ... všechny detaily už nevím, ale byl jsem někde, kde to bylo celé modré až indigové a pak jsem najednou viděl, jak se jako člověk mohu změnit v jinou bytost... už ani nevím, jestli jsem to byl já, nebo to bylo jen tak obecně, ale vím, že tam nějaký člověk prostě skočil do vzduchu a v něco se změnil.... viděl jsem jasně, jak se ten prostor najednou změnil v soustavu pruhů na sebe kolmých, vše bylo indigové...a prostě se v něco změnil.
A pak jsem ještě viděl jak / opět nevím jestli já či někdo jiný - ale bylo to jako bych to pozoroval tešně u toho člověka/ ...jak se člověk nějak přetransformoval v myšlení a najednou se změnil celý a byla z něj bytost stejná jako člověk, ale mnohem vyšší a navíc jí narostla křídla a letěla, prostě roztáhla křídla/opět indigo/ a letěla a já jsem letěl s ní....
Nádhera a i ten svět kolem byl jaksi jiný, prostě sen z jiné kategorie...ale bylo to moc pěkný....
Hezké jaro všem
Světlonoš 30.03.2010

© Wahlgrenis 30.03.2010

© 2004-2024 Wahlgrenis Zveřejněné materiály jsou chráněny autorským zákonem. Kopírování a šíření jakékoliv části obsahu bez svolení autora je zakázáno.