wahlgrenis.cz



 WAHLGRENIS        

 

...veci mezi nebem a zemi...




     REGISTRACE       Přihlášení

Veľká biela guľa a objímali ju tri dlane


Krásny ružový deň milunká Wahlgrenis, hluboce uvěřitelný den Majko uvěřitelná,
dnes je kúzelný deň.
Nielen, že i symbolicky je v trojjedinečnosti hneď trikrát trojka, ale i vo vzduchu, v energii matky Zeme je niečo okúzlujúceho, niečo iného. Vnímám velkú lásku prírody už odvčera. Ako som sa vracala električkou späť domov z práce, zaspala som.
Objavila som sa v lese, v chráne zelenom, v tichu. I teraz sa v ňom nachádzam svojím stredom, Zdroj je ešte viac aktívny než predtým.

Nežná Majko čítala som o Matke Meere , Tvoju nádhernú skúsenost, doležité stretnutie... Lásku. Po celý čas mnou prechádzali silné prúdy energie. Cítila som vnútornú dúchu, biela, svetelná, na okraji do nežnej bezpodmienečnej ružovej. Tie vibrácie ma úplne paralyzovali, nádherné.
Ďakujem Ti za tieto pocity.
Ďakujem i Matke Meere.
Úžasný okamih, je to tak silné.

Radujem sa, pretože svet sa stáva jemnejším a práve teraz všetko bolestivé sa lieči Vstupujeme všetci do našich strachov... a kto na to stále nemá odvahu, tomu Vyššia prozreteľnost pomože a nastaví zrkadlo. Stretne sa so správnymi "pomocníkmi", dostane sa do správnej situácie.. všetko je v rukách nás, v rukách Vesmíru. Vidím veľké Bože oko. Vidím veľkú lásku matičky Zeme.. všetkého živého. Vnímám naladenie sa na vlnu prijímania... pochopenie, uvedomenie si veľkej sily plynutia.
Je to bolestivý proces. Keď sa rodí niečo nové, vždy to bolí. Ale je to zrod nového, ovocie snaženia, Láska... vnímám veľmi úzke spojenie s prírodou. Cítim korene, cítim ten zrod. Staré klietky sa rozpúšťajú a kto to sebe dovolí, roztiehne krídla....

Wahl, je to úžasné, je to nepopísateľné, je to sdeliteľné očami, dotykom, kresbou ... slová sú málo... Nachádzam rodinu.

A ako perlička na záver písmeniek všetkým vám ešte jeden životný okamih. Dnes ráno som išla do práce a na jednom dome, kde je bežne veľká reklama som si všimla obrázku. Bola na ňom veľká biela guľa a objímali ju tri dlane... tu už nemám slov :o)
S láskou, úctou a prianím toho najpokojnejšieho ticha
vaša
Semanthiell 30.03.2010

Milá Semnthiell,
děkuji za sdílení. Já už delší čas prožívám tak nádherné chvíle. Chodí to ve vlnách a proudí mi to tělem - je to láska. Tak krásný pocit... A dnes je mi tak uvěřitelně lehce.
Žiji si ten OKAMŽIK. Ten okamžik, který s námi zůstává, ten který s námi odchází. Nic si se sebou ke Světlu nevezmeme, ale ten OKAMŽIK nám zůstává. Toto jsou ty chvíle, pro které stojí za to žít. Žít ten krásný život zde na Zemi. Dnes je zvláštní a krásný den.
Je to o pokoře, odevzdání, o přijetí. Je to ten OKAMŽIK. To vše, co se mi teď děje, co prožívám díky Vám všem, je o tom POŽEHNÁNÍ. Vy všichni spolu se mnou jste SOUČÁSTÍ TOHO POŽEHNÁNÍ, toho okamžiku žít tady a ted. Žít tu krásu, kterou nám život dává v obyčejných maličkostech. V tom, že začneme brát vše v životě jako dary, jako ty zázraky, ne jako obyčejné věci, ne jako samozřejmost. Je to o tom, že někdy stačí tak málo. Třeba říct - MÁM TĚ RÁD.
Ted pláču, ale radostí z toho OKAMŽIKU, který mi všichni dáváte. Vše souvisí se vším a my všichni jsme součástí toho všeho. Přeji každému z Vás, aby jste si otevřeli tu BRÁNU ZÁZRAKŮ, tu bránu těch maličkostí v životě, které patří každému z nás a všichni to máme na dosah.
Stačí jen chtít a vše nám vyjde vstříc.
A začít si všímat těch OKAMŽIKŮ.
Děkuji Vám všem

P.S.: Každý je Světlo na cestě každému z nás.
Majka 31.03.2010


© 2004-2024 Wahlgrenis Zveřejněné materiály jsou chráněny autorským zákonem. Kopírování a šíření jakékoliv části obsahu bez svolení autora je zakázáno.