wahlgrenis.cz



 WAHLGRENIS        

 

...veci mezi nebem a zemi...




     REGISTRACE       Přihlášení

Obří urychlovač částic jako katalyzátor okolností 21. 12. 2012?


Sejde se působení vnějších vesmírných astronomických sil, působení všech civilizací z vesmíru na Zemi - Gaiu s hraním si malých pozemšťánků s věcmi, o kterých nemají zdání?
Anebo se naopak pod touto nenápadnou informací aktivují poselství Saint Germaine a Atlantidy?
Co je to: zvýšit energii narážení částic na úroveň rychlosti světla? Imitovat Velký třesk. Je to Einsteinova teorie navrácení času.
Je to umělé vyvolání Boha? Čteme teď o tom, že z hlediska kvantové fyziky může vzniknout černá díra.

Kvantová fyzika má tuto definici Boha:
Je to nejvyšší sjednocené pole energií. Pokud tomu tak je, tak je věc mnohem složitější. Tzv. černá díra je de facto antihmota, mega porucha magnetismu - nahlíženo zevnitř je černá... nahlíženo zvenčí je ale bílá?!!!
Není to rouhavý pokus vyvolat působení 5D a sjednocení s Bohem - s Nejvyšším polem sjednocených energií - předčasně?
Počítá se s odezvou Vesmíru?
Počítá se s činností Slunce a Luny?
Je ten pokus globálnější - vůbec než si dokážeme představit, nebo obsahuje koketování si se silami, ke kterým lidsto ještě nedospělo a takto dospět nemá (má jít cestou vntiřní transformace, mobilizace osobních vnitřních sil a aktivací svého světelného těla - merkaby, a ne umělou cestou ohraničeného, odděleného pokusu), nebo je to izolovaný pokus omezené části vědců, kteří mají podobné postoje k umělému oplodnění, ke klonování apod.?
Jak to přežije naše samotná Zem?
Pomůže jí to k přehození magnetických polů co nejrychleji, nebo ji to naopak ještě dál a hlouběji zraní?
Z celé věci necítím totiž pozitivitu, progresivitu a snahu o pokus záchrany planety Země,... ale rouhání se Bohu a všem těmto metafyzickým silám. Lidé jsou jako rukojmí.
V této realitě rozhodli jiní a porušují svobodnou volbu miliard lidí na Zemi, ani mentálně asi toho moc nezmůžeme, protože zase nesmíme porušit svobodnou volbu jejich. Tak snad jen poslat matičce Zemi hodně sil a lásky k tomu, aby všechno zvládla tak, jak má.
Olga 30.03.2010

Milá Wahl,
paprsky se vědcům "ztratily", pokus nevyšel...
My lidi s naší úrovní vědomí se nemáme pouštět do takových her, to nám nepřísluší, když se necháváme ovládat jen svým egem...
Jsem ráda, že to nevyšlo, protože jsem měla velkou obavu, měla jsem pocit, že si opět zahráváme s něčím, co možná nedokážeme ovládnout, co se velice snadno vymkne a může mít katastrofální důsledky...
Kde je lidská pokora?
Dnešní noc jsem vnímala jako očistnou kůru - ve snech jsem se dostala zpět do minulosti, nevyřešené problémy se ve snu začaly odvíjet ke svému zdárnému konci, jakoby se uzavíraly. Jako bych dokončila neukončené, osvobozující pocit... Bylo to zvláštní.
V jednu chvíli jsem se ve snu uložila spát, někam jsem upadala a zároveň prožívala záblesky jakéhosi letu časem, spousta energie, ohromný tlak, těžko popsatelné, ale svým způsobem osvěžující...
Moc tě zdravím a někdy opět naviděnou
Marcela 30.03.2010

Milá Olgo, milá Marcelo,
vnímám tohle zvláštní představení a žasnu...
Nad tím, co si ČLOVĚK vůbec dokáže dovolit, kde je ta pokora, jak o ní píše Olga, ale současně také nad tím, jak je to krásně zařízené, jak to opravdu funguje...
Prostě to neprošlo.
Nádherně je to řízeno tam odněkud shora...
Mám radost. Opravdovou, nespoutanou...
Tohle přeci má smysl, úžasný smysl to dává.
Ale proč ti, kterých se to týká, neposlouchají a budou se nutit do dalších pokusů?
© Wahlgrenis 30.03.2010

Milá Wahl,
teď jsem zachytila na nettu zprávu, že "konec světa se nekoná,.. že obří generátor už maká, že experiment zdárně probíhá... už to začalo,... že výpadky jsou normální, že došlo také před pár dny k tomu, že paprsky se ztratily?!!!..." a ani tomu novináři, který to horlivě psal, vůbec nic nedochází!!!!
Když jsem to s obavami doma vyprávěla Honzovi, pokrčil rameny a řekl: "no tak se to stane, no, stejně se to čeká,.. tak tím světlem líp projdeme.."
Jako by ty děti vůbec nelpěly na životě,.. já vím, že je indigáč, ...
Ale i tak je to v mládí divná reakce.
Olga 30.03.2010


© 2004-2024 Wahlgrenis Zveřejněné materiály jsou chráněny autorským zákonem. Kopírování a šíření jakékoliv části obsahu bez svolení autora je zakázáno.