wahlgrenis.cz



 WAHLGRENIS        

 

...veci mezi nebem a zemi...




     REGISTRACE       Přihlášení

"Napiš Wahlgrenis, napiš Wahlgrenis.."


Milá Wahlgrenis,
posílám vám hromadu pozdravů z Bratislavy.
Od včera večera mě někdo nebo něco nutí, abych Vám napsala... "Napiš Wahlgrenis, napiš Wahlgrenis.."
Bránila jsem se, protože v podstatě nemám co psát. Řekla jsem si, nebudu Vás zatěžovat, máte toho hodně.
JSEM ŠŤASTNÁ.
Nebo to je zrovna to, co mám napsat?
Snad.
Je to 5 týdnů od akce v Břeclavi a tolik se událo. Ne ani kvůli mně, ale nevím, zda si pamatujete si Katku, kterou jsem přivedla? Je výjimečná v tom, že do akce v BV nepoznala Vaše stránky, nic... nemá doma internet.
Od té akce se začala mít ráda... Doučuje se cizí jazyk, uchází se o místo v jedné mezinárodní firmě, každé ráno si hovoří to, co se na akci naučila. Miluje se. Je krásná a září jí oči.
S Majkou jste jí daly tolik...
Mockrát díky jejím jménem. Vždycky, když se potkáme, říká: "Já jsem tak ráda, že jsme tam byly!"
Každou neděli ji navštěvuje duše. Poslala mi o ní spoustu informací, pomáhá jí na cestě dál. Kdybych tohle neprožívala v přímém přenosu, směju se. K neuvěření.
Miminko k nám zatím nepřišlo, ale to nevadí. Cítím a vím, že k nám přijde, čeká ho měkoučká a teplá náruč lásky, co s manželem sdílíme. Tohle muselo dozrát, tohle tady až tak úplně nebylo. A už to je.
Včera jsem také po dlouhé době použila Vaši věšteckou mapu . Používám ji málo.
Položila jsem pod ni orgonit od Hopley . Můj malý, krásný, modroučký. Cítíla jsem, že mi někdo něco chce.
Dostala jsem zprávu od bohyně Artemis. Je toto možné? Dá se komunikovat s bohy bájného světa? Mluvila o čísle 30.
Wahl, mám Vás ráda. Lidi okolo Vás. Díky za každý den, kdy se můžu učit.
No, takže tak,
Mějte se moc hezky.

Blanka 29.03.2010

Milá Blanko,
děkuji Vám za milý mail. Možná jste mi měla napsat proto, abych pak i já Vám mohla odpovědět. Mám to totiž podobně. Také jsem nyní šťastná, moc šťastná a je mi hezky. Podařilo se mi vyřešit to, co dlouho nešlo. Zjistila jsem, že když se pro něco rozhodnu, tak to opravdu po nějaké chvíli je. Jsou to nádherné zázraky v přímém přenose, ale už vůbec ničemu se nedivím.
Akce v Břeclavi byla zlomová. (Teď mě napadá, že v poslední době je vlastně každá akce něčím zlomová... Od Vranova na podzim loňského roku, kdy skončila jistá fáze mého života, se všechno další odvíjí pouze v těch hezčí barvách.) V Břeclavi jsem byla po dlouhé době za ženu. To bylo hodně velká změna. Teď v sobotu jsem byla zase o kousek dál. Žena sice zůstala, ale přibyla k tomu ještě žena nejkrásnější. Ano, každá jsme totiž nejkrásnější, jen to o sobě mnohé z žen nevědí. Jakmile to k nim ale dojde podobně, jako to dorazilo ke mně, mění se celý život. Všechno je nádherné, bezchybné, úžasné a uvěřitelné.
Se změnou jídelníčku, který nastal s chlebem od Laca v Bratislavě , se mění úplně všechno. Dokonce i moje vlastní postava, která začala se mnou komunikovat a tvaruje se tak, jak bych ji asi podvědomě chtěla mít. Opravdové zázraky... Tohle se jen těžko popisuje. Naštěstí se na akcích objevuje dost lidí, kteří mě znali i z těch minulých dob, takže mohou dosvědčit, že jsem byla jiná.
Tak tohle mě moc těší. Jsem opravdu šťastná, nabitá pozitivní energií a jaro, které už opravdu přišlo, mi dává křídla. Tančím a zpívám a je mi moc krásně...
Děkuji ještě jednou za Vaše slova. Tohle jsem Vám měla asi napsat...
© Wahlgrenis 30.03.2010

Milá, miloučká Wahlgrenis,
chci ti jen napsat, vyjádřit ti díky a poděkovat.
Mám radost, že jsi štastná, napsala jsi to krásně!!!!!! Promluvilo to ke mně, tvá slova, tvé myšlenky, tvá energie, je to krása. Takhle chápu probuzení mé vnitřní ženy, která je zavřená někde uvnitř, i když... i když... myslím, že už pomalu vylézá, že už začíná vykukovat zpoza rohu.
Děkuji, děkuji, děkuji...
Mám tě moc ráda.
Hanka 30.03.2010


© 2004-2024 Wahlgrenis Zveřejněné materiály jsou chráněny autorským zákonem. Kopírování a šíření jakékoliv části obsahu bez svolení autora je zakázáno.