wahlgrenis.cz



 WAHLGRENIS        

 

...veci mezi nebem a zemi...




     REGISTRACE       Přihlášení

Měsíc byl hodně zvláštní, působil magicky


Milá Wahl,
chtěla bych Tě moc pozdravit. Už jsem z toho čištění domu docela fit. Když jsem pak šla večer k holčičce do pokoje dát jí dobrou noc a zhasla jsem, tak jsem všude kolem viděla různě barevné světelné záblesky. Ale v pátek večer jsem byla hodně unavená atd. Mohlo to být z toho.
U našich bylo docela husto... Ale věděla jsem, že Ti mám poslat nějakou korespondenci , co probíhala mezi mnou a Majkou. O tohle jsem se prostě s Tebou musela podělit, protože mi to připadalo tak krásné na to, aby vše zůstalo jenom mezi námi a Ty jsi součástí téhle nádhery.
Majka to tak nádherně popsala, otevřeně, s důvěrou ve všechno... Sice jsem Ti neposlala všechno, bylo toho víc. Ještě včera jsme si pár dopisů vyměnily. Majka se moc těší na deštníček, už se nemůže dočkat... A my v sobě budeme dál pěstovat laskavé bytí a toto vysílat a společně sdílet....
Včera jsme byli s Pájou pro desku Terezce na stůl a když jsme vyšli před obchod, tak mi přišlo podívat se nahoru na nebe a tam bylo tolik vesmírných lodí... Byli to oni... Některé docela nízko nad městem. Jiné stály. S jednou jsem si v myšlenkách povídala, zdravila je, říkala jim, že je mám ráda... oni na mě tak blikali...jako, že rozumí... Jedna jak letěla, tak jsem viděla přesně to, co ve snu, kdy mě chtěli vytáhnout nahoru... Byla ohromná... Bylo přesně sedm hodin večer. Na parkovišti spousta lidí.
Když jsme přijeli domů, tak jsem se podívala na měsíc a byl hodně zvláštní. Okolo něho byl ohromný oranžovorezavý kruh a občas tam kolem něj šla světle modrá záře. Místy se to měnilo. Ale bylo hodně zamračeno, tak se to dost schovávano za mraky. Ale působilo to na mě hodně magicky. Pája to hned šel vyfotit.






Wahl, mám Tě moc ráda, sluníčko
S láskou
Ája 28.03.2010

Milá Ájo,
fotky měsíce jsou nádherné, úžasné. Také jsem se dívala na měsíc, v sobotu večer v Řevnici ... Uvažovala jsem, kdy bude úplněk. Vycházelo z něho opravdu cosi magického. Přes den byly bouřky, ale v tuto chvíli už se udělalo krásně. Byl to takový skoro až letní vlahý večer, krásně čistý vzduch, obloha temně modrá, všechno kolem se jenom nadechovalo. Sice je to jen kousek od Prahy, ale energie tady byly jiné, takové nespoutané, nekomplikované...


© Wahlgrenis 29.03.2010

Milá Wahl,
i včera u nás byl stejný kruh kolem měsíce. Jenom nebylo tak zataženo. Pája to vyfotil. Cvakal jednu fotku za druhou a je to tedy úžasné, jak se ten měsíc každnou vteřinu měnil. Jeho tvar, vyzařování, zbarvení... Ten klid, mír, nádhera.
Já jsem si myslela, že by ten kruh mohl být viditelný odevšad?
Zkusím Ti poslat všechny fotky, jak to Pája postupně fotil, aby sis to taky mohla užít.





























Pozdravuje Tě Pája.
S láskou
Ája 29.03.2010

Milá Wahl,
dívala jsem se na fotky, co jsme nafotili za úplňku. Myslela jsem si, že to bude normální.
Ale ta magičnost tam byla. Jenom těch dušiček na naší zahradě na jedné fotce...





Takže rozhodně ten úplněk normální nebyl.
Ája 02.04.2010


© 2004-2024 Wahlgrenis Zveřejněné materiály jsou chráněny autorským zákonem. Kopírování a šíření jakékoliv části obsahu bez svolení autora je zakázáno.