wahlgrenis.cz



 WAHLGRENIS        

 

...veci mezi nebem a zemi...




     REGISTRACE       Přihlášení

Jak jsem se seznámila se Stellou Rosettou (od Hopley)


V Praze se konečně naprosto naplno ukázalo jaro.
Už o něm nelze pochybovat.
Je teplo, svítí sluníčko, někteří už odvážně sundávali své zimní bundy nebo kabáty a vykračovali si jen tak, nalehko.
Tohle všechno jsem pozorovala přes okénko auta, když jsme mířily k Pražskému hradu.
Bylo opravdu krásně...
Vyslechla jsem si příběh o klisničce Stele Rosettě i o jejích kamarádech, koníkovi a drakovi...
Rosseta se má u své majitelky jako v bavlnce, to je ostatně vidět z fotografií.
Všude ji vozí s sebou, dokonce i na zahraniční cesty.


































© Wahlgrenis 19.03.2010

Wahlgrenis,
děkuju Ti. Je v tom mnohem víc, ale ty to víš dobře. Když jsem se dívala dnes k tobě na web, na klisničku paní Terezy, nejdřív to bylo: WOW, je to vůbec možné??
A pak druhý pohled... a vidím, jak moc si jsou najednou podobné. Ona a ta klisnička..
A spojilo se mi to se všemi těmi opatrnými e-mailym, kde lidé VÍ nebo CÍTÍ že jejich orgonity už se narodily. Naposledy Lenka, ze Zlína. Ptala se, proč je cítí už od pátku, když je dostala až v pondělí (tuším, nebo út??). No protože v pátek jsem je odlila. A od okamžiku, kdy je chtěla, měla sny.. ty změny.
Wahlgrenis, jak je to fyzicky možný???
Nastávají už v okamžiku, kdy je to odlité. Přiznávám, že jsem plně vytížená.
Měla jsi pravdu. Ve všem do puntíku - když jsi vyložila pro mě tehdy v čajovně ty plástve. Dokonce i s tím mým přítelem, že se nerozpustí "jako sněhulák" a že ta moje práce bude souviset s ním, že to budeme dělat spolu.
Asi tušíš.. já moc ne.. jdu, kam mě to vede. Dokud tohle bude potřeba, bude zájem, budu tady a budu ty orgonity hledat. Jenom zprostředkuji.. i když je kolem toho nabalený "milion papírování".
Viděla jsem to setkání dnes, s Terezou, ale jinak. Tys to změnila!! Dopadne to dobře, že? Modlím se, aby ano. Vyslovila jsem to, pro ni, jako tehdy.
Posílám pozdravení a děkuju ti.
Těším se na setkání.. má to smysl psát?, :o)
Hoplea 19.03.2010

Dobrý večer Hopleo,
přivezla jsem Wahlgrenis Stellu Rosettu až na náměstí Hradčan. Ani ona nedutala, když jsem ji pomalu vybalovala z vlněného plédu. A pak už jen rozhodila tu nádhernou hřívu, v níž se blýskalo teploučké jarní slunce střídavě s hvězdou na čele. Byla bělostná jak nikdy předtím.
A Wahlgrenis fotila a fotila. Pravou Královnu. Měly jsme krásný oběd a hodně jsme si povídaly i o Vás, jaké nádherné a tvůrčí schopnosti Vám byly dány.
Chce se mi napsat Miluju Vás. Tak Vám to prostě píšu.
A taky moc děkuju.

P.S.: Píšete, že je pro Vás velká odměna dozvědět se, jak jsou orgoníčci přijímáni. To naše hříbátko je výsostně hýčkané. Má nádhernou podložku, knihu Avatar, která nedávno vyšla. Aby se jí pohodlně stálo. Aby se jí nesmýklo kopýtko. Jenže ona je tak divoká, že všichni mně blízcí a všechno kolem mne a ní je vzhůru nohama. Můj syn s ní mluví a chodí ji hladit.





Celý proces zrodu je zde .
Tereza 22.03.2010










© Wahlgrenis 11.05.2010



Následující poznámky je třeba pojmout čistě dokumentačně, možná proto, aby navždy nezmizel jejich obsah v propadlišti dějin. Možná je to hodně důležité, možná ne... Maybe yes, maybe not...
Proč?
Před dvěma dny mi rozkvetl krásný kvítek orchideje, která ke mně doputovala v souvislosti s Drunvalo Melchizedekem . Dostala jméno Livia podle paní, s kterou jsem si tehdy telefonovala o semináři Květ života na Slovensku.
Právě včera mi od ní přišel mail s pozvánkou na seminář, který se koná na přelomu července a srpna také na Slovensku (Modra).
Paní Tereza mi dovezla z Anglie, kde nedávno byla, samozřejmě v angličtině - knížku Keltové, keltské symboly. SMS, že tuto knížku pro mě má, mi poslala přesně ve chvíli, když jsem se vracela z akce na Blaníku . Tam to bylo m.j. o poselství Keltů.
Jen při běžném prvním prolistování knížky mi pohled padl na trojspirálu, triskel od Hopley.



V knížce je přesný popis.
Ale to ještě nebylo celé...
Když jsem otevřela obálku s dopisem od člověka, který mi občas píše, vykoukly na mne tři koňské hlavy a v první větě zmínka o Stránce. To je místo, s kterým je paní Tereza spojena už mnoho let. Na světě je tisíce nejrůznějších míst, tisíce měst, tisíce vesnic, jen jedna je Stránka. Dokonce paní Tereza tady měla i svého koně. Tohle už vypadá skoro jako pohádkový příběh.
V tuto chvíli byli s námi tři koně i fyzicky (od Hopley) - dva její a jeden můj a tři koně nakreslení - zleva černý, uprostřed hnědý a vpravo bílý, přičemž přesně pod bílým koněm byla zmínka o Stránce. Bílý kůň symbolizuje Stellu Rosettu.
Autoři obou skupinek koní se věnují umění, jejich jména začínají na "H", což představuje v duchovním světě osmičku.
Tohle by ještě bylo celkem přijatelné...
Ale jdeme dál. Od akce, která se koná příští týden v Litomyšli, kam nejspíš paní Tereza pojede, jsme se dostaly na Slovensko, kde má být seminář Květ života. Podobnými úvahami jsem se zaobírala už loni. Proč ale poslouchat žáky, když někde na světě existuje originál?
Časově tento "výlet" vyjde přibližně stejně jako na Slovensko...
Tedy o kousek dál to samozřejmě je - Sedona, Arizona, USA.
S touto myšlenkou souvisí i další posun, a to umění přijímat dary, umění nezakazovat si to, co přichází, a také si neříkat, že něco nejde nebo že něco nemohu. Vždy bude jen to, co si nezakážeš...
Zatím jsem měla Ameriku v kategorii zakázaného. Ale proč?
© Wahlgrenis 04.06.2010

Milá Wahl,
děkuji Vám za krásné včerejší setkání .
Podívala jsem se do svých knih na nějaké informace o mém keltském amuletu. Výklad je různý od různých autorů a také názvy jsou trochu odlišné např. Trojnoží (trojkotouč, trojvír), myslím, že tak nějak to nazývali v té Vaší anglické knize. Každé náboženství si tuto prastarou moudrost přisvojilo a rozvinulo, takže i výklady se trochu přizpůsobují víře.
Název Triskele mám z knihy Keltské umění léčit a zde jsem si také ujasnila, proč tento amulet ke mě přišel.
"Triskele je trojspirála. Posvátné číslo tři ve tvaru triády triskele odkazuje na minulé, současné a budoucí. Symbolizuje tři podstatná postavení člověka v životě (děvče-matka-stará žena; chlapec-otec-starý muž), narození-život-smrt.
Skutečnost, že každý zákrut spirály v sobě nese menší zákrut, je projevem tvůrčí energie proudící do všeho žití.
Triáda chrání před negativními vlivy, narušujícími onu posvátnou jednotu, shodu tří. Má-li se člověk v úmyslu změnit (nejen fyzicky, ale také duševně), může mu v tom triskele významně pomoct."
Vloni na podzim jsem známému namalovala jako dárek mandalu a napadli mě keltští psi (pro ochranu i uzdravení, i ta barva přišla sama), vlastně teď mě došlo, že jsou také tři. Na spoustě keltských ornamentů jsou motivy opakující se třikrát.



Mějte se krásně a přeju Vám krásnou sametovou noc.
Sandy 10.06.2010


© 2004-2024 Wahlgrenis Zveřejněné materiály jsou chráněny autorským zákonem. Kopírování a šíření jakékoliv části obsahu bez svolení autora je zakázáno.