wahlgrenis.cz



 WAHLGRENIS        

 

...veci mezi nebem a zemi...




     REGISTRACE       Přihlášení

Nádherný východ slunce


Milá Wahl,
včera byl tady u nás nádherný východ slunce a tak jsem se rozhodla udělat pár foteček. Když jsem je pak Pájovi ukazovala, tak mi řekl, že v té mlhovině, nebo co to je, vidí světelnou bytost. Ptal se mě, jestli jsem Ti to poslala. Nabádal mě, abych to udělala. Takže jeho jménem Ti to posílám.





Připadalo mě to jako zajímavý úkaz, tak jsem to proto i zvlášť vyfotila. Ale jinak nevím...., spíš je to mrak. Asi.
S láskou
Ája 23.02.2010

Milá Ájo, milý Pájo,
dějí se věci, které se jen těžko chápou. Víš, že i mne včera zaujal východ slunce? Vyfotila jsem si ho, ale neměla jsem v úmyslu dávat ho na web. Ostatně ne všechno, co se mi děje, opravdu nedávám na web... I když toho, co sem dávám, je skutečně dost...
To sluníčko ke mně nějak zvláštně mluvilo, jako by mi řeklo: "Vyfoť si mě."
Je to kousek od Vás, v Pardubicích, v ulici S. K. Neumanna, kudy jsem včera ráno šla...


© Wahlgrenis 23.02.2010

Dobrý den, Wahlgrenis!
Nedá mi nereagovat na snímky a článek "Nádherný východ slunce". Musím přiznat, že včera jsem také po delší době východ sluníčka zahlédla, velice to potěšilo moje dušičku, které moc chybí sluneční paprsky. Letošní zima nám jich nějak moc nedopřává, ale už se těším, že jarem se to změní
Ája popisovala světelnou bytost na obloze z nějaké "mlhoviny".
Víte, ono to není jen tak taková mlhovina nebo obláček. Bohužel, je to chemie. Stačí si zadat do vyhledávače "chemtrails" a kdo chce, informace o tom si najde. Škoda, že nejsou přijemné. Na té "mlhovině" je hezký pouze ten "tvar", který vítr tam nahoře vytvrořil, nikoliv obsah. Mimochodem, včera ráno nad Brnem to bylo to samé, a nejen tady.
Nechci ale zakončit tenhle příspěvek negativně (ani těma řádkama nechci vzbuzovat nepříjemné emoce a reakce, reaguji pouze na slovíčko "mlhovina"). Proto nám všem přeji hodně sluníčkových paprsků bez těch "čar" na obloze, ať se nám lépe dýchá a můžeme si pohled na oblohu vychutnat s radostí a nadšením.
Anveno 23.02.2010

Wahl,
tak to je neuvěřitelné. Já ráno normálně nestíhám, abych ještě fotila.... Ale přišlo to ke mě zrovna tak, jak popisuješ.
Posílám Ti ještě první fotku, co jsem s východem vyfotila.

Ája 23.02.2010


© 2004-2024 Wahlgrenis Zveřejněné materiály jsou chráněny autorským zákonem. Kopírování a šíření jakékoliv části obsahu bez svolení autora je zakázáno.