wahlgrenis.cz



 WAHLGRENIS        

 

...veci mezi nebem a zemi...




     REGISTRACE       Přihlášení

Měla byste mít opravdu ku pomoci vyšší síly...


Dobrý večer a dobrý den, milá Wahlgrenis..
Jsem opět tu a mám zvláštní touhu Vám napsat. Nezlobte se prosím.
Víte, je to zajímavé, ale člověk, který mi vězí v mysli a mám ho rád nebo nějakým způsobem mi na něm jinak záleží, je pro mne oporou v jakémkoli čase a práci..
No, abych pravdu řekl - jste to zatím už jenom Vy..
Poslední dobou mne dosti věcí tížilo. Opravdu. Nebudu rozvádět, co to bylo, protože nechci do těchto věcí ještě zatahovat Vás. Máte toho tolik co dělat sama, že byste měla mít opravdu ku pomoci vyšší síly.. Inu myslím, že je stejnak máte.
Ale k věci, proč Vám píši..
Jak se Vám daří, jestli nepotřebujete pomoci, nějakým způsobem. To je asi hloupá otázka.. Víte, když mám najednou vzpomínku, úzkost, je to problém, vzpomenu si na Vás a většinou mám slzy v očích, vůbec nevím, čím to je, ale tuším, že jste toho moc prožila nebo prožíváte. Vždycinky bych Vám chtěll poslat nějakou veselou myšlenku, vím jen to, že řešíte a vidíte věci velice smutné, a to bolí.
Na své dlouhé cestě za poznáním jsem potkal přátelé až nyní ted..?? Já nevím.. Nevěřím nikomu a ničemu.. Je to stará bolest, co mě tíží..
Snad, snad - jediné bytosti, a to jste zřejmě Vy, drahá Wahlgrenis..
A proto mám nějaký zvláštní pocit tohle Vám sdělit. Jen abyste věděla, že mi teda určitě nejste lhostejná..
Většinou se mi toto děje, když ta nebo ona osoba má nějaký těžký den nebo období. Většinou se s ní nejakým způsobem spojím a promluvím. Sice mě to pak unaví, ale baví mě to. Rád pomůžu,nechci ublížit.. To teda ne..
Víte, kdysi jste mi napsala, že člověk, který si myslí, že jenom on, to nebo ono umí, že je krokem do propasti..
Něco znám, ale oproti Vám já neumím vůbec nic.. Co s tím? Co jsem chtěl? Hrát? Dělat hezké věci, na vše jem měl nadání, proč?? Vždyt pro aktivní hudbu, krásu bych dýchal a pro laskavost lásku a jinou krásu také. Ne, tohle ne, bylo mi dáno do vínku starat se, starat se do konce svého života o celou svoji rodinu a o starosti lidí, jako by svých přátel, strašně mě to stahuje.
Co je mé, jako by patřilo jim. Nikoho není ničí a ani mé.. Chtěl bych, aby jsi ve chvílích kdy máš těžké dny byla, alespon chvíli veselá. Vím, jaké to je přemýšlet nad těžkostmi druhých..
Já vím, pomáháte, ale jsou tu i chvíle legrace pobavení, někoho legračního navštít -odreagovat se. Přál bych Vám tohle vše. Jen dobro. Opravdu.
A proto, málo slz hodně přátel, mnoho lásky a mnoho dobrého Vám milá Wahlgrenis přeje
věrný čtenář..
P.S.: Wahlgrenis, opravdu krásné jméno, akorát jsem nezjistil, ze kterých časů pochází a odkud, ale to není podstatné, hlavně že je milé a bytost, která ho nosí, je taková jaká je - nejlepší... Dobrou noc a dobrý den ..
Jiří 23.02.2010

© Wahlgrenis 23.02.2010

© 2004-2024 Wahlgrenis Zveřejněné materiály jsou chráněny autorským zákonem. Kopírování a šíření jakékoliv části obsahu bez svolení autora je zakázáno.