wahlgrenis.cz



 WAHLGRENIS        

 

...veci mezi nebem a zemi...




     REGISTRACE       Přihlášení

Přístup na Vaše stránky jsem si předplatila jako dárek pro sebe


Milá Wahlgrenis.
Přístup na Vaše stránky jsem si předplatila jako dárek pro sebe, jako součást procesu, který jsem doufám úspěšně u sebe nastartovala - dělat pro sebe víc, než dosud. Už jsem si několikrát myslela, že jsem na správné cestě, ale byl to omyl a o tom jsem se přesvědčila asi až dvěma gynekologickými operacemi (cysty).
Před měsícem jsem zjistila, že problém se opět hrozí vrátit, a tak jsem se do toho "obula", jak mi jen okolnosti dovolují.
Proč vlastně píšu. Ráda bych se zeptala, zda mi můžete říct, jestli jdu správně. Vím, že to musím cítit sama, ale mám v sobě poslední dobou nějak "nepřehledno" - moje krásné barevné sny nejsou, a ty, co jsou, si moc nepamatuju, i když nejsou nijak děsivé, to ne, obrázky prostřednictvím automatické kresby momentálně nepřicházejí (jinak již pár let pro své blízké a sebe trávím krásné chvilky tímto způsobem)..... jakoby se ve mě děl "velký úklid"... snad.
A ještě jedna část dotazu, můžu-li. Mám dvě děti (u obou jsem od samého začátku věděla pohlaví a když jsem Vás viděla v tom odkazu na repotáž na Nově, pochopila jsem, že jste byla ta žena, která mi ve snu před 2 roky přišla říct, že budu mít Aničku) a mám pocit, že někde na mě ještě jedno miminko čeká, jakoby až za delší dobu, ale.... je tam někde? Nebo je to jen moje přání??
Děkuju Vám
Zuzana. 14.02.2010

Milá Zuzano,
část Vašeho dopisu, týkající budoucího otěhotnění, jsem zařadila do offline konference věnované miminkům , která se uskuteční 11.3.2010.
© Wahlgrenis 15.02.2010


© 2004-2024 Wahlgrenis Zveřejněné materiály jsou chráněny autorským zákonem. Kopírování a šíření jakékoliv části obsahu bez svolení autora je zakázáno.