wahlgrenis.cz



 WAHLGRENIS        

 

...veci mezi nebem a zemi...




     REGISTRACE       Přihlášení

Chci Ti přát v předvečer spuštění nového webu


Drahá Wahl,
v předvečer spuštění nového webu chci Ti popřát hodně síly a Boží pomoci, taktéž podpory od jemnohmotných sil univerza a všehomíra.
Je fascinující, ta časová souvislost s počátkem nového čínského roku - nyní draka.

Svět, lidstvo a civilizace 21. století stojí v epicentru dějiště změn. Je to velké dění, jak tisíce či desetitisíce let nebylo. Pak se dá uvěřit a přijmout i to, že po prožitých tisících životech jednotlivců, násobeno desítkami let každého z těchto životů, se zrovna DNES, TEĎ staré duše střetávají, potkávají, prolínají se jejich cesty. Ti, co už šli spolu či vedle sebe v dávné minulosti, ať mnohokrát či snad jedinkrát, se zase setkávají, aby působili. Že se to děje zrovna teď, je jasné, že se to děje všude, je taktéž jasné, že se to děje nám, je .......... že zrovna teď jsme zde vtěleni, je .......neznám to slovo, jen to vnitřně prožívám.

V Kunraticích , mnohem intenzivněji než dříve jsem si procítila ty dva odlišné světy - ten kunratický a ten "normální". I když ten normální není ve skutečnosti normální, ale spíše "hrou na normální", a přesto když v tom hereckém světě prezentujeme naši normálnost, zavřou nás do blázince pro nenormálnost. Podivný svět, podivné bytosti, podivný stav.

Dne 5.2., den před Kunraticemi, jsem dostala mail s prezentací. Neotevřela jsem ho, až po akci... No a co? Proč má potřebu nám něco tak obyčejného říkat? Byla to totiž zase nádherná mozaika, co zapadla, jako vždy. Na akci byla kniha 2012 od provozovatele osud.cz, a tato informace byla také uveřejněna na "osudu", sice už v roce 2006, ale já tam vidím skoro všechno, o čem byly ty poslední - snad pro Wahlgrenis taktéž dějinné Kunratice (proto jsem také ten mail otevřela až po akci, kdy se vše propojilo).

Osmý div světa

PS: Někdy je úžasné, když jména dostanou tváře, třeba Majka - pro mě spíše neuvěřitelná. Pozdravuji.

Charlotta 13.02.2010

© Wahlgrenis 13.02.2010

© 2004-2024 Wahlgrenis Zveřejněné materiály jsou chráněny autorským zákonem. Kopírování a šíření jakékoliv části obsahu bez svolení autora je zakázáno.