wahlgrenis.cz



 WAHLGRENIS        

 

...veci mezi nebem a zemi...




     REGISTRACE       Přihlášení

Jak jsi zjistila, že máš nějaké schopnosti


Milá Wahlgrenis,
dnes by mě zajimalo, jak jsi zjistila, že máš schopnosti nebo jak jsi je dokazala ovladat??? Kdy se ti začaly projevovat? No a jaké máš schopnosti, jestli mi můžeš povědět???
Wahlgrenis, nemás něco jako icq nebo čim by sme si mohly psat, az bys byla u počitače? Přes email mě to někdy seka a nepošle to, co chci. Mám hodně otazek, na ktere si nedokažu odpovědet. Ale řeknu ti, že ráda bych měla take nejake schopnosti. Nevím, proč mě laka něco zažit. Ne že bych si dělala z toho legraci, ale mam pocit, že bych je měla mit.
Viděla jsem ducha, byl moc hodny, vím, že nas chranil. No mám eště otazku, jak začit ovladat schopnosti??? Jak jsi to udělala, že jsi je začala až tak ovladat???Prosím moc odepiš mi a hlavně mi odpověz na otazky. Dik, že jsi mi už odepsala, moc mi to pomohlo a jak se jmenuješ?
Vim, že toho máš moc na odepisování, ale mám pocit, že s tebou bych si mohla promluvit. Strašně by mi to pomohlo, kdybych se jednou s tebou spojila, i když vím že jsi s tim přestala. Udělala bys to pro mě?
Domča 11.02.2010

Milá Domčo,
Tvé otázky jsou zásadní, nesměju se jim, jestli myslíš. Možná hned na úvod bych měla napsat, že sice jsem zaregistrovaná na icq i na skype, ale i když jsem na počítači, tak si touto cestou s nikým jen tak nepovídám. Nevysvětlím Ti proč... Spíše zde jsem v řádech vteřin nebo maximálně minut, ale na delší "pokec" to nikdy nevypadá.
Ptáš se, jak jsem zjistila, že mám nějaké schopnosti. Já jsem to ale nijak nezjišťovala. Nikdy jsem netoužila mít "tyto schopnosti", nebyl to můj sen od dětství, ani nic takového nemáme v rodině, že by se dalo předpokládat, že to budu mít také v krvi...
Jednou jsem ale věděla naprosto přesně, že už nic, co bylo, neplatí a že je všechno úplně jinak. Ale to by bylo na delší povídání. Velkou roli tady sehrála hudba, neprožila jsem si žádný tragický okamžik, ale můj zásadní zlom nastal v souvislosti s poslechem hudby.
Nemám ale ani pocit, že bych měla mít nějaké extra vlastnosti. Kdybychom se někde v davu potkaly, možná by Tě ani nenapadlo, že to jsem já.
Na mém webu je hodně příběhů, můžeš si tady číst. Ano, já vím, rodí se miminka a dějí se i další věci, které jsou možná trochu za hranicí toho, co je běžně pokládáno za normální... Jak je to ale všechno možné?
Nemám žádné kurzy, knihy jsem začala číst až v poslední době a většinou se týkají výživy. Jinak knihy s duchovní tématatikou nečtu, stačí, když nějakou takovou knížku otevřu, přečtu dvě tři slova a vím, že to znám...
Pokud bych Ti měla něco doporučit, nesnaž se příliš chtít do těchto věci proniknout, nesnaž se mít "tyto schopnosti". Pokud to tak být má, stejně to tak bude. Nevyhneš se tomu. Do cesty Ti vstoupí ve správnou chvíli správní lidé. Všechno se děje tak, jak má.
© Wahlgrenis 11.02.2010


© 2004-2024 Wahlgrenis Zveřejněné materiály jsou chráněny autorským zákonem. Kopírování a šíření jakékoliv části obsahu bez svolení autora je zakázáno.