wahlgrenis.cz



 WAHLGRENIS        

 

...veci mezi nebem a zemi...




     REGISTRACE       Přihlášení

Já jsem Vás zařadil mezi dva světy - pozemský a nepozemský


Dobrý večer a dobré ráno, drahá Wahlgrenis..
Nezlobte se, že Vám píši, ale nemohu si pomoci..
Víte, moc nespím a při té příležitosti čtu Vaše stránky. Inu mí přátelé, dá-li se to tak říci, mi říkají dosti často, že dělám chybu, že tak málo spím. Nevím, čím to je, ale moc mi to neschází a když ležím, tak je to horší, než když pracuji.. A potom, mám dosti starostí a neklidu,v rodině a vlastně to je jedno..
Tak trochu tuším, že určitě nabíráte energii.. Nic moc nového na Vašich stránkách ted není, jsou tam opravdu zajímavé věci, ale je pravda, že některé imeily, spíše nejsou pro Vás na místě.. Možná tento meil Vám přijde taky nemístný, ale opravdu hodně o Vás přemýšlím a není mi jedno, jestli jste unavena nebo ne..
Už dříve jsem psal, že mi není lhostejné, co děláte pro lidi.. Tohle chtějí a támhle to.. Pokud opravdu ten či onen člověk je v potížích, tak jeho prosba by měla být opětována, ale pokud se jedná o věci, které nejsou důležité pro život, tak ty by měli jíti stranou..
Víte milá Wahlgrenis, ono i ty jakoby nedůležité věci člověka unaví. A to někdy více než ty důležité.. Opravdu hodně často přemýšlím o Vaší práci, a to i když dělám a mám na hlavě Mp3.. Poslouchám hudbu dosti často, i když sám jsem hrával. Vždycky jsem se těšil, že budu někde hrát a čas mi to nikdy nedovolil.
Ale ted z jiného soudku.
Kdysi jste napsala, že jste si prošla něčím a pak zase ta hudba.
Vaše dopisy mám uloženy na flash a mám je jako svátost, nikdo by proti Vám nesměl říci křivého slova, to by měl co dělat se mnou.. Na ty Vaše věty tak často myslím, že to snad ani není možné.. Přemítám si je neustále a jsem stále udiven, že takovému šmudlovi, jako jsem já, Vy, "taková bytost" vůbec odepsala.. To teda nepochopím.. Vy, která toho tolik umí a ví..
To svědčí o tom, že poznáte, jak komu je, a neděláte rozdíly mezi lidmi. Asi tak, nějak..
Já taky poznám na člověku, jak mu je, at je kdekoliv, já to neumím, ale vycítím to..
Nemyslete, taky potřebujete určitě lásku a dobré slovo.. Toho ode mne načtete dostii.. A víte, co je ještě důležité? No legrace přeci..
Kdybyste mne znala, dobře znala, tak byste hned poznala, že jsem legrační dušička, ale přesto moc, moc smutná.. Taky patřím k těm tipům, co si myslejí, že sem nepatří.. Ano,je to tak..
A Vaše řeč, je ta ""je to chyba"", ano, je to chyba, ted už vím, že sem patříme všichni, at je nám jakkoli..
Vaše stránky jsou opravdu poučné.. Neberte mi to za zlé, ale já jsem Vás zařadil mezi dva světy pozemský a nepozemský.. Jste takový andílek.. To myslím opravdu vážně..
Drahá Wahlgrenis, hloubka myšlení je nekonečná, je nekonečná jako celý vesmír.. Je to začátek všeho, co existuje, a konec toho, co nevydrží..
Je to chlouba celého vesmíru, ale zároven by to mohla být i zhouba.. Držme pevně ve svých rukou otěže dobra a at jsou tu i nadále takové bytosti, jako jste Vy..
Přemilá Wahlgrenis, i ve mně je pro Vás mnoho lásky. Lásky, protože pomáháte lidem, co to nejvíce potřebují.. Já si přeji jen to a ne určitě jenom já, abyste byla zdravá, štastná, plna slunce pro vše potřebné..
Tento dopis musel jsem napsat, nezlobte se, cítil jsem potřebu Vám toto sdělit..
Drahá Wahlgrenis, čerpejte energíí, odpočívejte a hlavně se opatrujte..
S úctou,Váš věrný čtenář..
Jiří 04.02.2010

© Wahlgrenis 04.02.2010

© 2004-2024 Wahlgrenis Zveřejněné materiály jsou chráněny autorským zákonem. Kopírování a šíření jakékoliv části obsahu bez svolení autora je zakázáno.