wahlgrenis.cz



 WAHLGRENIS        

 

...veci mezi nebem a zemi...




     REGISTRACE       Přihlášení

Výhra opet díky Vašim číslům ve Sportce a take ekzem zmizel


Dobry den mila Wahlgrenis,
jmenuji se Martina a byla jsem u Vas v prosinci v atelieru. Pisu, protoze Vam chci oznamit, ze jsem OPET vyhrala diky Vasim cislum ve Sportce, je to sice 87kc, ale jelikoz pristi tyden ocekavam materskou a mam skoro prazdnou penezenku, tak se mi to moc hodi. Od naseho setkani v prosinci se mi dari dobre, konecne jsem se zbavila ekzemu, ktery me trapil od srpna.
Manzel nakonec necekal, az se objevi nejake auto a prijel za nama ze Sicilie vlakem, cimz me velmi mile prekvapil. Zacinam se chystat na studium arabstiny, protoze se mi to bude opravdu hodit. Zamyslela jsem se nad tou arabstinou. Mate pravdu, budu ji velmi potrebovat, protoze budu muset rodine a take manzelovi vysvetlit me obavy z ockovani syna a jeho odkladani. Manzel, kdyz zjistil, ze jsem syna zatim nenechala ockovat prohlasil, ze to bude syn muset podstoupit, ale po me argumentaci ustoupil, i kdyz tusim, ze tento problem jeste budeme resit. Aspon mam nejaky cas na sehnani vice informaci.
Snazim se na syna i manzela "nestekat", ale nekdy je to opravdu tezke, zvlaste u manzela, ktery me stale vyvadi z miry. S penezma jsem na tom stale stejne, manzel mi sice neco malo nechal, ale porad si setri penize na obchodovani s auty a ja jsem z toho stale na nervy. Kdyz prijel, tak jsme se o penezich ani nemohli bavit, protoze jenom jsem narazila na to, ze nas ceka dalsi splatka pujcky, tak na me vyjel, ze mu nechci pomahat, aby mel s timto obchodem uspech a jenom ho pripravuju o penize.
Ach ty penize, uz at je to u banky splaceno a snad potom budu mit aspon trochu klid. Nejak jsem se rozepsala, tak budu koncit.
Mejte se krasne,
Dekuji,
Martina 01.02.2010

© Wahlgrenis 01.02.2010

© 2004-2024 Wahlgrenis Zveřejněné materiály jsou chráněny autorským zákonem. Kopírování a šíření jakékoliv části obsahu bez svolení autora je zakázáno.