wahlgrenis.cz



 WAHLGRENIS        

 

...veci mezi nebem a zemi...




     REGISTRACE       Přihlášení

Každý máme svůj osud, jen ten Váš je trochu odlišný..


Milá Wahlgrenis..
Mám k Vám pár věcí.
Nejprve.. Jak jste začala tento rok? Já uplně skvěle.. Hned první den ráno jsem jel na pohotovost na injekci, alergie na potravinu, medovinu, koupili jsme ji na trhu ve Štítarech u Kolína, bylinka, nikdy jsem moc nepil a nepiji ani na svátky, ale měl jsem tak jednu malou skleničku a už to začalo. Od té doby se to táhne a táhne, můj kluk, rodiče, pořád u doktorů..
Jsme na místě, odkud se moc nemůžem v zimě dostat a ted ta zima se sněhem. No nadílka.
Doba je nastavena jinak, máte drahá Wahlgrenis pravdu..
Víte, často na Vás myslím a někdy mám i slzy v očích, nevím, čím to je, ale takovou bytost nemůže člověk jen tak přejít.. Každý po Vás něco chce.. Vím jaké to je.. Celý svůj život někomu pořád pomáhám. Je to krása, ale zároven obrovské zoufalství věčného zápolení kladného a záporného polu, co v každém z nás je.. Jsem každý den na pokraji sil, rozbitý a unaven.. Chci, aby všechno bylo dobré, ale moc to nejde, je to nekonečné..
A ted chci poděkovat. Mým přátelům se narodilo miminko, chlapeček, jsem velice štasten. Hlavně, aby bylo zdravé. A děkuji Vám, drahá Wahlgrenis, proto, protože za nitky života tahají takové bytosti jako jsi Ty..
Já potřebuji sílu, zdraví, oni nestačí ted svoji práci, pomáhám jim, dokud to bude jen možné..
Musím otáčeti velmi rychle tu či onu stranu mince.. Setkal jsem se s mnohými jmény, jen mne zaujalo jméno - Aldariel, žena stromu, elfské, rodové jméno. Tohle vím, protože jsem té ženě prodal koníka , že prý ho nikdy nedá pryč, už s ní nemám vůbec kontakt.
Wahlgrenis, Wahlgrenis. Krásné jméno.. Jako kdyby nebylo odtud, jako dvojsmyslné..
Víte, když mi dochází síla, vzpomenu na Vás, na Tebe, je to energie, co mně pomáhá.. Potřebujete milá Wahlgrenis vůbec pomoci také Vy ?Nebo čerpáte energii opravdu jen z vesmíru? Jste zvláštní.. Nevím..
Nevím, ale musíte tu být pro spoustu lidí, co Vás potřebují, chrání Vás spousta lásky.. To je to pravé..
Víte, myslím, že něco víte, víte, co se bude dít dál, myslím blízkou budoucnost. Já již dlouho něco tuším, ale nejsem si jistý, jenom vím, že něco vážného přinese čas.. Drahá Wahlgrenis, budte na sebe hodně opatrná. Sice nevím, čím jste si prošla, dokážete se dostat tam a zase jinam, ale pořád jste zranitelná žena. Spousta lidí Vás má ráda a věří Vám.. Můžete se třeba pousmát, ale ve mně někdy vzbudí myšlenka na Vás slzy, někdy duševní sílu.. Každý máme svůj osud, jen ten Váš je trochu odlišný..
Drahá Wahlgrenis, myslím na Vás a přeji si, abyste byla štastná a silná proto, co všechno děláte.
Dobrou noc a dobrý den Vám přeje
Jirka 28.01.2010

© Wahlgrenis 28.01.2010

© 2004-2024 Wahlgrenis Zveřejněné materiály jsou chráněny autorským zákonem. Kopírování a šíření jakékoliv části obsahu bez svolení autora je zakázáno.