wahlgrenis.cz



 WAHLGRENIS        

 

...veci mezi nebem a zemi...




     REGISTRACE       Přihlášení

Ne, že bych se chtěla stavět proti bohu


Milá Wahlgrenis,
už jsem Ti jednou psala o světle, které do mě mělo vstoupit. Nyní mám další otázku: Co je pravdy na webech www.pravdavceskychzemich.cz a www.pravdivyosud.cz?
Myslím hlavně odpovědi od "Otce", co se týče rozdělení lidstva na ty, co zemřou a na ty, co budou žít věčně na Jupiteru...
Nevím, jak Ty, ale já osobně tomu nevěřím.
Ne, že bych se chtěla stavět proti bohu, ale na Jupiteru? A věčně? Vzhledem k tomu, že vesmír se rozpíná a čím víc se rozpíná, tím víc se rozplývá na čirou energii, nevím, jak to může být pravda.
Taky píšou od odvolání duchů. V té době mi byly 3 roky, necítila jsem, že by ve mně žádný duch už nebyl. Ani žádní jiní duchové. Znám pár lidí, kteří ještě 10 let po tom údajném odvolání duchů astrálně cestovali nebo kontaktovali svoje duchovní průvodce. Vím, zbytečná a otravná otázka, jenže když se tam podepisují "Jeho" jménem, těžko to zůstane jen tak zapomenuto.
Ale ohledně snižování vibrací po požívání masa mají pravdu. Já většinou při vložení masa do pusy začnu zvracet, nebo když ho polknu, tak cítím tu bolest a ten strach zabitého zvířete. Moje tělo zchladne a dalších 14 dní nejsem schopná ani dosáhnout meditace. A pokud by ty weby měly pravdu ve všem, tak už bych předem věděla, že já budu patřit k těm, kteří tady zemřou.
Ale tu vyvstávají hned dvě další otázky.
Co je po takové smrti?
A co způsobuje to, že se cítím jako "já"?
Nevím, jak to dobře vysvětlit. Prostě každý je své "já", nějaký duch, který může opustit tělo atd.... Není možné abychom byly "Děti Otce - Stvořitele", přece jich neměl tolik miliard ne, těch duchů? Musíme někde vznikat a postupně se vyvíjet a s každým životem mít ty vlastnosti, které jsme buď v minulém životě pěstovali, nebo je naopak zahodili... Ne? Jěžíš by pak byl jenom vyspělejší osoba. A dneska už nikdo pořádně nemůže vědět, co se tehdy skutečně stalo. Možná pár jedinců, kteří umí nahlížet do minulosti.
Na těch webech se píše, že bůh má s každou planetou jiný záměr, ale píše se tam jenom o planetách naší Sluneční soustavy a většinou tyhle záměry odporují vědeckým poznatkům... Vědci dokázali, že život vznikne všude tam, kde má vhodné podmínky a i na tom webu je prakticky všechno ponecháno "osudu". Ano bůh je tam v každé třetí větě, jenže vzápětí nebo těsně před tím se píše o něčem, co už je dané a je to způsobené nějakou přirozenou věcí.
Chtěla bych tedy odpovědi na tyto otázky. A proč se ptám zrovna Tebe a proč jim nezavolám nebo nenapíšu? Prostě proto, že mě k tomu vede něco, čemu nerozumím. Kdykoliv jsem na tohle pomyslela a snažila se najít odpověď na tyhle otázky, objevila jsi se mi v mysli a pronásledovala mě s každou takovou myšlenkou. Ne Ty jako Ty, ale vzpomínka na Tebe, na to, co jsi pro mě udělala už dříve... Pokud budeš moct, odpověz prosím na moje otázky... I kdybys měla "Pravdu v českých zemích" potvrdit.
Děkuju moc předem,

P.S.: Zatím tomu nevěřím, hlavně proto, že já neměla to štěstí :D
Pavlína 24.01.2010

© Wahlgrenis 24.01.2010

© 2004-2024 Wahlgrenis Zveřejněné materiály jsou chráněny autorským zákonem. Kopírování a šíření jakékoliv části obsahu bez svolení autora je zakázáno.