wahlgrenis.cz



 WAHLGRENIS        

 

...veci mezi nebem a zemi...




     REGISTRACE       Přihlášení

Říkala jsem si - jste asi na dovolené...


Krásný den paní Wahlgrenis!
Snad denně čtu Vaše stránky, ale od vánoc byla odpovědna bez nových příspěvků. Tak jsem si říkala, že jste potřebovala vypnout, jste na dovolené, ... Teď už jsem měla o Vás obavy, trvalo to již dlouho. Před chvílí jsem klikla na pohyblivý text a otevřela se mi změněná forma přístupu a také nové příběhy.
Otevřela jsem si akce a zjistila, že 10.4. budete ve Zlíně . Akce je však již obsazená.
Možná to bude znít hodně odvážně, chtěla bych Vás poprosit o setkání alespoň před nebo po akci a poprosit Vás o pomoc při hledání příčiny mých zdravotních problémů, které mne trápí již téměř rok a půl, a lékaři neznají odpověď, říkají tomu porucha autoimunitního systému.
Děkuji za Váš drahocennný čas a budu Vám vděčná jakoukoli odpověď.
Ivana 14.01.2010

Milá Ivano,
na dovolené jsem nebyla a ani nejsem. (Co to je dovolená???) Jen se už nějakou dobu pracuje na novém prostředí, web se obléká do nového kabátku. (Věta jednočlenná, kde není zřejmé, kdo je původcem děje...) Už to bylo potřeba.
Doufám ale, že se budete orientovat v textech - a nejen odpovědny - i nadále.
S akcí ve Zlíně je to komplikovanější. Prostor není možné "nafouknout" a v tuto chvíli je zcela plno.
Nemohu Vám na 100 % slíbit prostor před ani po akci. Obvykle totiž v rámci jednotlivých akcí chtějí účastníci i osobní výklad. Ne sice všichni, ale přibližně tři čtvrtiny přihlášených nějaký soukromý dotaz mají. Ještě v tuto chvíli nevím, jak do Zlína pojedu, jestli tam budu už od pátku nebo ne.
Omlouvám se, že Vám nemohou vyjít vstříc tak, jak byste si představovala. Ale jistě budou na Moravě ještě další akce...
© Wahlgrenis 14.01.2010

Děkuji Vám za rychlou odpověď, paní Wahlgrenis!
Nevím, jak vyjádřit obavu, kterou prožívám. Již od podzimu roku 2008 hledám odpověď na mé zdravotní problémy, ani lékaři nevědí, co je způsobuje - říkají porucha autoimunity. Mám záněty v kloubech a můj autoimunitní systém, který zánět vyvolá, pak zničí klouby a ty srůstají. Při svém hledání jsem se dočetla, že (zatím mám v rukou, nohou, sakrál. oblasti) pak může přejít do pánve, krční páteře, srdce, ... Moc, moc se bojím.
Nemám zdraví, ztratila jsem tím i práci a hledám, jak restartovat své tělo do zdraví. Mám ještě syna (dnes je mu právě krásných 19), který mě ještě potřebuje, a také rodiče a další blízké, na kterých mi moc záleží. Moc Vás prosím, nešlo by to třeba zjistit nějak na dálku.
Moc Vám děkuji za nás všechny, kterým pomáháte.
Ivana 14.01.2010

Milá Ivano,
řešení na dálku není jedinou a všespasitelnou cestou. Možná jste už slyšela něco o tom, že nemoc je výkřikem duše. Někde ve Vás je uzlík, chyba, kterou jste na sobě dopustila, a proto došlo nebo dochází k takovým komplikacím, které nyní máte. Je důležité najít tento bod.
Hlavně byste měla vědět, že Vy to jste, kdo má mít ve Vašem životě největší privilegia. Vy se máte mít ráda, úplně nejvíc ze všeho. Nemůžete druhým sloužit a přitom chtít být v pořádku, zdravá a úžasná. Nejprve musíte být Vy - jako vrchol pyramidy - a pak teprve ti ostatní. Tohle přeladění je pro mnohé tak složité, že se do tohoto procesu vůbec nepouštějí. Nevím, jak by to fungovalo ve Vašem případě. Ale pokud nezačnete u sebe, nemůže se nic změnit. Žádné zázračné postupy, čaje, masti nebo jiné terapie by Vám z dlouhodobého hlediska příliš nepomohly. Potřebujete opravdu najít chybu ve Vás a od ní se odrazit.
Chápu, že to nemáte jednoduché. Také vnímám, kolik toho je na Vás naloženo. Tady byste možná mohla začít. Odkládat ten přetěžký náklad... Pomaloučku... Postupně... Je toho opravdu moc. Proto odmítají fungovat Vaše kosti, už to není možné déle unést. Jsou tady důležité informace, které jsou ale důležité pro Vás, abyste Vy je přijala a hlavně pochopila.
Nechtěla bych, abyste se k mým slovům nějak upínala. Jsou jistě mnozí další, kteří Vám mohou pomoci. Vaše cesta je pořád dál... Hlavně se nezastavuje.
© Wahlgrenis 14.01.2010

Paní Wahlgrenis!
Děkuji Vám za odpověď. Byla jsem vychována tak, že mám vidět druhé, tedy své blízké i ty další. A co činím, tak s pohledem prospěšnosti pro ně. Když se otočím zpět, tak jsem se tak chovala, nebo alespoň hodně snažila.
Chtít něco jen pro sebe se mi zdálo sobecké.
Ano, dostala jsem od Boha velké dary do života, dva zdravé chlapce, muže, mám sestru, relativně zdravé rodiče, ... tak co bych si měla přát, mimo zdraví, pro sebe.
Čtením Vašich stránek jsem hodně pochopila, alespoň si to myslím. Přes to, že mám syny vymodlené, snažím se je neomezovat, jak říkáte Vy - byla jsem jejich branou. Raduji se z nich, byť ne vše dělají, jak bych dělala já, ale právě to je to neomezování, láska bez podmínek.
Odpustila jsem mnohé i svému muži. Snažila jsem se druhým pomáhat.
Teď bych si přála, kdyby mi někdo alespoň trošičku pomohl najít cestu zpátky do zdraví. Nechci druhé obtěžovat, ale sama si s tím nevím rady, je to pro mne hodně těžké. Když se tak otočím kolem sebe, jsem obklopena svými blízkými, ale jinak jsem na své starosti zcela sama a nevím, co dělat, jak dál, zda je ještě pro mne šance na návrat do zdraví....
Asi jsem si vždycky myslela, že pomáhat a dělat pro druhé je náplní života a teď nevím, jak říci okolí: prosím, pomožte mi teď vy, nevím, co dělám špatně, jsem bez zdraví, práce, iluzí, ... a snad i bez naděje.
Promiňte mi ty chmury, nevím však, jak dál.
Děkuji Vám za vyslechnutí a přeji Vám i Vašim blízkým zdraví a rovnováhu v životě.

PS: Změna Vašich stránek se mi zdá zdařilá.
Ivana 14.01.2010

Dobry vecer mila Wahl,
mam, smim-li prosit, vzkaz pro pani Ivanu, ktera ma problemy s autoimunitou...
At si najde na netu stranky pana Cehovskeho o autopatii, procte a hlavne si poslechne audio lidi, kteri maji s touto metodou zkusenosti, lepe receno absolutni zdravi ziskane touto cestou...
Dale je to uz na pani Ivane same...
Preju ji hodne stesti a duvery v sebe sama, vam, mila wahl, pekny zimni vecer a dny pristi,
Dekuji,
Eva P. 14.01.2010

Krásný den paní Wahlgrenis,
zdravím Vás a všechny na Vaší "vlně" a paní Evě děkuji za nasměrování.
Pokud získám osobní zkušenosti z uvedené léčby, dám vědět.
Ivana 16.01.2010


© 2004-2024 Wahlgrenis Zveřejněné materiály jsou chráněny autorským zákonem. Kopírování a šíření jakékoliv části obsahu bez svolení autora je zakázáno.