wahlgrenis.cz



 WAHLGRENIS        

 

...veci mezi nebem a zemi...




     REGISTRACE       Přihlášení

Nové stránky jsou přehledné


Wahl,
už dávno jsem Ti chtěla říct, že Tvé "nové" stránky jsou velmi přehledné. Můj subjektivní pocit, že staré byly lepší, pramenil, myslím, jednak z nostalgie -
zcela jistě z jisté formy konzervatismu, možná, dále i z faktu, že mám "jen pidi" technickou PC zdatnost. Ale už jsem si zvykla. Hledat tam jde v poho, navíc obrázky jsou pěkný.
Prostě další krok na Tvé cestě, moc gratuluju, muselo tě to stát opravdu velké úsilí.
Tuleň 12.01.2010

Mila Wahlgrenis,
pripojuju se timto k tomu, co napsala Tulen prede mnou... Sama jsem nebyla nadsena, kdyz jsem se dozvedela, ze Vase stranky budou "nove"... Asi proto, ze nemam rada zmeny... A pritom sama mam webove stranky a vim, jak je snadna navigace dulezita... Ted uz jsem si "zvykla" na nove razeni a orientuju se u Vas snadno - dalo by se rici, ze lepe nez pretim.
Jak uz jsem psala davno - vas denik je mym kazdodennim chlebem (urcite je tim domacim bramborovym). A proto VAM za nej DEKUJU! Dekuju, ze jste ho udelala lepe a prehledneji. Musela to byt spousta prace, znam to. DEKUJU!
Katka 12.01.2010

Milá Wahl,
také se musím zmínit o Vašich stránkách.
Něco trochu "zvláštního" se mi přihodilo před časem, než jste měla tyto nové. Cítila jsem, že by stránky chtěly zpřehlednit - pro množství dopisů a informací. Pak jsem měla sen a viděla jsem Vaše nové stránky, takové, v jaké jsou nyní podobě... Pak jsem na ně klikla a nebylo to tak. Ale už za pár dní bylo...
Vše se odehrálo ve velmi krátké době.
Já se v tom stačila tak zamotat, že jsem opravdu nevěděla, čí jsem a co je už pravda :O)
Teď je ale fajn, jsem rozmotaná a Vy máte příjemné a fajn oživené stránky. Takže já děkuji a přeji Vám, aby jste z nich měla stále radost, jako mám já a jistě i jiní.
Katynka 12.01.2010

Milá Wahl,
často chodím k tobě na web. Nová podoba stránek je bezvadná, přehledná - prostě je to posun, ne krok, ale spíš skok. Vnímám i posun u tebe, nějakou změnu.
Já přestala věci lámat přes koleno. Jsem štěstná za to, co je.
Včera jsme byli se staršími dětmi a strejdou - to je táta té mé sestřenice, co umřela ve třiceti, lyžovat na jeden den. Šumava... krása, nádhera! Jen, že jsem s sebou neměla foťák. Krásná barva nebe, jak z pohádky, pocukrované stromy, sníh prašan, radost.
Hanka 01.02.2010


© 2004-2024 Wahlgrenis Zveřejněné materiály jsou chráněny autorským zákonem. Kopírování a šíření jakékoliv části obsahu bez svolení autora je zakázáno.