wahlgrenis.cz



 WAHLGRENIS        

 

...veci mezi nebem a zemi...




     REGISTRACE       Přihlášení

Bude v listopadu 3. světová válka?


Milá Wahlgrenis,
chtěla bych se zeptat na Tvůj názor na 3. světovou válku, která má prý začít, jak podle Nostradamova proroctví, tak podle bulharské věštkyně baby Vangy v listopadu 2010. Docela mě tyto zprávy vystrašily.
Mám 2 dcerky a to víš jako každá máma bych chtěla, aby prožily pěkný život.
Děkuji za odpověď.
Amrit 08.01.2010

Milá Amrit,
možná tušíte, jak je těžké na tuto otázku odpovědět. Nerada konfrontuji odpovědi kartářek. Ale tohle je něco jiného. Jsou to sdělení stará přes několik staletí, ano, chápu, že původní význam se mohl interpretovat různě... Záleží na pochopení informací, které přicházejí. Oba - Nostradamus i baba Vanga - jsou pouze prostředníky, z nich proroctví nevycházejí, oba jsou pouze kanálem, kudy "to" k nám přišlo.
Chtěla jsem reagovat už dříve, ale nebylo mi to umožněno. Dnes se jeví situace jinak, uvidíme...
Listopad roku 2010 začíná v pondělí, tudíš jsou to čtyři celé týdny a dva dny z týdne pátého.
První týden (1.-7.11) se jeví ještě bezproblémový, nekonfliktní, všechno se odehrává v běžném režimu. Dalo by se řící: pohoda.
Druhý týden (8.-14.11.) přichází krize, zásadní zlom, nic není jako dřív. Člověk je jakoby za oběť, nemůže nic dělat, nemůže se bránit. Těžko v tuto chvíli říct, co za tím bude. Ale andělé se odvracejí, jako by tohle ani nechtěli vidět, jako by tohle nechtěli vůbec, nechtějí nad tím držet svá ochranná křídla, člověk se nejspíš dopouští vážného přehmatu, děje se to, co se stát nemělo.
Třetí týden (15.-21.11.) nepřináší žádné výraznější uklidnění, naopak nastává rozčarování, ale je zde posun k lepšímu, je zde naznačován obrat, jako by se zmatky měly zase vyladit, znepřátelené strany se mají zase domluvit. Doufejme... Je tady zásadní obraz - nastavené zrcadlo, snad někomu, kdo za to může, dojde, že takhle dál by to nebylo únosné. Je zde uvědomění si vlastní chyby, ale současně i toho, jak je to celé směšné...
Čtvrtý týden (22.-28.11.) snad by mělo dojít k zásadnímu uvědomění, byla to "jen" důležitá zlomová lekce, takhle už by se dál pokračovat nemělo. Znepřátelené strany by si měly podat ruce, možná je to jenom obraz, uvidíme.
Pátý týden (29.-30.11.) by mělo dojít k uklidnění situace, vyladění. Snad to nebude znít jako klišé, ale láska by měla zvítězit nad nenávistí. Je tady start, hodně další práce, která čeká, není možné ji nyní odkládat, akutní řešení v mnoha směrech. Člověk se vrací sám k sobě. Nový začátek.
© Wahlgrenis 10.01.2010

Wahl,
...včera jsem četla to o té válce, velmi zajímavý. Jindy mě takovýhle (i když třeba hypotetický "vize" nebo strachy) velmi zasáhnou... mám problém, aby nezasáhly. Včera to ale tak vůbec nebylo, jako by mě chránila nějaká neviditelná pružná dost silná a široká obruč okolo srdce.
Fakt zvláštní... nebojím se, dopadne to dobře...
Tuleň 11.01.2010


© 2004-2024 Wahlgrenis Zveřejněné materiály jsou chráněny autorským zákonem. Kopírování a šíření jakékoliv části obsahu bez svolení autora je zakázáno.