wahlgrenis.cz



 WAHLGRENIS        

 

...veci mezi nebem a zemi...




     REGISTRACE       Přihlášení

Jaký bude rok 2010 pro Českou republiku?


V lednu bude krize ve společnosti ještě pokračovat a čeká nás hodně práce. V únoru bychom si měli uvědomit, že máme více těžit z vlastního českého potenciálu a přemýšlet hlavně vlastní hlavou. Březen přinese zlom a začnou se připravovat změny v zákonech, vidět je posílení ženského vlivu. Situace se u nás výrazně posune vpřed v dubnu a jedna kapitola se jakoby uzavře. V tu chvíli začneme více nacházet sami sebe. S příchodem května se na vlastní nohy budeme stavět stále víc a ve společnosti zavládne dobré klima. To, co jsme překonali, bude definitivně pryč. V červnu bude jasné, že „zemětřesení“ už skončilo a nastane období stabilizace. S nástupem horkých letních měsíců se nám začne opravdu dařit. Je však třeba navázat na tradice a být sami sebou. Objevuje se nadhled a hledání moudrosti. V srpnu obrazně řečeno dáváme základy nové stavbě a začínáme budovat něco nového. U tohoto měsíce se objevuje boží oko představující nejvyšší ochranu. Mělo by jít o nejplodnější měsíc roku.
Hodně nových projektů vznikne také v září, ale je třeba dbát na to, aby neměly dětské nemoci. V říjnu tento trend bude ještě pokračovat a zavládne pohoda. V listopadu bude však už potřeba zase více obezřetnosti a dalšího přehodnocení situace. Realizaci nových nápadů je třeba už zvážit. A prosinec? Ten nám přinese introspekci. Především bychom si měli uvědomit, že nežijeme jen pro dnešek, ale že se musíme zajímat i o to, co díky naší činnosti nastane zítra a pozítří. Pak máme šanci vykročit správně i do dalšího roku 2011.
© Wahlgrenis 02.01.2010


© 2004-2024 Wahlgrenis Zveřejněné materiály jsou chráněny autorským zákonem. Kopírování a šíření jakékoliv části obsahu bez svolení autora je zakázáno.