wahlgrenis.cz



 WAHLGRENIS        

 

...veci mezi nebem a zemi...




     REGISTRACE       Přihlášení

Svět bude jenom o hudbě a melodiích


Ahoj Wahl,
minulý týden jsem narazil na jednu skladbu kterou jsem si dokola přehrával, pak se mi chtělo psát tak jsem psal, abych své myšlenky přenesl na papír:
Až se všichni staneme součástí jednoho celku, vytvořím si vesmír, který bude mít své světy, a na jeden takový se přesunu.
Každý bude mít možnost si zvolit, kam a na jak dlouho se vypraví....
Už se nebude třeba rodit, protože nebude ani smrt, hmota už nebude existovat, vše bude probíhat v jiné realitě....
Svět, na který se přesunu, bude zcela a jenom o hudbě a melodiích, všichni a všechno si zde bude zcela rovni, nebudou silnější, kteří budou žít na úkor slabších, nic a nikdo nebude podřadný nebo nadřazený protože všichni budou vlastně jeden celek, to bude platit i o fauně a flóře, která zde bude také, prostředí už sice nebude hmotné tak, jak ho známe teď, ale to vlastně ani nerozeznáme... už nebudou žádná města, továrny, hluk, agrese, zloba, nenávist, stres atd... všude bude krajina a zpěv krásných barevných ptáků, všichni budou všechno dělat s láskou.
Ti, co se sem rozhodnou přemístit, budou mít možnost si vyrábět nástroje, na které se budou postupně učit hrát, krása bude v tom, že je nikdo do ničeho nebude nutit, vše budou činit a konat z vlastní vůle... později zde budou i veliké orchestry, které budou tvořit krásné melodie, tyto melodie budou následně vytvářet obrazce, které se budou projektovat?(detaily mi ještě nejsou známy), čím déle zde budu setrvávat (i když čas zde existovat nebude, takže to nikdo ani nebude vnímat), tím více se budu v hraní zdokonalovat na stále více nástrojů... až zjistím, že mě tato činnost nenaplňuje, přesunu se na svět jiný... a to bude jenom zlomek toho všeho....
měli bysme poděkovat stvořiteli, že jsme si mohli projít tím, čím jsme si prošli, že všechno to utrpení, bolest a slzy mělo smysl, že jsme se mohli zrodit na této planetě jako lidský druh, nemějme mu to za zlé a ještě jednou poděkujme...
že by jenom sen ve snu?
čekají na to všichni a sen se možná stane skutečností, kdo ví??
Martin 13.11.2008

© Wahlgrenis 13.11.2008

© 2004-2024 Wahlgrenis Zveřejněné materiály jsou chráněny autorským zákonem. Kopírování a šíření jakékoliv části obsahu bez svolení autora je zakázáno.