wahlgrenis.cz



 WAHLGRENIS        

 

...veci mezi nebem a zemi...




     REGISTRACE       Přihlášení

Chci poděkovat za to, co děláš


Krásný podvečer,
Tvé stránky jsou vysloveně magické a člověka vtahují k sobě. Procházím teď mimořádně složitým období, a tak putuju a hledám. Měj se krásně.
S láskou
Rút 20.06.2006


Dobrý den paní Wahlgrenis :-)
Vaše webová stránka je velice inspirující, krásná a zajímavá :-)) , samy životní příběhy lidí či Vaše odpovědi, člověka osloví a přimějí přemýšlet nad tím, jak neobyčejně rozmanité jsou naše životy... :-)). Moc ráda bych se s Vámi setkala, také účastnila semináře, pro objevení, poznání a prožití nepoznaného, změnit sebe a být pozitivním příkladem pro své okolí, a ve skrytu duše toužím rozluštit, co mne trápí.
Přeji Vám hodně síly, lásky a splnění všeho po čem toužíte.
Nashledanou.
Petra 21.06.2006


Milá Wahlgrenis,
Chci Ti moc poděkovat za to, co děláš. Objevila jsem Tvé stránky před měsícem a jsem z nich nadšená. Musím uznat, že se každé ráno těším, co nám zase napíšeš a když toho nemám dost, tak zabrousím do bohaté odpovědny a žasnu nad množstvím těch příspěvků a nad spoustou práce, kterou jsi udělala!
Za ten měsíc se mi staly zvláštní věci, díky Tobě komunikuju se svým ochráncem a mluvila jsem i se svým zemřelým otcem, bylo to nádherné.
Díky Tobě jsem se zbavila strachu z duchů i z jemnohmotného světa, který mě předtím už mnohokrát kontaktoval, ale já jsem nebyla schopna rozšifrovat jejich slova.
Za ten měsíc už chápu mnohé víc než předtím a i když jsem se Tě sama na nic neptala, mnohé jsem pochopila čtením příspěvků i Tvých odpovědí na ně.
Už vím, že je pro mě důležitá pokora a život je pro mě věčný boj, boj o rozvoj své duše. Už vím, že můj život je neustále skenován, všechny mé myšlenky se zapisují
(zajímavé, že jsem to věděla vždy, ale málokdy jsem si to připustila).
Od té doby, co jsem narazila na Tvůj web, jsem se začala víc zajímat o svůj život,
o to, abych žila lépe, jak říkají soudci "podle svého nejlepšího vědomí a svědomí".
Někdy je těžké to tak dělat, protože jsem za ta léta zvyklá jednat jinak, prvoplánovitě jednodušeji, ale pravidla jemnohmotného světa jsou jiná než toho světa, který si vymysleli lidé.
A každá myšlenka, která mě vede k tomu, dělat věci jednodušší s ne tak čistými úmysly, nebo k vyhnutí se zodpovědnosti, mě vzdaluje od svého já.
Cítím to strašně intenzivně a v tomto případě ty "boží mlýny" melou jistě a rychle, následky na sebe nenechají dlouho čekat. Nebudu se moc rozepisovat, nechci Ti zabírat Tvůj drahocenný čas, protože už to, že nám každý den dáváš kousek sebe,
Tě musí svým způsobem omezovat, ale pro mě jsou tvé stránky velkým darem!
Darem toho, že vlastně cesta komunikace s oním světem není jen pro určitou kastu,
není obyčejným lidem zapovězena, právě naopak je nám otevřena, zapovídáme si tuto komunikaci sami svým postojem a negací svého já.
Tobě patří velký dík za to, že jsi mi tento svět přiblížila. Díky Ti za to, že nám otevíráš oči. Určitě bych Tě toužila poznat osobně a doufám, že se mi v budoucnu podaří zapsat se na některou z Tebou pořádaných akcí. Jsi krásná a pozitivní bytost a nejen Ty, ale i spousty lidí, co píšou na tento web, to se pozná z jednotlivých příspěvků.
Měj se moc krásně a posílám spoustu lásky a síly do dalšího života i práce pro nás.
Tvá věrná čtenářka
Iris 22.06.2006
Rút 20.06.2006

© Wahlgrenis 20.06.2006

© 2004-2024 Wahlgrenis Zveřejněné materiály jsou chráněny autorským zákonem. Kopírování a šíření jakékoliv části obsahu bez svolení autora je zakázáno.