wahlgrenis.cz



 WAHLGRENIS        

 

...veci mezi nebem a zemi...




     REGISTRACE       Přihlášení

Pozdrav z Valašského Meziříčí...


1. Hospoda pristav..
jedine klidne misto ve Valmezu... neskutecne pratelska atmosfera kdykoli tam prijdu.. navstevuje ji siroka skala lidi. od teenageru az po seniory.. v lete funguje krasna zahradka u reky. v pristavu se tez da konzumovat marjanka bez jakehokoli postihu. jelikoz ji tam kouri vetsina lidi kteri tam chodi. je to vseobecne znamy fakt o kterem vi i policie a uplne bezproblemu to toleruje, protoze si tam lidi v klidu zakouri, zaplati si pivka a nedelaji problemy. policie pase jen po vetsich neradech kteri s tim obchoduji. normalni lidi co si prijdou jen zakourit a podelit se s ostatnimi o svou urodu vubec neresi..



2. stali jsme na letisti na kopci..
kamarad ktery projel kolem natankoval svoji vymazlenou sportovni hondu do pole a urazil si predni masku se kterou se piplal asi pul roku. my jsme ho videli jak vyjizdi z pole, pak se stavil a pokecali jsme. hlavnim motivem obrazku je svetelna hlava :)



3. muj dobry kamarad kteremu se rika hlava mi zapozoval pred solarnim studiem..
maji tam turbo solaria a cely ten podnik vypada jako ze scifi filmu.. nahore jsou videt 3 pyramidky ale v obrazku je toho ukryto vice.. barvy, tvary atd.



4 + 5.. tohle bylo vyfoceno pri venceni psa.
je to nadherne misto kam muj pes chodi nejradej. da se tam strasne dobre odpocivat a krajina okolo je opravu pekna. na fotkach jsou opet videt barvy a tvary.. pokud jsou fotky prohlizeny tam a zpatky v rychlem sledu, tvori se neco jako radioaktivni znak..





6. cestou na jiz zminene pole jsem vyfotil tuhle oblohu.
ustrednim motivem je slunce a barvy.. nasleduje pyramidka vlevo dole a vychod druheho slunce nad nejakou planetou s plynnou atmosferou. vic k tomu nevim a nezajima me to.



7. mesic v seru..
tady nemam co bych k tomu rekl. pripada mi to jako nocni oko, ktere pozoruje a dohlizi na klidny prubeh noci.



8. scenerie z byvalych kasaren, ze kterych se momentalne klube velice krasna prumyslovo rekreacni oblast. ruzova cara od letadla byla protnuta bilou carou a vytvorila ruzovo bily rovnostranny kriz na nebi. druhe letadlo je v dalce videt.
bohuzel jsem to uz nevyfotil. nebo snad bohudik ?




Vsechny fotografie byly porizeny pristrojem mobilniho charakteru znacky motorola s rozlisenim 2Mpx..
Autor si preje byt stale pod rouskou anonymity.
anonym 02.03.2008

© Wahlgrenis 02.03.2008

© 2004-2024 Wahlgrenis Zveřejněné materiály jsou chráněny autorským zákonem. Kopírování a šíření jakékoliv části obsahu bez svolení autora je zakázáno.