wahlgrenis.cz



 WAHLGRENIS        

 

...veci mezi nebem a zemi...




     REGISTRACE       Přihlášení

Vzkaz k novému roku 2009


Mám vás rád.
Mám vás rád tolik, jak rádi máte chleba.
Světla je všude a stále třeba, tak posílám ho nejvíce, co poslal jsem kdy Zemi, aby došlo k velikému pochopení.
Tak přichází teď ze dvou směrů by spojilo se v celek východ - západ, sever - jih a pak srdce zlatého zvonu odbije nový čas.
Čas, který dávno už není a přichází nové pokolení, co přinese teď něco nového, co začalo už dávno v Tobě, člověče, který teď něco víc zříš.
Až pochopíš radosti zcela nové, poznáš, jak tryská pramen čisté vody, co přichází teď, aby sytil žízeň žíznivých a uhasil oheň zloby, co ještě někde plápolá pro světlo, co teď přichází.
Už nikomu nic neschází a radost kvete všude, krásně je na planetě, když něco tu nebude, co drží semínka nového růstu.
Trochu malého, malinkatého půstu v myšlenkách denních starostí.
Oprosti se od všeho, nemysli na nic zlého a nechej vykvétat v srdci, co dává ti rady.
Obejmi ho i sebe a všady do všech směrů a SVĚTADÍLŮ VYSÍLEJ MYŠLENKU TOUHY A VĚČNÉHO MÍRU, CO V SRDCÍCH LÁSKYPLNÝCH TEĎ RAŠÍ.
Je VÁS MNOHO a bude více, už dohořela starodávná svíce a počíná se něco nového, co drtí staré, aby vše bylo více dokonalé.
Mír v srdcích, mír v myšlenkách a světlo v duši, která tuší, že možné je všechno, na co vzpomene si, pokud tím neublíží nikomu přeci.
A to je láska, co k Tobě posílám….
A to je láska, co šíří se do dáli, kde louže smutku bývaly,
mění se ve vody, co čeří hladinu zapomnění a vytváří cestu pro to, co tu ještě není, vytváří cestu, co vzpomínky dávné obrodí na zlatý věk ryzího štěstí právě, ale též pokoru, co pomáhá zdolávat všechnu tu horu běžného denního života.
Už žádná lopota, žádné zápolení, klid a mír v duši, klid v Tobě, to záleží jen na Tobě, zda přijmeš paprsek světla, co teď posílám.
Ať daří se ti, jak si žádáš, však žádej opatrně, vždy věz, na co si střádáš a rozděl se s radostí, s tulákem na návsi, co prosí o trochu soucitu a s vděčností tobě svatou pak pokračuj na cestě za zemí, za zemí bohatou, kde necháš založit nový sad.
Nový sad, nový řád, řád dobra a lásky, pochopení, řád soucitu a harmonie.
V takovém světě se to pěkně žije, kde každý každého má rád.
Slyšíš…., zvoní zvon, odbíjí nový čas…..
Eva 30.12.2008

© Wahlgrenis 30.12.2008

© 2004-2024 Wahlgrenis Zveřejněné materiály jsou chráněny autorským zákonem. Kopírování a šíření jakékoliv části obsahu bez svolení autora je zakázáno.