wahlgrenis.cz



 WAHLGRENIS        

 

...veci mezi nebem a zemi...




     REGISTRACE       Přihlášení

Dálkové meditace k záchraně peruánské Amazonie a indiánských etnik


V těchto dnech došlo opět k masakru amazonských Indiánů.
Peruánská vláda podepsala kontrakt s nadnárodními naftařskými kartely, který těmto společnostem umožňuje VOLNÝ VSTUP na všechna kmenová území a do CELÉ PERUÁNSKE AMAZONIE, včetně dosud panenských, neposkvrněných oblastí.
Zástupci indiánských kmenů se snažili komunikovat s peruánskou vládou, ale byli zcela ignorováni.
Prezident Allan Garcia následně zrušil právo Indiánů spravovat své kmenové oblasti v džungli.


Očekává se ÚPLNÉ ZNIČENÍ VŠECH EKOSYSTÉMŮ V OBLASTI.

Indiáni v těchto dnech vlastními těly zablokovali jedinou průchodnou silnici do džungle v místě zvaném Curva del Diablo (Ďáblova zatáčka) v oblasti horského amazonského pralesa. Peruánský prezident Allan Garcia dal rozkaz ke kulometné palbě do Indiánů, vyzbrojených většinou kopími, z bitevních vrtulníků. Allan Garcia naprosto ignoruje elementární lidská práva i samo právo na přežití celých kmenů,
protože v oblastech, kde budou otráveny řeky a zničen prales, NELZE PŘEŽÍT.

Allan Garcia BYL PODPLACEN nadnárodní NAFTOVOU MAFIÍ, která má již na svědomí mnoho zlikvidovaných oblastí Amazonie v Ecuadoru i jinde a mnoho zcela zdecimovaných domorodých kmenů. To, co uskutečňuje současný peruánský prezident, je GENOCIDA a EKOLOGICKÝ TERORISMUS, jehož dopad se dotýká KAŽDÉHO obyvatele planety Země.
Situace v peruánské Amazonii je KRITICKY VÁŽNÁ a nyní, v těchto dnech a následných měsících, se rozhodne o její další existenci, či neexistenci. Peruánská část Amazonie představuje jeden z posledních RÁJŮ na Zemi!

Tento RÁJ může být za dané situace kvůli naší lhostejnosti zlikvidován do KONCE TOHOTO ROKU!

Indiánští šamani a celé kmeny již desítky let s nadlidskou silou a zcela hrdinsky odolávaly sílícímu tlaku ze strany "civilizace", která sebe sama odhaluje svým konáním jako pouhou PSEUDOCIVILIZACI. Morální a etická úroveň této "civilizace" se ukazuje být daleko nižší, než je úroveň "necivilizovaných" indiánských kmenů.
Šamani začali vytvářet ochranná pole, ale proti amazonským Indiánům je nyní použita vojenská technika 21. století a postoj loutkové "vlády" v Limě přímo řízené mocnými nadnárodními kartely je jednoznačný... Všichni silní amazonští šamani jsou v pohotovosti - jde patrně o rozhodující bitvu se Zlem.

Amazonie patří celé Zemi a všem duším vtěleným na ni, nejen hrstce Indiánů, kteří ji v podstatě několik tisíc let spravovali jako její "strážci".

Šamani vzkazují, že POKUD se náš zájem od Amazonie odvrátí a neuvědomíme si, že V SOUČASNÉ DOBĚ za ni musíme bojovat i my, pravděpodobně svůj boj vzdají a odpoutají se od těl zpět do Kosmu (šamani jsou vesměs Bytostná Jádra, která přicházejí z vyšších světů na pomoc Zemi způsobem "skoku", ne přes inkarnační řetězec).

Už v minulých letech Indiáni různých amazonských etnik raději zvolili rituální hromadnou sebevraždu POTÉ, co na jejich zemi pronikla "civilizace" - agresivní nemyslící "misionáři", dřevařské mafie atd...



Nyní je ale situace NESROVNATELNĚ KRITIČTĚJŠÍ.



Allan Garcia je nyní jen nesvéprávnou loutkou v rukou Světové Mafie Zla, která systematicky ničí VŠE POZITIVNÍ. Obyvatelé Peru samozřejmě z vytěžené nafty nezískají ANI CENT, během vlády A. Garcíi bohatne jen hrstka VELMI BOHATÝCH - a ti ostatní neustále víc a víc chudnou. NĚKOLIK lidí je učiněno Mafií Zla vždy v určité zemi "vládnoucími loutkami". Tyto loutky dostávají množství peněz za to, že zradí obyvatele své země. Tuto strategii používá Světová Mafie bohužel se značným úspěchem všude na Zemi... Chcete-li přispět k záchraně peruánské Amazonie a indiánských etnik, připojujte se prosím JAKÝKOLIV DEN k dálkovým meditacím, které budou začínat vždy ve 21 h. středoevropského letního času a budou trvat vždy půl hodiny.

PRŮBĚH MEDITACE

Uvolnit se, několikrát na nádechu vyslovit mantru "ÓM" a na výdechu "KCHÁ", vyladit se na Světlo v podobě "Pulsující Záře" nebo "Slunečního kotouče zářícího v uhlově černém prostoru", vdechovat toto Světlo do solaru a do srdečního centra a vydechovat do těla a vědomí, následně přijde pocit lehkosti, odhmotněnosti...
Pak si meditující živě představí, že jako otočením vypínače se rázem ocitá v průzračné, třpytící se bublině, obklopen Bytostmi Světla...
Bublina letí bezhlučně nad Jižní Ameriku, nebo se tam prostě náhle ocitá, poté nadechujeme zády a ze stran z Bytostí Světla jemnou, zlatou mlhu a vtahujeme ji na nádeších do hrudi, naakumulujeme ji v hrudi a pak ji sérií prudkých, mocných výdechů vysíláme skrze srdeční centrum nebo své ruce na celé území Peru.
Můžete střídavě vypouštět zlatou energetickou mlhu na amazonský prales a na Limu (sídlo vlády na pobřeží).

Prosím, uvědomte si, že TOTO DÁLKOVÉ PŮSOBENÍ je VELICE účinnou pomocí!
Ujistěte se vnitřně o svém pozitivním vlivu na dané území.
Není nutné meditovat POUZE tímto způsobem!
V zásadě STAČÍ, když v dané době prostě ve stavu uvolnění pošlete v duchu láskyplnou energii do Peru a podpoříte v myšlenkách záchranu pralesa a Indiánů.
KAŽDÁ myšlenka je silná energie.

Samozřejmě pokud je vizualizací, nebo dokonce dechem nasměrována, pak její síla mnohonásobně vzroste - je to velice podobné, jako koncentrovat optikou světlo do jediného paprsku...
Spojené paprsky cíleně vysílané energie vytvoří svazek, superpaprsek, který má ve světě jemných energií podobu "mohutného laseru".

Zjednodušená verze meditace:

Uvolni se, několikrát pomalu plynule nadechni a vydechni, přitom během několika dechů vyslovuj v duchu na nádechu zvuk "AL" a na výdechu "LÁ".
To je vyvolávací kód k napojení na Dimenzi Světla.
V "atmosféře Země" bude pro všechny meditující připravena ode dneška specielní energie, na kterou se mohou pomocí této klíčové mantry doprovázené dechy SNADNO VYLADIT.
Představ si, že spolu s pomalými "mantrickými dechy" se napojuješ na silný Zdroj teplého, zářícího Světla.
Můžeš ho vnímat jako vibrující a pulsující "živou", vědomou Zlatobílou Záři...
Představuj si, že s několika dalšími takovými dechy Tě toto Světlo jakoby OBESTŘE a PROSTOUPÍ.

AL - LÁ je velice silný AKTIVUJÍCÍ PRAZVUK, byl používán na Zemi s velkým úspěchem už před 10 000 lety. Je vibračně multifunkční, dokáže dostatečně rychle zaktivizovat centra od 8. (nad temenem hlavy) až po 4. (srdeční centrum).
Podobně jako jiné funkční prazvuky, stala se tato kosmická mantra aktivizující hlavně "ESP", později synonymem pro výraz "Kosmická univerzální síla", či "Energie z vyšších dimenzí".
Vyvinulo se z ní i slovo "Alláh", používané dávno před muslimy na mnoha různých územích.
Je zajímavé, že i v tzv. bibli je toto slovo použito k označení Kristova "Zdroje" (v původní aramejské verzi).
Tedy ne žárlivý, hysterický sadista "Jehova", který byl vlastně vždy jen pouštním démonem, černomagickou zbraní, žádající po lidech KREV (alespoň zvířecí), aby mohl fungovat.
Pro "křesťany" musí být poněkud šokující zjištění, že Kristus se na kříži obrací k Alláhovi...
Nicméně AL - LÁ je starobylé označení KAŽDÉ Bytosti kosmické vibrační úrovně.
AL-LÁ s příponou množného čísla "im", čili ELOHIMOVÉ, byli vlastně moderním jazykem řečeno - mimozemšťané.
(Židovský Ivrit nezná samohlásky! A může být O, nebo E!)
Tento prazvuk aktivizuje spolu s nádechy energie do různých ohnisek 6. centra (v lebce, např. do 3. oka) poměrně rychle TELEPATICKÉ a JASNOVIDNÉ schopnosti.
Nadechování spolu s vnitřním vyslovováním tohoto zvuku do TEMENE vede po čase k hlubokým vhledům do "Podstaty" a ke ztotožňování se s "ABSOLUTNEM" - Základním tvůrčím Vědomím (alespoň částečným).
Nadechování do 5. (krčního) centra spolu s průzračnou modro-bílou energií vede po čase ke značné aktivaci jakýchkoliv UMĚLECKÝCH schopností, ke schopnosti vyjadřovat se v metaforách, "básnickým jazykem", k rozvoji hudebního talentu a k rétorickým a všeobecně KOMUNIKAČNÍM schopnostem.
DELŠÍ a SYSTEMATICKÁ aktivace tohoto centra vede ke zvýšení míry bdění ve snu, až ke schopnosti BDÍT v době spánku těla.
Nadechování do srdečního centra vede k pocitu zvláštní lehkosti a průzračnosti našeho těla spolu s pocitem "obrovského prostoru" uvnitř hrudi.
To výrazně napomáhá schopnosti NAČERPÁVAT do sebe různé druhy pozitivní (např. léčivé, očistné atd...) energie.
Tedy - "ELOHIMOVÉ" budou připraveni poskytnout Vám okamžitou pomoc během meditace
(nejen té na záchranu Amazonie samozřejmě), stejně jako to dělali před tisíciletími...
(Pro bytosti z vyšších vibračních hladin je stejně tisíc let na Zemi jako minuta.)
Až Tě prostoupí Světlo, začni ho pomalu, opět s vnitřním vyslovováním zvuku AL - LÁ, vdechovat a koncentrovat v srdečním centru.
Vydechuj ho poté na každém výdechu do celého svého těla a vědomí a vnímej, jak je tělo dech za dechem stále průzračnější a lehčí a Ty se stále víc odpoutáváš od Země, od konkrétního prostoru, místnosti, v níž jsi - i od konkrétního času...
Prostě se dech za dechem stále víc vylaďuješ na vyšší dimenzi Bytí, kde je prostor VĚDOMÍM a čas je elastický...
Vnímej, jak Tě s dalšími několika dechy zcela prostoupí nádherný pocit "Osvobození", "Odpoutání se" a "Nesmírného Klidu".

Je JEDNO, JAK to pocítíš...
V té chvíli je Tvé já připraveno účinně distančně působit...
Je nutné se vždy jakoby "uvolnit z pozemských pout", abychom mohli být aktivní na vyšší úrovni a energeticky pracovat v "astrálním prostoru".
Až budeš mít pocit, že celá Tvá bytost je jakoby odhmotněna, lehká a průzračná,
představ si, že se Zdroj Světla přesunul ZA Tebe, jako by se ocitl za Tvými zády...
Je to pocit, jako by za Tvými zády zářilo Slunce nevyjádřitelné síly a nevyjádřitelných rozměrů.
TEĎ Ti Světlo DOSLOVA "kryje záda".
Doslova se o něj OPÍRÁŠ!
V této fázi začni pomalu a zhluboka, opět s vnitřním vyslovováním zvuku "AL- LÁ" vést mocnou energii ze Zdroje za Tebou do hrudi, naplň touto mocnou čistou Silou střed hrudi a na dalších deších celou hruď... a pak během výdechu vydechuj ze srdečního centra PŘED sebe jako hustou, životadárnou světelnou mlhu.
Nech tu mlhu proudit jakoby s každým výdechem stále dál, napřed několik metrů před sebe, pak několik desítek... a set metrů…
Vydechuj ji i tak, že ji vedeš průzračnými, jakoby "dutými" pažemi a vydechuješ před sebe ze středu svých dlaní.
Vnímej, jak zlatá mlha proudí ze středu obou dlaní do prostoru před Tebou.
A TEĎ si před sebou představ NÁHLE otevřené prostorové OKNO, skrze které "vidíš" Peru (jako část povrchu planety pod sebou, nebo jako krajinu, jakkoliv...). Jasně pociťuj tu "časoprostorovou průrvu".
(Toto OKNO se může se otevřít i pomalu, pokud Ti to vyhovuje, jako by někdo rozřízl plátno prostoru před Tebou, prostor se rozchlípí, nebo se otevře jakkoli jinak...)
Začni ještě mocněji nadechovat především skrze svá záda do hrudi, koncentruj po nádechu chvilku energii ze Zdroje ve středu hrudi - a PAK ji mocně vydechuj "skrze OKNO" do Peru...
Možná za pomoci Bytostí Světla, které budou asistovat, spatříš ke svému údivu plasticky a jasně skutečně určitá místa, pocítíš jejich vůně, vlhkost vzduchu, atmosféru, uslyšíš zvuky...
Ale i kdyby bylo Peru vnímáno třeba "jen" jako stylizovaná mapa, BUDE to účinné!

Meditaci budou korigovat Bytosti Světla a budou umocňovat velmi její účinek.
Můžeš je v jakékoliv fázi meditace samozřejmě vnímat kolem sebe, za sebou, nad sebou...
ČASTO jsou tyto asistující Bytosti vnímány (pokud máme už dostatečně aktivní centra mimosmyslového vnímání) jako průzračně andělsky nádherné mužské či ženské postavy (někdy jsou měnlivé a s určením pohlaví je problém...), naplněné "Božským Ohněm" - energií vyšší vibrační hladiny.
Toto vnitřní světlo často prostupuje Bytostmi ven a vytváří kolem každé poloprůzračnou, zářící "aureolu".
Zprvu je někdy těžké Bytost odlišit od Světla.
Někdo vnímá přítomnost více Bytostí jako "pulzující myslící světlo", jako "oblak energie, z něhož se ozývá hlas" apod...
Když do sebe "nadýcháme" víc energie a naše vibrace se zvednou, vidíme Bytosti obvykle daleko lépe.
Z nádherných postav proudí často průzračné duhové, nebo průzračné zlatobílé světlo.

ČASTO cítíte dokonce nádhernou VŮNI.
Je to pocit, jako procházet se růžovou zahradou, v níž kolem Vás kvetou tisíce růží. (Vůně růže odpovídá vibraci srdečního centra, které mají Bytosti mnohasetkrát aktivnější než lidé.) Můžete ucítit také vůni šeříku (6. centrum) nebo fialek (to je čichový přepis frekvence 7. a 8. centra, vibračně "nejvyšší" vůně).
Není nutné Bytosti vždy "vidět".

Je možné je jednoduše kdykoli během meditace VNÍMAT či jen TUŠIT kolem sebe.
Kdykoli se Vás jen zlehka dotkne energetické pole nějaké Bytosti, prostoupí Vámi okamžitě zvláštní pocit silné "bezdůvodné" radosti.
Je to kombinace nejvyššího Vzrušení s nejhlubším Klidem.
Pokud během působení chcete s Bytostmi ustanovit co nejtěsnější kontakt, nadechujte jejich energii celým svým povrchem a hlavně do svého srdečního centra a následně ji během výdechu nechte proudit až do konečků svých průzračných a jakoby dutých prstů
a do celého prostoru svého vědomí.
Můžete přitom také v duchu opakovat afirmaci "Jsem zajedno" - na nádechu a na výdechu "s Bytostmi Světla".
Vnímejte, jak se stáváte součástí energetického pole těchto láskyplných a mocných Bytostí...
Někdy můžete pocítit následkem přenosu stavu vědomí až "nesnesitelně silnou Lásku" nebo "Absolutní Soucit".

Je jedno, KOLIK Bytostí si kolem sebe uvědomíte. Může být jen jedna a mohou jich být milióny. Pomocí meditace tohoto typu skrze prazvuk AL – LÁ, jehož vnitřní vyslovování je doprovázeno vizualizací Světla, se otevírají transdimenzní PORTÁLY do světů, kde žijí miliardy takovýchto Bytostí.
Během této meditace buďte naprosto vnitřně přesvědčeni, že Vámi vysílaná energie ÚČINNĚ ZASÁHLA CÍL.

Upozornění: Uvedená technika bude fungovat, ať budete energii Pomoci vysílat kamkoliv a komukoliv.

Je UNIVERZÁLNÍ.

Můžete ji využít i k léčení. (Působení na celé státy a velká území je TAKÉ druhem kosmického léčení.)
Vyslaná energie zvýší vibrace daného území a zaktivizuje víc srdeční centrum KAŽDÉHO člověka.
Lidé, kteří se stali přímými nástroji Světového Zla (Allan Garcia a Yehuda Simon - vlivný židovský miliardář, který zcela ovládl peruánský parlament a přinutil ho zcela ignorovat prosby Indiánů) budou jakoby "paralyzováni" ve vykonávání pokynů Zla.
Samozřejmě, že Zlo vždy své lidské hračky, pokud už mu nemohou sloužit, odhodí a nahradí jinými, ale to neznamená, že je na území, kde bylo nadstandartně aktivováno srdeční centrum najde!
Příkladem může být fiasko Talibanu v Pákistánu.
Jen pár dnů PŘED začátkem mohutného světelného působeni Hillary Clintonová označila Pákistán za "SMRTELNÉ NEBEZPEČÍ" a fanatici Talibanu stáli před hlavním městem...
Navíc měli silné sympatie mnoha generálů i obyvatelstva, byli to "hrdinové".
Kdyby NEDOŠLO k PŮSOBENÍ, možná by už nyní neexistovalo obyvatelstvo sousední Indie
(Pákistán vlastní přes 100 -! - nukleárních hlavic instalovaných na raketách připravených k odpálení...)
Nad Pákistánem už měsíce dopředu visela hustá černá clona plná quasihmotných objektů, signalizujících přítomnost Dravců.
Řada jógínů, súfijských mistrů, šamanů Asie, And, Amazonie, Austrálie i Afriky byla v plné pohotovosti.
Dle prognóz předních ruských senzibilů byla až 40ti procentní pravděpodobnost vypuknutí většího konfliktu s následným použitím jaderných zbraní. Radioaktivní mračna měla zasáhnout Sibiř a další oblasti.
Po několika dnech působení zlatým Světlem začaly v černé cloně vznikat trhliny, které neměly sílu se zacelovat.
Následně došlo k probuzení síly svědomí u statisíců klíčových hráčů na daném území.
Lidé s významně aktivizovaným 4. centrem VLASTNÍMI TĚLY zabraňovali Talibancům v odpalování škol a hotelů (do té doby Taliban bez povšimnutí odpálil přes 500 -! škol), tedy do té doby lhostejní lidé volili raději smrt, než aby dovolili nástrojům Zla vykonat na daném území jejich "práci"...
Je to jen důležitý PŘÍKLAD mentálně - energetického záměrného působení na určitou oblast.
Naše mysl má NEPŘEDSTAVITELNOU sílu a pokud spojíme své léčivé síly dohromady,
nedáme Zlu na Zemi už prakticky žádnou šanci rozpoutat další válečný konflikt, nebo teror, aby se Dravci mohli nažrat...
V dohledné době budou zveřejněny materiály o řízeném působení šamanů a jogínů na "dějiny" v klíčových momentech především v letech 1989 a 1990, kdy záměrně působili spolu s dalšími senzibily na pole válek, revolucí a jiných kolektivních událostí v Rusku, Rumunsku, Náhorním Karabachu, Baku a jinde.
Do těchto akcí byli zapojeni i čeští mystici Míla a Eduard Tomášovi.
Kdyby NEDOŠLO k tomuto působení, např. československá "sametová" revoluce by VŮBEC nebyla sametová, v Rumunsku by občanská válka zuřila déle o celé měsíce, celého Zakavkazska a pravděpodobně i Turecka by se dávno zmocnili radikální muslimové (takto se dostali jen do Čečenska), v Moskvě by se u moci udrželi daleko déle pučisté, Rusko by bylo řízeno polovojenskou juntou - prostě vývoj velké části světa by byl značně změněn...
Dlouho tyto informace úmyslně nebyly zveřejněny vzhledem k možnému ohrožení silných senzibilů, kteří se na těchto akcích "korekce" podíleli, dnes ale, "je již čas něco sdělit".
Pokud jsou pole válek, vytvářená Dravci a jejich lidskými loutkami likvidována jen hrstkou jedinců, tito jedinci jsou ve velikém ohrožení, ale pokud začnou působit STATISÍCE či MILIÓNY lidských "vysílačů", síly Zla NEMOHOU v podstatě NIJAK zakročit.
"Akce Peru" je PRVNÍ opravdu VEŘEJNÁ akce "Spojených Léčivých sil".
Zdroj: http://www.absolutno.kvalitne.cz/
19.06.2009


Wahlgrenis,
Ne.
Tohle je moc.
Proč mi to děláš?
Co to má zas být - Dálkové meditace k záchraně peruánské Amazonie a indiánských etnik?
Já na to teď nemám, ani energii.
Přiznávám se, že je ztrácím jinak, ale snažím se zjistit, kde máme ostatní a pochopit kde co chce, kdo kde je.
Je to trošku drsný, víš?
Připadám si z nás nejmenší, nevím, proč bych měla mít tolik práce já?
Olupuju tu falešnou vrstvu a všimla jsem si!!
Všimla jsem si toho.
Protože jsem se rozhodla kontrolovat 2x - tady a ještě kus v budoucnu.
Jsem pěkně nedůvěřivá!
Když to nesedí, je to fake.
Jedno se děje a je pravda a k tomu přes to je tam nalepený něco na matení?
Proč to tam je naschvál přilepený????
Víš to??
Kdo to tam dal??
Taky ti hrozně moc děkuju, že filtruješ informace.
Musíš se probírat pěknýma pitomostma, co ti chodí do mailu.
Věřím, že třídit data ti zabere spoustu času.
Do toho bych nešla.
Hoplea


Milovana Wahlgrenis,
citam o indianoch a rve sa mi srdce z hrudi.
Ako moze byt niekto tak zaslepeny majetkami a bezcitnostou.. indianov si velmi vazim, su to uzasne bytosti.
Ziju v sulade s prirodou narozdiel od zapadnej civilizacie, ktora hladi na techniku... a taktiez maju mnoho mudreho v sebe...
V tomto okamihu sa na svete buduje emocionalna inteligencia, niekedy mam pocit akoby sa u niektorych zasekla a zmizla...
Miesto empatie, srdecnosti a lasky davaju do okolia len samu zast a negace...
Priroda je to najcennejsie co nam dala tato Zem a mali by sme si ju vazit a ctit... nie ju drancovat a vyhovarat sa na pokrok...
Nie to je degradacia takto nicit jeden z mala "rajov" .. ropa a nafta su vycerpatelne a casom dojdu...
Clovek by sa mal raz a navzdy oslobodit od technickych vynalezov...
Sme tu na to aby sme skusenostami rastli ucili sa laske a cibrili ducha a nie lahodili egu...
Kedy to uz konecne pochopime...
Stale verim, ze vstaneme zo sna a uvidime vyssie hodnoty...
Pripojim sa k meditacii... bo to povazujem za svoju srdecnu zalezitost pomoct tak mudrym a tak krehkym bytostiam akymi su indiani a aspon energicky pohladit tak cistu prirodu v Peru....
Slunicko...
posielam mnoho lasky i Tebe a dakujem za to ze si a ze si toto dala na stranky...
ty vies co tam patri a co mame vidiet..
S laskou a objatim
Tva Semanhiell 20.06.2009


Milá Wahlgrenis,
nedávno byl uveden dokumentární film Home http://www.youtube.com/homeproject.
Omlouvám se, pokud píši o něčem, co již všichni, kteří navštěvují tyto stránky, znají.
Přesto mi to nedá.
Jedná se o film dokumentující stav přírody na naší planetě Zemi.
Objevují se zde krásné záběry přírody, které v zápětí překrývají záběry přírody dotčené zásahem člověka.
Při sledování filmu na mě padla lítost a smutek.
Jsou zde zdokumentovány obrovské zásahy snad veškerého průmyslu, který ve finále pomáhá nám, lidem, k tomu, abychom zde mohli existovat.
Jistě bychom těžko žili bez elektřiny, domovů, potravin a nejnutnějšího oblečení.
Je mi ale líto, že lidskou touhu co nejvíce si zpříjemnit svůj život nezastaví ani utrpení zvířat, abychom mohli nosit kabelky z hadí kůže, kožešiny z polární lišky, zásahy do mořských hlubin, abychom bydleli na uměle vytvořených ostrovech, když na druhé straně vidíme utrpení lidí pocházejících z těch nejchudších částí Země...
Autorovo „it´s too late to be pesimist“ asi hovoří za vše.
Jsme to my, lidé, kteří dokážeme přírodě ubližovat, navíc zcela vědomě.
Možná, že všechny ty katastrofy, kterých je v posledních letech stále více, jsou pro nás zatím pouhým varováním.
Možná si ani neuvědomujeme, že může přijít den, kdy příroda řekne STOP.
Je mi smutno.
Je mi smutno, když v zaměstnání se snažíme poctivě třídit odpady a pak stejně přijde paní, která všechny sesype do jednoho pytle a je uklizeno.
Ale možná, že právě tam to všechno začíná.
U každého z nás.
Jaris 22.06.2009


Milá Wahlgrenis,
Amazonie a její indiáni jsou pro mne "srdeční" záležitost
a přesto mi (stejně jako píše Hoplea) na téhle výzvě něco silně vadí.
Při čtení se do mne dala zimnice a měla jsem husí kůži po celém těle.
Takové to "dej od toho ruce pryč".
Přitom bych se klidně postavila s těmi indiány do jedné řady a bránila jejich zemi.
Co je na té výzvě špatně?
Nedokážu to posoudit a to, co mne k tomu napadá, je příliš "šílené".
Snad jen... když pomáhat, tak v jiném čase a jiným způsobem?
Opravdu nevím.
Wahl, pokud VÍŠ a můžeš k tomu říct něco bližšího, byla bych (a určitě nejen já) moc ráda.
Dáša 26.02.2009


Milá Dášo,
nemám s těmito kolektivními meditacemi zkušenosti.
Tohle není moje cesta, tudy nejdu.
Nerada někomu něco diktuji, nikdy nepoužívám slovo MUSÍŠ.
Možná jste si toho také všimla.
Všechno je na dobrovolnosti každého jednotlivého člověka.
Ale tady je otázka položena jinak.
Co se děje? Co je špatně?
Původní obyvatelé této krajiny se probouzejí, ale nějak jinak, než by měli.
Snad v nevhodnou dobu, možná pomaleji, ne dobře.
Vnímají tlaky ze své minulosti, z těch kořenů, odkud vzešli.
Chtějí si zachovat své území, ale už je jaksi pozdě.
Minulost zůstala v minulosti a to, co žijí nyní, je narušeno cizími lidmi.
Někdo vstoupil do jejich území, narušil jejich kruhy.
Přitom k tomu používá nesolidní postupy...
Ne všechno, co je špatné, musí souviset se střílením.
Tady se zahrává i s city, s láskou.
Přestože jsou nám prezentovány jisté postupy, likvidační tendence, mnohé je ještě skryté.
Zásah "civilizace" je také do toho nejniternější bodu indiánů.
Vypadá to, jako by ne všichni chtěli být proti.
V několika případech dochází ke sbližování s indiánkami, jsou počaty děti, které snad způsobí rozkol mezi domorodci.
Takové dítě není přijatelné...
Je tady jiná morálka, některé věci se neodpouštějí.
Jeví se mi to jako zásah zvnějšku, aby kolektivní smýšlení bylo narušeno.
Tady by sice lobby význam mít neměla, ale přesto existují cesty, jak se mezi indiány dostat.
Zájem je rozložit jejich identitu.
V tuto chvíli už nejsou jako jeden muž, pochybují, hledají vlastní výhody.
W. 26.06.2009


Milovaná Wahlgrenis,
posílám reakci na indiány a na "meditace".
Ano stejně jako holky, mám z toho divné pocity..
já radši dělám "svou" meditaci, která spočívá jen na myšlence a energii ze srdíčka.
Nechci se nikoho dotknout, ale připadá mi to jako "Vesmírní lidé", příliš teatrálne, příliš složité (Božské věci jsou krásně jednoduché) a vidím tam zbytečně moc negace.
Naše planeta si zažívá naše EGO v plné míře, ale ego se egem nevybíjí.
Je to jako válka dvou nahněvaných stran, které nemají objektivitu skrz svůj hněv.
Mistr miluje svého nepřítele, neútočí, přijímá a ukazuje svůj nadhled i za cenu života (který nekončí jedným narozením a smrtí).
Vidím tam spíš jakési předvádění se v tom textu, třeba to autoři ani nemysleli tak, jak to vyznělo...
Ne slova ale ta energie je příliš zubatá, taková nepokorná.
"Světelné bytosti" jsou s námi pořád, nemusíme astrálně cestovat, abychom je spatřili.
Já osobně vůbec nedoporučuji astrálně cestovat, není to bezpečné a my to k životu nepotřebujeme.
Jakou sílu má myšlenka, ovšem málokdo tuší.
Stačí laskyplně poslat myšlenku k těm, kteří potřebují ochranu, vyslat prosbu o ochranu do Vesmíru a bude dáno, protože "přeji" má velikú váhu.
Bohužel se stále přesvědčuji, že se nacházíme v době duchovní komercializace, kdy se mnoho lidí snaží na sebe upozornit svými schopnostmi
a tím, co umějí udělat za peníze nepříslušné částky.
Neříkám částky, která je v rámci možností, ale když čtu, co někteří Reiki "mistři" chtějí za zasvěcení, je mi náhle smutno.
Jsou různé způsoby, jak pomoci druhým v nesnázích, ale mělo by to být nezištné a úpřimné a ne za účelem se zviditelnit.
Mám osobní zkušenost, že nejúžasnější lidi jsou v tichu a neupozorňují na sebe, v tom je pokora.
Indiáni jsou sami takoví, neupozorňují na sebe, věří na sílu myšlenek a jsou zcela přírodní.
V tom je jejich jemnost, krása, a proto je taky miluju.
Jsou pro mně vzorem, jak žít ve spojení s přírodou.
To, co má přijít, přijde, lidi se poučí ať už tak nebo tak.
Ti indiáni, kteří budou zabiti, se posunou dál.. nic není statické v existenci.
Já jako člověk přece nemůžu zasahovat do vyššího záměru, a vůbec ne ohrožovat své bytí na Zemi.
Když astrálně vycestuju a dělám to za účelem ukojení zvědavosti, nemusím se vždy zcela vrátit, nebo můžu na sebe nabalit duše, které ze mě udělají schizofrenika.
Byla bych moc opatrná.
Wahlinko tuším, proč jsi tady uveřejnila ten článek... a nemusíš napsat ani písmenko, tvůj názor je znát...
Láska je moc veliká energie a dokáže přijít vždy tak, kde jí její zdroj vysílá.
Věřím, že se přes tohle období "duchovního bláta" dostaneme a bude se líp dýchat.
vždyť největší bohatství si každý nese uvnitř sebe v srdíčku.
Posílám mnoho pozdravů a Lásku všem co zavítají,
a Tobě Wahl moc síly, a Lásky také,
Jsi pro mnohé Světlem a Mistrem
Tvá Semanhiell 26.06.2009
PS: píšu česky, tak nějak to ke mně přirozeně přišlo.


Milá Wahlgrenis,
ještě malý dovědek... ale je to spíš jiná kapitola než indiáni.
Tuhle noc se mi zdál zvláštní sen.
Byla jsem někde v nějakém prostoru, byla tam snad Auapé, a její stránečky, něco jsme řešily a pak mi napsala...
Máš čtyři obaly kolem sebe a ten druhý je zlatý, druhá aura je zlatá.
Byla jsem překvapená, ale zároveň jako kdybych to už věděla.
Věděla jsem ve snu, že Auape se ztratila z "veřejného duchovního života", ale současně jsem byla na jejích nových stránkách.
Dominovala tam červená a zlatá barva.
Jako by tam bylo moře zlaté a červené vody.
Také jsem cestovala, autem, příšerně rychle, neovládala jsem to, byla jsem vezena.. vedena.
Vím, že tenhle sen, je velice symbolický a mnohé říká.
Před spaním jsem koukala na obrázek z Egypta, který jsem "náhodou" dostala od přítelkyně.
Říkala jsem si, ano, Egypt se opět otevírá.
Pak tenhle zvláštní sen.
Nevím, proč zrovna Auapé mi do něho vstoupila.
Krásny den přeji a objímám
Semanhiell 26.06.2009


Wahlgrenis,
děkuji za rychlou odpověď.
Ano, tak to může být.
Také se nezapojuji do kolektivních meditací a podobných akcí.
Raději jsem do všeho šla sama za sebe.
Dnes se už spíš snažím měnit sama sebe a netlačit svou vůlí někam jinam.
Ač si to třeba nemyslíme, i dobrým úmyslem můžeme uškodit.
Nevíme všechno, neznáme všechny příčiny a tím i následky svých činů.
Lidé se snaží ovlivnit dění na druhém konci světa a přitom nevnímají, co se děje těsně vedle nich.
Proč nemyslíme víc s láskou na své blízké, na svůj domov svou zemi?
Proč všichni cítí s pralesy a nesnaží se stejně nasazovat svou energii třeba na záchranu Šumavy?
Proč se díváme s klidem na to, jak média zesměšňují ty, kdo za Šumavu bojují?
Co dokázali naši tzv. ochránci přírody, může vidět každý na vlastní oči, když se sem vydá.
Přitom zdejší lesy byly nejucelenější zelený masiv v Evropě a plíce naší země.
Je méně atraktivní meditovat třeba za půdu, kterou pokryjí betonem a asfaltem?
Člověk dokáže strašně moc silou své vůle, myšlenek a lásky.
Zvláště ženská síla je až nepředstavitelná.
A že ženská energie není na Zemi v rovnováze, to si jistě nemusíme říkat.
O to více mne mrzí, když vidím, jak jsou ženy stále víc prezentovány jen jako sexuální objekty
a bohužel, je smutnou skutečností, že (zejména mladé dívky) na tuhle roli přistupují.
Naštěstí je ale stále více žen, které si začínají uvědomovat, že v této době je jejich úloha jiná, než se nám společnost snaží vnutit.
Za to můžeme být vděčni takovým lidem, jak jsi ty, Wahl.
Takže děkuji, děkuji, děkuji...
Dáša 26.6.2009
© Wahlgrenis 19.06.2009


© 2004-2024 Wahlgrenis Zveřejněné materiály jsou chráněny autorským zákonem. Kopírování a šíření jakékoliv části obsahu bez svolení autora je zakázáno.