wahlgrenis.cz



 WAHLGRENIS        

 

...veci mezi nebem a zemi...




     REGISTRACE       Přihlášení

Rukopisy Marie Magdaleny


Ahojky,
normalne neposilam zadne fwd maily, protoze vim, ze se k vam stejne dostanou jinak, jinymi kanalmi.
Ale tohle mne naozaj zaujalo.
Je to poselstvi zejmena pro zeny.
Myslim, bohuzel, ze zenstvi je velmi potlaceno v teto dobe a sexualni energie jsou zneuzivany a nejsou naplneny tak jak maji... spojeni dvou tel je take spojeni dusi a melo by to byt v patricne ucte praktikovano.
Na tema nevery a podvodu se ani vyjadrovat nebudu, to vubec nepatri k cnostnem duchovne vyspeleho cloveka...
Proto vam preji prijemne ctivo a verim, ze vas to k mnohemu inspiruje.
Je to ctivo krasne hluboke lasky jednoho z nejvetsich mistru, kteri chodil po teto zemi.
A vsem zenam preji nadherne dni plne lasky.
Rozvijejte svou zenskost, krasu, jak vnitrni tak vnejsi a svoji jemnost a soucit.
Protoze jsme jing k jang - muzum.
Dekuji osubce, ktera mi tohle preposlala, velice si vazim jeji prizne.
Ta osubka je moc zenska a krasna a jemna.
A dekuji Marii Magdalene a Jezisovi, ze jsem to mohla cist.
Semanhiell 26.07.2009


Zdroj: www.cestyksobe.cz
09.07.2009

Rukopisy Marie Magdaleny

Marie Magdalena se vrací, její odkaz a dědictví přináší uzdravení především ženám. Jak odhalily knihy a film Šifra mistra Leonarda nebo Pokrevní linie, Marie byla právoplatnou ženou a partnerkou Ježíše Krista. A jelikož pravda je dána a ani utajováním a lží nemůže být ve vesmíru skryta, v době kdy se na zemi vrací světlo, vyplouvají na povrch hluboko ukryté skutečnosti.

Ježíšův odkaz je odkazem lásky, ne viny, je cestou k Bohu s partnerkou, nikoli za zdmi chladných klášterů. Bůh je láska, a ne utrpení. Ukazuje na cestu vzestupu k bohu, k lásce, skrze ženu, nikoli cestou sebetrestání. Potvrzují tak mnozí, kteří s ním v napojení komunikují. Více o převratném pohledu jedné z nejbližších žen Ježíše Krista.

Rukopisy Marie Magdaleny
(úryvky z knihy „Das Manuskript der Magdalena“, Tom Kenyon a Judy Sion, ISBN 3-929512-96-3)
http://www.gesund-im-net.de/kenyon.htm

(..) Evangelia o mně píší jako o děvce, neboť všichni zasvěcení mého řádu nosili zlatý náramek tvaru hada, a vědělo se, že se zabýváme sexuální magií. V očích Hebrejců jsme tím byly děvky.

Jakmile jsem spatřila Jeshua a naše oči se setkaly, věděla jsem, že jsme si určeni. To, co nyní budu vyprávět, vědí pouze Ti okolo mě. Existuje mnoho legend o tom, co se stalo. Pro mne je to příběh nejhlubší lásky.

Mnoho lidí následovalo Jeshua a bylo málo příležitostí, abychom byli sami. Není to v evangeliích, neboť kromě nejbližších o tom nikdo nevěděl. Než šel Jeshua do zahrady v Gethsemane, počali jsme dítě, a její jméno mělo být Sar’h. (..)

Byla jsem u toho, když byl Jeshua ukřižován. Viděla jsem jej v hrobě, a jeho matka a já jsme jej obvazovaly do pruhů látky. (..) Jeshua se mi zjevil ve svém zářícím světle. Nevěřila jsem svým očím a proto jsem se dotkla jeho ran. Apoštolové žárlili, protože nejprve přišel ke mně. (..)

Začnu vyprávění u studny, neboť z vícero hledisek tam skutečně začal můj život. Všechny ty roky před tím byly přípravou na to. Toho rána jsem věděla, že je něco ve vzduchu. Pociťovala jsem určitý druh vzrušení ještě než jsem ho potkala. Byla jsem již u studny, když přišel. Mé vědro bylo uvnitř a on mi pomohl ho vytáhnout. Někteří z apoštolů uviděli můj náramek a předpokládali, že jsem asi děvka. Byli znechuceni, že Mistr pomáhá "takové". To se mě však nedotklo. Jeshuovy oči mne přenesly do jiného světa. Když se naše pohledy setkaly, zdálo se mi že hledím do věčnosti, a věděla jsem, že on je tím, pro kterého jsem byla připravována - a on to věděl také. Mezi těmi, kteří šli s ním jsem se držela spíše v pozadí. Večer jsme se společně vzdálili. Ne každý večer, neboť ho stále potřebovali. (..) Avšak v těch mnoha nocích, kdy jsme byli sami, přicházel k mé studnici, aby ze mne čerpal sílu Isis, aby se zregeneroval a posílil.

Při pohledu zpět vidím to vše jako sen, ale přece tak živě a jasně. Mé srdce se při vzpomínce zachvěje, jakoby to bylo včera. První noc s Jeshua je pevně vyryta v mé paměti. Poté, co jsem se propracovala svojí touhou ženy a vstoupila na cestu spirituální alchymie, které jsem byla naučena, mohla jsem rozpoznat spirituální podobu Jeshua - již zářící světlem.

Nad jeho hlavou se vznášela jedna holubice a z něj vyzařovaly paprsky zlatého světla. Jeho duchovní podoba v sobě nesla pečeť Šalamouna, Hathora, Isis, Anubia a Osiria, jako znamení, že prošel těmito iniciacemi. Byly tam také jiné symboly, o kterých jsem nic nevěděla, nebyla jsem o nich poučena. Avšak iniciací smrtí ještě neprošel a já jsem ve svém chvějícím se srdci věděla, že jsem k němu byla z tohoto důvodu v tuto dobu přivedena - abych jeho duši posílila mocí Isis a kosmické Matky.

V těch nocích, poté co jsme se milovali a spojili naše duchovní těla, začala alchymie mezi námi. Jeshua usnul. Držela jsem ho v mých pažích a toužila ho ochraňovat, toužila být stále s ním, a přitom věděla, že budeme rozděleni silami mnohem většími, než je moje touha.

Církev tvrdí, že jsem byla prostitutka, že jsou ženy zkažené a že sexuální vášeň mezi mužem a ženou je špatná. Avšak přesně zde, v magické přitažlivosti, vzniká základ pro nanebevzetí. Toto nejvyšší ze všech tajemství bylo známo všem zasvěceným bohyni Isis, ale nikdy by mě nenapadlo, že bych byla tou, která by to ve sjednocení s Jeshua přivedla k jeho nejvyšší formě vyjádření. Pro mne je toto cesta ducha a srdce. (..)

Okamžik, když ke mně Jeshua po zmrtvýchvstání poprvé přišel, zůstane vždy v mé paměti. Byl přibývající měsíc a jasná obloha. Viděla jsem, jak se blíží vinutou cestou k mému domku. Byla to náhoda, že jsem šla zrovna ven pro vodu. Vypadal jako vždy, ale obklopovala ho nepřehlédnutelná záře. Mé oči se zaplnily slzami a mé srdce se chvělo. Běžela jsem k němu a pak jsem se prudce zastavila, protože mě napadla jeho slova, která mi řekl těsně po zmrtvýchstání. "Nedotýkej se mě", řekl tenkrát, "neboť jsem ještě nevystoupil k Otci."

Ó, jak moc jsem já, zasvěcená bohyni Isis, celé roky toužila po tom, opravit tuto interpretaci! Co znamenala jeho slova? Křesťané převzali pouze část pravdy. Větší část pravdy leží ukrytá v mystériích Velké Matky, a protože církev chtěla ženy a vše ženské utlumit, skryla tuto pravdu. Pravda se týká těla Ka, které jsme my zasvěcení nazývali éterický dabl neboli spirituální dvojče, protože tělo Ka, pokud je dostatečně nabito energií a vitalitou, vypadá stejně jako fyzické tělo. Na rozdíl od fyzického těla však není z masa a krve, ale z energie - energie a světla.

Jakmile se mi tedy Jeshua po zmrtvýchvstání zjevil, nacházel se ve svém těle Ka, avšak ještě nebyl stabilní, neboť zatím nebyl u Otce - to znamená, že ještě nebyl ve velkém Duchu své vlastní duše. Dřív než to mohl učinit, musel projít bránou smrti a cestovat skrze své vlastní podsvětí. Tak, jak to chápu já, to dělal ze dvou důvodů. Za prvé byl Mistrovskou duší a něco takového propůjčí Ka enormně mnoho síly. Za druhé vytvořil cestu skrze smrt, na které by jej mohli jiní následovat a jednodušeji projít temným světem, protože by následovali stopu jeho světla.

V tu noc, když jsme se poprvé opět sjednotili - cítím to stále ještě jasně a výrazně - bylo mé srdce plné radosti, že jsme spolu. Přišel krátce před půlnocí a odešel před svítáním. V těchto hodinách jsme leželi u sebe, naše těla Ka byla sjednocena, a nebylo co říct. Komunikovali jsme telepaticky, a bez fyzické sexuality se sjednotila hadí síla v něm s hadí silou ve mně a lezla posvátnou cestou podél naší páteře nahoru, ke trůnu koruny v našich hlavách a uvedla mne do extáze a blaženosti. Tak to šlo mnoho let. Vícekrát v roce mě takto navštívil. Někdy jsme spolu hovořili. Většinu času jsme strávili ve sjednocení.

Ptala jsem se ho, kam chodívá, když není se mnou. Řekl, že navštívil mnoho posvátných míst na Zemi a potkával různé lidi. Řekl, že by chtěl zanechat stopu světla. Při jedné z návštěv jsem ho prosila, aby mi tento pozoruhodný koncept vysvětlil. Namaloval na zemi kruh a pak dva protínající se trojúhelníky, Šalamounovu pečeť, která se stala Davidovou hvězdou. Řekl, že existuje mnoho zemí, o kterých zde v naší části světa nic nevíme. V mnoha těchto zemích jsou body, které odpovídají vrcholům této Šalamounovy pečeti. Tím, že tyto oblasti navštívil, zajistil, aby byla jeho práce zakořeněna hlouběji v Zemi. (..)

Když jsem Jeshua poprvé potkala u studny, blízkost k němu jednoduše aktivovala mé vnitřní alchymické procesy. Hadí síla stoupala v mé páteři, jako bych právě prováděla cvičení, která jsem se naučila. První noc, kterou jsme byli sami, jsme ležíc paže u paže vedle sebe praktikovali sexuální magii Isis. Tato speciální forma magie nabíjí tělo Ka prostřednictvím fyzického orgasmu obrovskou magnetickou silou, neboť při orgasmu se v buňkách uvolňuje velmi velké množství magnetické energie. Zatímco se tato energie šíří, uvolní se magnetický potenciál, který může být využit. Chtěla bych to objasnit blíže, avšak k tomu musím objasnit více i o základním vědění o sexualitě a spirituálním poznání, neboť toto tajemství bylo ukradeno církví.

Když jsem se jako zasvěcená Isis spojila s Jeshua, měla jsem v sobě otevřít zcela určité kanály. K mému překvapení jsem však vnímala, že se mnoho těchto kanálů v jeho přítomnosti spontánně otevřelo. Na začátku tohoto vyprávění jsem se zmínila, jak jsem se jako žena chvěla, jak jsem bojovala s mojí vlastní vášní a touhou. Cesta zasvěcené totiž používá energie vášně vysoce specifickým způsobem a ona se nesmí nechat jednoduše strhnout. Pro alchymický proces musí být energie nashromážděna, aby pak mohla být transformována.

Ve velmi krátké době jsme s Jeshua dosáhli stavu, který je nazýván "čtyři hadi". Ten nastupuje, když oba partneři již tak dalece zvládli vnitřní alchymii boha Hora, že mohou aktivovat jak solárního tak i lunárního hada ve svých páteřích. Jasnovidní mohou vidět centrální kanál, který probíhá páteří. Vlevo od ní je lunární koloběh a vpravo solární. Jogíni je nazývají Ida a Pingala. Při alchymických praktikách Hora jsou oba tyto proudy aktivovány hadu podobnými magnetickými poli.

Lunární had na levé straně je černý, barva prázdnoty; je to ztělesnění prázdnoty a obsahuje jako stvořitelka potenciál všech věcí. Solární had je zlatý. Zasvěcený nebo zasvěcená nechávají tyto oba hady stoupat nahoru, přičemž se v čakrách kříží a střídají strany. Při alchymických praktikách Hora se oba hadi kříží v páté pečeti, v hrdelní čakře, a všech pod ní ležících pečetích. Pak se na sebe dívají, asi v oblasti šišinky (epifýzy), ve středu hlavy. Zde je vizualizován kalich tak, že se šišinka nachází u jeho základny.

Oba hadi jsou živí. Nejsou statičtí, ale jiskří a vibrují energií, a hadí pohyby jejich těl v Ka aktivují nárůst magnetického potenciálu. (..) Když jsme se s Jeshua milovali, přiměli jsme naše hady stoupat podél naší páteře, našich djeds (?). Činili jsme to synchronně a v tom okamžiku, kdy jsme měli současně orgasmus, byl poslán náboj z prvních pečetí v oblasti pánve nahoru k trůnu, který se nachází v horní oblasti hlavy, a stimuloval tam vyšší centra mozku.

V tomto okamžiku sexuální extáze jsme zcela soustředili naši pozornost na naše těla Ka, neboť Ka je extází posilováno. Extatické stavy jsou vyživující a posilující pro tělo Ka, a jak už jsem řekla, činí to Ka magnetičtějším a posiluje přitažlivost osoby pro vše, po čem touží. Sexuální magie Isis se vztahuje na uvnitř bytosti ženy přebývající schopnost, použít magnetické energie k otevření hlubších úrovní vědomí tím, že se oddá sexuálním energiím a otevření kanálů.

Když je žena, tak jako já od Jeshua, hluboce milována a uznávána, tak se něco v jejím nejhlubším bytí uvolní a v okamžiku orgasmu může nastat nekontrolovatelné chvění. Když se cítí bezpečně a může se tomuto chvění a cukání zcela oddat, otevře se obrovský magnetický štrůdl, jehož střed leží v jejím klíně. Dva zasvěcení, kteří se věnují sexuální magii Isis, se mohou silou tohoto magnetického pole posílit a rozšířit své vědomí.

V pokročilých cvičeních sexuální magie Isis přivede muž své oba hady k tomu, aby stoupali skrze tělo Ka ženy a žena přiměje své oba hady, aby stoupali Ka tělem muže. Explozivní síla tohoto cvičení se vyrovná atomové bombě. Magnetické záplavové vlny mohou Ka nepředstavitelným způsobem posílit - nebo ho zničit, když není cvik praktikován správně.

Jeshua prováděl tuto pokročilou praxi té noci, než šel do zahrady Gethsemane. Enormní nárůst magnetického potenciálu v jeho Ka jej posílilo pro těžké úkoly, které jej v jeho závěrečné iniciaci skrze bránu smrti čekaly. Jakmile se jeho fyzické tělo rozplynulo na elementy, mohlo se to stát za doprovodu záření světla a horka - církev to pak nazvala vzkříšení. Byl to však jednoduše důsledek procesu, který se udál hlouběji v něm a který byl vyvolán magnetismem jeho těla Ka, neboť to bylo jeho nabité Ka tělo, kterým procházel svým podsvětím a skrze samotnou smrt.

Když jsme s Jeshua prováděli sexuální magii Isis, věděli jsme oba, že sloužila tomuto účelu. Pro něj bylo každé sjednocení se mnou prostředkem k posílení svého Ka. Proto jsem řekla, že přišel k mé studni, neboť studnice, kterou muži nabídne zasvěcená, je nevyčerpatelným zdrojem magnetického potenciálu. Otevírá se však jen pokud se žena cítí bezpečně a milována. Jen pak cviky působí. Bez vyživujícího prazákladu lásky jsou cviky pouze technikami, které by nevedly k očekávanému výsledku. Roky jsem byla vzdělávána a vyznala jsem se v kanálech a cestách, avšak k mému překvapení jsem se cítila jako žena zcela dojata. Nemohla jsem se dočkat jeho pohledu nebo dotyku. Čas, kdy jsme byli spolu, byl pro mě tím nejcennějším, co jsem kdy zažila. Jeho dotyky, jeho pohled, jednoduše jak jsem ho vnímala, přimělo něco ve mně k otevření a já se někdy musela sama sobě smát.

Já, která jsem byla vzdělána v tajných technikách Isis - mé učitelky byly toho názoru, že jsem pokročila velmi daleko - přesto tato zasvěcená měla pocit, že je jako žena začátečnicí. Neboť v srdci, v rozumu a tělesné moudrosti ženy spočívají některá z největších tajemství a sil, které čekají na to, aby byly objeveny. A všechny se otevírají vzájemným dotykem! Když hovořím o Jeshua, jsem pokaždé přemožena svými pocity a svojí láskou, které k němu po celou dobu cítím.

Sexuální magie Isis se zakládá na poznání, že ženský princip ze své podstaty, zvláště jako sexuální bytí, obsahuje alchymický klíč. Tento klíč se projevuje tím, co nazýváte pohlavní láskou. Pokud je dostatečně silně aktivován, spontánně nastoupí alchymické procesy Hora. (..)

Z mého nynějšího pohledu považuji za mimořádně tragické, že tajemství a posvátnost naší sexuality byla církví a církevními otci zatracena. Téměř 2000 let byla jedna z nejsilnějších a nejrychlejších cest k poznání boha označena za špatnou. A zdá se mi ironií, že z toho církev udělala hřích - k zastrašení všech těch, kteří by na to možná náhodou přišli. (..)

(..) Zázraky byly pro Mistra Jeshua formátu přirozené a z hlediska zasvěcené leží takové zázraky pro každého, který nacvičí vše k tomu potřebné, v oblasti možného. (..)

Na jedné straně Jeshua někdy říkal: "Já a Otec jsme jedno" a jindy zase: "bez mého Otce nic nezmohu". To jsou oba póly, které se vyvinou procesem zasvěcení. Jeden stav je vnímán jako všemocný, druhý naopak jako bezmocný. Zasvěcený se musí pohybovat mezi oběma stavy. Jako spoluzasvěcená jsem na slovech Jeshua poznala, že se nachází uprostřed tohoto paradoxu. Žil s vědomím tohoto paradoxu až do večera v zahradě Gethsemane. Neboť před jeho dobou v zahradě, o které evangelíci vyprávějí, přišel ke mně a praktikovali jsme naposled čtyři hady. Naše setkání bylo velmi intenzivní, protože jsme oba věděli, že se čas blíží.

Jeshuovo tělo jiskřilo energií a přesvědčivostí díky explosivním silám, které se při praktikování uvolnily. Tak posílen šel do posledních hodin svého života a nastoupil svou cestu skrze smrt. Několik setkání před tím jsme však často strávili - jak bych to řekla - sebedotazováním. Jeshuaovi následovníci, kteří nazývají křesťané, si rádi představují, že si byl vždy jist svou věcí, v jasném vědomí své mise, a že nikdy neváhal. To, že někdo již dosáhl určitého mistrovství, ještě neznamená, že je ochráněn před nejistotou. (..)

Jeshua cítil tlak své nebeské duše, avšak být zasvěceným je pozoruhodná věc. Jste člověkem se vším, co k tomu patří, a jste stále více zavázáni své nebeské duši a její částí. Je to Ba, nebeská duše, hlas boha. Vyšší zasvěcenec jedná jako reflex na hlas boha, ale i když je pro nebeskou duši vše jasné, člověk to tak vnímat nemusí.

Jeshua viděl potenciál k poznání boha i v druhých a vícekrát o tom hovořil. V evangeliích stojí, že řekl: "Budete dělat větší věci než já". Bylo mu jasné, že jsou zázraky přirozeným vyjádřením vědomí a že tím, že se vědomí lidí bude rozšiřovat, také zázraky budou stále častější. (..)

Bylo to zvláštní být současně zasvěcenou a ženou. Jako zasvěcená jsem stála během ukřižování při Jeshuovi a udržovala mé Ka ve vroucí motlitbě, to znamená, že jsem se neochvějně držela svého úmyslu být tu pro něj, když přecházel do smrti, což vyžadovalo určitý vnitřní odstup. Pro dobře vyškolenou zasvěcenou to není těžké, avšak jako žena, která Jeshua milovala, trhalo mi to srdce. Stála jsem tam tedy a kolísala mezi silou zasvěcené a milující ženou, jejíž nejmilejší trpí.

Jednu chvíli mi byla ta zasvěcená jedno. I to, že Jeshua zanechává světelnou stopu skrze říši mrtvých, aby jej mohli jiní následovat. Dokonce jsem křičela na Isis "Jak jen můžeš?". V okamžiku mého největšího utrpení ke mně Marie natáhla ruku. Byla jsem se svým trápením sama a jejího jsem si ani nevšimla. Naše pohledy se setkaly, se slzami v očích jsme si vzlykajíc padly do náručí. Plakala o svého syna, já o svého milého. (..)

Stát se majestátným, povzneseným bohem Horem znamená z pohledu zasvěcených, že někdo aktivoval nejvyšší potenciál vědomí, který je v lidské formě možný. Tradičně se tak činilo pouze pro sebe sama. Jeshua to udělal pro celé lidstvo. To je jeho odkaz. Avšak - to nemá nic společného s náboženstvím. Má to do činění s fyzikou a alchymií. Jeshuovým jednoduchým učením bylo, že my všichni jsme bůh, že my všichni v sobě máme sílu milovat a léčit, a on to tak dobře jak mohl ukázal. (..)

Na počátku církve – tím myslím společenství, která se vytvořila kolem Ješuova života – vznikl nádherný zvyk. Ti, kteří chtěli nadále zůstat v jeho energii a přítomnosti, se spolu podělili o chléb a víno. Někdy tento rituál prováděli muži, někdy ženy. Toto jednoduché společné podělení se bylo zcela ve smyslu Ješuy, avšak v průběhu let se jednoduchost vytratila, a jen církví určení směli dávat přijímání, což by Ješua považoval za příšerné. Pravdivost a síla Ješuova učení byla církví překroucena. Tajemství zvyšování vědomí pomocí posvátné sexuality, tak jak jsme ji Ješua a já praktikovali, byla církví zadržena.

Chtěla bych nyní odhalit několik tajemství sexuální magie Isis. (..) Jako první bych chtěla objasnit, že v okamžiku orgasmu vznikají magnetická pole. Vlastně tato pole vznikají tím, co nazýváte předehra: stimulací smyslů dotyky, což uvede do chodu proces vytváření magnetických polí a má rozhodující význam pro alchymistickou sexuální magii. Zasvěceným jsou k dispozici různé metody a já několik z nich vysvětlím. Základní význam má však vědění o střídavém účinku obou alchymistických elementů v muži a v ženě.

Na běžné úrovni obsahuje sperma muže informaci genetické linie původu, kterou předává na dítě. Když se jeho sperma spojí s vajíčkem ženy, vznikne život, a život je komplexním spojením magnetických polí, vznikne nový vzorec magnetického pole. Dítě vzniká v děloze, vyvíjí orgány a systémy, avšak na magnetické úrovni to můžeme vnímat jako přesahující se komplexní vibrační a magnetická pole. (..)

Zasvěcenci používají sexuální energii, aby vytvořili komplexní magnetická pole, avšak z těchto polí nevzniká dítě, pole se vloží do těla Ka obou zasvěcených, aby je posílila a pozvedla jejich vibrace. Toto je potřeba pochopit jako první, kolem toho se točí vše. V systému, ve kterém jsme byli vzděláni - Jeshua a já, je úlohou zasvěceného posílit tělo Ka až za hranice fyzického těla (Khat).

U dalšího bodu, který je potřeba pochopit, jde o emocionální naladění zasvěcené ženy, neboť její vnímavost závisí na jejím emocionálním stavu. Je to část jejího bytí a nesmí to být vynecháno, pokud mají techniky fungovat. Pro zasvěcenou má autentický pocit bezpečí a lásky, nebo alespoň uznání, ohodnocení, esenciální (zásadní) význam. Je-li to dáno, může se něco v její bytosti uvolnit a alchymie může nastat.

Alchymie vzniká sjednocením Ka ženy a Ka muže. Když se milují, spojí se jejich těla Ka a to přiměje ženu k otevření své magnetické půdy, země. Je to pozoruhodný výraz. Pochází z jazyka, který byl užíván v chrámech Isis. Půda, zem je základ, na kterém se stojí. Chceme-li něco bezpečně odložit, položíme to na zem. V chrámech označovali něco podstatného jako "zem". Když tedy hovořím o magnetické zemi ženy, myslím tím základ, který se musí uskutečnit. Když se dva zasvěcení dále milují a stupňuje se vášnivost jejich spojení, v jejich mozcích a tělech se uvolní silné chemické substance, které je uvedou do změněného stavu. Toto otevírá ještě více magnetická pole a zesiluje je.

Pro mužského partnera existují v okamžiku orgasmu dvě možnosti. Může ejakulovat anebo zadržet své sperma. Když ejakuluje a ostatní podmínky souhlasí, vzniká v děloze ženy bezprostřední reakce. Když se energetická esence spermatu dotkne stěn jejího nejsvatějšího místa, vzniká exploze magnetické energie - světy ve světech, vše se točí. V té míře, jak (stejně) vysokého stavu vědomí muž i žena dosáhli, mohou být kontaktem sexuálních sekretů uvolněné magnetické síly enormně velké. Je třeba bezpodmínečně vědět, že toto vytváří komplexní magnetická pole, která si mohou oba partneři natáhnout do svých těl.

Tento druhý fenomén se stane, když se žena začne nekontrolovatelně chvět. Přitom je děloha zpravidla středem, odkud chvění vychází a uvede pánev do vlnitého pohybu. Tím také vznikají komplexní magnetická pole, která oba partneři mohou natáhnout do svých těl Ka. To je základ. Oba partneři mohou také v průběhu sexuálního aktu nechat stoupat oba hady páteří a kdekoli se oba hadi setkají, bude odpovídající čakra magnetizována a jí odpovídající schopnosti nebo síly zesíleny. (..)

Jak ve vzdělávání sexuální magie Isis tak v alchymistických praktikách Hora byli zasvěcenci seznámeni se základním cvičením Dva hadi. V tomto cviku vytváří zasvěcený/á sám/a energii skrze sílu Ra (vnitřní oheň), aby dosáhl/a zvýšení energie, aby vytvořil/a komplexní magnetická pole ve svém těle - a tyto pak předá Ka. Tuto metodu bych chtěla ráda sdělit. Je základem jak pro ty, kteří tuto práci chtějí provádět sami, jakož i pro ty, kteří to chtějí zkusit s partnerem. Pro základní cvik je nutné, aby osoba seděla zpříma a klidně a rytmicky dýchala. Pak si uvědomí dolní konec páteře a s dechem vytahuje nahoru černého hada na levé straně a zlatého hada na pravé straně páteře. V každé čakře se oba hadi překříží a pohybují se tak směrem ke korunní čakře. Avšak v tomto cviku jsou oba hadi přivedeni do středu hlavy, do blízkosti šišinky.

Silou dechu posílá zasvěcenec energii nádechu do hada a s výdechem posílá tuto energii ještě hlouběji do těl hadů, čímž "ožijí". Silou dechu a úmyslem zasvěcené/ho dojde po chvíli k tomu, že se začnou hadovitě vlnit a hýbat. V tomto bodě je třeba si v hlavě představit kalich, u jehož okraje na sebe obě hadí hlavy nehybně hledí, a v jehož základně spočívá šišinka.

V dalším kroku je tažena energie Ra nahoru. Cvičící si představí ohnivý balón na svém soláru plexu, jako slunce, a s každým výdechem opakovaně zpívá potichu nebo nahlas slabiku "Ra". Toto aktivuje světlo, oheň vnitřního Ra, a to začne spontánně stoupat. Při stoupání se pohybuje toto světlo a horko středem kalichu mezi oběma hady a ke koruně hlavy. Zde se stane zvláště pozoruhodný fenomén. Z levé strany koruny stéká energie, která působí skoro jako tekutina. Tato tekutina se nazývá "rudá hadí kapka, krůpěj". Z pravé strany stéká do kalichu jiná jakoby tekutá energie, která se nazývá "bílá hadí kapka".

Horkem a světlem vnitřního Ra oddělí koruna tyto substance. Červená hadí kapka stojí ve spojení s biologickou matkou zasvěcence, bílá hadí kapka s biologickým otcem. Když se obě smísí, mohou se stát různé věci. Může se v zadní oblasti patra vytvořit sladká příchuť - jogíni ji nazývají "Amrita" - my od kultu Isis to nazýváme pramen vody, neboť se zdá, že pochází z pramene v hlavě. Tak se někdy nejprve ukáže a když se zasvěcenec na vnímání pramene vody soustředí, vznikne určitá extáze. Někteří zasvěcenci vnímají ve své hlavě světlo. Také zde: když se na vnímání soustředíte, vzniká extáze. Někdy vznikne při smíchání rudé a bílé hadí kapky spontánní extáze. Ať už je vyvolána jakkoli: extáze je nezbytná pro tento druh alchymie, neboť extáze je výživou pro Ka.

Existuje tendence, aby extáze zůstala ve vyšších centrech, protože tady byla při praxi vyvolána. Avšak při tomto cvičení musí zasvěcenec u prvního objevení se extáze zaměřit svoji pozornost na celé tělo Ka. Tím se extáze rozdělí na celé fyzické tělo Khat a bude absorbována tělem Ka. To posiluje a oživuje Ka. (..)

Ve velmi reálném smyslu jsou na muže v sexuální magii kladeny vyšší nároky, neboť se musí zdánlivě chovat proti své přirozenosti. Mužství je z alchymického pohledu ve své podstatě elektrické a ženství magnetické. Elektricita se chce hýbat, jednat, zatímco magnetismus se chce zahnízdit, zahalit. V praxi se soustředíme na posílení těla Ka tím, že do něj přijmeme při sexuálním aktu uvolněná magnetická pole. Hned po orgasmu pokračují ženou vytvořená magnetická pole v navíjení se a kroužení. To je čas ke klidu a k vnímání magnetismu, avšak muži mají tendenci buď vstát a něco dělat, nebo usnout.

Muž zasvěcenec se musí tedy naučit „se zahnízdit“ a dovolit vzniklým magnetickým polím se vtočit do svého Ka a do svého těla. To je odlišné od toho, co se děje normálně, neboť v muži se orgasmus omezuje na oblast pánve a někdy se rozšíří. Avšak u ženy, především u té, která se zkušenosti oddá, se orgasmus šíří celým tělem a může trvat v různé intenzitě i více hodin.

Někteří muži se mohou obávat, že pokud se změní a tzv. „se zahnízdí“, stanou se tak méně mužnými, ale já Vám zaručuji, že opak je pravdou. Ve skutečnosti bude tělo Ka zasvěcence silnější, když se zahnízdí do magnetických polí, a jeho sexuální energie bude takto znásobena. Úkolem pro zasvěceného muže je otevřít se novým rovinám vnímavosti, aby mohl přijímat sexem uvolněná magnetická pole do svého těla a a do svého Ka. „Zahnízdění“ nutně neznamená, že úd muže zůstane v ženě. Znamená to, že se muž a žena dotýkají a hladí, zůstávají zcela u svých tělesných emocí a pocitů, které následují orgasmu. „Zahnízděním“ muž může najít přístup k hlubokému tajemství ženské tvořivosti.

Dalším aspektem, kterého si zasvěcený muž musí být vědom, je dvoření se a uctívání milované. Když se zesílí alchymie sexuální magie, objeví se určité znaky. Jedním z nich je uctívání nebo obdivování milované/ho. To platí pro zasvěcené muže i ženy. Pokud je uctívání milenců vzájemné, mnohonásobně se tím zesílí alchymie sexuální magie, neboť harmonie a magnetické síly, které jsou tímto citem vyvolány, tuto magii velice podporují.


WAHL......
Neznam slova, ktera by mohla vyjadrit to, co citim pri precteni clanku Rukopisy Marie Magdaleny...
Opet jsi mi zodpovedela cast nasich otazek, ktere jsme se Sisi probirali pred Krkonosema....
Jsi tim nejkrasnejsim mostem, ktery spojuje dva svety v jedno - necht dal jsi pozehnana v tom, co delas....
Mam te moc rada,
Karin 28.07.2009


Mila Wahlgrenis!
Moc si vazim toho, co delas pro lidi. Oteviras jim oci a zklidnujes jejich duse.
Pozoruji tvou praci uz par let, ale nikdy jsem nemela tak urgentni pocit ti napsat, jako nyni....
Cetla jsem clanek o Mari Magdalene a nejsem schopna ho docist, protoze me to boli a protoze tomu vsemu rozumim a protoze to vim.
Kdyz jsem byla maly prcek, chodila jsem do nabozenstvi a pak prijimani a birmovani a studie theologie atd... Pri birmovani /mela jsem zrovna 15 let/ jsem si mela vybrat sve treti jmeno - byla to Mari Magdalena.
Odjakziva jsem s ni citila atd atd...........
Nema vubec smysl vse vypisovat, jen jsem chtela rict, ze jsem se vzdy citila byt ji. /Vim, ze jsi hodne zaneprazdnena - proto ten spech..../
Marci 29.07.2009


Wahl,
četla jsem to úplně fascinovaná.
A kde jsou biologické děti Ježíše a Maří Magdaleny?
To, že katolická církev zamlčuje a zamlžuje plno věcí, aby udržela jednotu majetku a moci, víme, ale kde jsou a co dělají tyto děti?
Olga 29.07.2009


Ahoj všem, především Tobě, Semi,
napíši něco za sebe k Rukopisům Marie Magdaleny.
Už jsem se o nich s Tebou lehce bavila včera, ovšem až dnes jsem se do nich pořádně začetla. Už při prvním zběžném prolétnutí textu mě velice zarazilo to, že by Ježíš prováděl magii, což je zcela vyloučené. On, Syn Boží by si takto vskutku nezahrával.
Jak víme, Semi, vysvětlila jsi to okamžitě tak, že je to chyba překladu a to mě uklidnilo a souhlasím. Nahradím tedy výraz „sexuální magie“ za výraz „pohlavní síla“. Ta se probouzí v době dospívání a která dává sílu potřebnou k duchovnímu probuzení, postupně zrání, k směřování ku čistému a pravdivému a samozřejmě také k nalezení lidského protějšku a vzájemnému předávání si lásky.
K tělesnému spojení může vést buď tato přirozená a posilující pohlavní síla, nebo pohlavní pud, který je, žel, v dnešní rozumové době přebujelý a pro důsledky nemusíme chodit daleko, i jsme se o tom bavily – přikládání nemístné důležitosti sexuálnímu životu, neustálé snižování hranice věkové i otevřenosti, hédonismus a nevěra. Tělesné spojení je u nepokřivených lidí vyvrcholením pozemské lásky, ovšem ať se na to díváme, jak chceme, je to záležitost těla, tedy hmoty.
Těší mě, že jsi se zmínila o ženskosti, protože i ta klesla, ženy se místo citem nechávají řídit rozumem.
Dopadá to pak tak, že se dobrovolně nechávají ponižovat pudy, že chtějí upoutat pozornost jen na své tělo, že podstupují plastické operace a další umělé procedury.
A také, že věnují více času svému zevnějšku než nitru, ze kterého však vytryskne pravá a oblažující krása.
A vzhledem k tomu, že ženy díky svému určení udávají směr, klesá tak celé lidstvo.
Přesto, pokud ženy otevřou svá srdce, samy vycítí, jak své ženství rozvíjet, dostanou víc, než si vůbec dovedou představit a zbaví se pak mimo jiné svých starostí, komplexů, ženských nemocí a menstruačních potíží.
Píše se v textu, že jsme všichni Bůh, a to považuji za nesmírnou troufalost a znevážení. To, že jsme Bohem stvořeni, neznamená, že jsme Bůh. Nejsme ani takoví, abychom se s Bohem mohli i jen setkat. Ježíš není Mistrovská duše, ale sám je částí Boha.
Člověk, pokud se nechá vést srdcem, skutečně cítí, mluví a dělá velké věci, ale srovnávat se s Bohem nelze. Vím ale, že tento názor je velmi rozšířený.
Zastavila jsem se u několika dalších částí Rukopisu… v prvé řadě nebyla spojena duchovní těla Ježíše a Marie Magdaleny (pokud vůbec byla jeho družkou), ač k pohlavnímu spojení má vést pohlavní síla, jež se probouzí v srdci, duchu, opakuji, že toto spojení je spojení tělesné, hmotné. Ducha se nedotýká – proto také stav uspokojení je dočasný, na rozdíl od toho, co se děje v srdci.
Co se týče popisu „alchymie“, možná to někomu pomůže, přesto spolu s pohlavní silou byl každému dán ten nejlepší a nejmoudřejší „recept“ na pozemskou lásku.
Dle mého netřeba hltat návody z různých knih a časopisů, chodit na různé tantrické kurzy a porovnávat se.
Ženy však díky své přirozené větší blízkosti k výšinám takto mohou pozvednout i muže, a to i při tělesném spojení, které přeci jen prožíváme jinak, intenzivněji, a toto předat svému milému. Muž - aktivní a hybný princip a žena – pasivní a odevzdávající princip ve vzájemném doplnění, kdy je k sobě váže hluboká láska, jak se v textu píše. V určitých bodech tedy s Rukopisem souhlasím, a jinde to pro mě zůstává neuchopitelné a nekonečně vzdálené.
Mějte se všichni pěkně, tady je léto jako malované :-).
Katka 30.07.2009


Mila Wahlgrenis,
ani nevim jak zacit.
Trapim se tim uz hodne let.
A ted mi naskocilo na PC 1:11 a bije me to do oci a ja se ptam mych andelu, jestli delam dobre, ze te obtezuji.............
Ostatne cislo na hodinach 11:11 vidim skoro kazdy den.
Ale zpet k memu problemu.
Wahlgrenis, ja se nechci zesiroka rozepisovat, co mam za problemy se svou mamou, ale je to tezke. Ja vim jen jednu vec, ze jakmile ti dam vedet, ze se hodne trapim a stoji me to hodne energie, tak mi das vedet, co se deje, jakmile to stoji za to.
Budu to brat jako znameni. /ZE TO MAM VEDET / Nevim, jak to vyjadrit slovy.............
Vsak ty vis, co tim myslim...........
Je to strasne tak zit, v nepoznani pravdy.................
Jestli se rozhodnes mi dat vedet, prosim, nesetri slova na me... poucim se....slibuji..... Dalsi problem, myslim, ze me unaseji mimozemstane a oni me take uci, coz ja si pamatuji jenom neco a pak jako bych slysela, ze cas prijde, az to budu muset vedet... nikdo z okoli mi nerozumi a ja si pripadam jak blazen........
Wahlgrenis, ja jsem vazne zoufala a nevim, jak dal.
Nevlastni moje dcerka spachala sebevrazdu a pripadam si ze jsem jedina v cele rodine, ktera rozumi, jak se citila.
Sama jsem si prosla strasnym manzelstvim /tak jako ona/, pokusila jsem se o sebevrazdu.
Ted mam dalsiho manzela, ktery me miluje, ale ja nejsem na jeho urovni "lasky".
Ja uz vazne nevim kudy kam...........
Chci tim rict, ze je hodne zarlivy a snazi se ve me vyvolat pocit viny za nic........
Nedelam nic spatneho.
Jsem zavrena doma, cele tydny vubec nevyjdu ven, ale nikdo me k tomu nenuti...........
Co se deje se mnou?
Jsem v depresi?
Jsem nemocna?
Je fakt, ze uz asi 4 roky jsem hrozne vycerpana...
Strasne VYCERPANA !!!
Boze, jedine, co vim, ze potrebuji pomoct.
Marci /ta co psala, ze se citi byt Mari Magdalena/ 31.7.2009


Krásny den milá Wahl,
dnešek je zase speciální, ovšem jako všechny dny. Opět se mi zdál jeden z těch snů, co mi hučí celý den v hlavě. Byla jsem v něm u doktora a ten mi dal zápis do zdravotní karty:
Stav: duchovní, aura: Zlatá - žlutá.....
No vidím ten nápis stále před sebou. Inkoust byl indigový a hrubý, písmo ozdobní...
tož děkuji, zase nové informace :)
No četla jsem si příspěvky k článku o rukopisech od Marie Magdaleny.
Přeposlala jsem to především, aby se trochu upravil obraz o této ženě.
Vím, jak ji církev degradovala.
Nakolik je ten článek pravdivý, nechám na každého intuici.
Nemůžu říct vše, co je mezi řádky skryto.
Někdy je lepší mlčet, než plácat mnoho slov.
Každopádně byl mezi Kristem a Marií hluboký vztah postavený na úctě a lásce.
Pokud mezi nimi byla i tělesná láska, je ovšem velice intimní věc mezi nimi dvoma.
Ale není se co divit, sice Ježíš byl Mistrovská duše, narodil se do těla člověka...
Co se týče tělesného spojení a spojení ducha.
No... tam bych byla vskutku opatrná.
Kdo nezažije, neví.
Jestli je mezi dvěma lidmi hluboká láska a úcta a rozhodnú se spolu milovat, je tam veliké krásno a ano je to síla...
O tom je těžko se rozepisovat, to se musí zažít.
Nemyslím si, že by mezi dvoma lidmi nemohlo být i duchovní spojení.
To je snad mezi každou bytostí existence akorát si to v jiné hloubce uvědomuje.
O tom jestli jsme každý částí Boha... :)
Co je Bůh, kdo je Bůh???
To je otázka, kterou se lidi zaobírají věčně..
Protože není nic lepšího než zaměstnat levou hemisféru a furt přemýšlet o věcech nepochopitelných.
Jsme boží stvoření, jsme jeho vyjádření.
Prožívame ve svých životech všechno, aby jsme se skrze existenci poznali, zjistili kdo jsme a pocítili v plné kráse kdo je Bůh.
Jsme obraz od Božského Mistra.
A tak jako moje obrazy jsou moje děti, tak my všichni tady kolem jsme Boží děti.
Tak jako dítě je součást matky a otce, tak lidi jsou součást svého Otce...
Není to troufalost, je to slovíčkaření.
Nemůžu se porovnávat s Bohem, nemám jeho funkci a nadhled...
Ale můžu si dovolit říct, že ho natolik z celého srdce miluji a ta láska nemá hranice tak jako je moje srdce veliké, že se cítím součást jeho.
Možná kdyby se vtělil do člověka bych ho teď objala a spolem bychom plakali slzami štěstí, že jsem a že je...
Ale slova, že je to nehoráznost....
Ne, je to naivita a láska človíčka, je to jeho nevinné srdce ...
Je to jeho nežná část duše která má přání...
Je to, jako když nevinné dítě řekně mamce: "Maminko, moc tě miluji a jsem rádo, že jsem z tebe a že jsi ve mně" ....
Ty veliké modré oči na Tebe pohlédnou a ty plačeš štěstím, že ti tohle řeklo...
I když jsi jiná osoba a díte je z tebe jen obrazně...
Když tohle píšu ani nemusím říkat jakou vnitřní radost a lásku pociťuju a cítim se být u Zdroje tak blízko že mi je najednou nesmírně lehko, Kamíčku vim jak to myslíš..:) ale je to jen slovíčkaření, stejně v srdci se to nemusí komentovat.
Bůh necítí neúctu a hněv v tomhle rčení neb lásku a soucit k lidičkám takovým malušátkům, kteří dělají své první krůčky.
Mějme i my tuto trpělivost... :)
Milunká Marci,
cítím tvé slzy tvé trápení, tvé bolestivé srdce.
Cítíš se vyčerpaná, protože se vnitřně velice trápíš, protože tvé vnitřní slzy se změnily na oceán.
Tvá nevlastní dceruška si svou cestu vybrala...
Možná to byla nešťastná láska, možná se nevěděla integrovat do světa a možná náhlý kolaps, ale ona sama si svou cestu konce jednoho života vybrala.
Nemáš za ni zodpovědnost , si sama za sebe.
Tvůj manžel ..má svou "lásku", žárlivost a majenickost k lásce nepatří.
Je to strach a nedůvera v samého sebe... on by jsi měl projít zkouškou, že nikdo nikomu nepatří.
Pro Tebe bude nejlepší, když se překonáš a vyjdeš ven na sluníčko, sedneš do přírody, pohladíš strom, potkáš motýla a své tělo pročistíš přírodou.
Své vnitřní slzy vyplačeš na louce a pak všechno spláchneš vodou pryč.
Pak se ti uleví.
Rodiče máme dané kvůli minulým životem a taky že je máme mnohému naučit.
Pokud tvá mamka nepochopila co jí říkáš, nech jí dál plout svou cestou...
Vidím pro tebe tři slova: Odpuštění, Vyčištění a Příroda-tvá matka.
Potřebuješ opět najít sama sebe.
Mimozemšťané mají své úkoly a naozaj tam to chce jen trpělivost, vše poznáš v pravou chvíli.
Sdělí ti to snem, informací nebo přímo :)
Krásné a klidné dny všem
Moc lásky Tobě Marci, Wahl a Katko
s objetím
Vaše Semanhiell 31.07.2009


Zdravím Tě, Wahlgrenis.
Je 1:35, je to už druhý den, co stále váhám, zda to vůbec psát..
Je to něco, co si vybavuju jako vlastní sen, jako obrázky a emoce, otazníčky v různých okamžicích, směr, v kterém se vynořovaly myšlenky.
Je to určitě sen, který si pamatuju, další sen, nevím čí.. možná opravdu její.
Je to totiž z já-pozice.
Co myslíš?
Musí se to nějak vázat k tomu tématu, co se ti tak rozrůstá v příspěvku Rukopisy Máří Magdaleny.
Možná na to čekáš.. já nevím.. zatraceně fakt nevím.
Ten příběh byl už tolikrát vyprávěn a převyprávěn a proškrtán, že má už příliš mnoho podob.
Takže pamatuju si toto:
Jako muže a ženu stvořil jej.
Rozdělil jednu bytost na dvě, podle polarity schopností, podle vlastností.
Z prachu stvořil dvě těla pro jednu (rozdělenou mysl), muže a ženu.
Adama a Lilith.
Lilith dostala vědomosti, moudrost..
Adam aktivitu, fyzickou sílu, radost.
Ani jeden neměl nic z toho druhého v sobě a přesto byli původně jedním duchem.
Experiment?
Adam měl tvořit, LIlith měla ničit.
Už v tomto bodě nastal v experimentu zádrhel.
Lilith se rozhlédla po krásném světě, viděla všechny úžasné barvy a detaily a s ničením rázně nesouhlasila..
Uvědomila si to, co má dělat, a rozhodla se NE.
Neničit pěkné věci, schopnost nepoužila, šla si je prohlížet.
Adam byl, na rozdíl od ní, poslušný jak pejsek.
Aby se předvedl a zalíbil, sáhl po Lilith, své první ženě.
Asi myslel, že je to tak správně.
Z pozice své síly, která mu byla dána, si ji chtěl vzít, podřídit.
Lilith chtěla bytost spojit dohromady, chtěla být pochopena, přijata.
Spojit se při milování, čely proti sobě, ukončit ten nesmysl s rozdělením.
Četla všechny Adamovy myšlenky, ale on neměl nic z jejího pochopení.
Viděla a nerozuměla.
Nelíbilo se jí to, a i když byla Adamem přemožena, utekla mu.
Utekla z ráje, utekla od něj, ignor anta, šla pustinou, až přišla na mořský břeh.
V šumu vln -- přebývali tu duchové.
Šeptali, nebyla to nejlepší společnost, protože byli zmatení a neslyšeli v sobě boha.
Hovořili jen k sobě navzájem a se mnou, že s nimi mám zůstat a být jejich královna.
Nemohla jsem dál jít, dál bylo moře.
Na velkých kamenech jsem odpočívala mezi těmi zmatenými zpotvořenými duchy.
Ale jak mnou stále probíhali jako stíny, moje tělo opouštělo velké množství jednobuněčných organismů.
Nebyla jsem si jistá, co to je, jen že trpěli, když mne opouštěli a geneticky nebyli v pořádku, mohli by nějak škodit živým tvorům.
Ale nemohla jsem je zabít, protože pokud opouštěli moje tělo, tak byli něco jako moje děti, nebo ne?
Proto jsem je přenesla do bazénku a zastavovala pomalu jejich energi, aby jejich smrt byla co nejmilosrdnější a nic necítili.
Andělé to viděli, oni vnímají věci jinak, absolutně... a označili mě za vražedkyn i a chtěli mě ihned utopit.
Přišli a nalezli mne, protože bůh je vyslal, aby mě přivedli zpátky.
Ale já jsem věděla, že to nejsou skutečné bytosti - jen příkazy, poslové, kteří měli formu.
A proto jsem odpověděla - toto není ráj a pokud vím, váš úkol je dovést mne zpátky.
Vy nemáte mít žádnou svobodnou vůli, protože jste jen andělé!
Na to se oni zalekli a prosili mne, ať jen se vrátím do ráje.
Doufali, že je bůh neviděl u tohoto jejich svévolného poklesku.
Ale on je viděl, toho jsem si dobře všimla!
A přesto se rozhodl tvářit a jednat, jako že neviděl.
Vrátila jsem se tedy na samý okraj ráje, ale bála jsem se, co mě opět čeká uvnitř.
Adamovi jsem moc nevěřila a i k bohu jsem byla opatrná, já, polovina mé bytosti, žena.
Proto jsem chtěla raději vejít nepozorována, nějak se skrýt.
Můj zrak padl na hada, který se plazil poblíž, samice s vajíčky.
Nakladla je.
Spojila jsem se s její myslí a vnikla do jejího těla a ovládla jej.
Tak jsem vnikla do ráje, do jeho zahrady, a ač o mě bůh věděl, nevěděl, kde jsem.
Mířila jsem, když se mi podařilo proniknout k hadím smyslům a zorientovat se, zamířila jsem ke svému muži, ke své druhé části.
A jaké překvapení!!
Podoba další ženy, jako já, jen slabší, a celá z těla Adama a z jeho schopností a nadání byla vytvořena.
Had byl zmaten, jako by tu stáli dva Adamové, jen jeden jakýsi divný - Eva?!
Mé překvapení, můj hněv, když mi došlo, že to má být náhrada za mě!!
Vždyt není možné vytvořit další polovinu bytosti a není možné jednu bytost zkompletovat jen znásobením jedné stejné poloviny!
A přece!
Přesně toto jsem měla před očima.
Evu.
Zaujala mě.
Hovořila jsem k ní.
Nic nevěděla.
Nemělo to s ní smysl, v který jsem doufala.
Proto jsem ji jen přiměla, aby mi Adama přivedla k jabloni - jabloni, která stále kvetla a stále plodila, rostoucí i zralá jablka mezi květy.
Přišli, oba.
Čekala jsem ve větvích, měla jsem takovou zlost na Adama!
Na svou část.
Že se věnuje Evě, jako by mě nebylo!
To ně mě zapomenul?
Mohla jsem pohltit Evu a jeho taky.
A tak získat zpět jedno tělo, jednu duši, všechny části pohromadě.
Bůh musel vidět, že Adamovi hrozí nebezpečí, protože bleskem rozdrtil jabloň i tělo hada.
A tělo i strom byly zničeny a já byla bez těla!!
Další strašná věc, v tolika málo dnech, kdy chodím po této zemi.
Adam s Evou uprchli ve strachu před hněvem boha, uprchli v hrůze a opustili ráj boha.
Ani já se k tomuto bohu nemohla přiblížit, pro to, co po mě žádal a co se mi stalo.
Jako duch jsem odešla znovu a obrátila se k tomuto bohu zády, protože mě velmi zklamal.
Odešla jsem do lesa.
Nalezla jsem tělo mláděte vlka.
Leželo vyhladovělé se zavřenýma očima, i když mu nic nebylo.
Možná odpočívalo.
Použila jsem znovu magii a vstoupila do toho těla a nechala ho zaplavit energií země, darovala mu skryté poklady a esence lesa a učinila jsem to mládě královnou.
Bylo mi dobře.
V noci jsem lovila a běhala po lese, ve dne se vyhřívala na mýtinkách v záři slunce, můj kožich se krásně leskl v barvách hlíny a listí a kmenů stromů.
Moje podoba byla nádherná a zároveň díky takovým barvám neviditelná!
A moje břicho bylo plné, protože les obývali krom duchů a i tvorové, kteří nebyli zdaleka tak rychlí jako tělo vlka je.
Běhávala jsem se podívat na Adama s Evou, ale ona mě nepoznala a měla ze mě strach.
Měla strach ze všeho.
Zdálo se, že bez svého muže nepřežije, jako by byla jeho slabou ozvěnou.
Slabá, ctnostná, hloupá, bez schopností.
Ne tak hrdá a mocná jako já.
A přesto - a možná právě PROTO ji miloval.
Měl milovat mě!!
Moje druhá polovina, rozdělená bohem, mi dělala takový naschvál.
Co na ní viděl?
Na ucourané hadrové panence, která byla jen odleskem jeho vlastních schopností?
Ty moje nezrcadlila ani trochu!
Co to bůh stvořil za divnou věc?
Co mu to dal za divnou hračku??
Nevěděla o ničem nic!
Tak jak o nich nevěděl Adam, jemu byly některé schopnosti vzaty a dány jen mně.
A já se jen ptala sama sebe, co všechno bylo tím rozdělením vzato takto mně, a co vše naopak já nemám a Adam má, aniž o tom třeba vím?
Proto jsem se mu zjevovala, s hebkou pletí, nahá, s plnými prsy, oblými boky, lesklými vlasy.. vždy znovu jsem ho svedla.
A vypadalo to, že na mě zapomněl.
Jak mohl zapomenout na to, kdo jsem?
Vymazal mě ze své paměti?
Kvůli ní?
Kvůli Evě?
Chtěl moji podobu a tu si rád vzal.. ale bál se mě.
Bylo snadné ho očarovat, tak snadné, jako ho milovat.
Protože ho stále miluju, proto ho svádím, zkouším to.
Ale on se mě bál, aniž by mi to ukázal, že se bojí.
Četla jsem v něm, aniž to věděl.
A on odcházel ke své hračce, ke své Evě.
Pomáhala jsem jí, když její dítě přicházelo na svět.
Jenže ona se nic nenaučila.
Porodila ho v bolesti, protože Eva je muž a žádný muž nemůže porodit dítě.
z muže ani žádné jeho části není možné stvořit ženu.
Ani duchovně, ani duševně, ani geneticky.
Před mou slují se batolila v měsíčním a slunečním svitu huňatá baculatá vlčata, však proč bych si to jako matka nedopřála?
A Eva nosila své dítě jako poklad, přitom mu neuměla obstarat ani myš!
Těch se bála.
A tak se o vše musel starat Adam.
A zdálo se, že mu to vyhovuje.
Čím byla Eva neschopnější, tím se zdál šťastnější.
A také vyčerpanější.
Utíkal odpočívat za mnou, když mne zahlédl, a utíkal ode mne k ní.
Tak je to dodnes.
On, jako každý muž, nedokáže mně přijmout jako svou součást, respektovat a pochopit.
Protože to pochopení není v něm, je jen ve mně.
A má svou Evu, obraz, který pochopit dokáže.. a tak rád by mi ho vnutil.
To já si nenechám.
Nejsem Eva.
Já jsem LiIlith!
Hoplea 01.08.2009

(Konec pohádky;o), věřte nevěřte, bavte se dobře. Paralel je tam k úvahám dost a dost.)


Hopleo,
na tvůj příběh bych já potřebovala sakra spoustu týdnů, abych ho dala do takové promyšlené podoby jako ty.
Smekám.
Ale přijde mi to, jako bys chtěla konkurovat Semanhiell s příběhem o rukopisech Máří Magdaleny.
To je taky pěkný výmysl.
Snad se to nikoho nedotkne.
Ale už to, že se tam píše o sexuální magii, ejakulaci a orgasmu, je nemožný fakt z hlediska historického.
Tehdy se totiž o takových věcech takhle přímo nemluvilo, a předpokládám, že ani konkrétní slova nebyla pro daná témata tehdy k dispozici.
Sexuální spojení s Ježíšem, alchymie, sperma... bludy!
A nyní Lillith...
Dokonce chytrá Lillith nad hloupou Evou.
Asi je toho už nějak moc.
S webem Wahlgrenis to má pramálo společného - aspoň v rovině témat, kvůli kterým svůj web založila.
Nejdřív píšeš o snu, na konci o pohádce.
To od Semanhiell je taky smyšlený příběh?
Kde na takové pikantnosti chodíte?
Jsou to skutečně výjevy z vašeho minulého života?
Zdá se mi to nějak moc absurdní.
Přijde mi nebezpečné tímto zaplňovat weby.
Nemyslím tím tento deník, mám na mysli celkově web jako takový.
Protože je mnoho lidí, kteří hledají svou duchovní cestu, upřímně, o to více otevřeněji a pak narazí na takové pikošky.
Člověka bolí, když mají tito lidé s otevřeným srdcem pro duchovno narazit a přijmout neověřené příběhy, které naopak můžou ublížit a dovést až do blázince.
Doporučovala bych si předem radši promyslet, co zveřejnit a co ne, přece jen to může být pro druhé nebezpečné.
Nechtěla jsem se k rukopisům MM vyjadřovat, ale Hoplea mi už k tomu dala impuls.
Snad mě nikdo neukamenuje pro můj negativní názor, protože vesměs tady ostatní vyjadřovali velké sympatie k tématu rukopisů MM.
Nejsem detailním znalcem Bible, ale tohle, co se tu píše mezi řádky a údajně do ní z různých důvodů nebylo zapsáno, je absurdní.
Myslím z rozumového hlediska.
Každý máme svůj selský rozum a každý si o tom můžeme udělat svůj názor.
Ten můj je tenhle.
Anežka 02.08.2009


Zdravím Tě Anežko,
díky za bleskovou diagnozu, tebe bychom u nás v ústavu potřebovali:o))
Vyprovokovalo tě to, viď?
Myslím z rozumového hlediska.
Z těch ostatních nezanedbatelných hledisek, kam bych započítala intuici, kontakt s duchovní stránkou věci - protože spiritualita je nedílnou (a esenciální) součástí lidské bytosti, dále duševní rozměr, který se otevírá směrem k transcedenci a umění, kulturní přesah a historický vývoj - - to jsou všechno věci, které jsi nezahrnula (vystačíš si se selským rozumem, moje babička taky, špatného na tom není nic).
Jenže máš problém, jinak by ses neozvala, že?
U mě je to tak, že vstupuji do snů, aniž bych chtěla, ostatním lidem.
Prostě se tam ocitnu.
Dívám se.
Myslím si, že se to zdá mě, ale není to tak.
Wahlgrenis si dobře vybírá, které z mých textů přidá a co raději ne.
Vím věci, které se ve skutečnosti nevztahují přímo ke mně.
Máš psychickou energii vzbuzenou příběhy, které jsme já a Semanhiell poslaly - a je na tobě, jak s tím naložíš.
Svobodná vůle.
Buď ráda za své emoce.
To za tebe nikdo neudělá.
Nikdo tě za ně nepochválí.
A co ještě?
Ano, správně;o): bojim bojim můj selský rozume, tak je to realita?
Můj účitel říká, že realita není nic v nějaké krabičce někde bokem.
Realita je VŠECHNO to, co se děje.
Takže i tohle.
S těmito daty bych od toho "rozumového hlediska" asi začala dále, tedy pokud se nechceš vrátit k desateru (doufám? jinak by to bylo jasný) ;o)
Hoplea 02.08.2009


Ahoj Wahl, mila Hopleo a Anezko,
v prvnim rade, ja rukopisy Marie Magdaleny nepsala.
Jak jste si mohly vsimnout, je tam presny vzkaz na zdroj, s kama pochazeji.
Ja je dostala mailem, tak jako Wahl.
Rekla jsem uvolnene, je to kazdeho vec, jak tento pribeh prijme.
Ja to beru jako zajimave pocteni, neberu to jako fakt, bez ktereho by muj nazor o Jezisovi nebyl kompletni.
Pro mne je Kristus spis v rovine srdca (tak jako u Katky, kterou zdravim a doporucuju film Proroctvi) a Marie Magdalena je pro mne zenou, kterou si ctim za jeji oddanost a lasku k Mistrovi.
Nepotrebuju snizovat sexualni spojeni za vulgarne receno / ejakulace a sperma...
Tyhle slova taky jinak zni, kdyz je clovek rika od srdca a kdyz je clovek rika z posmesnim vyrazem v rozumu.
Dale se musim pousmat, tohle neni pribeh z meho minuleho zivota.
Ne, ja v minulem zivote vazne nebyla Marii Magdalenou a Jezisem uz vubec!
Moje minule zivoty si s dovolenim uchovam sama pro sebe a pro lidi, kterych se to tyka. (Wahl, verim, ze chapes, ze se tu nemuzu o vsem rozepisovat, ty ale vis cast z me davne minulosti :) )
Jestli je tenhle pribeh vhodny na stranky Wahl, tohle pravo je predevsim na samotnej Wahl.
Pokud by ho tam nechtela, tak ho neda na sve stranky.
Je to moudra zena a ma dobry usudek a vybira si.
K pribehu Hopley se vyjadrovat nemohu, neni tam co dodat.
Ale napisu par informaci ke snum.
Ve snech ke mne prichazi dulezite informace, spoji se podvedome s vedomim, Hoplea to ma troufam si rict taky tak.
Mnohe z mych snu se naplnilo, jine mi dalo smer.
Jestli jsou to hlouposti, mohlo by se zdat pro cloveka, ktery mne nezna a nevi.
Ja psala o duchovnim obrazu tohto clanku...
Nepsala jsem o sexu, prostopasnosti, nehanebneho se rouhani pred sebou samou...
Tohle neni nasilne sexualni povidani (viz porno), tohle je clanek, ktery dava jiny uhel pohledu.
Muzete to prijmout, a nemusite... ale jak rikam, nekdy je prilis zbytecnych slov k nicemu.
Kazda revoluce vede k neklidu a bolesti tech, kteri se sklamou ve svych vzorcich.
Ja miluju revoluce a zmeny (to je tim, ze jsem vodnar), protoze jenom pres zemetreseni se da najit novy smysl.
Vim, ze z cirkevneho hlediska bych za tohle sla ve stredoveku na hranice a upalili by mne. :)
Musim ale rict, ze cirkev neni neomylna.
Cirkev podlehla zcela businessu a bohatstvi.
A tam je velike varovani.
Skrze penize, meajetnickost a touhu po moci nechodi duchovni porozumneni.
Hoplea a ani ja se v nicem nepretekame.
To prece neni hra ega tohle, ale jen most informaci.
Anezko, nemam zapotrebi si zde masirovat sve ego.
Nepotrebuji se nekomu ukazovat, co vsechno dovedu...
Mela jsem nekolik tvrdych zastaveni, abych si plne uvedomila slovo pokora, proto bych nerada tohle tvrde zazite zapomnela.
Tak a slov bylo vyrceno mnoho...:)
Krasny den preji Wahl Tobe, Hoplee a i Tobe Anezko, v klidu a s nadhledem si uzivejme krasu a radost,
s laskou
Semanhiell 02.08.2009


Hopleo,
nevím, já těmhle věcem opravdu nerozumím.
Většina věcí, co tu píšeš a nejen ty, je pro mě utopie.
Jako z jiných světů.
Ale přesto jsem pokládala za vhodné se ozvat, na tom není nic špatného.
Pro mě jsou tyto věci opravdu absurdní.
Ale jsem člověk otevřený duchovním cestám druhých, tak je respektuju.
I v nich hledám pravdu, cestu, východisko pro životní situace, neodmítám je.
Přišlo mi jen nebezpečné tyto věci od tebe a Semanhiell zveřejňovat na web.
Já osobně mám jiný problém - se svým synem, a ještě nikdo mi nedal odpověď.
Ještě jsem nenašla cestu, pochopení, chci mu být dobrou mámou a nedělat chyby, je jiný, platí na něj jiné zákony a já jsem na něj krátká.
To bolí víc než vaše příběhy.
To je ale už jiná kapitola, to sem nepatří.
Jen jsem vyjádřila, co mám na srdci.
Anežka 2.8.2009


Anežko,
zdravím Tě, nemáš žádný argument.
Jistě bude vhodnější, když si nejprve vyřešíš SVOJE rodinné problémy (každý nějaké máme), pak se zkus vyjadřovat k úrovním pochopení a prožívání ostatních lidí.
Vykládat někomu, že se mu něco NEZDÁLO, je dost sprosté, srovnej si to.
Tvoje problémy se synem se k tématu nevztahují a hájit se tím tady nemůžeš - nemáš žádný argument.
Já si toto téma i tuto diskusi pamatuji, neodpovídám tím jednom tobě, odpovídám tímto i ostatním lidem, kteří se neozývají, (ozvou se později s dotazem, proč se s tebou vůbec bavím).
Jsi jako malé dítě které přišlo, řeklo "ne ne nechápu, a když nechápu, tak to neexistuje a tak to sem nepište a basta".
To je přece srandovní:o))
Není to dospělý přístup.
Ty nevíš, kdo jsme, v každém z těch příspěvků jsi vyjádřila svobodně, že to prostě nechápeš.
Okay bb, so get off.
My se tím zabýváme.
Pro mě - i pro ostatní, to má spoustu momentů aha - je to jako sledovat obraz - každý v něm něco najde.
Je to tak jak píše Samanthiell - je most, prožívání, je to proud a tok - the river is wide, is too hard to cross.
Když neumíš plavat, Anežko, NELEZ DO VODY ;o)
Hoplea 02.08.2009


Zdravím všechny čtenáře a zvláště Tebe, Semi,
nevím pořádně, jak začít, ale reagovat budu, abych mohla stát s čistým svědomím před tváří všech, se kterými se setkávám.
Abych dostála tomu, co cítím.
Nic víc ani míň udělat nemohu.
Četla jsem Rukopisy ještě jednou a je mi víc než podivné, že by z Ježíšova života vyvstalo takovéto svědectví.
Jak jsem již psala, s pohlavní silou a se srdcem bylo člověku dáno vše, co k plnému prožití lásky, včetně tělesného spojení, potřebuje.
Nechápu, proč by se o tom mělo psát tak podrobně a sáhodlouze.
Jsou jisté věci, které prožívají opravdově milující se lidé jen mezi sebou a ve sdělování těchto nejniternějších prožitků jim brání nezkalený ostych založený na lásce a úctě k partnerovi.
Přesto na takových lidech z citových náznaků každý pozná, kolik lásky vůči sobě cítí.
Text na mě působí složitě, nepřístupně a vzdáleně, což mi jasně sděluje, že pravdivý není.
Někdo v něm třebas objeví, co potřebuje, ale já poslechnu své srdce raději, neboť mě vede moudře a jistotně.
Semi,
máš pravdu, je možné duchovní spojení mezi lidmi.
Toto spojení je však jiného druhu než spojení fyzické, nechme proto každému z nich místo takové, jaké mu náleží.
Proto jsem se i o tom zmiňovala.
To, že církev a jisté duchovní směry říkají lži, je jistě neoddiskutovatelný fakt.
Ale takovéto následky si také každý, kdo něco takového dělá, ponese.
Proto je tolik důležité v dnešní době nechat se vést svým srdcem, intuicí.
Co se týče toho, že jsme částí Boha.
Bůh se již na Zem vtělil, v podobě Ježíše, a jak s Tím, jež nám sdělil Lásku a Pravdu lidé naložili, víme, Ježíše za to neobjímali.
Ta Pravda byla totiž natolik neúprosná, že ji lidé neunesli a báli se jí, protože by museli zahodit vše, co do svých hlav dostali.
Dále jsi uvedla příklad s dítětem, na který mohu dobře navázat.
Ani dítě není součástí svých rodičů.
Dítě po své matce a otci dědí pouze hmotné předpoklady – a tělo podléhá zániku, na rozdíl od duše.
To, že se říká, že dítě je v tom či onom charakterovém rysu po jednom z rodičů, je pouze přežívající polopravda.
Pravda je taková, že díky působení zákona přitažlivosti stejnorodého se duše dítěte vtěluje tam, kde jsou lidé podobného založení.
Toť vše.
Nic z ducha svých rodičů dítě nedědí.
Srdce, duchovní podstata dítěte je zcela samostatná.
Právě tak lidé nejsou a nikdy nebudou součástí Boha.
Člověk má své místo v životě stvoření, ovšem Bůh nepotřebuje člověka, nýbrž člověk potřebuje Boha.
Jak bylo řečeno i ve filmu Proroctví ;-), každý vidí to, co vidět chce…
Ty v tom vidíš slovíčkaření, já Pravdu. Srdcem před Bohem s láskou poklekám a nechci se cpát na místo, kde být nemám (a ani nemůžu být), protože mé určení je jiné.
Mějte se pěkně.
Katka 02.08.2009


Ahojte moje milene,
koukam, ze se rozvirila debata..:)
Ja vedela, ze tim, ze ty rukopisy poslu dojde k malinkemu zemetreseni...
Anezko, mas problemy, je to citit z tveho psani, a to nemusim byt ani senzibil.
Nikdo nerika, ze by nebyli opravdove...to bych si nikdy nedovolila tvrdit. ...
Nevim, kolik je tvemu synkovi, ale hadam ze bude v problemovem veku.
Sama jsem prozivala tezkou pubertu, ted mi je jiz 25.
Nejenom, ze mi rodice se rozvadeli a ja mela problem s otcimem, ktery mne nechtel brat jako dceru ale spis jako zenu, jako eroticky objekt, mela jsem problemy ve skole s integraci do spolecnosti s vlastni zenskosti...
Mamka mi nerozumela, dokonce z jeji ust padli slova, ze jsem jeji sokyne.
Anezko, umis si predstavit co to udelalo s mou tehdy detskou dusi, kdyz se mne vlastni maminka nezastala.
Ty sveho syna milujes a zalezi ti na nem.
Je jiny, protoze je mozna stejne tak citlivy jako ja.
Protoze vi, ze nase spolecnost nestoji na spravnych hodnotach.
Viz komercionalizmus, materializmus, nevera, drogy a sex na kazdem rohu...
Mozna je stejne jako ja, indigovy a touzi zmenit svet (ja uz vim ze nasilim nejde nic)...
Mozna nechce otazky, mozna hleda odpovede a jen lasku..tu bezpodminecnou lasku matky k synovi...
Ja bych si nikdy nedovolila posilat nebezpecne a zavadejici maily...
Chtela jsem mlcet ale ukazu ti svuj pohled na ten clanek...ktery tak boli tvou dusi..
Kdyz se dva miluji a to nejenom stylem miluji te, protoze..., miluji te , jestli...ale kdyz se dva miluji takhle: Miluji te a tecka.
Tudiz tam nejsou zadne podminky zadne klicky rozumu dochazi k dusevnimu sladeni.
Jejich mysle stichnou a srdce zacinaji tepat ve stejnem rytmu.
Protoze jsme taky lidi, zeny a muzi tak touzime po fyzickem splynuti..
Takova laska vyvrcholi fyzickym splynutim a to nejen hrube receno pohlavnimi organy ale zejmena dusi...
Tehda se otevira krasny energeticky tok a obema proudi vesmirna energie a brni jim cele telo...
Oba dva vidi raj ...
Neni to pohadka, neni to sen, je to moje zazita skutecnost...
Kterou tady zdeluji ne za ucelem te presvedcovat nebo se chlubit, ale spis abys i ty videla muj uhel pohledu a treba porozumnela proc takoveto maily posilam...
Tyto dva lidi se stavaji partnermi duse...
Komunikuji telepaticky bez zbytecnych slov, ocami, kde se odrazi jejich srdce si vyznavaji city a jejich slova neznaji hrubeho slova.
Mluvi za ne ciny ne slova...
Vis Anezko znam jeden krasny pribeh...jeden skutecny, ne vymysleny pribeh....
V restauraci, nekde v Praze, misto neni dulezite, sedeli dva lidi.
Ona mela kolem padesati, muz sedesati.
Objednali si jidlo a mlcky koukali jeden na druheho.
Pri jejich navsteve nerekli ani slovo.... lidi si mysleli, a ja taky, ze je to jejich posledni vecere a ze se rozchazeji...
Ale pak mi zrak padl na jejich ruce, drzeli se za ruce... ten dotyk byl nadherny, jemny a silny... jejich oci byli plne lasky... a jejich nohy byli propletene.. tomu se rika tiche laskyplne souzneni.
Takove souzneni bylo mezi Jezisem a Marii, o tom nepochybuju...
Pisu zcela normalni zivotni situaci, na tom neni co k neporozumeni...
Ten clanek je stary a prekladany.
Slovo magie prelozme chemie (alchymie)...rad hada nebo Isis, to jsou stare rady lidi zasvecencu do urcitych ritualu... to jsou veci ze staroveku ...ktere se ted uz "nenosi"..to bych vubec nezkoumala.
V tom clanku je predevsim popsana laska zeny k muzovi...to je jeho poselstvi... to je to mezi radkami ten cit... na tohle jsem upozornovala... na zenstvi... na to, co je v kazde zene... to milujici a oddane srdce... ta odevzdanost a pasivni prijimani lasky od muze a pak davani zpatky.
Anezko, ten clanek je o lasce....
Nic co je o lasce, neni nebezpecne...
Vis, lidi nosi na sobe velike mnozstvi masek ale uvnitr kazdeho je srdce, ktere touzi lasku poznat, objevit a rozdavat...
Spis nez polemizovani o hodnovernosti tohto clanku..(masirovani si leve hemisfery) bych se zamerila na poselstvi lasky, ktere je tam skryto :)
To co pise Hoplea se ti zda utopii, protoze nerozumis... ona vi proc tak reaguje stejne tak jako Wahl...
Ta taky nemusim rozumnet vsemu co se kde pise, ale jedno bych si mohla odpustit a to je hodnoceni a odsuzovani neceho co mi nezapada do me mozaiky. :)
Nemam rada cirkev ale lidi kteri jsou verici muzou byt bajecni, proto je prece nebudu odsuzovat a povazovat za nebezpecne... tak jen tolik...
S laskou a klidem v dusi
Semanhiell 02.08.2009


Semanhiell a Hopleo,
děkuju vám za příspěvky.
Hopleo, já nikomu nic nevyčítala, psala jsem svůj náhled na věc.
Hlavně mi šlo o upozornění, že ne na každého mohou tyhle příspěvky působit bezpečně.
Nejde o argumenty, nepřišla jsem se hádat, ani tě osočovat, prosím, nedělej to ani ty.
Napsala jsem, že tvoje příspěvky nechápu, srovnávat si nic nemusím.
Mně to skutečně vnitřně bolí, co se tu na webu řeší, co se děje vě světě a co všechno se tu dovídám, těžko se to zpracovává.
Svoje rodinné problémy řeším, psala jsem o radu, víceméně to bylo volání o pomoc, spíše nejde o rodinné problémy ale o to, jak pochopit svého synka a jak mu být dobrým rodičem.
Tím se dostávám k řádkům od Semanhiell.
Děkuju za vysvětlení o rukopisech MM, jsem ráda, že jsem to mohla pochopit.
Tvoje slova jsem potřebovala přečíst.
Moc děkuju.
Můj synek, není v pubertě, má 2,5 roku, je z dvojčat, dcerka je "normální" přízemní dítko, synek je JINÝ.
Nechci ho hnát k psychologovi, hledám jak mu vyjít jinudy vstříc.
Zda je indigo vůbec nevím, tenhle výraz jsem prvně četla na tomhle webu.
Podobu tomu má, ale umí dobře lhát, dělat si slovní hříčky a svádět mnohé věci na sestru.
Což indigu neodpovídá.
Udivuje však mnohokrát za den, moje srdce se nad ním pozastavuje s úžasem, někdy i nevolí, když místo chůze po chodníku vletí mezi auta, říkáte si to je v tomhle věku normální, ale u něj se to prostě říct nedá.
Bez nadsázky.
Jsem nešťastná, zároveň ale šťastná, že je oba mám.
Ale jak ke klukovi najít cestu, vhodnou a tu správnou, nevím.
Potřebuju jen vědět, CO JE ZAČ.
Pak už to snad bude snažší.
Pro nás, pro něj i pro okolí, které ho viditelně má plné zuby.
Ostatně, mě kyvadlo (ač to je pro mě taky nový pojem) neodpovídá nic.
Resp. vůbec se se mnou nebaví.
Říkáte si, jak směšné.
A já si říkám, že snad na křesťany tyhle zákony neplatí.
Neodsuzujte mě, ani ty Hopleo.
Děkuju vám
Anežka 02.08.2009


Krasny vecer, no, napisu jen jedno...
Laska je Buh a Buh je Laska...
Jsme jeho stvoreni a skrze nas sa naplnuje jeho smysl...skrze prirodu a stvoreni Buh vibruje Laskou a milovane se stava osvicenym....
Vsechno je jednoduche, Pravda je v osviceni, Pravda prijde kdyz se dostanu k Bozske naruci...
Kdyz splynu v jeho bezpodminecne lasce a stanu se svetlem.....
Fontana, film ktery nemluvi, ale ukazuje...
Pokora je necpat se na misto nepochopitelneho lidskym rozumem, Boha.
Pokora se neponizuje a ani nepovysuje...
Necpu se na misto Boha, na to nemam tolik svetla ve sve naruci na to, nemuzu jeste milovat bezpodminecne cely svet....
Nezkalena ostychavost je i v listech, ktere jsem zaslala...
Je tam cistota.... slova jsou prekazka... srdce je brana a most...
Uz nelze psat vic, protoze myslenky zustavaji nepochopene a neni nic k sdeleni...
Nezli laska ktera objima Bozske stvoreni
Krasny vecer pratele, vse jsem rekla
Vase Semanhiell 02.08.2009


Vážená Semanhiell,
udělala jste úžasný, záslužný čin.
Však také vidíte, jak rozpornou diskuzi jste vyprovokovala.
Najednou pominul letní čas a web Wahl kypí diskuzí a životem.
Energiemi, že?
Když tak čtu Váš příspěvek, paní Anežko, snad bych Vám chtěla sdělit dvě věci:
- ta první je, že každý člověk a úroveň jeho vědomí i vhledu do věcí, o kterých nemá vědomí ponětí / nadvědomí, podvědomí/, je zcela jiný a jinak vnímavý.
Někdo to má přes rozum, jiný přes srdce, někdo se probudí štěstím, jiného probudí neštěstí, někoho neprobudí nic - protože prostě není určen - není to v jeho Božím plánu, chcete-li.
- ta druhá připomínka je spíš otázka - na kterou si, prosím, odpovězte sama, co Vás na tom textu tak pobuřuje?
To, že máte všechny tyto kategorie v jiné škatulce tak, jak nás to učili ve škole při katechismu, nebo tak, jak Vám to říkala maminka,... nebo prostě proto, že už jen text navozuje jisté extatické nadšení nebo představy, které záměrně potlačujete nebo - co by bylo horší, tušíte, a protože jste je nikdy nezažila, tak radši popřete a jakoby zakážete /to je ten Váš útok na tyto stránky/, radši přispějete k zákazu?!
Úroveň Vašeho prožívání nedosáhne na Hoppleu, na kterou nemám já a leckdo další, to ale neznamená, že je Hopplea špatná.
Nemusím souhlasit s Katkou o její představě Boha mimo nás, ale to neznamená, že je Katka špatná a špatný tento web.
Naopak - už tahle diskuse ukazuje, jak jsou tyto stránky požehnané.
Jsme součástí toho velkého, esenciálního, energetického, atd..... pole, kterému se říká Bůh.
On je všude v prostoru, jenže my ho nevidíme a necítíme našimi smysly.
Je to, jako bychom měli v digitální zoně televizi analogovou, nebude to hrát.
To ale neznamená, že digitální prsotor neexistuje!!!
Nebo že je za hranou našeho domova.
Kristus byl člověk, z masa, krve a kostí.
Nebyla to socha bez života, citu a potřeby i fyzické lásky,
byť katolická církev s ohledem na své dogma celibátu o tom s a m o z ř e j m ě nemůže hovořit.
Podkopala by jeden ze svých hlavních pilířů.
A víte, proč a jak vzniknul celibát?
Celibát není obrana kněží před světskými radovánky, kdepak, celibát je obrana instituce církve a jejího politického i ekonomického majetku před tím, aby se n e d ě l i l a.
Kněží by měli děti, jak by to bylo s dědictvím, jejich ženy by do této instituce vnášely prvky, které by nabourávaly tento tvrdý, pevný, hierarchický řád.
K Vašemu synkovi - to je jen část.
Na jedné straně připouštíte, že je "jiný" a hledáte odpověď z oblasti esoteriky, nikoli katolického církevního společenství?!
I když tuto odpověď dostanete, nebudete jí věřit.
Vy sama musíte na sobě pracovat, abyste pochopila, celkový rodinný konstelační záměr a třeba i karmický záměr.
Abych Vás, milá paní Anežko, trochu uklidnila, je mi 53 a stále hledám, tápu, učím se,... ztrácím, abych vzápětí našla,.... to jsem ale musela spadnout z výše svojí autority a z výše autority svého neomilného ega, a i když mě někdy nutká se tam zase škrábat, už se učím techniky a metody, jak otevřít především svoje srdce.
To pak tyhle snahy naprosto spolehlivě zažene.
Prosím ještě - přečtětě si něco pro začátek na internetu nebo v knihách o indigových a křišťálových dětech.
Synka NĚCO dusí, a proto o sobě dává tak znát - "podívejte se, co umím, však já Vás proženu, však Vy si mě m u s í t e všimnout!!!!
A prosím ještě - nezazlívejte Katce, mně, Hopplei, Semanhiell, a nakonec i Wahl, že jsme jiné.
My jsme už začaly hledat u sebe!
Olga 03.08.2009


Krásný den Anežko,
dvojčátka to mají jinak.
Jsou na sebe vázané, často i telepaticky, u malých miminek je to tak.
Ale už od malinka se projevuje povaha človíčka.
Rodinné vazby nejsou náhodné, ale dané zhůry.
Dvojčátka jsou obvykle partneři z minulých životů nebo dva blízké lidi, co si potřebují odžít lásku sourozeneckou.
To, že je neposedný a snad i hyperaktivní, by na indigo sedělo... že chce vlítnout pod auta, je jeho neuvědomelost si síly vozidel a vážnosti situací.
Je důležité mu dát lásku, kterou jako matka k němu vysíláš automaticky.
Láska není jen krása ale taky přísnost a vedení, což jako rodič je tvá role.
Věřím, že synek, když povyroste, pochopí to, co teď nechápe.
Není možná nutné ani zkoumat minulé vazby..přítomný okamih je nejcennější ze všech :)
Co se týče křesťanů.
Není to tak, že kyvadlo nemluví s křesťany.
To vůbec, víra je tak či onak stejně důležitá a jak je intenzivní, víš sama moc dobře ve svém srdci.
Člověk, který vede křesťanský život, je velice citlivý a i jemu se může stát, že začne vnímat jemnohmotný svět a souvislosti nikde nepsané. :)
To, že s Tebou kyvadlo nemluví, je možná tím, aby jsi našla svého vnitřního anděla uvnitř v sobě.
Pravda je v srdíčku, je čas probudit svůj vnitřní hlas a nechat se vést ním a důverovat mu...
Ponevadž vše, co se nám děje, a všichni události a lidi jsou předem domluvená cesta, která nás vede k plnému prožití všech aspektů života.
S láskou a sluníčkem
Semanhiell 03.08.2009


Milá Wahl,
cítím na dálku, kolik máš asi práce a starostí, takže nevím, jestli to tam dáš, ...
Já mám příští týden dovolenou, kterou věnuju Honzovi a jeho přípravě na ten reparát z biologie, na poslední 3 dny jedeme do Krkonoš, ale do Strážného.
Kvůli Benovi na Krakonoš nechce Honza ani já.
Vážené a vážení,
když čtu debatu, která vznikla kolem rukopisu Maří Magdaleny, nedá mi to, abych se ještě neozvala.
Co teď sdělím, je zažité a mnou a mým věkem odžité.
Jako dítě a později dívka a mladá žena jsem byla vychovávaná velmi puritánsky.
Můj otec byl levoboček jednoho velmi známého a starého historického šlechtického rodu a rodina ani moje maminka s babičkou tuhle skutečnost neunášely.
O panenství jsem přišla, "když jsem si tu věc zcela rozumově naplánovala" v 26 letech.
Ten vztah - nevztah s tím hochem mohl vyústit do svatby, ale já ho nechtěla a odešla jsem po 2 měsících od něho.
Pak opět nebylo nic - bývala jsem velmi hezká a mužů se kolem mne točilo dost.
Mezitím a potom jsem prožívala mnohaletý platonický vztah ke svému o 26 let staršímu kolegovi, který mě imponoval, byl hezký, vtipný, inteligentní, znalý, úspěšný - vedli jsme spolu nekonečné úvahy a debaty, cítila jsem totéž od něho, ochraňoval mě atd.
Nicméně nic fyzického mezi námi nebylo - měl 2 zápory - byl to ředitel a můj přímý tehdy šéf a byl ženatý.
Byla to láska ale taková, že stačil pohled a rozuměli jsem si - komunikace probíhala - každý den byl krásný, jen pohled, jen letné pousmání prosvěcovalo dny.
Trvalo to několik let.
Kdysi jsem četla, že v lásce se rozlišují 2 typy lidí - nosiči světla a žháři.
On byl ten třetí - kombinace obojího.
Pak byl odvolán a odešel a já se zhruba v té době seznámila se svým bývalým manželem.
K takové osobnosti se nemohl přirovnávat ani v nejmenším, ale byl vtipný, inteligentní, slušný, fyzicky byl příjemný, atd.
Vztah s ním tehdy působil jako hojivá mastička, i když už tenkrát jsem cítila, že já jsem úplně někde jinde než on.
Ale to není pro to, co chci říct, podstatné.
Samozřejmě, že byl mezi námi i sex, častý, vroucí, temperamentní...
Nikdy jsem ale nezažila to, co jsem zažila jedinkrát v životě - a to už v rozvodovém období - jinak jsem manželovi nebyla nikdy nevěrná - s člověkem, kterého jsem předtím sice znala několik let, ale nic mezi námi nebylo, a poté s ním v nějakém pracovním kontaktu jsem doposud.
Od té doby ale nikdy nic podobného nenastalo.
Byla jsem tak vzrušená, že jsem vyšla nahá a bosá v prosinci ven na chatě se vyčůrat, a necítila jsem zimu, nenastydla jsem,... byla jsem úplně v transu....
Co tím chci říct - k duchovnímu probuzení vede mnoho cest - jsou to ty asketické, které otevírají čakry a vedou, a jsou to i ty sexuální, které také otevírají čakry a také vedou - měřítkem je láska a z toho vznikající energie.
U těch asketických, duchovních praktik je výsledek jemný, subtilní, u probuzení a naplnění sexuálním vyvrcholením v lásce /ne bez ní - a to chce především rukopis Maří Magdaleny říct/, je té energie - řeknu-li to příměrem - rovnající se výbuchu atomovky.
Nejde ale odsoudit jedno nebo druhé, obojí ma v pozemském životě místo.
Paní Semanhiel i paní Anežce moc děkuji, přinutily jste pár z nás se zastavit, a o tomhle tématu přemýšlet.
Ono totiž tohle téma prolíná vším - výchovou dětí, vírou a náboženským zaměřením, životním postojem, vším.
Díky moc Wahlgrenis, že tyhle stránky vedeš.
Krásné prosluněné dny přeje
Olga 20.08.2009


Milá Wahlgrenis,
po dlouhé době jsem se zastavila na Tvých stránkách.
A zaujala mne diskuze kolem rukopisů MM.
Ráda bych vzkázala Anežce, že její postoj není vůbec hloupý, jenom proto, že netrpí psychedelickými sny.
Cítím z její reakce úpřimnost a určitou statečnost, protože si dovolila říct "promiňte, "ale já nerozumím a zdá se mi to absurdní a nebezpečné".
Ono to totiž absurdní a nebezpečné je.
Každý zde (ve hmotě) se nacházíme na svém vlastním úseku cesty a ten úsek není horší ani lepší než úsek kohokoliv jiného.
To jistě není nic nového,každý kdo se připravuje na vědomou cestu Hledače Pravdy, dojde dřív nebo později k tomuto poznání.
Uvědomí si zkrátka svou pozici a místo, kde se nachází.
Něco si odžil a odpracoval a naučil se v minulých vtěleních a teď vědomě může jít dál.
Zdůrazňuji VĚDOMĚ a SÁM za sebe.
K tomu mu dopomáhají okolnosti a lidé, s kterými se setkává.
Ty jsou výsledkem jeho minulých skutků.
Ty také byly jen JEHO a proto má dnes takové nástroje (v podobě chápání, intuice, partnera, rodičů, dětí apod) jaké má, aby rozvíjel, co je důležité zas jen pro něj.
Nemá smysl se porovnávat s jinými ani je hodnotit.
I když v určité fázi tomu nelze uniknout.
Pak ovšem se teprve dostáváme do bodu uvědomění si Sebe a můžeme pokračovat dál.
Chci jen Anežku a Ty, kteří to cítí jako ona ujistit, že nejsou "pozadu" a ani mimo mísu.
Naopak.
Pro opravdový duchovní vývoj jednotlivé "duše" opravdu není nutné vědět, jak to mezi sebou měl Ježíš a Máří Magdalena.
To jsou informace na úrovni bulváru, nebo spíše "duchovního bulváru", který s cestou k pravdě nemá nic společného.
Bohužel je opravdu internet plný zavádějících informací tohoto druhu.
Lidé potřebují senzace, jakékoliv, snad aby unikli stereotypu.
Někdo čte Blesk, někdo jiné blbiny... svůj k svému, to platí všude.
Anežko, jsi máma dvou dětí a to je pro TEBE určující a nejdůležitější.
To jaké ty děti, jsou určuje zase složitost Tvé cesty,...máš tento úkol, je to jen dílčí část celého Tvého vývoje, který už má svou minulost (o té možná ještě nic nevíš), současnost - tu právě prožíváš a budoucnost - kterou si nyní připravuješ.
Jsi originál a sama sebe tvoříš, jen zatím nevědomě, proto je pro Tebe důležité poslouchat "srdce", protože od něj vede cesta k Tvému vyššímu Já.
Nebo chceš-li intuici (tady je, ale důležité rozlišit intuici vlastní od různých vnuknutí, která přicházejí většinou vždy z astrálu a není o co stát - proto je v určité fázi dobré zapojit tzv.selský rozum).
A to Ti funguje dobře.
Mějte se všichni krásně a hodně štěstí v oddělování zrna od plev
Jitka 20.08.2009


Všem vám velmi děkuji za přínosné a poučné příspěvky.
Anežka 20.08.2009


Vážená paní Anežko,
velmi by mě překvapilo, kdyby se Váš syn nenarodil jako druhý.
Prosím, dovoluji si Vám doporučit, nic nezkoumejte, nesnažte se pochopit.
Přijímat podněty.
Je možnou cestou napřímit svou snahu na zaměření svého prožívání tak, jak to má Tvůj syn, ale neupínat se na to, jen zaměřit svou snahu a pozornost k tomu.
Svoboda, volnost.
Vše je v pohybu, velmi rychlém pohybu.
Důvěra, hlavně důvěra v něj, jinak bude moc nešťastný.
Nesrovnávejte, prosím, nikdy.
Ale hlídejte ho velice, zřejmě se Vám osobně vrací takhle odplata – reakce na akci;
odplata ve smyslu, že se požaduje Vaše „zvládnutí“, které já pociťuji jako schopnost zvládnout ochranu – především fyzickou bezpečnost této bytosti.
Jinak řečeno: zatím to není jen o něm, ale o Vás obou stejně (překlopí se to cca za 10 let více pro syna a pak za hodně dlouho to zase bude více o Vás). Ona duše v kůži člověčí se stejně bude vyvíjet po svém, nezávisle na Vás.
Je to jak z Jiráska – proti všem.
Nepoužívejte kyvadlo, za první to není teď pro Vás, za druhé to není k této situaci a za třetí nejste na to připravena.
Ostatně nepatří do rukou ani dalším.
Zákon je ve vesmíru jen jeden, Boží, vložený do zákonů stvoření.
(Nic společného s náboženstvím.)
Každý si to pojmenuje jak chce – příroda, Universum, vesmír, všehomír, ale je to stále to samé.
Čím složitější - tím dál, protože Bůh je jednoduchost.
K té diskuzi podotknu - vyspělá duše se pozná, odlišuje se prudce formulací a volbou slov a HLAVNĚ tím, že je cítit, že čerpá ze sebe, což je základem a podstatou, zde takovou jest Katka.
Na závěr: pro přispěvatele Olgu:
“Kdo se povyšuje, bude ponížen“.
Ale zřejmě neporozumíte, proč já, zrovna Vám, tohle říkám, ale teď ani do budoucna Vám tohle poznání otvírat nebudu, stejně byste nebyla ochota ho přijmout.
Ale když už hledáte u sebe, je možné to objevit (ale já tomu nevěřím, je to moc daleko).
Dnes zejména s prosbou směrovanou výše o pomoc při udržení kontinuity a síly pro Wahlgrenis.
Zdraví Charlotta 20.08.2009


Myslím, že nastala vhodná doba, abych vstoupila do diskuze.
To, co bylo mezi Ježíšem a Marii Magdalénou, se dá z dnešního pohledu jen těžko doložit.
Ale z toho, co je nám otevřené a dostupné, lze pochopit, že spojení mezi nimi na té hmotné úrovni, na úrovni těl nebylo.
Nechci sem vnášet žádné rozbroje, nechci se nikoho zastávat, ale ani nikoho odsuzovat.
Tady to nebylo o sexu, mezi nimi nebyl milenecký vztah.
Bylo jim spolu hezky, to ano, ale ne takhle...
Ono by to mezi nimi ani nešlo, bylo to tak nějak proti přírodě, jak občas říkám, jaksi neprůchodné...
Ježíš přišel s jiným posláním, měl to jinak.
Umím si ale zcela jasně představit, co Marie Magdaléna prožívala v blízkosti Ježíše...
Oni spolu totiž ani jako muž a žena vůbec žít nemuseli... a přesto to tam bylo, to obrovské naplnění.
Vnímám, jak to bylo... je to hodně živé...
Ona ho milovala...
Možná měla dřív jiné muže a svoje pocity, které měla k Ježíšovi s tím minulým prožíváním spojila..
Vztah mezi nimi byl totiž tak absolutní, čistý, neopakovatelný.
Je to docela logické.
Ano, nebyli jsme u toho.
Je pravděpodobné, že ona si to nějak původně plánovala, ale nějak to pak bylo jinak...
Ale určitě toho nelitovala...
Nemohla ho do ničeho nutit...
On to měl celé jinak.
Měl jiné poslání shůry, kvůli tomu přišel na zem, pro nic jiného.
Vypadá to, že ona byla dokonce i snad dost zklamaná, když zjistila, že to s ním bude jinak, než si myslela.
Snad mu i dělala nějaké scény, ale pak najednou pochopila... všechno jí bylo jasné...
Je to, jako by jí to až potom došlo.
Ono jí stačilo, aby byl vedle ní...
Už jen samotná jeho přítomnost ji dostávala do transu.
Bylo mezi nimi úžasné pouto, nekonečná vlna lásky...
W. 20.08.2009


Dobry den draha Wahlgrenis.
Sleduji celou debatu o Mari Magdalene, vsechny ty prispevky k tomu.
Napsala jste to krasne.
Citim to stejne, ale Vy mate dar to takhle krasne vyjadrit.
Dekuji, je mi nadherne u srdce.
S laskou Milena 21.08.2009


Paní Charlotto,
píšu srdcem, ale mám bohužel také hlavu a styl mého vyjadřování je poplatný mému zaměstnání, ať chci nebo ne.
Je to moje povaha - někdy se ty "lví geny" s ascendentem ve Střelci skutečně mohou projevovat - tak jako u každého jiného znamení jiné vlastnosti - ale vyvyšovat se opravdu nepotřebuju.
Pokud to Vy z toho cítíte, tak je ten problém u Vás a já ho tam také nechám.
Jestli bych něco nepochopila - třeba máte pravdu - že bych nepochopila, ale po přečtení Vašich slov mně naskočil obrázek: v rozkvetlých lukách zapadá slunce - poslední paprsky osvětlují Boží muka - socha světce má hrozivě vztyčený ukazovák k obloze.
Stojí tam nepřehlédnutelně, silně, pevně, ale nelaskavě...
Co si z toho vyberete Vy, je na Vás.
Olga 21.08.2009


Zdravím Tě, Wahlgrenis,
přemýšlím už asi druhý den nad tím, jak to formulovat..
Tohle bude.. no.. prostě to, co popisuješ Ty v těch rukopisech, je taky SEN.
Nevěděla jsem, kdo to je.
Já nevím, jestli to k tobě přišlo jako sen, nebo v jaké formě, ale popisuješ to samé.
Chtěla bych vědět, o co jde.
Viděla jsi to jako sen, nebo ne?
Nejsou to všechno jen archetypy.. nějaký (nesměj se) "základní archetypové vybavení pro člověčí podvědomí", nebo tak něco?
Nebo prostě někdo z nás funguje jako zprostředkovatel.
Chápu, že sdílíme tento svět podobný snu.
PODOBNÝ!!
Neříkám, že to je sen, jen jsou tu určité paralely a podobnosti a jedno je obsaženo v druhém.
Chápu, že sdílíme totéž kulturní zázemí.
Dobře.
Vím z HD a knížek od Grofa, že prostě v lidské mysli jsou archetypy uloženy.
Jsou ve vědomí..
Vím, že je to všechno mysl, prostor, který věci obsahuje a spojuje.. že je prostro jenom informace a energie.. jasně, to jsou vědomosti, víceméně.
Možná opravdu nemá smysl zabývat se tím, co se zdá, ale KOMU se to zdá.
Víš co, když jsem byla mrtvá, pamatuju si, jak matoucí pro mě byly například billboardy .. reklamy .. nedávalo to absolutně žádný smysl.
Moje mysl mimo tělo, zírala na ty obrovské cedule v budoucnosti..
Říkala jsem si, že to MUSÍ něco znamenat, když to dávají lidi tak viditelně na tak velké plochy.
Ale žádný smysl to nedávalo - jen obrázky a nápisy.
Chci říct, že věci nemusí mít žádný další skvělý význam.
Všechno je skvělé, prostě proto, že se to děje.. a tím to taky končí.
Ve většině případů.
Beru to jako pracovní myšlenku;o).
Wahlgrenis, já chci vědět, proč se ty věci ale takto dějí.
Nechci vysvětlení, názory, a přestávám mít chuť cokoliv sdílet.
S těmi ASP jsem si to ověřila - fungují tak, že vám zrcadlí to, po čem toužíte - aniž vám to kdy dají.
A jakmile se na ně zaměříte, věci vypada jí nepravdivě.
Jako za zrcadlem, levá je pravá a Alenka je v říši divů, nikoliv zde.
Takže je matena intuice i jasnozřivost, proto se zdá, že věci nedávají smysl.
A co je nejhorší, energie se ztrácí - protože v takové situaci sílí špatné emoce (strach, zklamání, smutek, frustrace).
Pokud nedojde k rozpoznání, že se energie ztrácí a že chybí radost a dobré pocity, člověk se vyčerpá, je zablokovaný, nemůže dál.
Takhle to vidím teď.
Wahlgrenis, už jsem se toho dobrala?
Konečně?
Chci tomu rozumět.
Hoplea 22.08.2009


Pro Hopleu:
Nějak vám nikdo moc nerozumí, ani já před časem, ale to co jste napsala k MM naposled, to sedlo.
Nemyslím na koně, to sedlo, ale proč to tady říkám, pro sranduuu..
Jsem vám podobná, chran mě Pánbůh, abych byla tak stejná, ale mělo to hlavu a patu.
Občas mi přijde, že se do toho pletou lidové, který o ničem, ted myslím MM, NIC MOC NEVĚDÍ...
Eva 25.08.2009
Semanhiell 26.07.2009

© Wahlgrenis 26.07.2009

© 2004-2024 Wahlgrenis Zveřejněné materiály jsou chráněny autorským zákonem. Kopírování a šíření jakékoliv části obsahu bez svolení autora je zakázáno.