wahlgrenis.cz



 WAHLGRENIS        

 

...veci mezi nebem a zemi...




     REGISTRACE       Přihlášení

Pyramida pokrytá džunglí a nahoře byl chrám


Ahoj Wahlgrenis,
tak jsem měl na dnešek takovýto sen:

Já,Ty a Drahomi jsme leželi v posteli a povídali jsme si. Ty jsi po mně chtěla, abych navázal kontakt s jednou zesnulou duší. Myslím, že to byl jeden můj kamarád, který již nežije, ale nejsem si tím úplně jistý. Vím ale určo, že šlo o nějakého muže, který již nežije a já s ním měl navázat pro nás oba nějak významný kontakt.
Já jsem se o to pokoušel a šlo mi to ihned, bylo to velice intenzivní propojení mysli, ale dostal jsem strach a přestal jsem s tím.
Poté jsem si šel odskočit na malou. Ještě si pamatuji, že mi to moc nešlo... Tlačil jsem, ale fakt to nešlo... až jsem se z toho probudil.
A ještě jedna zajímavá věc:
Při tom čůrání jsem se díval do krajiny a byl jsem najednou v poušti a přede mnou byly pyramidy. Dvě. Ty stejné jako v Gíze.


(Foto: © Ája, Pája)

Ale z mého pohledu ta jedna byla asi ze dvou třetin schovaná za tou před ní. Ta zadní byla klasická z cihel. Ale ta přední byla asi ze 4/5 téměř až po vrcholek pokrytá hustou džunglí, prostě prales, byl tam život. A nahoře úplně na špici... ta špice byla trochu useklá a na vrcholu se tyčil nějaký chrám... zvláštní...
Světlonoš 29.01.2010

Milý Světlonoši,
nikdy nezapomenu na tu chvíli v Louňovicích , když jsi společně s drahomi procházel labyrintem. Vy jste byli v minulosti spojeni víc, než si myslíš. A že se jednalo o Egypt, to jistě nemusím zdůrazňovat.
Tvůj sen Ti naznačuje, aby ses už přestal zabývat tím, co nemá smysl, vystupují mi tady slova: sundej růžové brýle. Nejspíš si nyní něco namlouváš, co není pravda. Byli jste děti? Partneři? Každopádně je tady silná vazba...
Objevuje se vlna žárlivosti, ale současně pochopení situace, ale rozumové pochopení, jakoby hlavou. Srdce je někde jinde, což je chyba. Ale láska se má projevit v celé své velikosti, o tom nepochybuj. Dokonce to vypadá, jako by se všechny problémy a nemoci pod touto novou vlnou lásky rozplynuly. Tohle je Tvůj život, který nezačíná ani nekončí. Krásné...
Pyramidy jsou stavby postavené jinými civilizacemi, zatím ještě jsou ale tyto informace pořád ukryty pod nánosy prachu. Tys tam tehdy byl také, stejně jako já a drahomi (DrahomiRa), promlouvá k Tobě minulá doba, byla úžasná, bez omezení, ale najednou došlo ke zlomu, všechno bylo jinak. Nebylo možné vrátit život do starých kolejí, nikdo neměl nad tím, co se dělo, nadvládu. Byl zde zásah odjinud, jako blesk z čistého nebe, procesy rozumem nepochopitelné. Ale i když tehdy mnohé muselo skončit, neznamená to, že končí všechno. Naopak Ty jsi tady jako důležitá osoba - skrz Tebe sem přicházejí důležité informace, možná to ale ještě dnes nechápeš. Nemáš o sobě pochybovat. Nejspíš je před Tebou zkouška, do které se Ti moc nechce, ale na takové uvažování nebude moc času. Vypadá to jako Tvůj přerod, nic nemá být už jako dřív... Je před Tebou mnoho cest, po kterých se můžeš vydat, ale jen jedna je správná. Tady Ti ale nikdo neporadí.
© Wahlgrenis 29.01.2010

Díky Ti za odpověď.
Celkem přesně jsi popsala situaci, ve které se právě nacházím. Něco řeším, je pravda,že plánuju se od někud odstěhovat, ale zároveň se mi opravdu moc nechce, protože současné bydlení mi poskytuje alespoň trochu jisté záruky. Ale vidím, že to budu muset udělat a nespoléhat se na to, co je pevně dané. Vím, že když se odstěhuji, přijdu o jisté výhody, ale zase mně vzniknou nové obzory v dohlednu. I když né zrovna asi tak jisté. Ale někdy se musí riskovat a vidím, že jinak to asi nejde. Je čas vykročit a jet v tomhle životě na vlastní pěst.... děkuji za utvrzení.
A v té minulosti máš také nejspíš pravdu. Zhruba tuším, co a kdo jsem byl. A také tuším, že jsem někde udělal chybu, kterou tímto životem napravuji. Ano, dělám to s uvědoměním si toho všeho a svědomím, že to jinak nejde.
A také mám v hlavě jistý plán, který by mohl být tou přeměnou, o které mluvíš. Tento plán se týká toho, že asi již brzy hodně změním svůj život a budu vykonávat práci, kdy budu pomáhat lidem. Nějak mě ta myšlenka nabíjí energií a silou a cítím, že to je to, proč jsem tady a co mám dělat. Ale podrobnosti nechám na někdy, až se uvidíme. Teď mi teprve došlo to DrahomiRa. Zajímavé.
Jsem šťastný, že jsem Tě opět potkal.... život je vážně nekonečný a má mnoho podob. Člověk se stále vyvíjí a něco nového učí.... dobrodružství, život a vesmír jsou nekonečné a příběh nikdy nekončí... jen se mění některé vnější okolnosti, jinak je to ale pořád to samé....už se těším na dobu až se svět, ve kterém žijeme nyní, vrátí tam, kde kdysi býval a kam patří a až naplní zcela svůj potenciál. to bude úžasný... Jsem vděčný, že jsem Tě potkal a že tady můžu být.
Děkuji vážně moc a moc.
Světlonoš 30.01.2010

Ještě jsem dnes - v tuto chvíli už včera mrknul na hodinky a tam byl čas: 23:32 . To je neuvěřitelné...
Světlonoš 30.01.2010


© 2004-2024 Wahlgrenis Zveřejněné materiály jsou chráněny autorským zákonem. Kopírování a šíření jakékoliv části obsahu bez svolení autora je zakázáno.