wahlgrenis.cz



 WAHLGRENIS        

 

...veci mezi nebem a zemi...




     REGISTRACE       Přihlášení

Horoskop na týden 27. dubna - 3. května 2009              

 
Po 27.4.2009 Út 28.4.2009 St 29.4.2009 Čt 30.4.2009 Pá 1.5.2009 So 2.5.2009 Ne 3.5.2009
Magický ornament 27. duben 2009 Magický ornament 28. duben 2009 Magický ornament 29. duben 2009 Magický ornament 30. duben 2009 Magický ornament 1. květen 2009 Magický ornament 2. květen 2009 Magický ornament 3. květen 2009

 

 

BERAN  

21. 3. - 20. 4.

Šťastná čísla: 11, 13, 24, 30, 31, 48

Práce:
Nějak dlouho trvá, abyste se dostali do toho správného rozběhu. Už byste chtěli pracovat tak, jak jste zvyklí, ale pořád tomu něco brání. Budete se muset vrátit ke kořenům, odkud jste začínali. Tam je nejspíš pro vás informace, jak tuto situaci správně vyřešit a posunout se dál. Nikdo ze známých vám pomocnou ruku zatím nepodá.

Zdraví:
Sice byste na jednu stranu chtěli být zdraví, ale moc ze svého pohodlí obětovat nechcete. V životě panuje rovnováha: má dati - dal. Nebo jste také už jistě slyšeli, že za všechno se platí. Rozmyslete si, co byste mít chtěli, ale musíte vědět, co sami za tento stav hodláte nabídnout. Zatím v tomhle prohráváte.

Vztah:
Zůstáváte stranou. Nějak se vám v partnerské linii ta pro vás důležitá osoba ztrácí. Nerozumíte tomu, přejete si vědět víc. Možná jste už dřív před sebou spustili těžkou mříž, přes kterou nebylo snadné se dostat. Nikdy se nic neděje jen tak. Ve vztahu je chyba vždy na obou stranách.

Volný čas:
Objeví-li se prázdno ve vztahu, člověk ztratí kus sebe. Není s kým si povídat, není s kým plánovat víkend. Zůstávají otazníky. Přitom právě nyní jste dostali úžasný tip na zahraniční dovolenou, ale sami jet nemůžete. Partner je k vám otočený zády, to se těžko kladou otázky.

Rada:
Teprve když člověk o něco přijde, uvědomí si, kolik zbytečností měl. Tohle si už uvědomilo mnoho lidí po  povodních nebo zemětřesení. K životu stačí jen minimum, ale člověk se v posledních desetiletích šplhá na pomyslný piedestal, nad všechny. Jako by nebyly žádné hranice.  

21. 4. - 21. 5.

BÝK  

Šťastná čísla: 16, 34, 36, 42, 46, 48

Práce:
Pokud patříte mezi tvůrčí pracovníky, mohla by vás políbit múza. Vypadá to na nějaké vylepšení, vynález nebo úžasnou myšlenku, která může váš projekt výrazně posunout. A přijdou odměny. Není důležité, abyste někam odjížděli. Naopak – tato myšlenka vás napadne za zcela běžných podmínek.

Zdraví:
Díváte se kolem sebe a porovnáváte, co je vidět z ostatních. Pomalu se odkládají horní vrstvy oblečení, chtěli byste být krásnější, máte trochu komplex. Zvažujete, jestli máte investovat do zkrášlovacích služeb. Krása se ale nedá měřit, ta totiž vychází z lidských očí. Víte, že je vám právě tolik, na kolik se cítíte?

Vztah:
Každá zrada ve vztahu mezi mužem a ženou vyjde najevo. Nemyslete si, že ten druhý nepozná, když myslíte na někoho jiného. Přestože nepadne jediné slovo a vy máte pocit, že opratě této situaci držíte pevně ve svých rukou, není to pravda. Prozradí vás pohledy, pohyby, nikdy to už nebudete vy.

Volný čas:
Teď neplánujte velký úklid. Spíš si udělejte pořádek v sobě. Čištění koberců nebo mytí oken jistě počká. Máte pocit, že poslední týdny máte hodně starostí, které vám přerůstají přes hlavu. Udělejte si pořadí, to, co počká, odsuňte a věnujte se jen tomu, co je opravdu akutní. Hlavně hodně odpočívejte.

Rada:
Lékem na všechny nemoci, strasti a trápení, je jedině a pouze láska. Nekonečná láska, ta, která objímá celý svět. Položte se na tuto vlnu a uvidíte, jak se vám najednou před očima začnou dít zázraky. Nic není nemožné, s láskou zvládnete úplně všechno. Nepochybujte. Milujte a budete milováni. 

BLÍŽENCI  

22. 5. - 21. 6.

Šťastná čísla: 8, 10, 12, 30, 42, 46

Práce:
Připravte se na podraz od ženy starší, než jste vy. Může se jednat o nadřízenou nebo kolegyni, která jen těžko přijímá vaše výsledky. Nechápe, jak je možné, že se vám tak daří, když ona je ve firmě déle a očekává se, že dobrá bude právě ona. Dokonce by mohlo dojít z její strany ke zkratovému jednání.

Zdraví:
S blížící se dovolenou toužíte být krásní. Možná jste začali docházet do solárka nebo jste nasadili dietu, abyste byli štíhlí do plavek. Nic násilného ale s vlastním tělem nepodnikejte. Snažte se je přijmout v podobě, v jaké je, je to ostatně jediný dar, který dostáváte do života a měli byste si ho i vážit.

Vztah:
Už jen jakýkoli nepatrný náznak násilí by vás měl varovat, že něco mezi vámi a partnerem není v pořádku. Máte-li spolu žít, nesmí tady nikdo vládnout, i když takové tendence se občas objeví. Pokud jste v té podřízené pozici právě vy, zvažte, jestli tohle jste chtěli. Nikdy na sobě nedovolte násilí.

Volný čas:
Utíkáte ve vzpomínkách do vlastní minulosti, tam jste žili jinak než teď. Něco se změnilo, moc se vám o tom ovšem nechce mluvit. Jistou roli tady hrají peníze a také vazba na příbuzné. Všechno byste si ale s nimi měli včas vyříkat. Takhle jste sice uražení, ale jen se zbytečně trápíte.

Rada:
I do vašeho nejsoukromějšího soukromí může vstoupit cizí prvek. Zpočátku to sice nemusí vypadat nijak divně, dokonce snad jako zajímavá změna, ale brzy pochopíte, že vaše cesta nějak uhnula. Patříte na jinou kolej, jedete jinam. Vraťte se, dokud je ještě čas. Nezavírejte před tím oči.  

22. 6. - 22. 7.

RAK  

Šťastná čísla: 9, 17, 26, 36, 43, 44

Práce:
Moc byste si přáli, aby se procesy ve firmě zase normalizovaly. Ale není to zrovna snadné. Jste zapojeni v podivných vzorcích, musíte říkat slova, která sice říkat nechcete, ale ostatní je od vás očekávají. Nedá se nic dělat. Musíte zapřít sami sebe. Ještě bohužel budete muset nějaký čas přežít.

Zdraví:
Opatrní buďte při jakékoli manuální činnosti. Vykřičník je hlavně nad veškerými elektrickými spotřebiči, jako je například motorová pila, mixer, žehlička. Dbejte na bezpečnostní pokyny. Hlavně byste ale nikdy neměli být úplně sami. Nehrajte si na hrdiny a nepřeceňte své schopnosti.

Vztah:
Měli byste už konečně přijmout stav, který nastal mezi vámi a partnerem, za jasný, jednoznačný. Pořád pochybujete, vracíte se do minulosti a snažíte se uvěřit v nemožné. Možná jste tak naivní, ale všichni kolem vidí všechno reálněji než vy. Pochopte, že tady se zázrak konat nebude.

Volný čas:
Pozor na dopravní nehody, jakékoli pády, hrozí vám střety s tvrdými předměty, zranění, havárie. Snadno byste mohli skončit v nemocnici. Ideální by bylo, kdybyste se ve všech procesech mírně zpomalili, abyste neskončili v nemocnici. Jste ale opravdu v ohrožení, stát se může cokoli.

Rada:
Všechno, co k vám přichází, má nějaký význam. Nemusí to být jenom radosti, které vám zvednou náladu. Každá tragédie nebo krize je pro vás zkouškou, co všechno dokážete zvládnout. Možná byste se na ně měli dívat jako na dar a děkovat, že právě vy máte to štěstí si jimi projít.

LEV  

23. 7. - 23. 8.

Šťastná čísla: 1, 2, 33, 43, 46, 47

Práce:
Setkáte se pravděpodobně s bývalým kolegou, který nedávno odešel z vaší firmy. Možná vás bude lákat, abyste ho následovali. Bude vám vyjmenovávat jen samé úspěchy a pozitiva, které by na novém místě na vás čekaly. Záleží na vás, jestli této nabídce odoláte. Mohl by nastat zlom ve vašem životě.

Zdraví:
Máte blíže neidentifikovatelné střevní potíže. Nevíte, odkud se vzaly a ani jak dlouho vás budou ještě trápit. Každopádně si ale nejste vědomi žádné stravovací chyby. Zásadně si nekupujete nic venku, sledujete záruční dobu na obalech potravin, máte pocit, že jíte zcela ukázkově.

Vztah:
Neočekáváte v partnerském vztahu žádné klidové chvíle. Prostě se nenudíte a nemohli byste mít vedle sebe člověka, s kterým byste zažívali pusto a prázdno. Potřebujete vzrušení, rozptyl, program, který vás baví. Hádky jako druh zpestření raději nevyhledávejte, partner by je mohl pochopit jinak.

Volný čas:
Nehrozí, že byste začali pracovat na zahradě. Tohle je práce, která vám připadá naprosto nezajímavá a zdlouhavá. Než byste čekali, až vyrostou brambory nebo cibule, věnovali spoustu námahy okopávání a zalévání, to raději v klidu odpočíváte a pro zeleninu se stavíte v obchodě. Je to škoda.

Rada:
Nechtějte nikdy podle své situace hodnotit ostatní. Když jste v krizi, neznamená to, že podobně na tom musí být celý svět. Nepřenášejte své starosti na ostatní, neporovnávejte to, co prožíváte sami, s příběhy druhých lidí. Nikdy neznáte celý příběh, nemůžete nikoho hodnotit ani odsuzovat.

24. 8. - 23. 9.

PANNA  

Šťastná čísla: 5, 20, 22, 36, 43, 46

Práce:
Dávejte při hovoru s nadřízenými pozor na každé slovo. Je pravděpodobné, že se dozvíte důležitou informaci k chodu firmy, která je zatím důvěrná. Zacházejte s ní jako s tajemstvím, které se nemá dostat do všech uší. Brzy zjistíte, jak jste u šéfa v jeho očích stoupli. Můžete se dostat na výsluní.

Zdraví:
Opatrní buďte na ramena, krk, hlasivky. Na škrábání v krku byste měli pít čaj z černého bezu. Měl by už kvést, natrhejte si ho raději do zásoby. Ještě se vám bude hodit. Proti infekcím průdušek můžete užívat také jitrocelový sirup. Pokud jste objednáni k zubaři, raději to přesuňte na příští týden.

Vztah:
Láska, kterou jste prožívali ve svých sedmnácti nebo osmnácti letech, časem vyprchá. Málokterý vztah dokáže vydržet tak dlouho. Ale měly by s vámi zůstat důvěra, spolehlivost a také náboj nebo magnet, který vás k sobě stále přitahuje. Jakmile po sobě přestanete toužit, je to začátek konce.

Volný čas:
Naučte se lépe dýchat, jako byste při každé nádechu vnímali krásnou očišťující energii, která vchází do celého vašeho těla a vnitřně ho omývá. Nepodceňujte správné dýchání. Důležitá jsou pro vás tyto dny jablka, která byste měli jíst nejlépe nastrouhaná s medem. Přednost mají jablka červená.

Rada:
Člověk se jen těžko srovnává s osudovými ranami, s nemocemi, zraněním nebo nevydařeným těhotenstvím. Vždycky byste ale měli přijmou tyto zásahy osudu s pokorou a poděkovat za ně. Není možné chtít od života jenom brát. Až se sladíte na maximální možnou míru, začnou přicházet dary. 

VÁHY  

24. 9. - 23. 10.

Šťastná čísla: 2, 19, 24, 26, 38, 43

Práce:
Všechny vaše projekty a práce, na kterých se podílíte, jsou perfektně zpracované, pokračují tak, jak mají. Jistá kolegyně nebo vedoucí začíná zkoumat, kdo vám pomáhá. Hlídejte si detaily, aby nezjistila nedostatky. Pak by mohla zaútočit na poradě vedení proti vám. S vaším postupem má problém.

Zdraví:
Pořád ještě jste nevyhráli. Neměli byste v těchto dnech jíst nic z exotických plodů, vám by pomohla zelenina a ovoce, která roste v našich zeměpisných šířkách. Těm byste měli dávat přednost. A kdybyste mohli pracovat na vlastní zahrádce, sklízet vlastní plody, to by bylo pro vás ještě lepší.

Vztah:
Nejspíš vás zastihne pomluva. Nezkoumejte obsah, spíš se zamyslete, odkud informace přicházejí. Pochopíte, že ten, kdo ji vypustil do světa, není důvěryhodný člověk a že má svých starostí dost. Vám závidí, a protože se už dlouho o vás nemluvilo, přišel právě s touto pomluvou.

Volný čas:
Udělejte si radost, něco si kupte. Nemusí to být nic nákladného. Zvolte výjimečně jinou trasu, jděte tam, kde to neznáte. Může to být pokojová květina, ale samozřejmě bez trnů nebo ostnů, tedy žádný kaktus, anebo nové povlečení nebo obrázek do předsíně. S tím si poradíte.

Rada:
Jsou situace, kdy víte, že byste měli něco udělat, ale jako byste stáli za skleněnou zdí a nemůžete se pohnout. Tehdy je třeba se nadechnout a zapomenout na starosti. Zastaveni býváte, abyste si uvědomili, že to nejste vy, kdo hýbe tímto světem. Přijměte vyšší řád. Pak je najednou všechno v pořádku.

24. 10. - 22. 11.

ŠTÍR  

Šťastná čísla:  13, 18, 25, 29, 31, 33

Práce:
Nechodí se vám do práce nejlépe. Dříve jste se i těšili, nyní jen přežíváte pracovní dobu. Kdyby záleželo pouze na vás, zalezli byste si někam do soukromí anebo odjeli na pustý ostrov. Jenže máte pochopit, že se jednalo o další náročnou zkoušku, jak obstojíte. Prošli jste, zase začnete zářit.

Zdraví:
V mnoha případech, kdy není pochopitelná příčina nemoci, lze pátrat v životních příbězích rodičů. Ptejte se jich, na co trpěli ve vašem věku. Nemusí to být sice absolutní pravidlo, ale směr pochopit můžete. Samozřejmá je vazba dcery na matku a syna na otce. Opakují se zvláště interní onemocnění.

Vztah:
Dlouho jste se snažili násilím pochopit jistý směr. Nyní se jako mávnutím kouzelného proutku otevřela tajná vrátka a vy najednou všechno vidíte. Zmatky a nedorozumění zůstaly v minulosti, teď jste kompletní. Vystoupili jste na pomyslný vrchol, můžete očekávat pomyslné odměny.

Volný čas:
Budete muset se sebou něco udělat. Věnujte se činnostem, při kterých zapomenete na trápení. Můžete se sejít s kamarády, buďte tam, kde je veselo, kde nemají prostor deprese. Kdybyste jen pozorovat, jak roste tráva, moc byste si nepomohli. Potřebujete nový náboj. Nezkoumejte, co se nehodí.

Rada:
Člověk má za svůj život mnohokrát příležitost k erotice, která se netýká přímo jeho partnera. Má svobodnou volbu, zda do tohoto dobrodružství jít chce, nebo ne. Partner na jednu noc nemusí být citově vůbec ničím zajímavý, ale komplikace, které si potom ponesete do života, mohou být víc než vážné.

STŘELEC  

23. 11. - 21. 12.

Šťastná čísla: 9, 17, 26, 36, 43, 44

Práce:
Stále máte úžasně plodné období. Možné jsou další nabídky nebo přicházejí noví klienti. Každopádně se nenudíte, máte pořád co dělat a cesta před vámi je krásně nalinkovaná. Pracujete zcela samostatně, čas není vaším pánem, víte, že jste ve správnou chvíli na správném místě.

Zdraví:
V těchto dnech do vás vstoupila neskutečná síla. Mohli byste skoro skály lámat, ale raději to nepokoušejte. Zvládli jste potíže, které vás trápily, je vám lépe. Vypadá to, jako by vás znejistily nějaké výsledky. Možná se jenom někde něco spletlo. Každopádně máte důvod k radosti.

Vztah:
Mezi vámi a partnerem nastala krize. Zapomínáte na sliby, které jste si kdysi dali, nevěříte, že nad vámi je jediné společné nebe. Něco se stalo a už se přes tohle nechcete dostávat, nebaví vás věčně zavírat oči nebo vymýšlet výmluvy. Zvažujete novou cestu, ale ještě nevíte, kam přesně povede.

Volný čas:
Každý, kdo má na starosti kus lesa, ví, jak hroznou tragédií je lesní požár. Najednou zmizí kus živého světa - stromy, rostliny, zvířata. Je třeba chránit přírodu, zkuste se vcítit do každého kmene a prožít s ním ty desítky let, co tady roste. Člověk nemá právo likvidovat přírodu, protože je její součástí.

Rada:
Stavět zámky z písku jste přestali už dávno v dětství. Přesto se ale přistihnete, že někdy dětem trochu závidíte jejich svět her. Ale nic vám nebrání, abyste se k nim přidali a hráli si s nimi. Nechtějte za sebou jednou provždy zatáhnout těžkou oponu oddělující dospělost od dětského světa. Nepřestávejte být dětmi.

22. 12. - 20. 1.

KOZOROH  

Šťastná čísla: 9, 12, 34, 40, 43, 44

Práce:
Vaše úkoly se stávají náročnějšími. Jako byste až teď začali, dosud to byla jenom hra. Není to ale divadlo, co se kolem vás rozehrává, ale opravdový život. Máte kostým, roli umíte, nemějte strach předstoupit před ostatní. Uvidíte, že vám nakonec ještě zatleskají. Už jste dokázali, že ve vás něco je.

Zdraví:
Celkem nic vám není a přesto vás něco trápí. Chybí vám totiž důležitá radost ze života, taková, jakou se snad umějí radovat jenom blázni. Neočekáváte nic krásného, jen tak jdete životem, měli byste se pozitivně nabít. Každá vteřina může být malým zázrakem, když se ji naučíte naplno prožívat.

Vztah:
Klíčící život může být pro vás milým překvapením. Už dlouho jste se netěšili na tak pozitivní informaci a nyní je tady. Radujte se. Udělali jste na sobě v poslední době obrovský kus práce. Nastal čas na sklizeň. Nejsou to sice klasy obilí, co sklízíte, a dobře víte, že na vás čeká něco ještě krásnějšího.

Volný čas:
Někdy přemýšlíte, jestli vaše ruce jsou opravdu určeny jen na uklízení. Jste zakleti do uklízecích stereotypů, jako by to nikdo jiný neuměl. Najděte si rychle jiný smysluplný program, nebo vám tahle převozníkova vesla zůstanou navěky. Jakmile se osvobodíte, někdo další štafetu převezme.

Rada:
Štěstí je moc křehké, když o něm s každým mluvíte. Nenajdete ho nikde v regálech supermarketů, ani nečeká u cesty. Štěstí je vnitřní pocit, bez kterého se jen složitě žije. Každý se ale může na své štěstí naprogramovat, nejpodstatnější je naučit se na něco těšit. Na nové ráno, na vůni růže, na pohlazení. 

VODNÁŘ  

21. 1. - 19. 2.

Šťastná čísla: 15, 25, 37, 39, 46, 48

Práce:
Připravte se na konflikt s kolegyní, hledá krizové momenty, aby se mohla hádat. Má dost svých problémů. Nenechte se do jejích diskuzí vtáhnout, jen by vám to zbytečně odčerpalo energii. Naznačte jí, kde jsou hranice, za které už nesmí, snad to pochopí. Neupouštějte od svých pracovních plánů.

Zdraví:
Skrz vás nyní prochází skoro jako mávnutím kouzelného proutku úžasný energetický most, tak pevný, že by se po něm dalo přejít. Jste naplněni láskou, která z vás vyzařuje tak, že to nikdo, kdo není slepý, nemůže přehlédnout. Vyrůstají ve vás krásné květy, které na dálku voní, je vám dobře.

Vztah:
Nevěříte ale v nic úžasného mezi vámi a partnerem. Snad dokonce i zeměkoule se pro vás najednou zastavila. Stojíte na místě jako opaření, neschopni pohybu. Dokonce už přicházíte o zdravý úsudek, nejste schopni přijmout pozitivně žádnou dvojici, žádný vztah. Závidíte a žárlíte najednou.

Volný čas:
Pokud jste si už dávno vysnili úžasné vzdušné zámky, ale nyní jste nuceni žít jinak, v kruté realitě, je jasné, že nejste příliš nadšeni. Nemáte-li dům se zahradou, bazén ani kila zlata, pak je třeba najít v životě jiný smysl. Každý je strůjcem svého štěstí, tohle je těžké přijmout, ale princové nejsou.

Rada:
Děti jsou poutem mezi partnery od první chvíle, kdy se o nich ještě mluví v budoucím čase. Dojde-li k rozchodu, děti zůstávají vaše i potom. Rodičovská role je rolí jednoznačně na celý život. Partner s vámi o děti nemůže bojovat, on to má totiž podobně. Vaše cesty se mohou rozdělit, ale pro děti zůstáváte jistotu. 

20. 2. - 20. 3.

RYBY  

Šťastná čísla 6, 12, 23, 37, 40, 41

Práce:
Nadřízenž se začíná vybarvovat v barvách, které nikdo neočekával. Zavede zostřený režim, kontrolovat veškeré služební i soukromé hovory. S kolegy budete zkoumat, co se najednou stalo. Nebude to sice jednoduché, ale zjistíte, že prochází doma složitou situací. Ale poradit si v ní bude muset sám.

Zdraví:
Obličej vás upozorní, abyste se mu více věnovali. Vaše pleť je v poslední době zanedbávaná. Jakékoli pleťové problémy signalizují, že se něco uvnitř vás směrem k okolnímu světu není v pořádku. Vlastně se vytváří jakási maska, která je i pro okolí čitelná. Když se sladíte na správnou vlnu, problémy mizí.

Vztah:
Osloví-li vás osoba opačného pohlaví, ještě to nemusí znamenat, že vás miluje a chce s vámi prožít zbytek života. Buďte nad věcí. Víte, že máte partnera. Jiný člověk vám má pouze nastavit zrcadlo, abyste si uvědomili, jak je snadné uniknout jinam. Ale vaše zásady by měly zůstat neměnné.

Volný čas:
Neustále se ohlížet do minulosti a očekávat, že všechno bude jako dřív, je zbytečná brzda. Neutíkejte zpět, ale naučte se žít dnes a myslete přitom na zítřek. Minulost je jenom startovací plocha, od které se posouváte dál. Každá vteřina je úžasná, naučíte-li se ji tak přijímat. Dívejte se přitom druhým do očí.

Rada:
Potkáte-li se s člověkem, s kterým jste se neviděli několik let, neměli byste na povrch vytahovat všechny minulé konflikty. Mluvte o tom, co vás tenkrát spojovalo, ne, kvůli čemu jste se spolu hádali. Nic není náhoda, každé setkání vás může na něco upozornit. Zjistíte najednou, jak se máte dobře.

 

© Wahlgrenis   27.4.2009


© 2004-2024 Wahlgrenis Zveřejněné materiály jsou chráněny autorským zákonem. Kopírování a šíření jakékoliv části obsahu bez svolení autora je zakázáno.