wahlgrenis.cz



 WAHLGRENIS        

 

...veci mezi nebem a zemi...




     REGISTRACE       Přihlášení

Horoskop na týden 30. března - 5. dubna 2009              

 
Po 30.3.2009 Út 31.3.2009 St 1.4.2008 Čt 2.4.2009 Pá 3.4.2009 So 4.4.2009 Ne 5.4.2009
Magický ornament 30. březen 2009 Magický ornament 31. březen 2009 Magický ornament 1. duben 2009 Magický ornament 2. duben 2009 Magický ornament 3. duben 2009 Magický ornament 4. duben 2009 Magický ornament 5. duben 2009

 

 

BERAN  

21. 3. - 20. 4.

Šťastná čísla: 20, 32, 39, 42, 45, 49

Práce:
Po krizi se pomalu vzpamatováváte. Situace se začíná stabilizovat a vy se vracíte tam, odkud jste museli poodejít. Není čas na odpočinek, likvidujete škody a snažíte se o narovnání všechno, co se pohnulo z místa. Takhle vypadá dotknutí se dna, to je vůbec ten nejhlubší bod. Po téhle krizi nastane odraz a zase bude mnohem lépe.

Zdraví:
Zánět v těle má vždy větší informaci než krabička s antibiotiky, kterou dostanete v lékárně. Měli byste spíš zjistit, co se stalo, jak je možné, že se zánět vůbec mohl objevit. Každá nemoc je jen výkřikem duše, brání se, když je s ní zacházeno divně, když nemá prostor, jaký by si zasloužila.

Vztah:
Vztah k blízkému člověku se nedá měřit ani vážit, o jeho kvalitě nebo krizi víte někde uvnitř, snad až v morku kostí. Pochybnosti začnou přicházet nejprve nepozorovaně. Nemusíte s nikým o ničem mluvit a přitom vytušíte, že se někde stalo něco jinak. Nemusíte hned vystartovat, opatrně.

Volný čas:
Než se rozhodnete vystoupit před diváky, měli byste své číslo pečlivě nastudovat. Nespoléhejte na improvizaci, i ta se učí na školách. Chcete-li sklízet úspěch, musíte na sobě pracovat. Pro vlastní potěšení ale tak dokonalí být nemusíte. Zvažte, o co se snažíte.

Rada:
Tentokrát byste se neměli nikam daleko vydávat. Mnohem lépe vám bude doma. Nevyjíždějte na zahraniční dovolenou. Služební cestu si jistě budete moci přeložit na další týden. Mohlo by se přihodit dobrodružství, které vyzní jako sci-fi z televize. Žijte svůj obyčejný příběh, bez herců, kulis a rekvizit.  

21. 4. - 21. 5.

BÝK  

Šťastná čísla: 6, 19, 21, 22, 28, 30

Práce:
Konečně máte pocit, že se projekty pohnuly ve správném směru. Jako byste uklidili, nepotřebné věci zlikvidovali a nyní máte místo pro nové. Mnohem lépe se vám dýchá, všechno je najednou nádherné, čisté, smysluplné. Víte, že už se nebudete vracet do problémů, ale že půjdete zase směle dál.

Zdraví:
Když si budete pořád ubližovat, můžete zcela nečekaně zkolabovat. Zvažte, co musíte jíst, co musíte pít a jste-li kuřáci, jestli je nutné, abyste kouřili. Jistě objevíte nešvar, který vašemu tělu vůbec neprospívá. Může to být i nedostatek spánku, jste už dlouho vyčerpaní. Potřebujete doplnit energii.

Vztah:
Nikdy není vztah jenom o sexu, i když v mládí se na tuto sféru dívá každý nadšeně. Je třeba myslet také na společná témata, na koníčky a známé. Moc důležité jsou i vazby na příbuzné, ty si člověk sice nevybírá, ale je dobré občas nimi pár slov prohodit. Udělejte si inventuru, hlavně spolu mluvte.

Volný čas:
Potřebovali byste se dívat výjimečně na jiné věci, než na ty, které jsou před vámi pořád. Chce to udělat aspoň na chvíli změnu. Můžete například zvolit jinou trasu do práce, vynechte nákupní centra a nakupujte v menších obchodech. Udělejte krok z té vaší zajeté cesty životem, vyhněte se stereotypům.

Rada:
Nic v životě není náhoda. Všechno, co se děje, má pro vás nějaký význam. Nezkoumejte ale jaký, to by bylo zbytečné. Raději krizi, která se na vás může navalit, přijměte. Je pro vás důležitá v tom, abyste pochopili, že se něco děje. Je třeba udělat zásadní krok, rozhodnout se pro jiné řešení, pro jiného člověka. 

BLÍŽENCI  

22. 5. - 21. 6.

Šťastná čísla: 12, 19, 29, 30, 35, 40

Práce:
Měli byste tento týden trávit více o samotě. Ostatní vás pouze ruší, nemáte klid na práci. Vaše nápady jsou úžasné, jen se nesmíte nechat rozptylovat, všechno si pořádně zaznamenejte, ale zatím opravdu sami. Na konzultace bude čas příště. Také si vyjasníte případné komplikace. Teď tvoříte a budujete.

Zdraví:
Práce by vám mohla ublížit, kdybyste se jí nechali zahltit. Už to skoro tak vypadá. Víc myslete na sebe. Opravdu nejste stroj, i když jste nyní pořádně rozjetí. Nemůžete pořád jenom pracovat. Také se zbytečně šidíte na jídle. Omezte uzeniny a vypijte minimálně dva a půl litru tekutin denně.

Vztah:
Může vám připadat, že spojení mezi vámi a partnerem je už úplně pryč. Jako by snad spadl most nad roklí a každý jste nyní na jiné straně. Je kolem vás tma, nevíte, co si máte myslet. Vypadá to na větší krizi. Nejhorší stav ale je, když spolu přestáváte mluvit, když ztratíte zájem o toho druhého.

Volný čas:
Opatrní buďte na nákupech, hlavně se svými potomky. Mohli byste přijít o své finance. Dávejte si pozor hlavně na tašky a peněženku. Nenechte se rozptylovat, nenechte se nikým vytočit. Obchodní centra jsou pro zloděje jako vyšitá. Je tam tolik příležitostí, že snad ani nemusejí umět krást.

Rada:
Zrada, kterou jste včera zažili, hodně bolí. Zatím se přes ni neumíte přehoupnout. Nedokážete si logicky vysvětlit, co se stalo a proč se to vůbec stalo. Každý takový okamžik je ale pro vás současně darem, že jste si to mohli prožít, zrajete. Časem pochopíte, že máte poděkovat a posunout se dál.  

22. 6. - 22. 7.

RAK  

Šťastná čísla: 7, 30, 31, 41, 45, 49

Práce:
Sice jste se na své pracovní cestě posunuli už o pěkný kus dál, ale vypadá to, že vás pořád trápí, co se tenkrát stalo. Cítíte podivné tlaky, snad zradu od lidí, kteří měli tenkrát nad vámi moc. Sice už jste teď někde jinde a možná i s někým jiným, ale obáváte se, aby se něco podobného neopakovalo.

Zdraví:
Nikdy neposuzujte své zdravotní problémy podle toho, co říkají ostatní. Každý může mít nějakou nemoc, ale původ se liší. Všechny nemoci jsou jenom výkřikem duše. Proto by měl člověk více poslouchat, co se děje uvnitř jeho duše. Můžete pomoci kamarádce pochopit její trápení.

Vztah:
Máte pocit, že se dějí věci, které byste nechtěli, aby se děly. Vývoj všeho jde tak trochu mimo vás. Nejvíc vás zajímá, co se stalo v minulosti s vaším partnerem. Tam někde jsou totiž kořeny vašeho současného trápení. Do minulosti se ale nepodíváte. Měli byste mnohem víc žít tady a teď.

Volný čas:
V současnosti nemůžete nic krásného prožít, protože jste celou svou bytostí orientování zpět. Jako byste ani oči neměli vpředu na hlavě, ale někde úplně jinde. Díváte se vstříc včerejšímu dni. To je ale nelogické. Proto nic nového k vám ani přijít nemůže. Pochopte sílu okamžiku, sílu dneška.

Rada:
Bojíte-li se, co přijde, jste moc zablokováni. Potřebujete už volně dýchat, přijmout to, co objektivně kolem vás existuje. Nebojte se, že potkáte svého vraha, zbytečně si takové situace přivoláváte. Nalaďte se pozitivně, věřte, že slunce na obloze vychází právě a jen kvůli vám. Těšte se na to.

LEV  

23. 7. - 23. 8.

Šťastná čísla: 7, 30, 31, 41, 45, 49

Práce:
Vaše zastavení stále trvá. Nemáte ze své práce dobrý pocit, moc se vám nedaří. Budete muset ještě jednou zhodnotit své postupy, ne všechny jsou zaručeně správné. Některé staré řády již neplatí. Změnilo se toho za několik posledních týdnů hodně. Nejspíš se totiž budete muset změnit také.

Zdraví:
Vyšetření očním specialistou jste už dlouho odkládali. V těchto dnech se dozvíte pravdu, před kterou jste se dlouho uzavírali. Budete muset chtě nechtě doporučené od lékařů a konečně začnete o svém zraku přemýšlet. Vaše vidění světa, tedy to, co vidíte, neodpovídá tomu, co byste vidět chtěli.

Vztah:
Mezi partnery je důležitá rovnoprávnost. Nikdo si nesmí hrát na šéfa a diktovat tomu druhému, co má dělat, kdy to má dělat a jak to má dělat. Naučte se vnímat okolní svět očima svého partnera. Porozumíte tak lépe mnoha jeho reakcím, nad kterými jste se dosud zcela zbytečně pozastavovali.

Volný čas:
Když smrt přichází, nikdy se předem neptá, jestli může vstoupit, jestli jste na ni připraveni. Délka života není pro nikoho pevně stanovena. Nezkoumejte proto, když vás někdo opustí, zda to nebylo náhodou předčasné. Nikdy si nesmíte nechávat nic na později, mluvte vždy o všem, co máte na srdci.

Rada:
Není-li vám dobře, nevěřte, že byste se mohli ihned vyléčit. Léky sice mohou opravdu bleskově zrušit příznaky nemoci, ale to, proč k nim došlo, zůstane hluboko ve vás. Každou nemoc je třeba chápat jinak, dívejte se na ni šířeji, zkoumejte všechny okolnosti, které se vás dotýkají.

24. 8. - 23. 9.

PANNA  

Šťastná čísla: 14, 18, 34, 40, 46, 48

Práce:
Opatrně na slova, může dojít k nedorozumění. Někdo si vyloží váš pokyn po svém a dojde k problému, který vám zkomplikuje další postup. Hlavně na poradách se přesvědčte, jestli všichno porozuměli zadaným úkolům. Nechte si pro jistotu jejich slovy potvrdit, že je jim všechno jasné.

Zdraví:
Vydávat se do ordinací plastických chirurgů a nechávat si upravovat tělo, abyste se líbili partnerovi, může být sice na první pohled dobré. Ovšem pozor, tělo jste dostali jako jediný dar, který vám má vydržet celý život. Měli byste se k němu chovat odpovědně, hlavně ho neničit zbytečnými zákroky.

Vztah:
Zvažte si, jestli umělé otěhotnění, o kterém s partnerem přemýšlíte, je skutečně tou cestou, po které se chcete vydat. Není to přirozená volba, energie, které se spojují během tradičního početí, jsou z lékařského hlediska nenahraditelné. I kdybychom uvěřili, že věda dělá zázraky, tak tohle vyrobit neumí.

Volný čas:
Patříte-li mezi cyklisty, dávejte si velký pozor na stav svého kola. Možná jste po zimě podcenili běžnou údržbu a vyjedete do terénu nepřipraveni. Nezapomeňte si nasadit přilbu a především byste měli mít v pořádku brzdy. Hrozí vám nebezpečný pád, který nemusí skončit jenom odřeninami.

Rada:
Zamyslete se, jaké plodiny byste si mohli vypěstovat. Sice obchody jsou přeplněné snad úplně vším, ale vlastní brambory, cibule, mrkev nebo jahody chutnají mnohem lépe. Máte-li kousek zahrádky, nakupte si sadbu a semínka. Uvidíte, jak vám okopávání záhonků vlije do těla novou energii. 

VÁHY  

24. 9. - 23. 10.

Šťastná čísla: 7, 30, 31, 41, 45, 49

Práce:
Budete předávat zkušenosti novému kolegovi, zdá se, že máte více důvěry. Dejte si ale pozor na reorganizaci ve firmě, která by se mohla dotknout i vás. Nic ale není tak černé, jak se zdá. Jste silnější, než si myslíte, nebude to krize, spíše posun do vyšší kategorie. Dbejte na plnění svých povinností.

Zdraví:
Opatrní buďte při cvičení, nebezpečné jsou prudké pohyby paží. Mohli byste si poranit klíční kost, to je velice bolestivá zranění. Ale nejen v tělocvičně se vám může něco ošklivého přihodit. Mohly by vás potkat pády na kole nebo dopravní nehody. Nikdy nespěchejte, když jste v časovém skluzu.

Vztah:
Uvědomujete si, jak je pro vás rodina důležitá. Ovšem k tomuto poznání docházíte až po jistém zkratovém jednání nebo uvažování. Spusťte oponu. Bylo by dobré, abyste si do budoucna pro sebe stanovili jisté priority a témata, která už nechcete nikdy probírat a hlavně ani nikdy prožívat.

Volný čas:
Většina lidí tráví volné dny v obrovských hypermarketech. Na jednom místě je program pro celou rodinu, ale tohle pro vás štěstí není. Naopak byste měli dávat přednost pobytu v přírodě, procházkám po lesních cestách, pohledům na zapadající slunce. Dovolte přírodě, aby žila i u vás doma.

Rada:
Stane-li se, že začnete propadat depresím, že nic v životě nemá smysl, je čas, abyste se dotkli něčeho velkého. Zajděte za známými, s proberte s nimi, jak se mají. Až se budete loučit, pochopíte, že každý má svou cestu, nikdo nemůže druhého posunout. Až odrazem od úplného dna můžete vzlétnout do oblak.

24. 10. - 22. 11.

ŠTÍR  

Šťastná čísla:  3, 7, 20, 22, 34, 44

Práce:
Jste jako v pasti, není vůbec snadné udělat ten první krok ven. Ideální by bylo, kdyby někdo odemkl a vás vzal za ruku. K vlastnímu rozhodnutí nemáte dost sil, najednou si nevěříte. Vlastně vám dochází, že ani svět venku bez omezení neznáte. Bojíte se, proto raději zůstáváte tam, kde jste.

Zdraví:
Mateřství je dar, který byste si měli naplno užít. Ale i takové, které neskončí dobře, je pro vás důležitou informací. Máte se zastavit, pochopit, co se neděje správně, zjistit si, kde jste sešli z cesty. Nikdy v těchto věcech na sebe nespěchejte. Neprojdete-li fází porozumění, miminko si dá na čas.

Vztah:
Jste v ohrožení. Hlídejte si klíče od bytu, ale i další věci. Nenechávejte při nákupech batohy nebo kabelky volně na pultě. Opatrujte peněženku, karty od bankomatu. Jistě by vás nepotěšila krádež auta, které jste večer zaparkovali před domem. Ráno vás místo něho může uvítat jen prázdné místo.

Volný čas:
Přicházejí-li postupně člověku roky, měl by si vzpomenout na každého, kdo ho na jeho cestě postupně provázel. Nejsou to jen rodinní příslušníci, rodiče, sourozenci a partner, kteří vám byli oporou, ale i učitelé ve školách, sousedi a kamarádi. Nezapomeňte na lásky, na přátelství na život a smrt, když vám bylo deset.

Rada:
Věřte, i když se všechno kolem tváří jinak, že bude lépe. Nepropadejte panice, když se vám nedaří, když nemáte peníze. Jen se představte, kdybyste třeba vyhořeli. Najednou byste přišli o všechno. To je šok. Pak se ale vraťte a zjistíte, že se nic nestalo a že všechny své věci máte. Prokouknete.

STŘELEC  

23. 11. - 21. 12.

Šťastná čísla: 1, 7, 12, 16, 40, 47

Práce:
Kdybyste se měli živit rukama, asi by to nedopadlo nejlépe. Naštěstí jste se našli a postupně si můžete plnit své sny. Opět se začínáte vznášet nad zemí, přicházejí k vám zvláštní informace, které ostatní jen těžko chápou. Můžete malovat léčivé obrázky, skládat meditační hudbu nebo zpívat srdcem.

Zdraví:
Zdolávat dnes a denně nejvyšší hory světa, to by nedokázal ani zdatný horolezec. Můžete si na sebe klást jen úkoly, které jste schopni splnit. Jinak se postupně přihrbujete, padáte na kolena, až se nakonec plazíte po břiše. To není život. Zbavte se zátěže a opět se narovnejte.

Vztah:
Na návštěvy nemáte náladu, ale budete se pravděpodobně muset překonat. Příbuzné jste dlouho neviděli. Proberete všechno, co se událo od chvíli, kdy jste u nich byli naposledy, zavzpomínáte a něco dobrého taky sníte. Tohle jsou chvíle, kdy se hodí, abyste byli ukryti ve své neprůhledné masce.

Volný čas:
Na hřbitovy občas chodíme všichni. Jsou to místa odpočinku našich drahých zesnulých. Je tam zvláštní vzduch, rostou tam jiné rostliny a stromy. Jako by to byl ohraničený svět, kde ale vládnou podivné zákony. Nikdy si odtud neodnášejte žádné věci, jako třeba kamínky na památku, květiny nebo kaštany.

Rada:
Zaměstnávají vás domácí povinnosti, času pro sebe máte stále méně. Zvažte, jestli by nebylo dobré na některé činnosti objednat agenturu. Nemusíte pořád mýt okna, když proškolení pracovníci to zvládnou taky, rychleji a lépe než vy, a přitom zaplatíte jen pár korun. Musíte už začít trochu odpočívat.

22. 12. - 20. 1.

KOZOROH  

Šťastná čísla: 4, 8, 12, 17, 40, 41

Práce:
Osoba, která vás lákala na jinou cestu, už nějak z vašeho života zmizela. Ale nevadí, posunuli jste se dál, jste v mnoha směrech zocelenější a už se vás jen tak něco nedotkne. Sice je z vás patrný bojový postoj, ale to se časem srovná. Zase zbraně uklidíte a bude dobře. Dávejte si pozor na techniku.

Zdraví:
Jste-li v tom správném věku a máte-li vedle sebe partnera, můžete začít přemýšlet o rodičovské roli. Příchod miminka na svět mohou někdy ovlivňovat důvody, které jsou rozumem nepochopitelné. Někdy trvá celé roky, než se budoucí mamince podaří otěhotnět. Nyní jste už všechno splnili.

Vztah:
Krásně se s partnerem slaďujete, krize ustoupila a vy máte pocit, že jste jedno tělo, jedna duše. Přemýšlíte o společné dovolené. Budujete domov. Už dlouho si žádal o zásah, ale nějak jste na to neměli ani pomyšlení. Máte radost z každého pokroku, vaše hnízdečko lásky je po stále krásnější.

Volný čas:
Mohli byste se vydat do podzemních prostor, jako jsou například zpřístupnělé doly, jeskyně nebo štoly. Čas od času se tady pořádají přednášky pro veřejnost. Potřebujete zažít ten pocit, kdy nad sebou nemáte otevřené nebe, abyste si ho pak lépe uvědomili. Někdy totiž přijímáte všechno příliš samozřejmě.

Rada:
Podezírat partnera, že má kromě vás v srdci ještě někoho jiného, je zbytečné. Jen se tím vysilujete. Zbavte se všech negativních myšlenek, všechno dělejte s láskou. Pak se také na vás láska nabalí a nic ošklivého nebude mít šanci. Zakažte si přijímat a vysílat negativní myšlenky, jen si tím ubližujete. 

VODNÁŘ  

21. 1. - 19. 2.

Šťastná čísla: 1, 14, 21, 29, 30, 39

Práce:
Zažíváte obrovské souznění s projekty, na kterých pracujete. Jako byste si spolu slíbili věrnost navěky, je tady silná citová vazba. Cítíte se jako součást většího celku, bez vás by neměl smysl, tohle dobře chápete. Nečekáte sice v tyto dny rány, ani sami je nehodláte rozdávat. Jste sami sebou.

Zdraví:
Cesta ke zdraví není dlážděna zlatem, ani nevede přes lékárnu. Nerozumíte asi informaci, že pilulky a masti jsou prostředkem dočasným, zástupným řešením. Problém je uvnitř vás. Každá nemoc je výkřik duše. Nemá smysl kupovat léčiva, pochopte novou cestu, která je možná složitější, ale vede k cíli.

Vztah:
Občas se na nás dopouštějí největších chyb rodiče nebo učitelé, ještě v době, kdy jsme úplně malí. Možná si ani neuvědomí, jak ranili jedinou odsuzující větou dětské sebevědomí. Je to hluboká rána do srdce na celý život. Važte pozorně všechna slova, kterými káráte své potomky.

Volný čas:
Pokud byste se rozhodovali pro něco aktivity, raději s tím ještě počkejte. Pokračujte v tom, co už máte rozpracované, malování nebo tapetování by jistě nedopadlo nejlépe. Ani byste neměli podepisovat zásadních smlouvy, leasing nebo hypotéka několik dní počká. Také zvažte manželský slib.

Rada:
Neberte na sebe roli toho, kdo má soudit ostatní. Vaše slova dokáží druhé ranit, toho si jste vědomi, a snad proto často vyslovujete své rezolutní závěry. Zkuste se ale vžít do kůže člověka, který tohle musí snášet. Nebylo by vám dobře. Nedělejte nikomu to, co nechcete, aby se dělo vám. 

20. 2. - 20. 3.

RYBY  

Šťastná čísla:  2, 30, 11, 35, 40, 43

Práce:
Rozhodujete se pro boj, nejste v klidu. Ještě nějakou chvíli potrvá, než se dostanete na určitou hranici. Tahle změna bude náročnější, nejspíš byste měli přidat a vůbec zintenzívnit všechny své pracovní procesy. Jste jako pod lupou, buďte opatrní. Dbejte na seriozní oblečení a vzpřímené držení těla.

Zdraví:
Zrcadlo je sice krásná věc, ale neměli byste se každé ráno ptát, kdo je v zemi zdejší nejhezčí a nejkrásnější. Na tuhle otázku už bylo odpovězeno. Máte jiné úkoly a prohlížení v zrcadle vás zdržuje. Vrásky z tváře ani šedivé vlasy stejně jen tak nezmizí, raději se snažte žít tak, abyste žili rádi.

Vztah:
V těchto dnech budou iniciativnější muži. Ani náhodou byste nepřipustili nějakou kolizi, proto si budete své partnerky patřičně hýčkat. Mohli byste přichystat překvapení, například doma romantickou večeři při svíčkách anebo navrhněte partnerce podvečerní procházku, kdy ale nebudete nic řešit.

Volný čas:
Nemusíte odjíždět do exotických krajů, když chcete prožít něco mimořádného. Naopak dobrodružství všedního dne jsou pro vás nejdůležitější. Je úžasné prožívat každý okamžik života podle svých přání. Není k tomu nutné mít kapsy plné bankovek. Obyčejná radost nic nestojí, jde rovnou ze srdce.

Rada:
Nemá smysl bojovat se životem. Ideální je přijmout všechno za dary, naučit se s nimi žít. Jakmile přestanete druhé lidi podezřívat, že vám chtějí ublížit, dostanete je na svou stranu. Pak zažijete nádherný pocit, kdy plujete, jako byste se nadnášeli, nic vás nebolí a jen se těšíte, co krásného přijde v dalších vteřinách.

 

© Wahlgrenis   30.3.2009


© 2004-2024 Wahlgrenis Zveřejněné materiály jsou chráněny autorským zákonem. Kopírování a šíření jakékoliv části obsahu bez svolení autora je zakázáno.