wahlgrenis.cz



 WAHLGRENIS        

 

...veci mezi nebem a zemi...




     REGISTRACE       Přihlášení

Horoskop na týden 9. - 15. března 2009              

 
Po 9.3.2009 Út 10.3.2009 St 11.3.2008 Čt 12.3.2009 Pá 13.3.2009 So 14.3.2009 Ne 15.3.2009
Magický ornament 9. březen 2009 Magický ornament 10. březen 2009 Magický ornament 11. březen 2009 Magický ornament 12. březen 2009 Magický ornament 13. březen 2009 Magický ornament 14. březen 2009 Magický ornament 15. březen 2009

 

 

BERAN  

21. 3. - 20. 4.

Šťastná čísla: 7, 10, 35, 42, 45, 48

Práce:
Nebude se vám v žádném případě dařit, dáte-li na zákulisní intriky. Těch je kolem vás hodně. Víte, kdo o kom co povídá, ale to vás rozptyluje. Necháváte se odvádět od práce. Myslete na výsledky, které budete muset svým nadřízeným pouze vy prezentovat. Myslete raději na povinnosti, které vás neminou.

Zdraví:
Divné pocity kolem žaludku se už musely projevit. Nedáváte pozor na jídelníček, měli byste poslechnout varování a začít se stravovat jinak. Mnoho potravin pro vás není, zapomeňte na uzeniny, na smažená jídla a rychlé občerstvení. Potřebujete dostatek zeleniny a tekutin. Nepijte sycené nápoje.

Vztah:
Není možné vynutit si cit od partnera, když je jinde. Nikdo vás nemůže milovat násilím, ani když si ho budete kupovat. Láska má jiný rozměr, láska buď je, anebo není. Vydejte se dál, zůstáváte-li sami. Nikoho nenuťte, aby byl přitom s vámi. Pravý člověk se objeví, až se přeladíte na jinou vlnu.

Volný čas:
Potřebovali byste se věnovat činnostem, na které jste už trochu zapomněli. Možná se vám vybaví koníček z dětství, aktivita, které jste se věnovali kolem svých dvanácti třinácti let. Není to k smíchu. Nezapomněli jste, jen se budete muset porozhlédnout, kam jste ten malířský stojan nebo noty od flétny schovali. Tohle budou chvíle štěstí.

Rada:
Pro pocit závrati nemusíte nasedat na horskou dráhu ani skákat padákem. Stačí otevřít srdce a těšit se na to, co má přijít. V těšení je náboj, radost i štěstí současně. Tento pocit dokáže člověka nastartovat, nemoci a strach odcházejí. Obavy z budoucnosti nemají šanci.  

21. 4. - 21. 5.

BÝK  

Šťastná čísla: 10, 15, 16, 30, 48, 49

Práce:
Pravda, které jste věřili, je najednou někde v minulosti. Teď vás obestřely pochybnosti, zrada a lež. Snad si s vámi všichni kamarádi a kolegové hrají na schovávanou, nikoho z nich nevidíte. Divíte se, co se stalo. Nikde není jediný váš spojenec. Buďte opatrnější na hesla, klíče, peníze a doklady

Zdraví:
Nemyslete si, že budete-li jíst pouze uměle připravené vitamíny, neustále konzultovat své problémy v lékárně a domů si pak budete nosit hromady podpůrných prostředků na cokoli, zdraví k vám nepřijde. K tomu je třeba mnoho věcí pochopit, zaměřit se na správnou životosprávu, pohyb a spánek.

Vztah:
Komunikace mezi vámi a vaším partnerem nesmí být jenom o penězích. To byste se brzy jenom hádali. Najděte si také jiná témata. Naplánujte si netradiční dovolenou, vymyslete společný víkend někde v horách anebo začněte s úpravami v domě. Máte se víc sžít při činnostech, které se týkají vás obou.

Volný čas:
Dobře vám udělá voda v jakékoli formě. Ideální možná bude plavání v bazénu, ale i doma se krásně relaxuje ve vaně s voňavými bylinkami. Neschovávejte se ani před deštěm. Každá kapka, která se vás dotkne, je očistným pohlazením. Nebo by aspoň být měla, pokud nebydlíte zrovna vedle magistrály.

Rada:
Snažte se, aby vaše práce ladila s vaším srdcem. Chodit na osm hodin denně někam jen kvůli vidině několika bankovek, je smutné. Pokuste se spojit svůj zájem s tím, co děláte. Pak vám půjde práce snadno od ruky a navíc se tam i začnete po dlouhé době těšit. Těšení se je vůbec pro život moc důležité. 

BLÍŽENCI  

22. 5. - 21. 6.

Šťastná čísla: 1, 10, 16, 42, 44, 46

Práce:
Z vašeho poklidného stavu budete vyrušeni. Nejspíš kolega nadnese krizový plán, až se všichni leknou. Neměli byste se ale znepokojovat, to jen on má s vámi problém. Rád by byl na vašem místě a pracoval na vašich projektech. Není ale tak schopný a vůbec mu chybí mnoho vašich vlastností.

Zdraví:
Často s kolegy konzultujete své zdravotní problémy, ale příliš se necháváte ovlivnit. Neměli byste ve všem dát na jejich zkušenosti, každý prožívá svou nemoc jinak. Klíč k pochopení veškerých zdravotních problémů je jen u vás. Nemoc je výkřik duše, jakmile pochopíte, co se děje, bude vám dobře.

Vztah:
Moc si přejete, aby vedle vás byl člověk, o kterého se můžete opřít. Nejraději byste rozhodili sítě po všech seznamkách, abyste se nezdržovali, ale tento způsob se vám moc nezamlouvá. Trpíte nedostatkem lásky. Chcete se s někým procházet, držet se za ruce, líbat se. Není vám moc do smíchu.

Volný čas:
Největší chybou, kterou nyní děláte, je, že si ubližujete. Nemáte se rádi, neděláte si ničím dobře. Jako byste si snad ani nic nezasloužili. Rádi byste se vrátili do běžných kolejí, potřebujete zase normálně žít. Je to ale nyní nad vaše síly, nevíte, jak najít tu správnou cestu. Za chvíli to už půjde.

Rada:
Když se poddáte svým problémům, které vás nyní trápí, zůstanete stát nehybně na místě. Připadáte si vyprahlí, není ve vás energie. Zase ale potřebujete rozproudit svou krev. Poděkujte za všechno, co je už za vámi, i když to bolí. Do budoucna se dívejte s optimismem. Ničeho se nebojte.  

22. 6. - 22. 7.

RAK  

Šťastná čísla: 2, 21, 41, 44, 47, 49

Práce:
Vaše současná práce není o nadhledu, spíše se máte věnovat detailům. Může vás to i poněkud nudit, protože jste tam, kde jste být nechtěli, a řešíte věci dané odjinud. Jste zvyklí rozhodovat se sami za sebe, nyní to máte jinak. Přejímáte postupy ostatních, řídíte se zvláštními nařízeními.

Zdraví:
Poněkud bouřlivější pohlavní život se může na zdraví odrazit až mnohem později. Možná už jste ve stálém svazku, partnery nestřídáte. Přesto se najednou můžete trápit s obtížemi, které se jen těžko popisují. Nic není zadarmo, za všechno se platí. Pokud vás nyní nic netrápí, gratulujte si.

Vztah:
Nic není ideální, dějí se podivné věci. Připadá vám normální, že o svých trápeních s nikým nemluvíte. Jste jakoby schováni pod maskou, nechcete nikomu ukazovat pravou tvář. Je to tak pro vás mnohem pohodlnější. Ideální by bylo, kdybyste mohli od všech odjet a na starosti zapomenout.

Volný čas:
Přišli jste o spoustu energie. Nevydávejte se na náročné pochody, vysokohorskou túru byste asi nezvládli. Potřebujete odpočívat a pokud možno si udělat program, který vás nevyčerpá, ale pěkně nabije. Mohla by to být například malá procházka jarní přírodou. Pozdravte prvního čmeláka.

Rada:
Denně člověk o spoustu věcí přichází. Nemusí to být nutně ztráta milého předmětu, která vás nečekaně zaskočí. Dávejte pozor i na své nejdražší. Mohlo by se totiž přihodit cokoli. Opatrní buďte na menší děti, které ještě nechápou pojem rychlost a vzdálenost. Jediná vteřina dokáže zcela změnit život.

LEV  

23. 7. - 23. 8.

Šťastná čísla: 7, 23, 36, 39, 41, 46

Práce:
Vnímáte minulý stav ve vaší firmě jako hodně omezující až stresující. Rádi byste měli spoustu věcí jinak, ale to byste také museli dost změnit především sami sebe. Je to hodně složitý proces, ale uděláte-li to, do čeho se vám nyní momentálně nechce, dočkáte se brzy zasloužené odměny.

Zdraví:
Nic na svém ne zrovna nejlepším zdravotním stavu nezměníte razantně ze dne na den. Ani operace, při které vám mají lékaři z těla něco odstranit, není zárukou, budoucího ideálního stavu. Všechno si tedy ještě pořádně promyslete. Měli byste věřit pouze ve změnu evoluční, postupnou.

Vztah:
Pokud partner někdy dřív odjížděl například služebně mimo domov, nikdy jste se bez něho nenudili. Nestýskalo se vám, máte kolem sebe spoustu přátel. Sice jste hned neuvažovali o žádných erotických dobrodružství, ale na posezení se známými jste si čas našli. Je to pro vás ozdravný proces.

Volný čas:
Potřebovali byste se vnitřně zklidnit, mírně zpomalit. Ideální činností by pro vás byla v těchto dnech procházka probouzející se přírodou. Poslouchejte hlasy ptáků, kteří se předhánějí ve svých milostných vyznáních, sledujte, jak raší první zeleňoučká tráva a těšte se už také na první teplejší paprsky.

Rada:
Při rychlejších pohybech nebo při chůzi do schodů na sobě zaznamenáte zvyšující se únavu. Dřív jste to takhle nemívali. Nadostává se vám dech. Potřebovali byste si uvědomit, že své tělo máte zatěžovat pouze s mírou. Cvičte si, ale opatrně. Večer byste měli být pouze příjemně unavení, nic víct.

24. 8. - 23. 9.

PANNA  

Šťastná čísla: 2, 10, 19, 29, 43, 45

Práce:
Mohli byste být nadřízenými před ostatními pochváleni, protože máte opravdu vynikající výsledky. Je také pravděpodobné, že vám bude nabídnuta vyšší funkce. Dostanete několik podřízených, ale máte už nyní mezi nimi přirozenou autoritu, tak se nejedná o žádný problém. Těšíte se na to.

Zdraví:
Všechny konflikty, které jste si nevyřešily, jsou s vámi dál. Jsou to nejen hádky, ale i nedůvěra mezi vámi a partnerem, krize v práci, pomluvy sousedů, zapisují do vašeho nitra kódy tajným písmem, které se časem překlopí v nemoci. Jaké budou, to záleží na druhu těchto konfliktů.

Vztah:
Člověk, který by měl být považován za vašeho partnera, s vámi musí v mnoha směrech nádherně ladit. Někdy už z dálky takový ideální pár může připomínat dvojčata – stejná barva vlasů vlasy, stejná postava, stejné držení těla. Velice důležitá je barva očí, která by měla být aspoň podobná.

Volný čas:
Když se vám začne dařit pracovně, obvykle s tím souvisí i úspěch ve vztahu i v rodině. Očekávejte další odměny, možná se ohlásí dlouho očekávaný potomek. Nedivte se mu, potřeboval přijít do správně energeticky nabitého prostředí. Jen neudělejte žádnou chybu, skrz vás musí procházet láska.

Rada:
Neměli byste mít nikdo pochybnosti o lidech, kteří vám jsou nejbližší. Nestavte se k nikomu už předem odmítavě, i když jste se třeba ani blíže nepoznali. Občas můžete potkat člověka s andělskými vlastnostmi, nedivte se tomu, i tací chodí mezi námi, jen je často v tom šedém davu přehlédnete. 

VÁHY  

24. 9. - 23. 10.

Šťastná čísla: 8, 31, 38, 41, 42, 44

Práce:
V práci budete muset zintenzívnit veškeré vaše snažení. Všichni vás pokoušejí, jako by chtěli zjistit, kolik toho ještě vydržíte. Nenechte se od nikoho zatlačit do kouta a raději se věnujte svým věcem. Opatrní buďte hlavně před mladšími kolegy, chovají se jako děti. Zachovejte si svoji úroveň.

Zdraví:
Něco by se mohlo zkomplikovat. Nabíráte si toho na sebe totiž příliš. Chtěli byste být perfektní v mnoha směrech, stále vydáváte energii, ale nedoplňujete ji. To není možné věčně. Na chvíli se zastavte. Práce neuteče a vy si odpočinete. Udělejte to raději dobrovolně, jinak budete zastaveni násilím.

Vztah:
Budete řešit citové záležitosti blízkých známých, kamaráda nebo kamarádky. Jejich láska ztratila pevný směr a zůstali ve vzduchoprázdnu. Můžete poradit, svých zkušeností máte hodně. Hlavně nad problémem jen tak nemávejte rukou, raněné city bolí. Pokuste se spolu vymyslet řešení.

Volný čas:
Měli byste si naplánovat návštěvu babičky nebo dědečka. Už dlouho o vás nemají zprávy, bude dobré s nimi pohovořit. Navíc by potřebovali pomoci s něčím doma. Možná už dřív jste o tom mluvili, ale nějak se na to pozapomněli. Nevymlouvejte se, že nemáte čas a o víkendu za nimi zajeďte.

Rada:
Občas vás může zarazit otázka známého na fyzické vlastnosti vašeho partnera. Chcete odpovědět, ale pak se zarazíte. Nezkoumejte proporce, míry ani barvu vlasů. Dobře víte, kde je skrytá jeho vnitřní krása. Tu ostatní vidět nemohou, proto se třeba tak divně ptají. Je málo čitelná, ale vy o ní víte.

24. 10. - 22. 11.

ŠTÍR  

Šťastná čísla:  3, 6, 29, 32, 35, 36

Práce:
Zmatky ve firmě se už staly minulostí, rozjíždějí se nové věci, máte za mnohé z nich odpovědnost. Právě skončená fáze nebyla jednoduchá, ale tím se už netrapte. Možná právě teď pochopíte vazby, které jste předtím neviděli. Vytvoříte si zvláštní most skrz přítomnost. Naplníte svůj čas radostí.

Zdraví:
Bolesti v oblasti pohlavních orgánů budou možná hodně nepříjemné. Záněty bez odborného řešení samy neodezní. Neměli byste se pokoušet o pokoutné léčení podle rad známých, kteří zaručeně měli stejné potíže. Na každého platí něco jiného. Nepokoušejte se vnášet do nařízených postupů chaos.

Vztah:
Nejistotu mezi vámi a partnerem jste ještě nezpracovali, ale přestáváte už alespoň slídit. Chápete, že se tím jen zbytečně ponižujete. Máte přeci svoji úroveň. Pochybnosti si nepřipouštíte, doufáte, že nějak samy zmizí. Partner je pořád zvláštně tajemný, ale vy si zakazujete něco přivolávat.

Volný čas:
Někdo z vašich známých s vámi může konzultovat cestu k Bohu. Je to řešení ve chvílích, kdy ztrácíte naději ve všechny své jistoty. Je to směr ke světlu, které nyní nevidíte. Marně ho hledáte, protože bloudíte v černém tunelu. Tato cesta ale musí být naprosto dobrovolná, určitě ne pod tlakem.

Rada:
I když se člověk dozví o svém zdravotním stavu nejhorší věci, nikdy by se se těmto informacím neměl poddávat. Rezignace je to nejhorší, co můžete ve svém životě udělat. Každý den je vlastně boj, musíte ze sebe vydat maximum, abyste dokázali, že tady ještě nekončíte.

STŘELEC  

23. 11. - 21. 12.

Šťastná čísla: 2, 17, 29, 30, 32, 40

Práce:
Vaše projekty mohou být mírně zkomplikovány. Do cesty vám vstoupí muž, kterého sice důvěrně znáte, ale nelíbí se mu, jak se vám daří. Pokusí se vás zahnat do pasti, buďte na sebe opatrnější než jindy. Jeho plán je sice podlý, ale mohl by se vydařit. Záleží hodně na tom, jak rychle před ním uhnete.

Zdraví:
Zamysleli jste se nad jídelníčkem a začínají se postupně dostavovat první úspěchy. Možná si i vaše okolí všimlo, že jste najednou štíhlejší. Ještě chvíli vydržte. Tahle cesta byla zvolena správně. Nad vámi se objevuje krásně blankytné modré nebe, to je pro vás odměnou. Už nejste v černé tmě.

Vztah:
V životě potkáváte spoustu lidí. Není nutné, abyste každého hned řadili do příslušné krabičky. Nedejte na první dojem. Každý se raději schová pod masku, neodhalí hned své nitro. Počkejte si pár chvil, než vyslovíte jednoznačný závěr. Zkoumejte chování ostatních, všímejte si gest, pohybů, ale hlavně očí.

Volný čas:
Když dva spolu splývají, čas ztrácí svůj rozměr, den se mění v noc a noc zase v den. Myslete více na toho druhého, darujte své srdce a věřte, že on to má podobně. Nikdy neodcházejte od nedokončené věty. Milujte úplně maximálně, věřte, že je to naposledy. Láska se neptá, co bude dál, láska je nekonečná.

Rada:
Vždy je nad vámi síla, která vás hlídá. Je to neviditelná ochranná ruka, deštník, který nedovolí, aby na vás spadla jediná zákeřná kapka. Přijímejte tuhle ochranu s díky, každý den je malý zázrak, když ho ovšem takto pochopíte. Přestaňte se honit za věcmi, ty jsou pro život nedůležité.

22. 12. - 20. 1.

KOZOROH  

Šťastná čísla: 4, 20, 23, 28, 39, 40

Práce:
Zažíváte úspěch a ocenění od zcela neznámých lidí. Je to pro vás motivující, dosud jste tohle měli docela jinak. Ovšem musíte si dát pozor, abyste se nedostali do zrádné spirály, která se točí kolem zlata, peněz a drahého kamení. Tudy cesta pro vás opravdu nevede. Tomu naštěstí dobře rozumíte.

Zdraví:
Mohlo by vás potrápit srdce. Arytmie nebo tlaky kolem srdce nejsou příjemné. Nesmíte k sobě partnera poutat za každou cenu, tyto nejistoty se zakořeňují právě sem. Měli byste zpracovat minulou lásku jako již skončený příběh, za který je třeba poděkovat. Tím se zablokované energie uvolní.

Vztah:
Vztah mezi vámi a partnerem je výborně nastartovaný. Máte oba k sobě nastavená tykadla, jdete tou nejlepší cestou. V této chvíli neuvažujte o budoucí generaci. Užíváte se už jen tím, že jste spolu, že máte jeden druhého. Kámen, který jste dříve měli na svém srdci, už dávno spadnul.

Volný čas:
Nemělo by vám nikdy stačit to, co děláte. Chtějte si svůj život stále ozvláštňovat něčím novým, dosud nepoznaným. Vydávejte se na neznámá místa, věnujte se činnostem, které jste dosud nedělali. Neříkejte, že byste to nedokázali. Dejte si trochu výš svou laťku a uvidíte, že přes ni klidně přeskočíte.

Rada:
Je ideální čas zajít do planetária a nechat na sebe dýchnout nekonečný mezihvězdný prostor. Jsou tam světy, na které se určitě nikdy nepodíváte, ale můžete si uvědomit, jak je člověk proti vesmíru malý. Ale nejen to, pochopíte, jak jsem vaše starosti najednou zcela nedůležité. Poslání tohoto světa je jiné. 

VODNÁŘ  

21. 1. - 19. 2.

Šťastná čísla:  1, 8, 9, 29, 30, 48

Práce:
Máte ze sebe dobrý pocit. Daří se vám všechno, na co si jen promyslíte. Projekty vám jdou od ruky, dali jste si heslo: nic není nemožné. Jakékoli komplikace necháváte za sebou, nepřipouštíte si je. Jste středem pozornosti, vnímáte, jak ostatní dají na všechno, co řeknete. Jste naplnění prací.

Zdraví:
Měli byste nenásilně začít s vnitřní očistou. Ideální jsou bylinkové čaje, hlavně kopřivové, které vám pročistí krev. Měli byste denně vypít celkem až pět šálků. Ovšem nikdy se do nich nesmíte nutit, ale spíš si je mile nabízejte. Jako když k vám přijde návštěva a vy byste rádi, aby od vás něco ochutnala.

Vztah:
Máte pocit, jako by nad vámi přestalo vycházet slunce. Nastala snad věčná noc? Nezalézejte nikam, kde nejste vidět, ale snažte se s partnerem sblížit. Můžete navrhnout netradiční program, ale v ložnici to nebude. Zkuste zajít na večeři do restaurace nebo se jednou projděte nočním městem.

Volný čas:
Jste rozhozeni svým stavem, příliš podléháte svým zdravotním komplikacím. Je to kolem vás jako bublina, z které nemůžete ven. Aktivitami volného času se moc nezabýváte. Dostávají se k vám otázky karmy a osudu. Nevíte, co z toho je podstatné. Promítáte si svůj vlastní film a hledáte chyby.

Rada:
Nezkoumejte, proč se dějí na světě tragédie a jaký je tedy bůh, když tohle všechno může dopustit. Jsou to zkoušky. Každá krize je pro člověka důležitá, aby si uvědomil, že se něco děje. Má se zastavit a zjistit, kde se stala chyba. Najde-li řešení, krize odezní. Ovšem pochopení je moc těžké. 

20. 2. - 20. 3.

RYBY  

Šťastná čísla:  3, 4, 29, 37, 46, 49

Práce:
Prokážete při důležitém jednání dost zkušeností a taktu, což vám přinese další ocenění nadřízených. Podaří se vám nejspíš uzavřít důležitý kontrakt nebo smlouvu, o kterou se ostatní snažili už delší dobu. Sbíráte další důležité body na své cestě a můžete si být jisti, že přijdou další šance.

Zdraví:
Pozor na nohy, hlavně kolena a kotníky. Mohli byste zaregistrovat bolesti, které jste ještě nezažili, anebo budou mnohem úmornější. Opatrní na sebe buďte hlavně na silnicích, a to i jako řidiči. Nesmíte teď jezdit rychleji, než se jezdit smí. V autě platí jiná pravidla, není nad vámi vyšší ochrana.

Vztah:
Ve vašem srdci je zvláštní prázdno. Nevíte, kde se stala chyba. Partner sice není úplně mimo, ale není zase přímo vedle vás. Volat ho k sobě by nevyšlo. Máte ale objevit jiné způsoby, jak se k němu přiblížit. Jedna z možných cest vede přes jeho koníčky, ale možná to bude pro vás hodně náročné.

Volný čas:
Je zbytečné žít jen ve stereotypech: chodit pouze do práce a z práce, pak nákup, večeři, říci několik slov, a ráno to samé pořád dokola. Nevíte-li, jak z toho ven, jak nebýt obětí, přijměte informaci ze svého snu. Tam je totiž návod, jak můžete vystoupit z toho začarovaného kruhu. To vám nikdo cizí neporadí.

Rada:
Bude-li to možné, měli byste se věnovat dětem. Je jedno, jestli budou vaše nebo sousedů. Máte přijímat jejich energie, proniknout trochu do jejich světa, jejich uvažování. Není to přeci tak dávno, co jste mnohem víc používali fantazii a nebáli jste se pojmenovat věci jejich pravými jmény.

 

© Wahlgrenis   9.3.2009


© 2004-2024 Wahlgrenis Zveřejněné materiály jsou chráněny autorským zákonem. Kopírování a šíření jakékoliv části obsahu bez svolení autora je zakázáno.