wahlgrenis.cz



 WAHLGRENIS        

 

...veci mezi nebem a zemi...




     REGISTRACE       Přihlášení

Prachatice   

23. - 24. ledna 2010
Štěstí, zdraví, láska a dary, co bojíme se přijmout



Wahlgrenis

Začátek v sobotu v 9 hodin

Ukončení v neděli v 15 hodin

 

Upozornění pro přihlášené účastníky:

Pokud je někdo z větší dálky, nabízí se možnost ubytovat se již z pátku na sobotu, ale až po 17. hodině.

Do té doby jsou v objektu ještě zaměstnanci.

 

Místo:

Centrum ekologické výchovy Dřípatka se nachází na okraji města Prachatice.

Adresa: Rumpálova 999, Prachatice 383 01

Objekt má kapacitu 40 lůžek (7 pokojů od 3 do 9 lůžek).

Jsou zde klasická jednolůžka nebo dřevěné palandy, včetně lůžkovin (polštář, přikrývka, povlečení), skříně, stůl, židle.

K dispozici budeme mít společenskou místnost se základním kuchyňským vybavením, ledničkou s mrazákem, rychlovarnou konvicí, sporákem, mikrovlnkou.

Sociální zařízení na chodbách, teplá voda, sprchy.

 

Stravování: z vlastních zásob, případně je možnost zajít do nedaleké restaurace

Parkování: bez problémů u objektu

 

 

Mapa:

 

 

Téma:

Nemoc jako výkřik duše

Kde máme ukrytý klíč k vlastnímu zdraví

Jak se naučit mít rád sám sebe

Štěstí jako životní program

Jak nejít proti přírodě

Jak objevit dítě (ženu - muže) v nás

Jemnohmotný svět

Umění přijímat dary, které k nám přicházejí

A co naopak musíme - chtě nechtě - odmítnout

Řeč barev a symbolů

Roviny vícedimenzionální lásky

Rok 2012

Labyrint

Řeka života - zlomové okamžiky v životě

 

S sebou: pastelky, psací potřeby, domácí obuv

V objektu je nutné se přezouvat.

 

Počet účastníků: max. 20

 

© Wahlgrenis 16.11.2009



OHLASY:

New Page 1

-

.

Dobrý den Wahl,
chtěla bych Vám moc poděkovat za akci Prachatice, dalo mi to strašně moc.
Při osobních výkladech jsem se Vás ptala, kdy přijde miminko. Říkala jste, že jste tohle ještě neviděla, vyšší moc jako by to zatím nechtěla dovolit, boží oko bylo otočeno, ale v tom problému jsme obě tápaly.

Chtěla jsem Vám jen napsat, že odpověď přišla ještě po cestě domů, takže už vím, na čem pracovat. Plástve ukázaly, že by miminko mělo přijít v červnu, neupínám se na to, ale ani o tom nepochybuji. Ten čas mezitím však pro mě nebude nějaký mezičas, prázdná díra, kterou musím přežít. Bude to můj nádherný život v mém úžasném těle, protože opravdu žiju tady a teď. A je to nádherné!!! A navíc se můžu těšit na malého synovečka od sestričky!!!
Děkuji Vám ještě jednou za všechny informace, za všechno, co jsem mohla pochopit.
Zdravím ještě Majku, ta mi přijde (ne)uvěřitelně úžasná a samozřejmě Danku a Lenku a taky Jirku a jeho tatínka a Luďka. A všechny.
Děkuji!!!
Kamila 25.1.2010

 

Milá Wahl a přátelé,

chci Vám poděkovat za to, že jsem s Vámi mohla být. Byli jste pro mě velkou podporou a bylo mi s Vámi všemi krásně. Dodali jste mi sílu, kterou potřebuji. Vy víte, o čem píši. Bylo mi s Vámi všemi moc hezky. Jste všichni skvělí a úžasní a samozřejmě mladí, krásní a zdraví. Vše je to o tom, co každý z Vás krásného vyzařuje a co dovedete předat ostatním. Tu bezpodmínečnou lásku člověka k člověku...

Bylo mi ctí se s Vámi všemi se setkat a děkuji. Každý z Vás mě obohatil svým jedinečným způsobem. Na toto setkání a Vás všechny budu vzpomínat s láskou a vděčností, že jsem mohla být s Vámi se všemi. Vše je neopakovatelné a nic není samozřejmé. Takže si vážím času, kdy jsem mohla být ve Vaší společnost. Tento můj patří Vám všem.

Přeji Vám lehkost bytí a krásné žití v roce 2010.

Děkuji s láskou uvěřitelná Majka 25.1.2010
P.S.: Věřím, že "uvěřitelná" mohu používat, co myslíte?
 

Milá Wahl,

tak jak se ti včera jelo? Mně bylo špatně od začátku, jak jsem sedla do auta. Migréna a na zvracení. Přišly jsme na to, že cesta byla samá zatáčka a hrbol.Připadla jsem si tam i zpět jak na horské dráze, bylo to symbolické, můj život je v poslední době jako horská dráha. Když jsem vystoupila v Brně, bylo vše dobré. Doma také pohoda... Ale byl to krásný seminář. A vidíš, to jsi v sobotu říkala, že se něco stane v neděli. A stalo...

Měj se krásně.

Majka 25.1.2010

 

Ahoj Wahlinko,
chtěl bych ti poděkovat za milý víkend v Prachaticích, moc jsem si užíval tebe i ostatní a už teď se těším na léto. Škoda, že je to až za půl roku.
Wahlinko, ještě jednou velký dík a na dálku objímám tebe i všechny ostatní krásné lidi,které jsem v Prachaticích poznal.
Díval jsem se na ohlasy na seminář a dodatečně se za oba Jiříky omlouvám za ne příliš povedené obrázky z večerních Prachatic.
Jirka 26.1.2010
P.S.: V příloze ještě posílám písničku, jejíž text vystihuje můj obvyklý pocit z posledních let asi ještě výstižněji, než ten obrázek "terč", tak jestli
budeš mít chuť si to poslechnout...

Milý Jirko,

za obrázky se nemáte co omlouvat. Je umění fotit za tmy...

Naopak já jsem moc ráda, že jste ty obrázky udělali. Na umění si přeci hrát nemusíme, od toho jsou tady jiní... Děkuji.

W.  26.1.2010

 

Hezký večer, Wahl.
Posílám něco málo fotek z večerních krásných Prachatic, když jsem byla na procházce s Evičkou a Míšou.

 

 

 

 

 


 

 

Děkuji za milá slova, kterých se mi od všech dostalo a příjemné přijetí.

Pocitů mám stále hodně, od všech trochu - asi se není čemu divit :O)
Hezké dny nejlépe u pěkně roztopených kamen vám všem

přeje Katynka 26.1.2010

 

Dobrý večer Wahlgrenis,
setkaly jsme se minulý víkend na semináři v Prachaticích, byla jsem tam se sestrou, která čeká miminko. Při osobních výkladech jsem se ptala, kdy přijde dušička miminka ke mně. Bylo to zvláštní, boží oko otočené, problém nebyl úplně zřejmý.

Ale Wahl, já si dneska udělala těhotenský test a vyšel pozitivně. Mám velikánskou radost, jen prostě myslím na ten výklad.

Wahl, prosím vás, mohla byste mi napsat, zda u mě dušička miminka je a zda bude všechno v pořádku. K doktorce jsem objednaná až koncem února, tak mám trošku strach, aby bylo všechno v pořádku. Budu Vám strašně moc vděčná za pár řádků.
Děkuji moc.
Kamila 1.2.2010

 

Milá Kamilo,

gratuluju, mám velkou radost společně s Vámi. Teď už to vypadá úplně jinak. Psala jste, že Vám cestou z Prachatic něco důležitého došlo. Asi to bylo opravdu hodně důležité. Neměla byste brát své těhotenství jako samozřejmost, pak by se mohlo stát cokoliv. Tady je potřeba pokora. Vypadá to na holčičku, věřím, že všechno bude v pořádku. Hlavně se nalaďte na pozitivní vlnu a o ničem nepochybujte.

W. 1.2.2010

 

Dobrý den, milá Wahl,
až dnes jsem si přečetla ohlasy na prachatický seminář. Byla jsem tam také a jsem moc ráda, že jsem poznala tolik skvělých lidí. Ještě pořád nad tím úžasným víkendem přemýšlím. Bylo to pro mě hodně neobyčejné a milé setkání. Jste úžasná a děkuji za radu při osobním výkladu.

Snad se ze svých problémů brzo vymotám. Zatím to tak nevypadá. Ale myslím na vaše slova, že to zvládnu. Tak tomu věřím a snažím se žít lépe než dosud.
Posílám všem moc pozdravů. Gratuluji Kamilce k miminku, to je báječná zpráva.
A taky moc vzpomínám na Majku, je opravdu skvěla a uvěřitelná.

Myslím i na ostatní, bylo mi s nimi hezky a cítila jsem se "jako doma".
Mějte se moc krásně, všechny zdravím a posílám lásku.
Hezký zasněžený den.

Simona 4.2.2010

 

Drahá Wahlgrenis,
píšu Vám po hodně dlouhé době, jak to s miminkem dopadlo. Bohužel o miminko jsem přišla.

Velmi jsem se snažila udělat vše správně tak, jak jste mi naznačila, ale holt jsem si tuto zkušenost prožít musela. Nezlomilo mě to, naopak leccos jsem pochopila a nějak se uklidnila. Vše se děje, tak jak má. A jsem si vědoma, že mi i tato zkušenost něco dala a já se posunula o obrovský kus cesty.

Myslím, že jsem vyladila všechno, co se v plástvích objevovalo. Pluju si hezky na té vlně a je mi dobře.

Cítím obrovskou lásku k mému příteli, za kterého se v červnu vdám. Máme krásný vztah, plný radosti a smíchu. Jsem opravdu šťastná jak s ním, tak sama se sebou.
Tak Vás chci moc poprosit, jestli byste se koukla do pláství, zda už se tam ty špatné energie nevyskytují, zda je ten můj posun vidět a jestli se k nám miminko chystá?
Nikdy jsem Vám k tomuhle příběhu neřekla jednu možná zásadní věc.

Než jsem tenkrát došla v Prachaticích na řadu v osobních výkladech, procházela jsem labyrint se stejnou otázkou - kdy přijde miminko. Při procházení mi hlavou proběhlo, ty už těhotná jsi a když jsem došla do té poslední chodby, kde se má odpočinout, slyšela jsem Věru a malého Jirku, jak se baví o potratech.

V plástvích Vám to ale nevyšlo, tak jsem tomu nedávala žádnou váhu, ale dnes zpětně si říkám, že to rozhodně nebyla náhoda.
Budu Vám moc vděčná za jakoukoliv odpověď.
Děkuji.
Kamila 21.4.2010


© 2004-2024 Wahlgrenis Zveřejněné materiály jsou chráněny autorským zákonem. Kopírování a šíření jakékoliv části obsahu bez svolení autora je zakázáno.