wahlgrenis.cz



 WAHLGRENIS        

 

...veci mezi nebem a zemi...




     REGISTRACE       Přihlášení

Horoskop na týden od 14.12.2009 - 20.12.2009

Po 14.12.2009 Út 15.12.2009 St 16.12.2009 Čt 17.12.2009 Pá 18.12.2009 So 19.12.2009 Ne 20.12.2009

 

 

BERAN  

21. 3. - 20. 4.

Šťastná čísla: 16, 22, 25, 26, 36, 43

Práce:
Procesy ve firmě se zrychlily, všechno máte po kontrolou, finišujete. Nestěžujte si. Zmatky, které vás trápily, už jsou zapomenuty. Je čas na uspořádání vánočního večírku, kde dojde i na ocenění některých pracovníků. Važte si důvěry, které se vám dostává. Byl to složitý rok, ale prošli jste celkem dobře.

Zdraví:
Lékař to s vámi nemá občas jednoduché. Přicházíte a navrhujete mu vlastní postupy. Tady by ale on měl vědět víc, nepleťte se do jeho práce. On ví nejlépe, který sirup na kašel nebo co na teplotu vám pomůže. Na náročnější terapie vás pošle k odborníkům. Nechtějte, aby věděl zase úplně všechno.

Vztah:
Ten úžasný náboj, co ve vás byl, se nějak rozplynul. Uvažujete, co se stalo. Tohle je ale obecně náročnější období. Vánoce přinášejí spoustu starostí, které by se měly o Štědrém večeru otočit v radosti, které si přečtete hlavně v dětských očích. Zatím toho je hodně, co vás trápí, nemáte ještě dárky.

Volný čas:
Najděte si chvíli na předvánoční koncert. Jejich atmosféra je úžasná. Teprve při nich se člověk dokáže konečně zastavit a pochopit, jak ja malý v poměru k vesmíru, k tomu neuvěřitelnému množství hvězd, co jsou nad námi. Stačí jen mlčky nasát ty kouzelné tóny, všechno ostatní je zbytečné.

Rada:
Dejte pozor při nákupu vánočních dárků, abyste měli skutečně funkční věc. Není nic horšího než dětem vysvětlovat, že se to asi Ježíškovi cestou nějak pokazilo a že to ale půjdete vyměnit. Nechte v nich, jak je to půjde, žít tu iluzi někoho úžasně hodného nad námi, kdo nám nosí dárky. Stejně z toho vyrostou.

21. 4. - 21. 5.

BÝK  

Šťastná čísla: 5, 6, 10, 22, 30, 49

Práce:
Nápor v práci byl v minulých dnech skutečně silný. Nemáte sílu, zvolíte nejspíš zlatou střední cestu, navštívíte lékaře a zůstanete několik dní doma. Navíc Vánoce jste letos nějak nestíhali. Doufáte, že ještě není tak úplně pozdě. Dárky hodláte nakupovat také až nyní. Ale především byste měli odpočívat.

Zdraví:
Připadáte si po té vzhledové stránce celkem v pohodě. Už nezkoumáte ztracené roky ani vrásky ve tváři. Dokonce i příbuzným se líbíte. Přesto dobře víte, že jste na sebe neměli moc času. Slibujete si, jak o sebe chcete do budoucna pečovat. Hlavně chcete investovat do pleťových krémů.

Vztah:
Ve vztahu k partnerovi vnímáte podivné prázdno. Kdybyste nemuseli pčipravovat Vánoce, ani by vám to nevadilo. Přesto ale ctíte tradice, víte, co se sluší. Škoda, že nemůžete dělat to, co vnitřně cítíte jako správné. To byste někam zalezli a celé vánoční svátky byste prospali. Nikoho nemilujete.

Volný čas:
Varujete sami sebe před láskou. Víte, že je s ní jen trápení. Hůř je na tom ten, kdo má rád víc. Proto si stanovujete jakési podivné mantinely, které vás mají ve vyjadřování citů k druhému člověku hlídat. Nechcete už nikoho milovat a ani aby vás nikdo nemiloval. Dejte si na to ale pozor, budete litovat.

Rada:
Nehledejte žádné zázraky tam, někde na konci světa. Je zbytečné rozhlížet se všude kolem. Pravé štěstí máte tak blízko, že o tom asi ani nevíte. Štěstí totiž bydlí ve vašem srdci, ale musíte si to nejdříve uvědomit. Tam je totiž ukryté tajemství, které možná leta marně hledáte. Už jste ho vlastně našli.

BLÍŽENCI  

22. 5. - 21. 6.

Šťastná čísla: 13, 17, 19, 22, 23, 35

Práce:
S přibližujícím se Štědrým dnem do vás vstupují nádherné všeobjímající pocity. Vnímáte, že něco krásného je nad námi. Nemusíte tomu říkat bůh, pokud tohle máte jinak. Ve firmě se ale čas zatím nezastavuje. Je třeba ještě spoustu věcí dokončit a rozeslat. Za svými soukromými záležitostmi ale neutíkejte.

Zdraví:
Vánoce jsou pojímány jako svátky hojnosti, jídlo je na každém stole. Přesto byste se ale neměli přejídat, víte, že vás již několikrát potrápil žaludek. Raději zvažte, jak byste si co nejméně ubližovali. Nemusí to být dieta, kterou budete dodržovat přes svátky, ale střídmost by vám slušela.

Vztah:
Přestože jste si v tomto roce příliš partnerského štěstí neužili, neměli byste si do budoucna nic hezkého zakazovat. Jste totiž na nové startovní čáře. Věřte, že ten pravý člověk na vás teprve čeká. Hlavně se zbytečně neupínejte do minulosti a neopakujte staré chyby. Za všechno poděkujte a jděte dál.

Volný čas:
Dejte si záležet na vánoční výzdobě, domov na vás najednou dýchne úplně jinak. Uvidíte, jak má najednou každý detail svůj význam. Víte dobře, kam co umístit. Darované jmelí byste měli zavěsit na lustr. Nezapomeňte koupit svíčky a prskavky, abyste se jejich sháněním pak nezdržovali.

Rada:
Jistě máte nějaké staré desky s koledami, zkuste zapnout starý gramofon. Vrátí se k vám čas o několik desetiletí zpět. Anebo si společně s ostatními můžete zazpívat. V současné uspěchané době může takové zastavení působit násilně a neskutečně. Přesto má pro vás své nezaměnitelné kouzlo.

22. 6. - 22. 7.

RAK  

Šťastná čísla: 12, 13, 14, 25, 30, 45

Práce:
V těchto dnech nebudete ve firmě moc platní, nejspíš máte volno a užíváte si se svými nejbližšími. Však dobře víte, že tím pro vás nic nekončí a už brzy pojedete dál. Nezapomeňte ale poslat všem obchodním partnerům a spolupracovníkům firemní PF. Kamarádům a známým pak aspoň mail.

Zdraví:
Zpytujete svědomí. Zkoumáte, čím vším jste se na sobě za tento rok provinili a vidíte sami, že toho nebylo málo. Neposlechli jste varování, jen občas jste udělali změnu v jídelníčku. Příliš jste hazardovali se svým zdravím, ale už víte, že tyto chyby už opakovat nechcete. Je to dobrý závazek.

Vztah:
Spíše než k partnerovi vás to nyní táhne k rodičům. Je možné, že Vánoce strávíte netradičně právě tam. Ostatně ale oni nemusejí vědět o krizi, kterou momentálně s partnerem řešíte. Tvařte se, jako by se nic nedělo, buďte milí. Takový návrat po letech do vlastního dětství má také něco do sebe.

Volný čas:
Měli byste věnovat pozornost slavnostní výzdobě domova. Jsou to sice nepatrné detaily, ale bez nich si nikdo Vánoce představit nedokáže. Zapojte do těchto činností i potomky, jednak jim rychleji uplyne čas, ale hlavně budou mít pocit vlastní důležitosti. Na to se později krásně vzpomíná.

Rada:
Když se dostanete do pasti, jen těžko se můžete sami osvobodit. Jsou to moc záludná zařízení, často neviditelná. Nikomu se nelíbí, když má omezený prostor, omezený čas a omezené možnosti, co se dá dělat. Svoboda člověka je k nezaplacení. Važte si svobody a všem přejte jejich svobodu.

LEV  

23. 7. - 23. 8.

Šťastná čísla: 15, 17, 26, 41, 42, 48

Práce:
Nesmíte ani v těchto hektických dnech před svátky dopustit žádné zkraty. Do vašich zaběhlých postupů může vstoupit cizí člověk, snad žena, která zde způsobí chaos. Hlídejte si hesla k počítači nebo jiné údaje, které mohou něco na vás odkrýt. Faleš a závist nyní nesmí dostat prostor.

Zdraví:
Dýchací cesty a hlavně dutiny vám poněkud zkomplikují tyto dny. Vážnější případy dokonce budou muset vyhledat ordinace ORL. Měli byste inhalovat, aby se veškeré prostory uvolnily. Měli jste představu, že budete nakupovat poslední vánoční dárky a zatím se musíte léčit. Jinak to ale nejde.

Vztah:
S partnerem se těšíte na Vánoce a tušíte, že budou tak jiné od těch, které jste prožívali v minulých letech. Není mezi vámi jediný mráček, který by narušovat vaši idylku. Všechna trápení a krize zůstaly daleko za vašimi zády, užíváte se přítomnost milovaného člověka a on to má s vámi podobně.

Volný čas:
Při nakupování dárků se nenechte ovlivnit nabídkou supermarketů a pochybnou reklamou v televizi. Vždy nakupujte srdcem, zkuste se do obdarovaných vcítit, abyste pochopili, co by jim udělalo největší radost. Neporovnávejte s tím, co nakupují kolegové a známí. Vaše dárky by měly být jné.

Rada:
Věřte jen tomu, co uvidíte skutečně na vlastní oči. Žádné pomluvy nebo pochybné informace o druhých by vás neměli nijak znejistět. Někteří lidé jsou zlí a dělá jim dobře, když mohou jiné bodnout do slabin. Vy se ale tohoto kolotoče, který se často roztáčí obrovskou rychlostí, nezúčastněte.

24. 8. - 23. 9.

PANNA  

Šťastná čísla: 8, 11, 17, 27, 34, 45

Práce:
Dorazilo k vám uznáni. Vaši nadřízení jsou s vámi nesmírně spokojeni. Ocenili, že jste pochopili svoji cestu. Finanční odměna vás tentokrát nemine. Dokonce se budete moci odhodlat pro takovou investici, o které jste dosud ani nepřemýšleli. Vypadá to, jako byste udělali krok z jednoho světa do světa jinam.

Zdraví:
Stále nepřestávejte doufat ve správný směr vašeho pracovního nasazení. Neudělejte chybný krok, přestaňte se bít do prsou, když se začne mluvit o vašich projektech. Buďte pokorní a tiší, nebo se objeví další zrada na vašem zdraví. Všechno by mělo být sladěné v jedné linii, nedovolte žádné.

Vztah:
Dostanete do rukou klíč k jistému tajemství, budete váhat, zda máte nebo nemáte odemknout tajná vrátka. Někdy je lepší raději nevědět, a věřit jen tomu, co vidíte na vlastní oči. Očekáváte nepříjemnosti, tak se k tomu rizikovému kroku nakonec neodhodláte. Nechcete zažívat žádná traumata.

Volný čas:
Občas ve vás bojuje dobro a zlo, jako byste nevěděli, čí jste a kam patříte. Jste bojovníci, nedokážete být nikdy nad věcí, příliš se do všeho noříte. Všechno, co vám kdo řekne, berete vážně. Zapomeňte na násilí. Zkuste pochopit roli dobra a lásky ve svém životě, jsou mnohem mocnější než nejsilnější síla.

Rada:
Všichni hrajeme celý život jisté role, máme své kostýmy a masky. V této chvíli vám končí jednání, ovšem vy se nechystáte do šatny. Zůstáváte na pódiu a chcete začít šermířské číslo, tasíte kolt. Váš partner už tady ale není. Nehádejte se, je to nyní zbytečné, nemáte vhodného protihráče.

VÁHY  

24. 9. - 23. 10.

Šťastná čísla: 1, 6, 15, 27, 37, 42

Práce:
Ve firmě v těchto dnech nejspíš příliš nepobudete. Už se stejně jen hodnotí a bilancuje. Vedení chystá plány na další období, zpracovávají se hodnotící zprávy. Udělejte si raději volno a buďte se svými nejbližšími. Hlavně děti ocení, když si s nimi uděláte čas na nákup vánočních dárků.

Zdraví:
Nezapomínejte, že lepší je ztratit v životě minutu než život v minutě. Nikdy se neodvažujte závodit s časem, neměli byste šanci vyhrát. Zpomalte ve všech procesech, které v sobě mají jistý pohyb, ať už je to jízda autem, běh nebo bruslení. Buďte klidní, vyrovnaní, v pohodě. Pak se rozhostí klid i ve vás.

Vztah:
Ne, tohle není past, v které jste se právě ocitli. Je to jen další osudová zkouška. Jak ji zvládnete, to je jenom na vás. Pochopili jste už mnohé, nyní už nastartujte nový směr. Rozhoďte travní semeno, za chvilku by tady mohl být trávník. Neotáčejte se do minulosti, kde je udupaná hlína.

Volný čas:
Jste-li dlouho ve tmě, bude to tím, že stojíte místě. Z každého tunelu vede cesta, ale když zůstanete stát a jenom naříkáte, nic se nezmění. Jen pohyb vás dostane zase na vzduch, na slunce. Rozmyslete si, jestli se chcete unudit nicneděláním, anebo začnete dělat cokoli, co vás kdy bavilo.

Rada:
Nemá smysl bojovat se zásadami rodičů. Mají svou pravdu, lety ověřenou. Vy nemůžete přijmout jejich rozhodnutí. Máte před sebou jiný směr, teprve se učíte. Až časem dojdete k té své pravdě, která se bude hodně blížit té rodičovské, což ale pochopíte až mnohem později. Zachovejte si vlastní tvář.

24. 10. - 22. 11.

ŠTÍR  

Šťastná čísla: 2, 7, 25, 36, 40, 47

Práce:
Neměli byste být v těchto dnech ve firmě příliš upřímní. Ne každý je ochoten sdílet s vámi radost z konce roku. Některá slova by se mohla vyložit různě. Raději se nepouštějte do diskuzí, v kterých vnímáte postranní úmysly kolegů. Někdo vám stále nedokázal odpustit váš úspěch.

Zdraví:
Všechno byste měli zklidnit a zpomalit. Rozhodně nechtějte zvládnout vánoční úklid na poslední chvíli. Pokud to počkalo až do této doby, tak už se nepřepínejte. Okna mýt určitě nemusíte. Bylo toho na vás hodně, ale také dobře víte, že jsou kolem vás další lidé, kteří vám mohou pomoci.

Vztah:
Jste s partnerem na jedné úžasné lodi, která pluje krásnou řekou. Máváte lidem, kteří stojí na břehu a jste šťastní, že vás vidí, jak jste šťastní. O tomhle jste dlouho snili. Nakonec jste se dočkali. Máte pocit, že byste za svého partnera i dýchali, kdyby to bylo potřeba. Je mezi vámi víc než bývá běžné.

Volný čas:
Nezapomínáte na sebe. Můžete navštívit kadeřníka a nechat si změnit účes. Vyzkoušejte také třeba novou kosmetickou řadu nebo si kupte nový oblek. Víte dobře, že jedině tehdy, když se sami cítíte dobře, pak je vám teprve fajn. Nechoďte v oblečení, které vás tísní, nebo v botách, které vás tlačí.

Rada:
Lezete-li na strom a stoupáte pořád výš, musí vám být jasné, že větve jsou směrem k vrcholu stále slabší a nebezpečnější. Dávejte pozor, kam až se chcete dostat. Mnohem bezpečnější je držet se pevné země. Tam vám nic strašného nehrozí. Chcete-li na sebe upozornit, nemusíte se houpat na vrcholku.

STŘELEC  

23. 11. - 21. 12.

Šťastná čísla: 15, 17, 18, 25, 27, 45

Práce:
V těchto dnech zažijete podivný zlom. Čekáte odměny, snad ještě uvažujete o nákupu vánočních dárků, ale finance k vám nedorazí. Je to ale pouze otázka několika dní, i když teď tímto faktem potěšeni nebudete. Naštěstí máte nějakou rezervu, nesmíte se stresovat. Pod stromečkem jistě dárky budou.

Zdraví:
Neměli byste kolem Vánoc nijak přibrat. Možná vás napadne podívat se na fotografie vašich prarodičů, jakou měli postavu. Není důležité, jak je kdo velký, ani to, kolik váží, důležité je, co má ve svém srdci. Rozhodně se nepřejídejte. Učíte se denně používat city i rozum, jednou vítězí jedno, jindy druhé.

Vztah:
Neschovávejte se za osud. Děje se to, co se dít má. Můžete se rozhodnout, jakou cestou se dáte, tahle volba je vždy jen na vás. Ovšem v těchto dnech byste neměli dělat žádná zásadní rozhodnutí, žádné řezy. Nesmíte být k sobě neupřímní nebo falešní. Před partnerem byste neměli mít tajemství.

Volný čas:
Úplně vás ovládl vánoční úklid. Je to zase stejné jako minulé roky, nic si nenamlouvejte. Naštěstí partner a děti spolupracují. Nemusíte nutně dělat velký úklid, stačí poklidit jen pár drobností a máte hotovo. Při práci s čistícími prostředky buďte opatrní, určitě používejte pracovní rukavice.

Rada:
Děti mají zvláštní nápady, zažívají spoustu toho, co vy nikdy nemůžete zažít. Ale neměli byste je nechávat nikdy samotné. I když je berete na nákupy, věnujte jim neustále pozornost. V davu by se mohly jednoduše ztratit. Takové zážitky jsou pro ně traumatizující a nechávají v nich stopy nadlouho.

22. 12. - 20. 1.

KOZOROH  

Šťastná čísla: 4, 15, 19, 29, 37, 41

Práce:
Konečně jste se přes problémy přenesli, jste jiní, jakoby noví. Necháváte se prodchnout úžasnými vibracemi krásy. V práci nejspíš moc času netrávíte. Zapomněli jste na zklamání, nic z toho vás nyní netrápí. Jste nad věcí, nechcete si kazit Vánoce. S kolegy se rozloučíte jenom formálně.

Zdraví:
Snažte se v tomto čase neprochladnout. Bylo by nepříjemné trávit nekonečné hodiny se zavázaným krkem a ve společnosti čaje. Dobrou službu vám prokáží rukavice, šála a čepice. Nedívejte se na ostatní, tady musíte myslet především na sebe. Také byste neměli mít promáčené boty.

Vztah:
Mezi vámi a partnerem vykvétá nekonečná zahrada s mnoha barevnými květy a vůněmi, které snad ani neznáte. Věnujte se proto jen jemu, žádná dobrodružství s osobou, kterou jste mohli nedávno potkat na internetu, by nebylo vhodné rozjíždět. Braňte se před jakoukoli lží, mějte svá slova pod kontrolou.

Volný čas:
Nevnímejte tyto dny jako násilí, ale pokuste se opět prožít příběh Ježíše, který už jste jistě slyšeli tolikrát. Není to pohádka. Kniha knih, jak se nazývá Bible, přináší mnoho důležitých obrazů, které byste měli přijmout. Pro důkazy není třeba chodit daleko, ale ne každý je schopen je vnímat.

Rada:
Pokud náhodou děti objeví své dárky dřív, než se objeví pod stromečkem, nemůžete se na ně zlobit. Pochybnosti jsou naprosto v pořádku a ony potřebovaly důkaz. Pomalu se dostávají do světa dospělých, kde často vládne lež a nenávist. Nezvyšujte ale na ně hlas, opatrně jim tyhle věci vysvětlete.

VODNÁŘ  

21. 1. - 19. 2.

Šťastná čísla: 1, 9, 19, 27, 31, 47

Práce:
Neřešíte žádná složitá ultimata, nikomu nic neslibujete a už ani nedlužíte. Srovnali jste se s lidmi kolem sebe, vnímáte jiný rozměr času kolem sebe. Jen směrem k potomkovi vnímáte jistý problém. Jako by se k vám otočil zády a nechtěl slyšet žádné vaše slovo. Budete tohle ještě muset nějak vyřešit.

Zdraví:
Chcete-li být zdraví, nesmíte se o své tělo zajímat, až když máte teplotu. Dbejte více na prevenci, i když vám opravdu nic není. Někdy se vyplatí prolistovat staré knihy s radami našich babiček. Co dnes zasadíte, brzy budete sklízet. Chemicky připravené multivitamíny vám příliš neprospějí.

Vztah:
Jste milejší na okolní svět a tedy i na partnera. Sice to chvíli trvalo, než jste pochopili, že právě tohle je správná cesta – k srdcím ostatních lidí. Už to víte a můžete jít dál. Neblokuje vás žádná nenávist, jste vnitřně mnohem čistější. Jako byste celé své srdce dávali otevřeným oknem světu. Je ve vás spousta lásky.

Volný čas:
Ne každá návštěva vás musí nabíjet optimismem. Více je takových, na které se netěšíte, ale bohužel tam musíte. Pak je otázka, zda má vůbec smysl tam chodit. Samozřejmě občas je třeba ctít rodinné tradice, ale jistě byste vymysleli důvod, jak se omluvit. Nenechejte ze sebe vysávat pozitivní energii.

Rada:
O Vánocích je trochu jiný čas. Měli byste i s dětmi zajít do kostela podívat se na jesličky. Jsou to svátky, při kterých si jsou lidé blíž. Nevyhledávejte konflikty, naopak hledejte společnou řeč i s těmi, s nimi máte už někdy od léta konflikt. Nebylo by dobré nechat to jen tak. Mluvte spolu, ale také zpívejte.

20. 2. - 20. 3.

RYBY  

6, 11, 13, 14, 40, 44

Práce:
Začínáte vnímat v práci napětí, ale nějak se tím nechcete obtěžovat. Naštěstí se blíží Vánoce, těšíte na volné dny. Trochu naivně doufáte, že po vašem návratu bude všechno na pracovišti jiné, klidné. Nechcete se zabývat malichernými problémy, které, jak dobře víte, stejně nemají žádný smysl.

Zdraví:
Nesmíte do svých zdravotních problémů vnášet příliš rozum. Nezkoumejte, co vás bolí a jaké léky vám pomohou. Lék je záplata, ta díra zůstane pod ní. Díru odstranit jenom jedním způsobem, je hluboko ve vaší duši. Jenomže dostat se tam není pro každého jednoduché. Přijímejte všechno, co se vám děje, s díky.

Vztah:
Nevíte, jestli máte ověřovat informace kolem vašeho partnera. Pokud se zeptáte přímo, stejně k vám odpověď, která by vás uspokojila, nedorazí. Začínáte si připadat jako v pasti. Partner se vyhýbá vašim očím. Nejspíš nemá úplně nejčistší svědomí. Zvažte, zda byste se dokázali nad tuto situaci povznést.

Volný čas:
Opatrní buďte na sebe především v době po západu slunce. Prostorům, kde není dostatek světla, se raději vyhněte. Mohli byste razit na člověka, kterého by výrazně zajímal obsah vašich kapes a nemuseli byste přitom vyváznout zcela zdraví. Choďte všude raději v doprovodu ještě jiné osoby.

Rada:
Chtěli byste prožívat nebe na zemi, ale nějak se vám sem vloudil ďábel, který to nějak komplikuje. Budete si to s ním muset nejdřív nějak ujasnit. Negativní energie tady budou, když jim ovšem dáte prostor. Rozhodněte se proto jednoznačně, na jaké straně chcete stát. Ďábel obvykle v nebi nebývá.


© 2004-2024 Wahlgrenis Zveřejněné materiály jsou chráněny autorským zákonem. Kopírování a šíření jakékoliv části obsahu bez svolení autora je zakázáno.