wahlgrenis.cz



 WAHLGRENIS        

 

...veci mezi nebem a zemi...




     REGISTRACE       Přihlášení

Horoskop na týden od 23.11.2009 - 29.11.2009

Po 23.11.2009 Út 24.11.2009 St 25.11.2009 Čt 26.11.2009 Pá 27.11.2009 So 28.11.2009 Ne 29.11.2009

 

 

BERAN  

21. 3. - 20. 4.

Šťastná čísla: 13, 20, 28, 31, 38, 49

Práce:
Konečně do vaše srdce vstoupil klid. Mohli byste se tento týden vydat na důležitou služební cestu nebo na jednání mimo vaše město s významnou společností. Bude na vás, jak dopadne, přikládáte mu možná zbytečně velký význam a stresujete se. Nechte všechno volně plynout, bude to dobré, uvidíte.

Zdraví:
Teplota souvisí s napětím, které právě zažíváte. Odpočiňte si, uvařte si bylinkový čaj, případně sáhněte o medu. Je toho na vás v poslední době skutečně hodně. Měli byste víc spát a úkoly nechat ostatním. Jenže k tomu nemáte dost odvahy, nikoho stejně odpovědného, jako jste vy, totiž neznáte.

Vztah:
Když jste s partnerem sami, nic vám nechybí. Vnímáte jeho přítomnost, vidíte, co dělá a jak to dělá. Pokud ale musí do práce, ve vás se to najednou začne vařit. Vymýšlíte krizové scénáře a do nich dosazujete partnera. Měli byste ho nechat žít, darujte mu křídla, uvidíte, jak se k vám bude rád vracet.

Volný čas:
Milostný život je pro vás v těchto dnech prioritou. Máte snad podvědomý strach, že se s partnerem něco děje, proto si ho chcete užít. Je to ale skoro až chorobné. Zkoušíte praktiky, které jste spolu ještě nevyzkoušeli. Snad proto, aby neměl v úmyslu hledat něco podobného jinde. Jste ale příliš znejistěji.

Rada:
Chtě nechtě se blíží Vánoce, musíte se zaměřit na předvánoční úklid. Všechno kolem vás je už tak dlouho neměnné, chtěli byste změnu. Bylo by dobré důkladně vyvětrat a přitom spoustu zbytečných věcí, které jenom překážejí, vyhodit. Najednou se vám začne úplně jinak dýchat. A to už moc potřebujete.

21. 4. - 21. 5.

BÝK  

Šťastná čísla: 20, 22, 26, 31, 44, 45

Práce:
Nastává období, kdy za svou práci budete odměněni. Je to víc než milé. Překvapí vás nejspíš výše odměny. I když jste něco takového samozřejmě očekávali, tohle se vám zdá až moc. Ničemu se ale nedivte, myslete nejen na sebe, ale i na rodinu. Zaslouží si, abyste se jim zase začali věnovat.

Zdraví:
Proti vlastnímu stáří se bojovat nedá. Čas odměřuje všem stejně, to se nebojte. Proto je zbytečné trávit většinu volného času před zrcadlem a zkoumat, kolik šedých vlasů vám přibylo. Ani vrásky ve tváři nejsou měřítkem vůbec ničeho. Netrapte se tím, najděte si jiný smysl života.

Vztah:
Součinnost s partnerem je někdy moc těžká, zvlášť máte-li každý jiné představy o trávení volného času. V některých případech vám mohou pomoci technické vynálezy – například televize nebo kino. Měli byste se ale naučit přizpůsobovat programům, které baví partnera.
Aspoň to zkuste.

Volný čas:
Nejspíš stále ještě máte problém. Nic se vám nedaří a nevíte, jak se najít. Jste bez nálady, nikdo vám nerozumí. Potřebovali byste přijít na nové myšlenky, chybí vám ale jakýkoli náboj. Možná byste si mohli zajít zaplavat anebo by stačil kratší běh. Jste zablokováni, to staré musí pryč.

Rada:
Opustil-li vás celý svět, netrapte se. Bylo by marné odcházet někam daleko od lidí, například do lesů, a hledat tam opuštěnou jeskyni. Možná byste ji našli, v noci je totiž už zima, každý rozumný člověk se proto drží kamen. Nehrajte si na hrdinu. Nikam neodjíždějte. Myslete na své úkoly v tomto životě.

BLÍŽENCI  

22. 5. - 21. 6.

Šťastná čísla: 11, 19, 30, 31, 46, 48

Práce:
Omezení, kvůli kterým jste nemohli pracovat tak, jak byste chtěli, jsou minulostí. Teď je už opravdu všechno jinak. Dokonce i nepřátelé, kteří měli proti vám výhrady, mizí. Vaše postupy se zrychlují a vy chápete, že tohle je opravdu ten směr, po kterém máte jít. Nikdo jiný tomu ale nerozumí.

Zdraví:
Máte-li už dospělou dceru, je pravděpodobné, že vám oznámí krásnou zprávu, že budete prarodiči. Neptejte se, jestli to muselo být zrovna teď, protože muselo. Miminko vždycky přichází pro něho v tu nejlepší dobu. Nechtějte, aby to bylo jinak. Přijměte svoji novou roli bez zbytečných emocí.

Vztah:
Ve vztahu k partnerovi věřte jen tomu, co vidíte na vlastní oči. Nikdy nedejte na pochybné informace pochybných lidí. Buďte rádi, že máte vedle sebe právě takového člověka, nehádejte se, když k tomu nemáte žádný důvod. Darujte partnerovi křídla, pak se k vám bude i mnohem raději vracet.

Volný čas:
Živelní událost nikdy nikoho nepotěší. Myslete raději předem na následky takových okamžiků a sjednejte si pojištění. Sice vás to také něco stojí, ale aspoň víte, že dostanete část ze ztraceného majetku zpět. Zvolte si dobrý pojišťovací ústav, pozorně čtěte smlouvu, zvažte, co vás všechno může potkat.

Rada:
Vítr může mít z ničeho nic obrovskou sílu. Někdy dokonce bere lidem střechy nad hlavou, odnáší auta ze silnic, kácí obrovské stromy a zabíjí. Tehdy je člověk malý. Je zbytečné, aby se na přírodu zlobil. Musí počkat, až se zase uklidní. Škoda, že nechápete, že počasí je takové, jaké si zasloužíte.

22. 6. - 22. 7.

RAK  

Šťastná čísla: 2, 6, 7, 20, 27, 40

Práce:
Cítíte se za výsledky firmy spoluodpovědní. Je to dobrý pocit, když slyšíte své jméno z vyšších pozic. Nevracejte se už zpět, ale postupujte pořád dál. Nabrali jste výborný kurs a dokonce vám do plachet fouká ten správný vítr. Žádný soupeř nemá tak dobré podmínky jako vy. Jste jasní vítězové.

Zdraví:
Procesy, kterými nyní procházíte, vnímáte jako násilí. Není nic hezkého, co si prožíváte. A kdo není přímo s vámi, jen těžko chápe, jak vám doopravdy je. Musíte přijmout fakta o svém zdravotním stavu, i když byste to rádi měli úplně jinak. Doufáte ale, že jste na správné cestě a že bude lépe.

Vztah:
Připadáte si jako okradeni. To, co se zdálo ještě nedávno nádherné a nekonečné, je najednou sesypané na malou hromádku. Láska je někde daleko v minulosti a vy už nevěříte, že se vůbec kdy může ještě vrátit. Všechno, co jste společně budovali, nyní ztrácí svůj význam. Nechcete už poslouchat ty hloupé sliby.

Volný čas:
S Vánocemi máte problém. Sice dárky nějaké nakupujete, ale chybí vám to nadšení a těšení se na radost ostatních. Je vám spíš do pláče, jako by ani Vánoce přijít neměli. Kolem vás je šedivé nic, hustá mlha, v které se dá snadno zabloudit. Pokuste se ještě v sobě vydolovat nějakou energii.

Rada:
Už dlouho jste pobývali v tunelu, chybělo vám světlo a vzduch. Skoro jste zapomněli, jak vypadá slunce. Nyní se postupně vracíte, ale máte strach, abyste zvládli přechod do světla. Musíte si šetřit oči, nebude to jednoduché. Štěstí byste si měli dávkovat jen po malých kapkách.

LEV  

23. 7. - 23. 8.

Šťastná čísla: 2, 5, 6, 44, 46, 49

Práce:
Pomalu se už můžete radovat nad velice nadstandardními výsledky tohoto roku. Tohle jste ještě během svého života nikdy nezažili. Dostali jste se na absolutní vrchol, místo, kde jste ještě nebyli. Nehrozí vám žádné krize, žádné selhání. Dokonce i kolegové se už s vaším úspěchem vyrovnali.

Zdraví:
Jste nyní jako na houpačce. Chvíli se nic neděje, ale vzápětí máte migrénu, nevíte, jestli vám hlava nepukne. Bylo toho na vás opravdu hodně, potřebujete klid. Ideální by bylo minimálně čtrnáct dní v lázních, abyste zapomněli na pracovní režim. Ovšem tohle nyní v úvahu určitě nepřichází.

Vztah:
Těšíte na každou chvíli, kdy můžete být s partnerem. Máte pocit, že se během těchto okamžiků zvláštně nabíjíte, jako byste jeden druhého potřebovali k doplnění energie. Dávejte si pozor, aby to ten druh nepojal jinak. Někdy totiž přitom můžete vnímat obrovský úbytek energie, to by pak byla chyba.

Volný čas:
Nakupování dárků byste měli zvládnout tak, aby o nich vaši potomci nevěděli. Jsou-li ve věku, kdy ještě věří na ježíška, je to v pořádku. Později ale začnou pochybovat a potom v touze odkrýt podvod, který jste na ně celé ty roky chystali, jsou schopni obrátit byt naruby, jen aby dárky objevili.

Rada:
Ke konci roku se stále více upínáte k obecnějším hodnotám, posloucháze hlasy zvonů v kostele, ovšem pokud se nedáte sthnout k nakupovací mánii. Obchodní řetězce se v tomto předvánočním čase předhánějí, jen aby vás lapily do svých sítí. Nenechte se, užívejte si toto období v klidu.

24. 8. - 23. 9.

PANNA  

Šťastná čísla: 3, 6, 23, 40, 42, 45

Práce:
Váš citový náboj se vytrácí, pracujete sice, ale jen tak, aby se neřeklo. Nejste k ostatním spolupracovníkům dostatečně upřímní, něco tajíte. Možná promýšlíte další nápady, které ale zatím ještě nerealizujete, anebo se rozhlížíte, kde jinde byste je mohli uplatnit. Odměna si vás ale určitě najde.

Zdraví:
Nevěříte ve své vyléčení, ale měli byste. Všechno se totiž ve vašem těle děje tak přirozeně, že nemusíte mít žádné obavy. Jste nyní v podivném bodě zastavení. Se zdravím se nedá obchodovat. Tohle nechápete. Chtěli byste ukázat na krabičku s léky a slyšet, že hned potom problémy zmizí.

Vztah:
Připadáte si jako okradeni, snad se dozvíte zásadní informaci o partnerovi, která se vám nebude ani málo líbit. Těžko se tomu věří. Přímé důkazy v ruce nemáte, ale jste hodně zklamáni. Vidíte, jak jsou někdy slova, která nazýváme sliby, prázdná a ničím nezávazná. Snažíte se dodržovat pravidla.

Volný čas:
S blížícími se vánočními svátky by se vám hodila finanční injekce. Dárky budou dražší, než jste si původně mysleli. Pokud to bude možné, neuvazujte se do úvěrů, které sice vypadají v tuto chvíli lákavě, ale pak je třeba všechno do poslední koruny splatit. Jste-li v nouzi, obraťte se spíš na někoho z rodiny.

Rada:
Vždy když něco končí, nemusíte plakat, protože současně něco jiného, krásnějšího začíná. Všechny krizové okamžiky vás posunují dál. Nezažíváte je proto, abyste zůstali na místě bez jediného pohybu, ale naopak je máte pochopit a zpracovat ve svůj prospěch. Nic není náhoda, nic se neděje jen tak.

VÁHY  

24. 9. - 23. 10.

Šťastná čísla: 4, 8, 30, 37, 40, 45

Práce:
Jakmile se vám podaří najít tu správnou životní cestu, sladíte se s proudem, který vás má unášet, najednou zmizí veškeré problémy. Člověk se obvykle se životem pere, proto dostává jednu ránu za druhou. Všechny krize, ale i operace a zranění, jsou pro vás informacemi, že se něco neděje správně.

Zdraví:
Jste asi nepoučitelní, musí přijít názorná lekce. Už snad konečně pochopíte, čím si ubližujete. Bude to menší otřes, který vás dostane do reality. Pořád jenom jste chodili kolem a neuměli zpracovat zásadní sdělení. Proto se vás nyní bude muset dotknout tak surově a bez obalu. Osudové rány jsou nutné.

Vztah:
Dříve než se poddáte velkému úklidu a vůbec vánočním přípravám, sejděte se se známými a proberte právě končící rok. Ještě máte dost času. Někdy jsou to neuvěřitelné příběhy, které vyslechnete. Ale uděláte si nezaujatý náhled i na vlastní život, což je moc dobře. Nikdy se s nikým neporovnávejte.

Volný čas:
Měli byste se přestat utápět v beznaději. Už si ji vytváříte programově, snad aby vás druzí litovali. Ovšem svůj život žijete vy sami. Tento život má smysl, i když jste úplně na dně. Snad proto se ocitáte dole, abyste se mohli důkladně odrazit a o to výš vyskočit. Vylétnete až nad oblaka, ale musíte trochu chtít.

Rada:
Nenuťte nikoho do slibů, které nemůže splnit. Nenaléhejte, dělejte to, co vás baví a nikoho dalšího kvůli tomu nesvazujte. Vánoce mohou být hezké, dáte-li jim svoji představu. Ale ostatní nemusí být vašimi sluhy, kterým jenom udílíte pokyny. Zvažte, odkud kam sahají vaše kompetence.

24. 10. - 22. 11.

ŠTÍR  

Šťastná čísla: 2, 6, 7, 20, 27, 40

Práce:
Dostali jste se na pracovní rovinu, kdy je všechno ideální a správné. Nemůže to už ani být lepší. Pomalu se připravujte na změnu, dlouho jste nahoře. Jednotlivé fáze se v životě střídají, není možné věřit, že byste zůstali v oblacích. Čím dřív tohle pochopíte, tím pro vás bude změna přijatelnější.

Zdraví:
Nevěříte ve své vyléčení, ale měli byste. Všechno se ve vašem těle děje tak přirozeně, že nemusíte mít žádné obavy. Jste nyní v podivném bodě zastavení. Se zdravím se nedá obchodovat. Chtěli byste ukázat na krabičku s léky a slyšet, že jsou přesně na vaše problémy. Zdraví ale přichází jinak.

Vztah:
Jste sami, i když kolem vás je mnoho lidí. Jste ztraceni v sobě i mezi ostatními. Přestáváte věřit. Jedinou jistotu, kterou máte, jste vy sami. Partner je nablízku, neopouští vás, je s vámi pořád. Nemusíte se obávat, že by vás všichni zklamali, otočili se k vám zády. Váš nejbližší člověk je s vámi.

Volný čas:
Buďte opatrní na cestách, až se budete vracet po setmění domů. Jako řidiči věnujte větší pozornost technickému stavu svého vozidla, jako spolujezdci řidiče nerozptylujte a jako chodci nevstupujte nepředloženě do vozovky. Jediná vteřina má někdy obrovskou cenu, nikdy ji nedokážete vrátit zpět.

Rada:
Nikdy byste nikomu nepřiznali, že ho milujete. Hlídáte si tato silná slova, která jsou podle vás možná až posvátná. Věříte, že člověk, ke kterému něco cítíte, pochopí sám mnohé z vašich pohledů. Berete to tak, že stejně jako vy to má i on. Nepochybujete, i když jste neřekli jediné slovo. Naučte se city pojmenovat.

STŘELEC  

23. 11. - 21. 12.

Šťastná čísla: 12, 13, 16, 19, 30, 36

Práce:
Otevírají se před vámi nové možnosti, vypadá to, jako byste se měli pustit do dalších projektů. Přicházejí atraktivní nabídky ke spolupráci, máte trochu strach o vlastní soukromí. Každá mince má dvě strany, rozhodněte si, jestli na tento náročný způsob práce vůbec máte. Abyste se nezrušili dřív, než něco začnete.

Zdraví:
Když se neotevřete směrem k okolí a budete se neustále zaobírat jen vlastními problémy, nečekejte nic dobrého. Uzavíráte se do pasti, nechcete k sobě pustit nic hezkého z vnějšího světa. Závist je všude kolem vás, ale především vás nahlodává, takže se potom necítíte dobře. Darujte okolí lásku, pak se i k vám vrátí.

Vztah:
Zažíváte krásné pocity štěstí, snad až závrať. Máte vedle sebe člověka, na kterého se můžete maximálně spolehnout. Nezapomínejte dávat mu najevo svou přízeň, i když nejste pořád spolu. Měl by vědět, co k němu cítíte. Nikdy si nenechávejte slůvka vyznání, která patří někomu jinému, pro sebe.

Volný čas:
Opatrní buďte při jakýchkoli domácích pracích. Sice na jednu stránku můžete mnohé vylepšit, když si začnete hrát na řemeslníky, ale také zvažte, že jste amatéři. Mohli byste si například při práci na střeše ublížit. Objednejte si na všechny náročnější práce raději odbornou firmu. Tady se nevyplatí šetřit.

Rada:
Přestanete-li najednou vnímat lásku v srdci, máte pocit, že jste v podivné neprostupné krabici, která vás odděluje od okolního světa. Nic krásného k vám nepřichází a ani od vás nemá co odcházet. Tohle musíte sami zrušit. Láska se nedá zakázat, měla by proudit skrz vás. Naučte se ji prožívat programově.

22. 12. - 20. 1.

KOZOROH  

Šťastná čísla: 9, 16, 33, 39, 44, 46

Práce:
Jste vyčerpaní, aktivity minulých dní byly náročné, přišli jste o spoustu energie. Ale máte ze sebe dobrý pocit, přestože vám někteří házeli klacky pod nohy. Dokázali jste zvítězit. Několik dní ještě budete muset odpočívat, ale víte, že dobrá věc se podařila. Zase se budete moci posunout o krůček dál.

Zdraví:
Není vám nejlépe na těle ani po duši. Zažíváte podivné stavy zimnice a chladu. Připadáte si jako v pasti, z které nemůžete ven. Neměli byste nyní tělo zatěžovat žádnými extrémními aktivitami, nikam se rozhodně nevypravujte. Skoro celou dobu byste jen proleželi. Nepomohou vám léky, jenom čas.

Vztah:
Krátkodobé odloučení mezi partnery je velice dobré. Rozhodně nemusíte pro těch pár dní plakat. Naopak uděláte si program pro sebe, dokážete si, že nejste na nikom závislí. Umíte si uvařit, když jste sami, ale také po sobě uklidit. Jakmile budete zase spolu, pocítíte krásnou vlnu lásky, že tak je to dobře.

Volný čas:
Opatrní buďte při svých cestách autem. Nebezpečné jsou hlavně dlouhé přímé úseky, které znáte jako místa častých nehod. Určitě si před jízdou pořádně překontrolujte brzdy. Nemůžete se spoléhat, že technický stav vozidla bude pořád ideální. Měli byste mít ale vždy možnost rychle zastavit.

Rada:
Mezi lidmi funguje mnoho způsobů komunikace. Slova jsou základ. Kromě toho za vás mluví gesta, pohyby, mimika i oči. V očích se odráží váš vnitřní svět. Pro někoho může být komunikačním mostem mezi lidmi také hudba, poezie, divadlo, tanec nebo balet. Ve všech je ukrytý klíč k srdci druhých lidí.

VODNÁŘ  

21. 1. - 19. 2.

Šťastná čísla: 5, 17, 28, 33, 42, 44

Práce:
Vaše pracovní aktivita se nyní pořádně zintenzívnila. Možná tomu napomůže i pochvala nadřízeného anebo ocenění významného klienta, který s vámi již delší dobu spolupracuje. Zjišťujete stále více, že tohle není pro vás jenom práce, ale vnímáte mnohem vyšší zaujetí, skoro už jako poslání.

Zdraví:
Pomalu nad sebou vítězíte, zjišťujete, že jste nastoupili na správnou cestu. Daří se vám, máte ze sebe radost. Nemáte žádné zdravotní komplikace a ta únava, která na vás sedla, zmizí, když se vyspíte. Není to nic zásadního. Jen byste neměli zapomínat na dostatek tekutin a také neprochladněte.

Vztah:
Máte-li najednou v srdci prázdno a nepřichází nic, co by vás posunulo dál, počkejte si na informaci, která k vám dorazí odjinud. Může to být třeba během snu, až vás to zaskočí. Mohou to být také sdělení od zcela neznámých lidí, kteří se s vámi najednou dají do řeči. Hlavně se neuzavírejte do sebe.

Volný čas:
Někdo ve vaší rodině může mít závažný zdravotní problém, určitě si udělejte čas a zajeďte za ním. Vaše přítomnost ho potěší. Jsou to smutné chvíle, když vidíte, že se nerýsuje žádné řešení. Mluvte o známých, o přírodě, o počasí. Životní cesta je někdy zkomplikována, ale pochopit ji musí každý sám.

Rada:
Nemusí se vám dařit každý den, v životě jsou prohry ale i zklamání. Není to konec, vaše cesta vede dál, nezastavujte se. Nevěřte tomu, že přišel poslední z vašich dní. Vždycky máte důvod, proč žít dál. Nesmíte se vzdávat, i kdyby pro vás bylo všechno jenom v černých barvách. Zase se váš obraz jasně rozzáří.

20. 2. - 20. 3.

RYBY  

Šťastná čísla: 19, 22, 24, 39, 44, 48

Práce:
Všechno vám vychází, jako byste měli křídla. Jste maximálně v pohodě, postupujete správně, našlapujete opatrně, neděláte chyby. Opatrní buďte jenom ve chvílích, kdy spěcháte. Mohli byste se zbytečně přehlédnout. Pokračujte přesně podle plánů. Ideální by bylo, kdybyste si pořídili na pracovní stůl květinu.

Zdraví:
Nádherně rozkvétáte. Nechápete, jak je možné, že všude kolem vás je tolik slunce. Chybí jen několik nepatrných kroků. Dělejte si jenom to, co vnímáte jako dobré a správné. Mějte se víc rádi. Jezte to, co vám chutná. Když nebudete své rostliny na zahrádce zalévat, také vám z nich nemůže nic vyrůst.

Vztah:
Jste sice odhodláni pokračovat dál a nezdržovat se problémy, ale přesto na povrch stále vyplouvají minulé souvislosti. Nenechte se stáhnout do tohoto podivuhodného víru, tam by se vám nemohlo líbit. Zakažte si témata, která vás zbytečně rozlítostňují. Před vámi by neměly zůstat žádné otazníky.

Volný čas:
Často je vztah rodičů ve vás jakýmsi vzorem, podle kterého se podvědomě řídíte i ve svém životě. Přestože se mnohokrát bráníte, nakonec stejně dopadne vaše manželství tak jako manželství vašich rodičů. Tomu se neubráníte. Je to jako neviditelná spirála, která vás stáčí jedním směrem, i kdybyste to nechtěli.

Rada:
Kolem Vánoc vnímáte sice mnohem víc lásky než jindy v roce, ale zároveň buďte opatrnější. Zloději jsou také v pohotovosti. Hlídejte si proto nejen v obchodních domech peněženku, nenechte se nikým zbytečně rozptylovat ani v dopravních prostředcích. Buďte ve střehu. Ztrácet čas na policii by bylo zbytečné.


© 2004-2024 Wahlgrenis Zveřejněné materiály jsou chráněny autorským zákonem. Kopírování a šíření jakékoliv části obsahu bez svolení autora je zakázáno.