wahlgrenis.cz



 WAHLGRENIS        

 

...veci mezi nebem a zemi...




     REGISTRACE       Přihlášení

Horoskop na týden od 02.11.2009 - 08.11.2009

Po 02.11.2009 Út 03.11.2009 St 04.11.2009 Čt 05.11.2009 Pá 06.11.2009 So 07.11.2009 Ne 08.11.2009

 

 

BERAN  

21. 3. - 20. 4.

Šťastná čísla: 1, 3, 10, 22, 30, 36

Práce:
Problém vám tentokrát může způsobit kolegyně nebo podřízená. Neodešle na patřičná místa včas důležitou zprávu, čímž byste se mohli dostat do složité situace. Vypadá to na komplikaci v jednání se zahraničím. Buďte proto opatrnější, všechny zadané úkoly si zkontrolujte. Ty nejpodstatnější si raději udělejte sami. <br>

Zdraví:
Zpráva o novém miminku, které se má blízko vás narodit, vás potěší. Měl by to být chlapeček, ale to není až tak důležité. Budoucí maminka by měla na sebe dávat větší pozor, ideální by bylo, kdyby zcela přestala pracovat. Potřebuje klid, ale také změnu denního režimu, jídelníčku. Dosud zbytečně spěchá. <br>

Vztah:
Kde nic není, ani smrt nebere, říkávala moje babička. Přesto byste ve vztahu k partnerovi měli pořád mít takový slavnostní pocit, že tahle chvíle nemusí být napořád. Važte si společné večeře, chvil, kdy ani nemusíte mluvit, ale přesto vnímáte pocity toho druhého. Víte, že vás má rád, i když to neříká. <br>

Volný čas:
Budete-li neustále všem kolem vás plnit, co jim na očích vidíte, brzy to začnou zneužívat a vy hodně klesnete. Pak se už jen složitě budete vracet na svou původní úroveň. Klíč k této cestě máte ve svých rukou. Nedovolte, abyste se stali pouhou obětí, na které jsou navaleny nekonečné starosti a úkoly. <br>

Rada:
Usaďte se někdy k krabici s fotografiemi, najděte se možná jako pětileté dítě a přečtěte si, co máte napsané v očích. Tehdy jste ještě věřili světu kolem vás, bylo před vámi úžasné dobrodružsví, těšili jste se na vlastní dospělost. Teď už to máte a přiznejte si sami sobě: Jste opravdu spokojení? Klidně i plačte.

21. 4. - 21. 5.

BÝK  

Šťastná čísla: 2, 7, 14, 15, 17, 35

Práce:
Vaše původní plány, projekty, které jste si už kdysi dávno vysnili, začínají přinášet první reálné výsledky. Je to, jako by najednou před vámi rozkvetla nádherná zahrada a vy jste se mohli procházet v tom neuvěřitelném množství barev a vůní. Máte dobrý pocit, že jste do díla dali skutečně všechno.

Zdraví:
Tento týden by mohl být rizikový pro budoucí maminky. Neměly by dělat nic, čím by ohrozily vývoj plodu. Mají být na sebe opatrné, odpočívat a nic nedělat násilím. Nákupy jistě přinese partner. Ani mytí oken není nejlepší nápad. Sice chtějí mít všechno v pořádku, ale teď pro to není vhodná doba.

Vztah:
Máte-li vedle sebe partnera, berte každý takový okamžik jako dar. Sice člověk jako jedinec dokáže mnoho a měl by se i sám naučit žít, ale druhý člověk, který vám rozumí, je pro vás něčím mnohem víc. Nevnímejte ho jako samozřejmost, nedirigujte ho, naopak se pokuste s ním sladit.

Volný čas:
Ideální doba k návštěvě galerie nebo jiného místa, kde k vám promlouvají výtvarná díla. Potřebujete se naladit na pozitivnější vlnu a malíři nebo grafici vám v tom mohou pomoci. Najděte si místa, kde jsou k vidění energetické obrazy. Největší význam má pro vás v těchto dnech fialová barva.

Rada:
Peníze by pro vás neměly být smyslem života. Jsou to jen papírky s nulami nebo lesklá kolečka. Snažte se svůj život naplnit jinými kategoriemi, honit se jen pro peníze je opravdu hodně vyčerpávající. Přelaďte se na vlnu lásky, pravdy, pochopení a porozumění. Jakákoli lež a zrada vás blokují.

BLÍŽENCI  

22. 5. - 21. 6.

Šťastná čísla: 1, 9, 15, 25, 46, 48

Práce:
Nesmíte se vůbec ničím rozptylovat. Zdržení z minulého týdne vás donutí k mnohem větší aktivitě, abyste všechno zase dohnali. Měli byste si udělat pořadí, abyste věděli, co musíte udělat hned a co ještě nějakou dobu počká. Hlavně si do těchto postupů nenechte od nikoho cizího mluvit.

Zdraví:
Vyhněte se jakýmkoli operacím a zákrokům, které nějakým způsobem souvisí s technickými vynálezy. Neměli byste chodit ani na žádná diagnostická vyšetření. Vhodné jsou snad jen rehabilitace, kde cvičíte pouze a jenom s vlastním tělem. Přijměte fakt, že technika vám vůbec nepřeje.

Vztah:
Může vás náhle, zcela nečekaně překvapit téma rozhovoru, který povedete s vašim dlouholetým známým. Najednou zjistíte, že máte mnoho společného, na světlo se dostanou věci, o kterých jinak nemluvíte. Může se stát, že mezi vámi přeskočí ona pověstná jiskra, na které se dá stavět.

Volný čas:
Nikdy nechtějte dělat nic násilím. Do ničeho se nenuťte, buďte milí sami k sobě. Pak se totiž totéž začne odrážet i ve vztahu od ostatních k vám. Není to nic složitého, někdy stačí malý úsměv, pohled nebo jednoduchá věta. Možná máte své srdce jen zbytečně zamknuté, klíč nesmíte nechávat doma.

Rada:
Jakmile přestanete ostatní lidi ovládat a necháte jim volnost, najednou zjistíte, že k nim máte mnohem blíž. Nepřistupujte hned ke každému s nabitou zbraní nebo nožem připraveným k bodnutí. Naučte se chápat jejich starosti, zkuste si prožívat individuálně jejich příběhy. Buďte jako oni.

22. 6. - 22. 7.

RAK  

Šťastná čísla: 8, 9, 11, 14, 25, 45

Práce:
Objeví se menší komplikace. Snad bude třeba zvládnout ve stejném čase mnohem více činností, snad někteří vaši kolegové budou chybět. Každopádně ale budete muset pracovat s mnohem větším zaujetím. Na vyřizování soukromých záležitostí v pracovní době vám nezbude čas.

Zdraví:
Vypadá to, jako byste si právě teď rozmysleli, že tedy se sebou začnete už vážně něco dělat. Konečně k vám opravdu dorazila všechna ta vážná varování. Když neuděláte nic sami ze sebou, tak se nemůže váš zdravotní stav vůbec změnit. Sice přijímáte postupy od lékařů, ale už také začínáte myslet.

Vztah:
Zvažujete, kolik času vám ještě zbývá do Vánoc a co máte stihnout, když nějakou dobu z toho máte být mírně zastaveni. Nejraději byste letošní vánoční svátky zrušili, ale tradice jsou tradice. Něco tedy omezíte, nejspíš bude ošizený předvánoční úklid, ale máte ze všeho nejvíc myslet na sebe.

Volný čas:
Občas je dobré vrátit se ve vzpomínkách do dětství, do časů sladkého nicnedělání. Vyplynou najednou před vámi obrazy, které by mohly ztrácet samy o sobě význam. Ale vy moc dobře víte, co se tehdy dělo, komu jste co vzali a jak ublížili. Nikdy není pozdě na nápravu křivd, které v sobě nosíte.

Rada:
Přestože vidíte kolem sebe sociální nerovnosti, nejvíce vás zasáhne, když si soused pořídí zase nové auto. Tak rádi byste pochopili, co dělá a kde na to vzal. Ovšem ne vždy je tohle dobré vědět. Mnohé předměty mohou být zaplaceny i lidskými životy. Nevíte, po kom například dědil.

LEV  

23. 7. - 23. 8.

Šťastná čísla: 7, 18, 31, 39, 41, 45

Práce:
Opravdu už potřebujete několik dní volna. Jeli jste už z posledních sil, pokud to bude jen trochu možné, vezměte si dovolenou a odpočiňte si. Ovšem ne že doma uklidíte kompletně celý byt, to byste mohli za chvíli zcela zkolabovat. Potřebujete pár dní vypnout, nedělat vůbec nic. Okna ještě počkají.

Zdraví:
Přicházející človíček si obvykle kompletně pohraje se zaběhlým režimem rodiny. Všechno je najednou jinak, všechno se točí kolem něho. Nemůžete mu vyčítat, že v noci nespí, zatím má své hodiny nastavené jinak. Však jste byli jako malí také takoví. Raději se snažte malého tvorečka pochopit, přijmout.

Vztah:
Našli jste s partnerem tu správnou polohu, jste absolutně sladěni, budujete společnou budoucnost. Není tady snad jediná chyba, všechno se rýsuje v nádherných růžových barvách. Nejistoty zůstaly v minulosti, ničeho se nebojíte. Však víte, že člověk, kterého máte vedle sebe, je pro vás tím pravým.

Volný čas:
Dobře si zvažte, jakým nábytkem si vybavíte domov. Není nutné mít každý rok zcela nové vybavení, některé kusy mohou s vámi přežívat i několik generací. Věci tvoří nedílnou součást života, neměli byste se jich zbavovat, když ještě mohou sloužit dál. Jsou v nich energie, které se dají přirovnat k přátelství.

Rada:
Známí vás mohou pozvat na návštěvu, kde se dostanete k otázce života a smrti. Tohle není téma jednoduché, ale hlavně byste neměli přistoupit na vyvolávání duchů. Tato praktika se objevuje i nyní, ale hlavně funguje. Často se přivolá bytost z minulosti, ale problematické je vrátit ji, kam patří.

24. 8. - 23. 9.

PANNA  

Šťastná čísla: 9, 12, 13, 26, 42, 47

Práce:
Vracíte se do svých starých kolejí, nechcete nic zásadního řešit. Víte o sobě dobře, že jste nejlepší, ale nebaví vás na to neustále upozorňovat. Proto se zase vaše pracovní projekty rozjíždějí tak jako kdysi. Nechcete už být výjimeční, chcete splynout se šedivou masou ostatních. Je to škoda.

Zdraví:
Ve snech k vám přicházejí důležitá sdělení ohledně zdravotního stavu. Ale nepřikládáte jim přílišný význam. Zapomínáte je, takže po probuzení si pamatujete jenom malý zlomek. Měli byste se na své sny více soustředit, byl by to důležitý vklad do budoucna. Na noční stolek si položte papír a tužku.

Vztah:
Obstoupila vás černá tma, skončilo jedno představení, ale další nezačíná. Přemýšlíte, kde se stala chyba, opakujete si slova své role. Zatím netušíte, co jste řekli jinak, když jste najednou sami. Partner snad nepochopil jisté souvislosti, budete se k nim ještě muset vrátit. Život je někdy zvláštní divadlo.

Volný čas:
Neměli byste nic dělat jenom pro peníze anebo pod tlakem, že někdo to tak chce. Všechny činnosti, kterými naplňujete svůj volný čas, slaďte se svým srdcem. Je to sice kategorie neviditelná, ale jakmile to uděláte, pocítíte obrovské uklidnění, zažijete úžasné srovnání se s Univerzem.

Rada:
Znejistění ve vztahu není nikdy příjemné. Můžete mít pocit, že valíte obrovský kámen k vrcholu hory. Teď byste nemohli létat. Nechtějte nikdy znát všechny detaily denního harmonogramu svého partnera, ponechte mu prostor, který nebudete zkoumat. Nikdy se neptejte, co dělá, není-li s vámi.

VÁHY  

24. 9. - 23. 10.

Šťastná čísla: 2, 3, 18, 27, 35, 40

Práce:
V zaměstnání jste si udělali pořádek, stanovili jste mantinely, za které nikoho nepouštíte. Byl už nejvyšší čas tohle udělat, jinak byste se utrápili. Pokračujte tak, abyste si jenom odškrtávali splněné etapy, nerozptylujte se ničím, co s vámi nesouvisí. Přátelské posezení s kolegy po pracovní době bude milé.

Zdraví:
Ideální by bylo, kdybyste si v těchto dnech s partnerem zašli do bazénu nebo do sauny. Potřebujete vodní očistu, chvíli zapomenout na starosti všedních dní. Nechte se kolébat na hladině, jen tak chvíli odpočívejte. Uvidíte, jak vám tohle udělá Neřešte, jestli máte nové plavky, nebo ne.

Vztah:
Lásku si nemůžete vynutit, láska buď je, nebo není. Máte-li pocit, že je mezi vámi a partnerem prázdno, nesmíte dupat a chtít to jinak. Je třeba přijít s vlastní iniciativou, nabídnout program, který bude atraktivní i pro něho. Jakmile se sladíte, bude všechno jiné. Nechte rozkvést svá slova.

Volný čas:
Přestože chcete mít ve vztahu jasno, stále je zde neviditelná bariéra. Partner možná uhýbá očima, už se nesměje vašim vtipům jako dřív nebo má najednou spoustu práce a přichází domů pozdě. Zatím nic nedramatizujte, počkejte, až sám přijde a začne něco vysvětlovat. Nechtějte vědět všechno.

Rada:
Ve chvílích, kdy máte pocit, že jste zatlačeni jako zvíře do kouta své klece a ostatní na vás jenom křičí, zkuste se na tuto situaci podívat jakoby jinýma očima. Je to napoprvé náročné, ale tento postup funguje. Uvidíte se tak totiž ve zcela absurdní situaci, která vám připomene komický divadelní kus.

24. 10. - 22. 11.

ŠTÍR  

Šťastná čísla: 14, 23, 32, 43, 47, 49

Práce:
Víte, co máte komu a kdy říct, nejste ani náhodou potichu, každý o vás ví. Uvědomujete si, že tohle se vám nezdá. Zažíváte si úžasný úspěch a dobře víte, že jedině sami jste k němu došli, bez pomoci ostatních. Teprve teď všem konečně dochází, jak jste dobří, a diví se, že o tom dřív nevěděli.

Zdraví:
Když se vám daří, chtěli byste si zpívat. Je vám krásně a najednou je s vámi i člověk, který těmto stavům rozumí. Zdravotní komplikace odešly, nikde vás nic nebolí. Dostali jste se na správnou cestu, proto vás nic netrápí, sladili jste se s tím, kudy jste měli dávno jít. Byl už nejvyšší čas.

Vztah:
Zapomínáte na krásné začátky, kdy jste ještě netušili, co máte s partnerem před sebou. Mohli byste se vydat do míst, kde jste se poznali, poslechnout si hudbu, při které jste se poprvé milovali. Ovšem váš partner nemá čas a taková zastavení ho nebaví. Žije příliš pozemskými reáliemi.

Volný čas:
Měli byste zajet za svou matkou, nebydlíte-li společně. Má stále vnímat vaši lásku, neměla to v poslední době jednoduché. Nevymlouvejte se na čas, některé věci není možné odkládat. Ale ani tady byste svou návštěvu neměli vnímat násilí. I láska k rodičům by měla procházet především srdcem.

Rada:
Nemusí se vám stále jen dařit. Ovšem rohy, které byste chtěli použít na každého, kdo nekývá hlavou stejně jako vy, nejsou nejlepší komunikační metodou. Naopak se pokuste najít společné téma, někdy stačí třeba malá kytička nebo nepatrný úsměv a srdce druhého člověka se rázem otevře.

STŘELEC  

23. 11. - 21. 12.

Šťastná čísla: 1, 6, 9, 20, 41, 46

Práce:
Nad vámi se rozprostírá obrovský vesmír, není tady žádné omezení, nic, kam byste nemohli dosáhnout. Všechno můžete, jen se k tomu nesmíte bát udělat první krok. Už dlouho se vám daří. Nedivte se, že kolem vaší cesty je mnoho nepřátel, kteří vám nic hezkého nepřejí. Ale takový je život.

Zdraví:
Před vámi byste měli mít jasno. Už jste objevili zlatou střední cestu. Neutíkáte už k extrémům, k pochybným diskuzím se známými, ale zbavujete se všeho, co vám škodí. Udělali jste nejen změnu svého jídelníčku, ale správně kompletujete i vaše vnitřní energie. Jste jako po velkém úklidu.

Vztah:
Víte dobře, že čas zpět nevrátíte. Musíte žít tady a teď, nic jiného vám nezbývá. Něco nevyšlo, to je pravda, ale posuňte se k tomu, co prožíváte nyní. Zase bude dobře, jen o tom nesmíte zbytečně pochybovat. Podívejte se do zrcadla, jak vám to sluší, jaký máte hezký pohled na svět.

Volný čas:
Nic co děláte ve volném čase, byste neměli dělat s násilím. Užívejte si každou volnou chvíli. Nejste tady za trest, ani nejste oběť, která má jen poslouchat a plnit příkazy. Všechno je tak, jak být má. Dokonce vám připadá, že žijete najednou po minulých peripetiích tak trochu jako za odměnu.

Rada:
Dřevo jako materiál může mít mnoho uplatnění. Dá se z něho postavit dům, zatopíte, když je vám zima. Každopádně byste vždycky měli vybírat takovou možnost, která je pro vás výhodnější. Poslední dobou se příliš rozdáváte. Nejste jenom posledním v řadě, který chrání předposledního.

22. 12. - 20. 1.

KOZOROH  

Šťastná čísla: 8, 9, 15, 21, 40, 46

Práce:
Měli byste si dát pozor na mladší kolegyni. Určitě je ve firmě kratší dobu než vy, a má obrovské ambice někam to dotáhnout. Mluví s každým, s kým to jen jde a také o kom to jde. Zná spoustu různých vazeb. Čeká na vhodný okamžik, aby se projevila ve své plné velikosti. Držte se od ní raději dál.

Zdraví:
Nejste na sebe opatrní, možná jste nastydli. Teče vám z nosu a očí, ideální by bylo, kdybyste mohli na pár dní skončit v posteli. Jenomže máte ještě jiné priority, kterým se musíte věnovat, proto se budete léčit sami. Navaříte čaje s medem a citronem, ale hlavně musíte odpočívat.

Vztah:
Přestože váš současný vztah nemusí být nutně potvrzený úřady, připadáte si absolutně šťastní. Možná už jste si vztah s tím papírovým posvěcením užili a pochopili jste, že pro život není moc důležitý. Váš partner naštěstí tohle vnímá stejně, je mezi vámi jasno. Ani jeden nežijete pod tlakem druhého.

Volný čas:
Nic se vám nechce dělat. Rozhodně se teď nenuťte do sportování nebo velkého úklidu. Ani větší společnost vám v těchto dnech nebude vyhovovat. Buďte raději úplně sami. Mohli byste se začíst do knížky, na kterou jste zatím neměli čas. Nebojte se, že tohle je definitivní stav, zase se rozjedete.

Rada:
Dostanete-li se do krize, a to se může stát prakticky kdykoli, první, co musíte udělat, je zbavit se veškerých stereotypních vzorců. Zrušte všechno, co už skoro jako stroj vykonáváte každý den, dnes a denně. Osvoboďte se od těchto schémat a najednou uvidíte svět jiný, zvláštní a mnohem krásnější.

VODNÁŘ  

21. 1. - 19. 2.

Šťastná čísla: 3, 6, 17, 24, 25, 33

Práce:
Jste v pracovní oblasti malinko znejistěni, něco se vám nedaří zrealizovat přesně, jak byste chtěli. Přesto pokračujte dál, je zde výrazné zaujetí pro věc, které vám již brzy dodá chybějící indicie. Nepokoušejte se nic dělat násilím, to by nefungovalo. Počkejte si pár dní a zase bude všechno v pořádku.

Zdraví:
V myšlenkách se vracíte zpět, zkoumáte, co se to děje. V jistém směru byste chtěli začít jinak, ale zatím nevíte jak. Dobře chápete, že každý má jenom to, co si opravdu zaslouží. Tady v tom není žádná diskuze. Možná byste chtěli zasadit jen trochu jiné semínko, ale zatím jen zvažujete, co by mělo vyrůst.

Vztah:
Mohli byste se potkat s bývalou láskou, kolegou nebo spolužákem ze školy. Zajděte na skleničku, ale vzpomínejte jen na to krásné. Výčitky nechte spát. Neslibujte si další setkání. Už třeba nikdy nebude, ale měli byste mít spolu jasno, že jste si řekli všechno, co bylo pro tu chvíli důležité.

Volný čas:
Máte pocit, že vám není přáno zažívat klid. Řešíte problémy, které se snad druhým vyhýbají. Bylo by dobré, kdybyste si doma rozdělili úkoly mezi jednotlivé členy domácnosti. Je toho na vás skutečně hodně a ostatní se jenom vezou. Každý by měl mít své povinnosti a odpovědnost za jejich splnění.

Rada:
Nechtějte nic komplikovaného vymýšlet, žijte s tím, co máte. Není nutné stresovat se každý den, když něco není přesně podle vašich představ. Každý je svůj, nemůžete se ho nikdy pokoušet nacpat do krabičky, kam by se vám hodil. Nechte ho raději svobodně dýchat. Naučte se životem plout.

20. 2. - 20. 3.

RYBY  

Šťastná čísla: 5, 20, 41, 42, 43, 49

Práce:
Vaše úkoly jsou náročné, dokonce tak, že máte strach, jestli je vůbec zvládnete. Ale nepropadejte zbytečným obavám, každá cesta začíná prvním krokem. Ten uděláte právě v těchto dnech a nastartujete nový projekt. Nikdy se neotáčejte zády, postupujete stále vpřed, jasný cíl je před vámi.

Zdraví:
Dorazí k vám konečně zlomová informace, která může otočit vaše pochybnosti směrem od nemoci ke zdraví. Nebylo by vhodné, kdybyste trávili mnoho času v sauně, tentokrát by vám toto prostředí nevyhovovalo. Nepouštějte se do extrémů, jako je přílišné horko nebo naopak chlad. Vyhovuje vám teplo přirozené.

Vztah:
Čekat v prázdném bytě se zapálenou svíčkou na ideálního partnera je možná tak scénka do špatného filmu. Život vypadá jinak. Neseďte doma, nežijte ve vzpomínkách. Nečekejte velkolepý návrat, když už jednou příběh definitivně skončil. Poděkujte, že jste ho mohli prožít, a pokračujte novým.

Volný čas:
Krásně se zbavujete své staré masky, pod kterou jste byli skoro nekonečné období schováni. Jste konečně sami sebou, to je jako zázrak. Dobře víte, co nikdy nechcete dělat, osvobozujete se od všeho, co vás dosud svazovalo. Sice to nebude snadná cesta, ale peníze si vás také najdou. Strach mít nemusíte.

Rada:
Kdybyste se rozhodli běhat v tomto čase se zapálenou svíčkou po zahradě, brzy by vám ji vítr sfoukl. Jsou to činnosti, které se neslučují. Buď se věnujte relaxaci, uvařte si dobrý čaj, k němu si zapalte svíčku, anebo se můžete kondičně běhat. Terén si vybírejte takový, abyste byli co nejdále od silnic.


© 2004-2024 Wahlgrenis Zveřejněné materiály jsou chráněny autorským zákonem. Kopírování a šíření jakékoliv části obsahu bez svolení autora je zakázáno.