wahlgrenis.cz



 WAHLGRENIS        

 

...veci mezi nebem a zemi...




     REGISTRACE       Přihlášení

Horoskop na týden od 01.02.2010 - 07.02.2010

Po 01.02.2010 Út 02.02.2010 St 03.02.2010 Čt 04.02.2010 05.02.2010 So 06.02.2010 Ne 07.02.2010

 

 

BERAN  

21. 3. - 20. 4.

Šťastná čísla: 10, 16, 18, 25, 40, 43

Charakteristika týdne:
Týden v jistém smyslu zlomový. Znepřátelené strany si mohou opět podat ruce. Možná i zloděj odevzdá, co nakradl. Někdy tohle může až šokovat. Ale ničemu se nedivte, všechno, co se děje, je naprosto v pořádku.

Práce:
Pracovní projekty se mohou zkomplikovat. Objeví se neřešitelná překážka, zastavení na cestě. Nastává fáze útlumu, omezení. Jako byste najednou vstoupili do tunelu a chtěli se opalovat, to nepůjde. Nevíte, jak to bude dlouho trvat, ale už se těšíte na vzduch.

Zdraví:
Už jste srovnali svůj bojovný postoj. Možná jste také pochopili, jak moc jste si dříve ubližovali. Ale předpokládaná změna nenastane ze dne na den, to se netěšte. Hlavně se ale už nevracejte zpět. Zpomalte, poslouchejte své srdce.

Vztah:
Pokud se už nějakou dobu s partnerem marně snažíte počít dítě, měli byste svůj postoj změnit. Nezlobte se na sebe ani na nikoho jiného, dítě si tím stejně nevynutíte. Děti přicházejí v tu nejvhodnější chvíli, ale pro ně.

Volný čas:
Kulturní zážitky pro vás nyní nejsou. Mohli byste si ale zajít zaplavat nebo zacvičit. Nesmíte ale tělo nikdy ničit a trestat, pohyb by měl být pro vás radostí. Také se můžete sejít se známými nebo kamarády nad skleničkou něčeho dobrého.

Rada:
Život by neměl být příliš o materiálnu, o věcech, o penězích. Nejpodstatnější jsou vztahy, vlna lásky a řeč vašeho srdce. Máte-li nějaký nedostatek, zaměřte se na sebe, ztište se. Odpověď na vaši otázku jistě přijde.

21. 4. - 21. 5.

BÝK  

Šťastná čísla: 11, 26, 29, 30, 37, 48

Charakteristika týdne:
Chcete-li časem sklízet, měli byste právě v těchto dnech zasadit. Nedívejte se ale ven, do přírody. Je čas poklepat základní kámen vaší budoucí stavby, případně zapustit kořeny. Je čas nových začátků. Už na to přeci myslíte dlouho.

Práce:
Jako byste si právě odžili tu náročnější etapu své práce, přehoupli jste se dál. Přicházejí ocenění. Ale s ostatními se o své vavříny nedělte. Zůstáváte zatím sami, jinak to nechtějte. Soustřeďte se v klidu na důležité detaily.

Zdraví:
Pravděpodobně zaregistrujete problémy se zrakem, rozostřené vidění, slzení apod. Delší dobu jste si totiž něco namlouvali, teď jakoby dorazila poslední kapka do toho pomyslného poháru a může se spustit lavina. Řešení ale ještě před sebou nevidíte.

Vztah:
Mezi vámi a partnerem nastalo krásné souznění po minulých nepříliš veselých dnech. Přenesli jste se přes vztahové problémy, hledáte nyní řešení v oblasti financí. Je také vhodný čas začít plánovat dovolenou.

Volný čas:
Zvažte, co byste si doma mohli barevně osvěžit. Interiér k vám promlouvá, i když to není slyšet. Můžete si pořídit nové bytové textilie – závěsy, záclony, prostírání, povlečení. Zvažte také, co máte na podlaze. Možná k vám také promluví i stěny. Chybí vám vibrace žluté barvy.

Rada:
Chodit do práce jen pro peníze, jen tam přežít vyměřený čas, je z lidského hlediska ztráta času. Ideální je sladit vaši práci s tím, co vás baví, s vaším koníčkem. Zkuste začít více pracovat srdcem, je to sice nezvyklé, ale jde to. A je to krásné...

BLÍŽENCI  

22. 5. - 21. 6.

Šťastná čísla: 19, 20, 27, 32, 43, 45

Charakteristika týdne:
Pokuste se najít své vnitřní dítě, pláče. Zkuste se jen chvíli dívat na svět dětskýma očima. To napětí, které vás obestoupilo, vám ani trochu nesluší. Najděte zase zdroj radosti, není daleko. Bydlí ve vašem srdci, jen o tom nevíte.

Práce:
V práci jste zase sami sebou, rozjíždíte projekty, o kterých jste už delší dobu uvažovali. Všechny vaše návrhy se jeví jako pozitivní, ispirující a přínosné. Je pravděpodobné, že si vás najdou také odměny.

Zdraví:
Bolesti hlavy, migréna, neschopnost soustředit se, to všechno by vás mohlo v těchto dnech potrápit. Myslete na pitný režim. Starosti, které vás sužují, si nesmíte příliš připouštět. Pak vám zcela zbytečně zalézají pod kůži, a také bolí.

Vztah:
Láska mezi vámi a partnerem není samozřejmostí. Je třeba na ni stále myslet, rozvíjet ji, oprašovat. Nesmí zapadnout pod nánosem prachu. Neudělejte chybu. Ztracená důvěra se nachází moc složitě.

Volný čas:
Mohli byste se sejít se známými a společně se věnovat činnostem, které vás baví. Nabízí se bowling, výlet nebo nějaké stolní hry, u kterých se všichno pobavíte. Možná se smějete, ale opravdu se nemusíte pořád jen držet skleničky.

Rada:
Máte občas pocit, že jste tady pro druhé, připadáte si důležití a jako by jim musíte sdělovat zásadní pravdy, které od vás mají slyšet. Dejte si na to pozor. Nikdy nikoho nikam nesmíte posunovat proti jeho vůli. Raději nikomu nic nevnucujte.

22. 6. - 22. 7.

RAK  

Šťastná čísla: 2, 10, 27, 31, 35, 42

Charakteristika týdne:
Vychází vám nad hlavou krásná zářící hvězda. Nedivte se tomu. Neptejte se, čí je, komu patří. Tento poklad je určen právě vám. Prošli jste důležitým obdobím, prokázali jste, že si jej zasloužíte. Temná minulost už neplatí.

Práce:
Pokud jste zaznamenali v práci nějaké zásadní problémy, vše by už nyní mělo být v pořádku. Nastává doba ke konfrontaci a pochopení dalšího směru. Všechny bariéry, které tady byly, najednou mizí. Nacházíte společnou řeč i tam, kde to dříve nešlo.

Zdraví:
Mohlo by se vám v těchto dnech ulevit, zvlášť pokud vás trápily potíže už nějakou dobu. Kolena a kyčle najednou povolí, je to, jako by k vám najednou měla dorazit důležitá informace. Velice podstatná je nyní pokora. Odpověď je ve vás. Nemusíte ji složitě hledat.

Vztah:
Přestali jste konečně bojovat, už si nevynucujete nic, co nemá z dlouhodobého hlediska smysl. Stojíte pevně na svých nohou. Dívejte se s nadějí před sebe. Všechno je tak, jak má být. Nemusíte mít už žádný strach.

Volný čas:
Hodně promýšlíte, co byste měli dělat, ale do ničeho se vám nechce. Odpočíváte. Nezačínejte nyní nicnového. Potřebujete se srovnat s etapou, která vám nyní končí. Dobře vám udělá chvíle s kamarády, s nimiž jste na stejné vlně.

Rada:
I kdyby se vám najednou začali všich svěřovat se svými problémy, nesmíte se pokoušet jim radit, nejste-li o to požádáni. Nevyžádaná rada by se brzy mohlo zcela zásadním způsobem obrátit proti vám. Pozor na to.

LEV  

23. 7. - 23. 8.

Šťastná čísla: 5, 11, 16, 25, 26, 31

Charakteristika týdne:
Všechny malé děti občas zapláčí, to ale není důvod, abyste odmítali svou rodičovskou roli. Raději si ve vteřině početí představujte cestu lásky, po které se svými dětmi kráčíte. Jste součástí nekonečného vesmíru, nebraňte se tomu.

Práce:
Nebojujte tam, kde si nejste jisti svým vítězství. Kolegové jsou nyní z nějakého důvodu proti vám. Nejspíš budete muset skousnout kontrontaci. Čeká vás nelehká zkouška. Připravte se raději úplně na všechno.

Zdraví:
Přichází obrat k lepšímu. Nemoc ustupuje, vám je najednou mnohem lépe. Nezkoumejte terapeutickié postupy, ale zaměřte se na sebe, na vlastní jídelníček, spánek. Urovnejte si také vlastí myšlenky, to je hodně důležité.

Vztah:
Sice jdete s partnerem pořád dál, ale současně vnímáte problém. Je to, jako byste měli u nohy těžkou kouli. Také vnímáte faleš a uhýbavé pohledy. Nastal problém, nejste si jisti sami sebou. S tím se jen těžko srovnáváte.

Volný čas:
Činnosti po západu slunce s vámi v těchto dnech příliš neladí. Raději se už chystejte ke spánku. Všechno, co chcete udělat, byste měli zvládnout za bílého dne. Večer také raději nikam nechoďte. Tmavá místa skrývají nebezpečí.

Rada:
Pozor na všechny cesty, kde zaznaménáte jakékoliv klesání, jakýkoliv směr z kopce dolů je pro vás s vykřičníkem. Buďte na sebe hodně opatrní. Hlavně nespěchejte za volantem. Náhody opravdu neexistují.

24. 8. - 23. 9.

PANNA  

Šťastná čísla: 4, 11, 20, 22, 26, 36

Charakteristika týdne:
Všechno, co se rozhodnete sami o své vůli v těchto dnech urychlit, bude předem odsouzeno k zániku. Jak to půjde, měli byste raději zpomalit. Nikdo a nic vám neuteče. Co nepočká, mělo zmizet z všeho života, nic si nevyčítejte.

Práce:
Nadřízený nejspíš ocení vaše dosavadní postupy, mohli byste být pochváleni nebo k vám dokonce dorazí odměny. Pokud je vaší šéfovou žena, bude tato stránka ještě lepší. Nalaďte se pozitivně, úsměvy na všechny strany by vás měly zdobit.

Zdraví:
Za peníze si nikdy své zdraví nekoupíte. Můžete ale zvážit, co děláte, jak to děláte, co říkáte, jak to říkáte, co jíte a jak jíte. Nejdůležitější ze všeho jsoú vaše myšlenky, položte se na pozitivní vlnu, nedělejte nic násilně.

Vztah:
Potřebovali byste se oba na sebe jinak naladit. Je tady problém, který nechcete nebo zatím nemůžete vidět. Každý máte svou pravdu, kterou nechcete opustit. Diskuze nemá prostor. Těžko se cokoliv začíná. Je to škoda. Za pár dní bude lépe.

Volný čas:
Nesmíte závodit a bojovat. Dobře vám bude všude tam, kde necháte jít napřed své srdce, například při tanci, plavání, kreslení nebo modelování. Zkuste si třeba něco vyrobit rukama, i když jste to ještě nikdy nedělali. Je to úžasně ozdravný proces.

Rada:
Měli byste najít klíč ke svému vnitřnímu dítěti, je ve vašem nitru, ale asi spí. Stačí jen odemknout, probudit ho a začnou se dít zázraky. Stromy se samy rozestupují a vy se najednou ocitáte na krásné sluncem rozzářené louce.

VÁHY  

24. 9. - 23. 10.

Šťastná čísla: 1, 4, 9, 20, 26, 39

Charakteristika týdne:
Nesnažte se zapomenout na všechny své sny, na všechna svá dětská přání. Měli byste se k nim čas od času vracet a hlavně si je plnit. Je v nich totiž energie, kterou nyní moc potřebujete. Dospělost je dobrá, ale dětství, to je ráj.

Práce:
Přijde nejspíš pokárání od nadřízeného. Chyby jste se dopustili, už není možné lhát, budete to muset přiznat. Tohle je vaše lekce, nic tak divného to není. Zase pojedete dál. Jen žádný strach a také žádné intriky.

Zdraví:
Objevily se problémy, s kterými si nevíte rady. Terapie nezabírají, což vás docela trápí. Není vám dobře. Potřebujete si odpočinout, jste hodně unavení. I spánek má své zákonitosti, které – však víte – dlouhodobě porušujete.

Vztah:
S partnerem nastává klid a pohoda, jako byste spolu měli obejmout celý vesmír. Nejsou zde žádné pochyby. Neměli byste se ale pouštět do žádných rizikových činností ani nezačínejte dobatu, o které předem víte, že nemá smysl.

Volný čas:
Cesty nejsou naplněny zlatavým třpytem, to vypadá jako varování. Raději byste měli zůstat v blízkosti svého domova. Nikdy nevíte, co se může stát. Mějte se v těchto dnech víc rádi, neriskujte vůbec v ničem.

Rada:
Jste-li sami dlouhodobě zalezlí ve své tmavé noře, jen těžko si dokážete představit volnost, s jakou cválá kůň ve volné přírodě. K tomu je třeba udělat krok na světlo. Venku je nádherné slunce, ale vy o tom nemáte ani ponětí.

24. 10. - 22. 11.

ŠTÍR  

Šťastná čísla: 15, 16, 17, 31, 32, 36

Charakteristika týdne:
Když se stále jen pohybujete oběma nohama na zemi, jen těžko dokážete přijmout jiný rozměr života. O mnohé se ochuzujete, ale ještě asi nepřišel váš čas. Dočkáte se. I di vašeho života mají vstoupit zázraky.

Práce:
Je pravděpodobné, že k vám dorazí odměny a ocenění. Vaše projekty se vydaly správným směrem, přicházejí ti správní klienti. Šéf zjistí, v čem jste výjimeční. Všechno, co k vám přichází, je naprosto zasloužené.

Zdraví:
Měli byste se ohlédnout tak asi o 14 dní zpět a zjistit si, čím jste si ublížili. Tehdy jste nejspíš od sebe něco důležitého odstřihli, něco, co ale mělo zůstat. Teď se nedivte komplikacím a problémům, které k vám dorazily.

Vztah:
Jste ve složité fázi, stoupíte do příliš strmého kopce, jde to moc těžko. Možná byste měli být chvíli sami, abyste si vytvořili důležitý odstup a také nadhled. Zatím se vás dotýká to, co vás zasáhlo hluboko v srdci. Přes to se teď nedokážete přenést.

Volný čas:
Ve všech finančních transakcích buďte nyní maximálně opatrní. Nikomu raději žádné peníze npůjčujte, hlídejte si peněženku a také si zkontrolujte účet, kam odesíláte nějakou platbu. Mohli byste totiž o hodně přijít.

Rada:
Čas od času byste neměli vůbec nic dělat, vůbec pracovat. Odpoutejte se od svých povinností a jenom odpočívejte. Je to hodně důležité, ale zatím to asi nechápete. Jste pořád jako v jednom kole, měli byste z něho na chvíli vystoupit.

STŘELEC  

23. 11. - 21. 12.

Šťastná čísla: 14, 15, 16, 25, 35, 38

Charakteristika týdne:
Měli jste dny, které se vám ale nějak nedaří naplnit. Všechno jde jakoby jinud. Příliš bojujete s tím, co k vám přichází. Potřebujete se naladit jinak, neubližujte si, přijměte každou svou porážku jako výzvu, jako šanci jít dál.

Práce:
To, co se nyní děje, je v jistém smyslu vaše zkouška. Příliš jste si dupli v minulých dnech, teď je pravděpodobné, že máte pochopit jistý vyšší řád věcí, které se vás nějakým způsobem týkají. Je to pro vás důležité zpomalení.

Zdraví:
Možná vás zasáhne osud blízkého člověka, nejspíš nějaká nemoc. Rádi byste pomohli, poradili, posunuli, ale není to možné. Každý člověk má svou vlastní cestu, po které jde, a není možné ho stavět jinam, když to sám takhle nevnímá.

Vztah:
Přestože jste před časem udělali ve svém životě velkou změnu, teď už o správnosti tohoto kroku tak přesvědčeni nejste. Stavidla jste sice v minulosti zvedli, ale to, co jste očekávali, s vodou nepřišlo. Teď je před vámi smutno, tma, nejste schopni udělat ani krok.

Volný čas:
Neměli byste v těchto dnech dělat nic, co se řeší silou, žádné extrémy, žádný boj, všechno pokud možno v klidu. Čtení, divadlo, výstava, posezení s přáteli jsou vhodné činnosti, ale na vrcholový sport nebo jiné závody, kde jde o vteřiny, raději zapomeňte.

Rada:
Jakmile ztratíte v životě ten důležitý náboj, jakmile se ztratí vaše vnitřní štěstí, vyhasnete. Vaši nejbližší lidí to ale jasně zaregistrují a úplně nejvíc tím trpí vaše děti. Jste pro ně jeidnou jistotou, kterou v životě mají. Proto jí musíte zůstat. Chtě nechtě.

22. 12. - 20. 1.

KOZOROH  

Šťastná čísla: 21, 23, 31, 41, 47, 49

Charakteristika týdne:
Všechno, co k vám dorazí ve formě slov, může být past. Dávejte si pozor na smlouvy, které byste měli podepsat, na to, co může mít ještě druhý smysl. I vaši nejbližší se mohou smát jen na povrchu. Poslouchejte více srdcem než ušima.

Práce:
Pracujete už nějakou dobu jen sami za sebe, je to správná cesta. V těchto dnech byste ještě neměli nic dávat vědět ostatním. Ještě není čas roztahovat oponu, váš čas teprve přijde, na poradách na sebe příliš neupozorňujte. Rozpracujte si detaily.

Zdraví:
Pokud jste v minulých dnech přibrali, uvítejte tato kila s tou největší láskou, jaké jste schopni. Nesmíte nikdy se svým tělem bojovat. Jste to pořád vy, jste jeden celek, který musí vždy a za všech okolností ladit. Proto žádné násilí.

Vztah:
Krize je už překonána. Nastává krásné období plné citu, lásky, hlazení, objetí: Neotáčejte se do minulosti,nezkoumejte, co se vlastně stalo, kdo je nebo není viník. To jsou zbytečné otázky. Nejdůležitější jste nyní vy dva. Nehledejte nikde žádné problémy.

Volný čas:
Pokud chcete závodit, nejspíš byste měli mít také nějaké soupeře. Usilujete o medaili, ale není nikdo, kdo by vám ji dal. To, o co se nyní pokoušíte, může až bolet. Všechny vaše činnosti ve volném čase dělejte s láskou k sobě, nesoutěžte s nikým.

Rada:
Když jste na začátku jisté životní etapy, máte obavy, kam se dostanete a jestli to vůbec zvládnete. Nesmíte se bát. Zvládnete. Každý začátek je těžký právě pro tuhle nejistotu. Nezkoumejte žádné krizové scénáře, ale věřte, že všechno bude v pořádku.

VODNÁŘ  

21. 1. - 19. 2.

Šťastná čísla: 7, 14, 30, 33, 38, 48

Charakteristika týdne:
Máte to, co si zasloužíte, nedivte se. Za situaci, v které nyní jste, si můžete sami. Není možné jen tak mávnout rukou a tvářit se, že o nic nejde. Tady vyhráno nemáte. Asi chápete, že si budete muset ve svém životě udělat pořádek.

Práce:
Může se objevit problém tam, kde jste ho neočekávali. Najednou bude všechno jinak. Raději nespěchejte, všechno si po sobě ještě jednou zkontrolujte. Může se vloudit chybička, která ale dokáže spustit velkou lavinu komplikací.

Zdraví:
Přicházejí k vám informace, které vám mají – podle vás – pomoci. Přitom ale nevíte, že právě tudy cesta nevede. Je to, jako byste si pod sebou podřezávali větev. Riskujete. Důležitý je v těchto dnech hlavně odpočinek,nepřepínejte své síly.

Vztah:
Jste příliš rozjeti, ale to není v pořádku. Partner se nyní dostává na vedlejší kolej, protože jste velice zaneprázdněni. Řešíte pracovní věci, které údajně nepočkají, láska se tedy zatím jen na vás dívá zpovzdálí. Nemyslete nyní jenom na sebe.

Volný čas:
Pravděpodobně se chystáte smést ze stolu argumenty, které se vám zdají nepodstatné. Ovšem člověk, kterého se to týká, ví dobře, že jste mu ublížili. Buďte zvlášť opatrní, nad vámi znějí nebeské zvony, pořád je tady něco výš, co není vidět, ale před čím se neschováte.

Rada:
V jakémkoliv vztahu je důležité čas od času to, co si myslíte, vyslovit nahlas. Nepředpokládejte, že ten druhý automaticky ví, jak to k němu máte. Nelitujte nikdy slov ´miluji tě´. Slovo funguje jako vibrace, spouští procesy, kterým nemusíte rozumět.

20. 2. - 20. 3.

RYBY  

Šťastná čísla: 12, 14, 36, 40, 42, 48

Charakteristika týdne:
Žijete jako pod pokličkou, nepřicházejí k vám důležité informace, věříte tomu, co se může v konečném důsledku obrátit proti vám. Zkuste se podívat na svůj život v několika posledních týdnech jakoby z jiného úhlu, třeba něco pochopíte.

Práce:
Nechcete a nebudete přijímat autority, jste si jisti sami sebou. Pozor na konflikt, který by mohl nastat. Ostatní potřebují s vámi mluvit jinak, ale není zde téma, na které byste byli ochotni přistoupit. Proto zůstáváte mimo dění, to ještě nějakou dobu potrvá.

Zdraví:
Vaše problémy se mohou ozvat v poněkud komplikovanější podobě. Nepřikládali jste jim význam, ale teď už vám nic jiného nezbude. Možná vyhledáte lékaře, u kterého budete hledat pomoc. Bolesti hlavy budou v těchto dnech výraznější.

Vztah:
Všechno mezi vámi a partnerem je v pořádku. Pochopili jste, že vy dva jste pro sebe těmi nejdůležitějšími. Dělejte si radost, můžete odjet na hory, zajděte si na netradiční místa, uvařte si něco moc dobrého. Tyto dny jsou o soužití ve dvojici, objevujete nový rozměr vztahu.

Volný čas:
Nemáte na kamarády čas, prioritní je pro vás nyní partner. Všichni to sice nebudou chápat, ale tady jste nejdůležitější vy dva. Tohle si před sebou ale dokážete vysvětlit. I vaše kamarádka pochopí, že teď s ní po nákupních centrech chodit nebudete.

Rada:
Chcete-li se sejít s člověkem, kterého jste dlouho neviděli, nesmíte se předem obávat, na co si z vaší minulosti vzpomene. V minulosti totiž negativní události rychle mizí, zůstává jen to hezké. Na setkání se tedy určitě těšte.


© 2004-2024 Wahlgrenis Zveřejněné materiály jsou chráněny autorským zákonem. Kopírování a šíření jakékoliv části obsahu bez svolení autora je zakázáno.