wahlgrenis.cz



 WAHLGRENIS        

 

...veci mezi nebem a zemi...




     REGISTRACE       Přihlášení

Horoskop na týden od 25.01.2010 - 31.01.2010

Po 25.01.2010 Út 26.01.2010 St 27.01.2010 Čt 28.01.2010 29.01.2010 So 30.01.2010 Ne 31.01.2010

 

 

BERAN  

21. 3. - 20. 4.

Šťastná čísla: 1, 6, 21, 26, 41, 42

Charakteristika týdne:
Krizová fáze je už opravdu za vámi. Užívejte si to, co máte, zhluboka dýchejte, nalaďte se na pozitivní směr. Nepřipouštějte si nic, co by nemělo vyjít. Máte v rukou jen samá esa. Tohle je správná cesta. Nepochybujte o ničem, hlavně ne o sobě.

Práce:
Jste jakoby na vedlejší koleji, nic nového se v těchto dnech nerozjíždí. Šéf zadává úkol vašemu kolegovi, což nechápete, měla to být vaše práce. Možná jste se mu něčím znelíbili, snad jste udělali chybu. Zatím se ale obrat k lepšímu nekoná.

Zdraví:
Pokud jste se s novým rokem rozhodli držet nějaké předsevzetí, už jste to pravděpodobně vzdali. Nechcete na sobě žádné násilí, žádný režim, nechcete si ubližovat. Diety vás nelákají, necvičíte. Jste ale sami sebou, to je moc důležité.

Vztah:
Mezi vámi a partnerem doško ke zvláštnímu odcizení. Něco se tady nepovedlo, ale jste teď příliš hrdi na to, abyste přiznali chybu. Fáze usmiřování ještě nenastává. Tohle vás trápí, ale zatím se nedá nic dělat. Ještě chvíli tohle potrvá, počkejte si.

Volný čas:
Protože nejste naladěni na partnera, neměli byste se nutit do společných činností. Věnujte se tomu, co vás baví i bez něho. Může to být poslech hudby, posezení s kamarádkou nebo knížka, ke které jste se od Vánoc ještě vůbec nedostali.

Rada:
I když už dávno žijete svůj život, neměli byste zapomínat na své sětství. Nezatahujte za tímto obdobím tu těžkou oponu, nechte si tam otevřena aspoň malá vrátka. Jsou tam ukrytá nádherná tajemství, vaše rozzářené oči a také vaše štěstí. Víte o tom?

21. 4. - 21. 5.

BÝK  

Šťastná čísla: 2, 10, 11, 19, 24, 41

Charakteristika týdne:
Život je jako divadlo, herci se oblečou do kostýmů, nalíčí se a nikdo nepozná, že jen opakují naučené věty, kterým sami nevěří. I lež je součástí všedního života, jen jen o to rozlišit ji včas od zásadní pravdy. To bude v těchto dnech nejspíš na vás.

Práce:
Pochopili jste svou šanci, vydali jste ze sebe maximum, takže nyní se už můžete těšit na odměny. Nedivte se tomu, opravdu si je zasloužíte. Jen ale nesmíte ubírat ze svého tempa, kterým jste se nedávno rozvěhli. Všichni kolem vás jenom žasnou.

Zdraví:
Možná se trápíte tím, jak vypadáte. Přes Vánoce jste nejspíš mírně přibrali a teď zvažujete, co s tím. Neměli byste se ale pouštět do žádného násilného procesu. Zkuste mít své tělo jen o trošku víc rádi, odmění se vám pohodou a klidem.

Vztah:
Nedokážete se na sebe s partnerem aladit, všechno vám nyní na druhém vadí. Máte skloněnou hlavu, rohy bojovně namířeny před sebe, Tento postoj vám vůbec nesluší. Zkuste se na svět podívat veseleji, z jiného úhlu. Třeba přitom něco pochopíte.

Volný čas:
Hodláte-li v těchto dnech využít slev a dalších výhodných akcí, rozhodně si nekupujte auto. Cokoliv jiného je bez problémů, ale nové vozidlo, které by vám mělo vstoupit do života, je s velkým otazníkem. Rozhodně by vám nepřineslo radost, kterou očekáváte.

Rada:
Každá povodeň bere sebou také hodně věcí, toho materiálna, které je kolem nás. Člověk toho ale k životu mnoho nepotřebuje. Tuto pravdu ale pochopí obvykle až ve chvíli, kdy musí z nějakých důvodů začínat v životě opět od nuly. Jsou to důležité zkoušky.

BLÍŽENCI  

22. 5. - 21. 6.

Šťastná čísla: 4, 6, 12, 17, 20, 31

Charakteristika týdne:
Dluhy, které vám brání podívat se druhému člověku do očí, vás zbytečně vzdalují od reality. Zvažte, co byste pro nápravu tohoto stavu mohli udělat. Řešení se dá najít vždy. Jen se k němu pokuste odhodlat. Nejtěžší je udělat ten první krok.

Práce:
Pochopili jste svou cestu. Už dávno nestavíte svůj domeček ze slámy. Máte výborný materiál i spolupracovníky. Díváte se přímo před sebe, nezatěžujete se myšlenkami o minulosti. Konečně se vám začínají pracovní projekty správně rozjíždět.

Zdraví:
Může vás potrápit zdravotní problém, který souvisí s prevencí. Pravděpodobně jste už dříve něco podcenili, zapomněli jste na kontrolu. Ano, jistě máte své důvody, proč to nebylo dříve možné. Budete muset začít v jistém smyslu od začátku.

Vztah:
Připadáte si nespoutaní, volní. Je vám krásně, nechcete dělat nic ve vztahu k partnerovi násilně. Pokud ještě nemáte děti, užíváte si to ještě mnohem intenzívněji. Děti zatím chápete, jako jisté omezení. Měnit to ještě nechcete.

Volný čas:
Jakákoliv omezení v životě nemají mít nyní prostor. Děláte to, z čeho máte radost, ideálně jste přitom společně s partnerem. Užíváte si vzduch, pohyb. Nejraději byste byli venku, na horách. Opatrní ale buďte na lyžích, ty nyní moc bezpečné nejsou.

Rada:
Pokud vnímáte v životě nějaké násilí, měli byste najít sílu a určitě se ho zbavit. Někdy je těžké zvednout ta stavidla, ty stojaté vody vám mohou v jistém smyslu vyhovovat, ale jakmile jednou tento proces spustíte, zpět už se vracet nedokážete.

22. 6. - 22. 7.

RAK  

Šťastná čísla: 4, 17, 19, 22, 23, 41

Charakteristika týdne:
Týden může způsobit zásadní zvrat ve vašem životě. Zvažte, co opravdu musíte udělat a co je jenom póza. Tady už neexistuje krok zpět, pozdější omluvy se už nepřijímají. Pravděpodobně jste se odhodlali k zásadnímu řezu, nic nebude jako dřív.

Práce:
Může se přihodit prakticky cokoliv. Vaše pracovní projekty by se mohly ubírat jiným směrem, než jste předpokládali. Zkuste se naladit na stejnou vlnu s vedením i s kolegy. Možná to bude docela náročný proces, ale zatím jiná varianta není.

Zdraví:
Nejspíš budete řešit zdravotní problém potomka. Neměli byste se upínat pouze k lékařským zprávám, které nemusejí vyznívat zrovna optimisticky. Pravda je ale jinde. Tohle je ale v tyto dny ještě pro vás nepřijatelné.

Vztah:
Původně jste se vydali jinudy, s někým jiným. Tento cíl se ale z nějakých důvodů rozplynul. Víte, že vracet se už nemůžete. To by neprospělo nikomu. Je vám také jasné, co už prožívat nechcete, ano, hlavně myslete na sebe, žádné násilí.

Volný čas:
To, čemu se rozhodnete věnovat, by vás mělo maximálně bavit. Ničit si tělo do fitcentra nebo násilím hubnout v bazénu, to dobré není. Nalaďte se ale na sebe, všechny tyto procesy lze uskutečnit také jinak, s pozitivním naladěním, s láskou.

Rada:
Máte-li finanční problémy, nesmíte propadat beznaději. Uzavírat se do sebe nebo dokonce skákat z mostu není řešením. Mluvte s ostatními, cesta se dá vždy najít. Nikdy totiž není tak, aby nemohlo být ještě hůř. Buďte rádi za to, co máte.

LEV  

23. 7. - 23. 8.

Šťastná čísla: 1, 5, 22, 23, 46, 47

Charakteristika týdne:
Vychází nad vámi nová hvězda, zkuste tuto šanci přijmout s absolutně čistým štítem. Nesmíte se pokoušet upravit své startovní podmínky, nesmíte se nijak zvýhodňovat. Zapomeňte na lži a jakékoliv podvody, ty by vás pěkně rychle zastavily.

Práce:
Dejte si velký pozor na to, co vůbec říkáte. Je pravděpodobný podraz od blízké osoby, snad kolegyně, která by mohla vaše informace překroutit a donést na jistá místa. Svá tajemství si raději v těchto dnech nechejte pro sebe.

Zdraví:
Máte-li dlouhodobě zdravotní problémy, stav se může právě nyní výrazně zlepšit. Vám se výrazně uleví, i když jste nic tak závratného pro svůj zdravotní stav neudělali. Měli byste být na sebe opatrní, hodně odpočívejte, omezte především uzeniny.

Vztah:
Pokud jste už delší dobu sami a nechcete se s nikým „násilně“ seznamovat, mohl by vám do života vstoupit úžasný člověk. Ničemu se nedivte. Hlavně si nikdy neříkejte nikdy. Nic si nezakazujte, jděte tam, kam obvykle nechodíte.

Volný čas:
Přestože si podle kalendáře v těchto dnech oficiálně zesnulé nepřipomínáme, měli byste přesto ve svém životě udělat takovou smutnou rekapitulaci. Podívejte se kolem sebe, kdo už tady z vašich blízkých není. Na hřbitov chodit nemusíte, jen stačí na chvilku se zastavit.

Rada:
Jakmile přijde čas jarní setby, je pravděpodobné, že přijde také na konci léta sklizeň. Nedivte se proto ani začínajícímu těhotenství, které vás může překvapit. Otevřete raději náruč a těšte se na nového človíčka. Právě vás si vybral jako kamaráda.

24. 8. - 23. 9.

PANNA  

Šťastná čísla: 12, 13, 24, 37, 42, 47

Charakteristika týdne:
Tento týden přeje novým projektům. Přestože se dosud nic nehýbalo, najednou se před vámi začínají otevírat nové dveře. Nesmíte se ale bát vstoupit, nepochybujte o sobě. Vcházíte totiž do zcela nového, úžasného světa, který čeká jen na vás.

Práce:
Můžete mít problém s tím, co jste nedávno možná neuváženě řekli. Lidé kolem vás se staví do obranného postoje, vnímáte napětí, krizi. Stahujete se najednou do ústraní, chápete, že byste si měli na sebe dávat větší pozor.

Zdraví:
Snažíte se v jistém smyslu cosi ve svém těle urychlit. Mohou to být procesy související s přijímáním potravy. Nalaďte se na klidný režim. Všechno se děje tak, jak se dít má. Určitě ale při jídle nehltejte, každé sousto pořádně rozžvýkejte.

Vztah:
Vnímáte od partnera zvláštní signály, jako byste k sobě nyní neměli jít. Je tady bariéra, kterou se vám ani jednomu nechce zdolávat. Nejste si vědomi žádné chyby, nechápete, co se stalo. Hlavně nevíte, co se ještě stát může. To vás znejisťuje.

Volný čas:
Jakákoliv aktivita venku ztroskotává. Měli byste zůstat doma a věnovat se tomu, na co vám dříve nezbýval čas. Možná si máte uklidit ve skříních nebo v knihovně. Lyže raději nechte v tyto dny odpočívat.

Rada:
Nikdy se nenažte nikoho uřčit žít. Nikoho nikam neposunete. Každý má svou cestu. Nehrajte si na spasitele, tahle role vám ani trochu nesluší. I tráva si dokáže najít svůj prostor v betonové ploše. Nikdo jí to nemusí ukazovat.

VÁHY  

24. 9. - 23. 10.

Šťastná čísla: 19, 23, 31, 39, 46, 47

Charakteristika týdne:
Nesnažte se rozběhnout to, co podle vás už delší dobu stojí. Váš rozum teď nehraje hlavní roli. Více poslouchejte své srdce. Úřední jednání mohou být v těchto dnech komplikovanější. Ale zvládnete všechno nejlépe, jak dokážete.

Práce:
Uvažujete, jak byste si mohli přivydělat. Hlavně vaši nejbližší mají stále vyšší nároky, na které už váš příjem nestačí. Máte před sebou nový projekt, je reálný. Zvažte ale také časové hledisko. Mohli byste se stát pouhými otroky, a to jistě nechcete.

Zdraví:
Jste bez energie, nejraději byste spali. Překonáváte se, ale únava nad vámi vítězí. Hledáte cesty, jak se opět nastartovat, ale je to hodně těžké. Alkohol ani léky vám v této situaci příliš nepomohou. Možná je to už jarní únava...?

Vztah:
Je vám smutno, partner je od vás nějak podivně vzdálen. Nechápete, kde je, když by měl být tady u vás. Někde se nejspíš stala chyba, ale v těchto dnech se pravděpodobně nic nezmění. Zkuste se víc naladit sami na sebe, uvidíte hned život ve veselejších barvách.

Volný čas:
Přepadají vás až agresivní stavy. Nechce se vám nic řešit, nic dělat, o ničem přemýšlet. Nevyhledáváte společnost, nechcete se nikde ukazovat, dokonce se uzavíráte i před nejbližšími kamarády. Opět byste měli dát prostor slunci.

Rada:
Občas je spánek řešením na všechna trápení. Zkuste i vy usnout, když se vám nic nedaří. Ale po práškách na spaní byste sahat neměli. Zapomeňte na všechny starosti, hlavu si vyčistěte. Dlouhý spánek v příjemném pelíšku vás vrátí do života.

24. 10. - 22. 11.

ŠTÍR  

Šťastná čísla: 7, 15, 28, 43, 46, 47

Charakteristika týdne:
Buďte opatrní všude tam, kde může dojít ke konfrontaci silou. Toto není vaše cesta. Nikam nestartujte, buďte v klidu. Raději se dívejte kolem sebe vstřícně a věřte, že i v té tolik komplikované situaci existuje smír.

Práce:
Vaše minulé projekty byly krásně nastartovány, nesmíte o nich jakkoliv pochybovat. Nyní by se nemělo nic komplikovat, pokračujte v tom, co už jede. Nic nového nezačínejte, teď určitě není vhodná doba pro nové začátky.

Zdraví:
Vaše pochopilo váš záměr, začíná se konečně radovat. Není vám zle, naopak. Objevujete v sobě úžasný zdroj energie. Pokud jste nějakou dobu uvažovali o svém budoucím dítěti, nyní je ideální doba přejít i ke skutkům.

Vztah:
Je krásné poslouchat zvony, které znějí vám a vašemu partnerovi odněkud shůry. Vstupujete opatrnými krůčky branou ozdobenou mnoha růžemi do ráje. Čeká vás nádherný čas. Příliš nemluvte. Všechno, co potřebujete vědět, je v očích vašeho partnera.

Volný čas:
Moc dobře vám v těchto dnech udělá naladění na vaše nejbližší, na domov. Můžete vyzkoušet nová recept, udělat výbornou večeři, nebo ji společně někam zajděte. Marný by nebyl ani společný kulturní zážitek (např. divadlo).

Rada:
Občas byste si mohli udělat takovou malou soukromou inventuru. Podívejte se na sebe jakoby jinýma očima, lehce kriticky. Zvažte, jestli slova, která používáte, jsou vždy ta nejlepší a také zvažte, jestli se za nějaké své skutky před sebou nestydíte.

STŘELEC  

23. 11. - 21. 12.

Šťastná čísla: 18, 34, 45, 46, 48, 49

Charakteristika týdne:
Žijete ve zvláštní iluzi. Snad očekáváte odměnu, ale přitom stejně tušíte, že nakonec nic nebude. Je tady zvláštní rozpor. Očekávání a zklamání v jednu chvíli. Jako by na scénu vstoupil geniální Jára Cimrman. Tohle není běžné. Něco z toho musí z kola ven.

Práce:
Když se zvednou stavidla, je velice pravděpodobné, že proud sebou vezme i to, co bylo původně na břehu. Nedivte se, pokud se něco ve vašich pracovních projektech mírně otřese. Za chvíli se situace zklidní a zase bude dobře.

Zdraví:
Nějak vám postupně dochází, že ten pomyslný poklad, který jste v sobě hledali, tady není. Snad se dokonce dějí věci, které nechcete, něčeho se už nutně potřebujete zbavit. Možná to budou závislosti. Tyto dny si sami sobě rozhodně nevládnete.

Vztah:
Měli byste se vrátit na cestu, kam patříte. I pro vás rozkvétají ty nejkrásnější růže, i na vás čeká pohlazení a něha. Možná věci zbytečně komplikujete, teď se vám dýchá těžko. Boží oko se odvrací, nechce se dívat na to, co se nyní s vámi děje.

Volný čas:
Zapomeňte na náhody, všechno se děje přesně tak, jak se dít má. Jste součástí vyšších plánů. Proto všechno, co vám do života přichází, přijímejte. Nepokoušejte se nyní nic řídit sami, dostanete se tam, kde máte být. Nikam daleko se nevzdalujte.

Rada:
Jste-li ve svém životě až příliš rozběhlí, nedivte se, že budete zastaveni. To je zákonitý vývoj, s tím nic neuděláte. Taková chvíle nastává přesně, když nad sebou už ztrácíte kontrolu. Berte to jako dar, nekopejte kolem sebe, zastavte se, zlidněte mysl.

22. 12. - 20. 1.

KOZOROH  

Šťastná čísla: 21, 31, 41, 42, 47, 48

Charakteristika týdne:
Pochopili jste svoji novou cestu, neotáčíte se zpět. Budete ale potřebovat spolehlivé spolupracovníky, dejte si pozor, pro koho se rozhodnete. Je to důležité pro vaši další etapu. Ne každému můžete důvěřovat, o tom jste se už v minulosti přesvědčili.

Práce:
Mělo by všechno vycházet, pokud se do procesu nevloží nadřízený – muž. Je pravděpodobný konflikt, který může přejít až v agresivní výstup. Dávejte si pozor,na jaké téma se bavíte, mohli byste se dostat na velice tenký led. Experimenty by se nemusely vyplatit.

Zdraví:
Jako rizikové se v těchto dnech jeví partie kolen a kyčlí. Dávejte si pozor, abyste neuklouzli. Pády by nemusely dopadnout nejlépe. Nebezpečné mohou být ve městech chodníky, i v domě na schodech buďte opatrnější. Každý váš krok by měl být bezpečný.

Vztah:
Všude tam, kde partnera nevnímáte jako nejvyšší božstvo, kde ho neuctíváte stejně jako on vás, tam musejí vzniknout dříve či později problémy. Je třeba vnést mezi vás dva absolutní soulad, ale také úctu. S nedůvěrou a podezíráním se dlouhodobě žít nedá.

Volný čas:
Můžete zažít konflikt, který vás zcela odzbrojí. Nebudete mít sílu na další kolo a stáhnete se do sebe. Neměli byste se ale příliš trápit, všechno má svůj význam. Podívejte se na tohle s menším odstupem, najednou zjistíte, že vlastně o nic nejde.

Rada:
Nikdy nesmíte porovnávat to, co máte – nebo spíš nemáte, s tím, co mají ostatní. Neznáte celý příběh, nevíte, co si prožívají, co je trápí a netušíte, jaké peníze k nim dorazili. Naučte se žít maximálně tady a teď. I dnešek prožijte tak, jako by měl být vaším posledním.

VODNÁŘ  

21. 1. - 19. 2.

Šťastná čísla: 23, 31, 33, 46, 47, 48

Charakteristika týdne:
Mohla by k vám dorazit dlouho očekávaná zpráva, který může změnit celý váš život. Neměli byste nyní nic vlastním rozhodnutím měnit, ale přijímat všechno, co vám vstoupí do cesty. Všechno se mění, nelekejte se, je to k dobrému, minulost už neplatí.

Práce:
Přicházejí odměny, i když jste je snad ani nečekali. Možná jste pochopili, že nesmíte některé věci prosazovat, pokud s nimi nesouhlasí i ostatní. V minulých dnech došlo k náhlému zlomu, pochopili jste jakoby i širší souvislosti. V kolektivu si vás najednou víc váží.

Zdraví:
Snažíte se problém, který vás trápí, řešit po svém. Ale jdete hlavou proti zdi. Nepomůžete si. Zvolili jste nesprávnou cestu. Neměli byste si totiž ničím ubližovat. Co vnímáte jako násilí, to je pro váš absolutně špatné. Potom by mohl přijít ještě další šok.

Vztah:
Mezi vámi a partnerem došlo ke krásnému vyladění, rozumíte si, není tady nic, co by vadilo. Dlouhodobější vztah může přejít do stereotypu, ale to je poměrně časté. Zkuste partnera pořád něčím překvapovat, v tom dobrém slova smyslu, abyste mu nezevšedněli.

Volný čas:
Čas od času je dobré otevřít skříně a všechno, co už delší dobu nepoužíváte, vyřadit. Neupínejte se ke vzpomínkám, které se váží k vašemu určitému oblečení. Váš prostor by se měl nadechnout novými energiemi. Ale ty jinak přijít nemohou.

Rada:
Odcházíte-li ze svého bytu, měli byste mít uklizeno. Nikdy nevíte, co se může stát a kdo bude z moci úřední odemykat. Jsou to možná detaily, ale tím dáváte okolí mnohé na vědomí. Je to o vzájemné důvěře, o nepovyšování se nad nikým ani nad ničím.

20. 2. - 20. 3.

RYBY  

Šťastná čísla: 4, 22, 31, 37, 48, 49

Charakteristika týdne:
Opatrní buďte při jednání s cizím člověkem. Může se sice na první pohled chovat přátelsky, ale má jisté postranní úmysly. Nenechávejte mu nic k dispozici. Mohl by zneužít vaše know-how. Raději si všechno hlídejte, zamykejte za sebou a data si pro jistotu zálohujte.

Práce:
Věci už jsou dávno v pohybu, nemůžete si příliš vyskakovat. To, co se vám nyní nabízí, budete muset chtě nechtě přijmout. Je to, jako byste otevírali svou náruč, ale příliš nadšeni u toho nejste, zavíráte oči a chcete to už mít za sebou. Takhle jste si to nepředstavovali.

Zdraví:
Možná vám nyní začíná zvláštní etapa, něco minulého končí. Léčivé procesy máte ale nastartovat u vás doma. Je to pravděpodobně změna jídelníčku nebo obecně životního stylu. Nikam se nevzdalujte, aktivity jako masáže, posilovna nebo plavání počkají.

Vztah:
Ještě pořád je ve vás podivná zrada z minulosti, nedokážete zapomenout ani odpustit. Trápíte se, i když byste už dávno měli žít dneškem. Jste uzavřeni do sebe, nechce se vám s partnerem komunikovat. Denně skládáte důležité životní zkoušky.

Volný čas:
V poslední době si nejspíš berete práci domů, zapomínáte, že existuje také nějaký volný čas. Občas potřebujete vypnout a nedělat nic, třeba jen v klidu odpočívat. Také byste si mohli už přečíst tu knížku, co máte od Vánoc na nočním stolku. Nezapomínejte na sebe.

Rada:
Pokud se vám nedaří a nemáte prostor, abyste vyjádřili všechno, co vás trápí, můžete mít najednou pocit, že se všechno spiklo proti vám. Ale každý den není bál, každý den se netančí. Občas je také důležité nemluvit, ale jen tak tiše sedět a poslouchat.


© 2004-2024 Wahlgrenis Zveřejněné materiály jsou chráněny autorským zákonem. Kopírování a šíření jakékoliv části obsahu bez svolení autora je zakázáno.