wahlgrenis.cz



 WAHLGRENIS        

 

...veci mezi nebem a zemi...




     REGISTRACE       Přihlášení

Horoskop na týden od 18.01.2010 - 24.01.2010

Po 18.01.2010 Út 19.01.2010 St 20.01.2010 Čt 21.01.2010 22.01.2010 So 23.01.2010 Ne 24.01.2010

 

 

BERAN  

21. 3. - 20. 4.

Šťastná čísla: 1, 11, 14, 25, 31, 38

Charakteristika týdne:
Otvírá se nad vámi nádherná čistá obloha, vychází slunce. Konečně ustalo to nekonečné období dešťů. Můžete se obléknout a připravit se na slavnost, bude krásná, bude vaše. Nalaďte se slavnostně, jste v tyto dny za vítěze.

Práce:
Budete se muset v práci podřídit režimu, který se vám nebude příliš zamlouvat. Nejspíš je třeba zkoncentrovat všechny síly na celek. Tohle není jenom vás úkol, měliby spolupracovat i všichni vaši kolegové. Jedinec tady nic nezmůže.

Zdraví:
Opatrní byste měli být na srdce. Jakákoliv větší námaha je pro vás s vykřičníkem. Se sportem ještě počkejte, nedělejte nic, u čeho byste se zbytečně zadýchali. Nejlépe vám bude doma, ale ani s domácími pracemi to nijak nepřehánějte.

Vztah:
Mezi vámi a partnerem můžete vnímat zvláštní prázno. Nechce se vám mluvit ani s ním trávit společné chvíli. Je to, jako by se zatáhla těžká černá opona. Ale nezoufejte, už brzy by mělo začít další dějství. Můžete se těšit.

Volný čas:
Pokud si na tyto dny plánujete dovolenou někde u moře v teple, měli byste tuto cestu ještě zvážit. Dějí se věci, kterým nerozumíte. V cizině byste si nebyli vůbec ničím jisti. Můžete-li přeobjednejte si zájezd na druhou polovinu února.

Rada:
Pokud se věci nehýbou tak, jak si představujete, nesmíte se do toho nijak příliš vkládat, nic nutit násilím. Všechno se totiž děje přesně tak, jak má, nic se nemůže urychlit. Přijměte tento vyšší diktát, netlačte na pilu. Ono to taky půjde.

21. 4. - 21. 5.

BÝK  

Šťastná čísla: 2, 11, 21, 26, 35, 43

Charakteristika týdne:
Věci, v kterých jste nějak zainteresováni, se mohou mírně zpomalit. Nepokoušejte se je urychlovat. To by nemělo žádný smysl. Naopak se zkuste naučit plout tím proudem, který vás unáší. Je to jako pohádka, když to pochopíte.

Práce:
Změna v pracovních projektech. Pokud jste už delší dobu bez práce, je velice pravděpodobné, že se objeví atraktivní nabídka. Neměli byste o ničem pochybovat, s nikým už se neraďte, tohle je opravdu přesně pro vás. Vykročte pravou nohou.

Zdraví:
Buďte na sebe opatrnější, a to hlavně na cestách. Je zde velké varování před úrazy. Vždy byste si měli být vědomi sami sebe, nezrychlujte, když nemusíte. Žádná rychlost teď není důležitá, klidně i chvíli stůjte. Váš krok by měl zůstat jistý.

Vztah:
Ideální čas pro sbližování, případně usmiřování po předchozí krizi. Můžete myslet i na budoucí potomky, pokud jste v tom správném věku. Kdybyste se ptali, proč to tak je, v tyto dny je vhodná doba pro zasetí, abyste měli časem také co sklízet.

Volný čas:
Nemáte čas na žádné radosti, jste příliš zapleteni do nutných činností, každodenních starostí. Příliš se jim poddáváte, potřebovali byste se už od nich osvobodit. Kdy a jak to bude, to záleží jenom na vás. Nevymlouvejte se, že to nejde.

Rada:
Neměli byste se nikdy příliš ponořovat do vlastních zdravotních problémů. Jsou to vždy pro vás jenom informace, můžete vyléčit cokoliv a prakticky ihned, pokud ale tento „samouzdravovací“ proces přijmete a absolutně mu uvěříte.

BLÍŽENCI  

22. 5. - 21. 6.

Šťastná čísla: 2, 6, 24, 25, 45, 46

Charakteristika týdne:
Tyto dny by mohly vnést do vašeho života zásadní změnu, ale tu je nejprve nutné vůbec si ji připustit. Dosud jste se podobným scénářům zuby nehty bránili. Dochází k zásadnímu obratu, ale vy se na tom budete muset také trochu podílet.

Práce:
Vnímáte přehlíživé pohledy nadřizených, jako byste pro ně byli vzduch. Nechtějí se s vámi o ničem bavit. Nechápete, co se stalo. V těchto dnech k vám ještě zásadní odpověď nejspíš nedorazí. Neměli byste ale nic z vašich běžných postupů přehlédnout.

Zdraví:
Možná jste podcenili prevenci, mohly by se totiž ohlásit problémy, kterým jste dříve nepřikládali žádnou důležitost. Najednou jsou potíže větší než vy. Budete muset pravděpodobně navštívit lékaře, abyste zjistili, co se vlastně děje. Chyba je ale u vás.

Vztah:
Opět je všechno v pořádku. Vnímáte ve vztahu mezi vámi a partnerem svoji jasnou roli. Partner vám možná dá najevo, jak jste pro něho důležití. Pokud uvažujete o dětech, je právě teď vhodná doba. Nehledejte žádné úniky, teď máte být spolu.

Volný čas:
Možná budete své zdravotní problémy konzultovat s rodinou, známými nebo kolegy. Ale dejte si pozor na každé slovo, které k vám dorazí. Vaše nenoc je jen vaše. Nezkoumejte proto cizí informace, nikdy neznáte celý příběh. Udělejte si dobře.

Rada:
Co při konkrétním zdravotním problému pomůže jednomu, ještě neznamená, že to pomůže úplně každému. Odpoutejte se od všech svých potíží. Naučte se ničím si neubližovat, naučte se krásně plout. To je tajemství života.

22. 6. - 22. 7.

RAK  

Šťastná čísla: 6, 14, 17, 40, 43, 45

Charakteristika týdne:
Možná v tuto chvíli očekáváte něco hodně zásadního, ale není to možné. Každá růže sice krásně voní, ale současně má i zrádné trny, o které se můžete popíchat. Vaše cesta se může malinko zkomplikovat, zkuste se naladit na dětské vnímání.

Práce:
I v pracovních projektech můžete být lehce pozastaveni. Neměli byste se ale vzdávat předčasně. Jste na správném místě ve správnou chvíli. Tohle je zkouška, co všechno vydržíte a jak to zvládnete. Teď nesmíte padnout, pokračujte dál, jako by o nic nešlo.

Zdraví:
Pozor v místech, kde se shromažďuje hodně lidí. Jste v ohrožení kapínkovou infekcí. Dávejte na sebe větší pozor, chraňte si dýchací cesty. Pokud nemusíte, raději nevycházejte. Pijte bylinkové čaje, nejlépe z meduňky nebo máty.

Vztah:
Pokud jste byli od partnera mírně vzdáleni, dochází opět ke krásnému přibližování a sbližování. Můžete se spolu i někam vydat, navštivte známé nebo si zajděte do kina. Zvolte ale takový společný program, který baví vás oba.

Volný čas:
Můžete se věnovat činnostem, kde není v hlavní roli ticho. Například si zpívejte, hrajte na hudební nástroj. Můžete se také vydat na koncert nebo do divadla, kde jisté zvuky budou přicházet k vám. To, co si vyberete, už záleží jen na vás.

Rada:
Čas od času byste se měli zbavit starých už nepotřebných věcí. Váš prostor se potřebuje nově nadechnout. Volá po nových energiích. Zvažte, co všechno je nutné mít kolem sebe. Moc toho není. To ostatní může jít od vás pryč.

LEV  

23. 7. - 23. 8.

Šťastná čísla: 13, 20, 22, 32, 45, 47

Charakteristika týdne:
Tyto dny můžete získat klíč k tajemství, které před vámi dosud zůstávalo skryté. Vypadá to, jako byste se měli dostat k zásadní dávné pravdě. Jste ve zvláštním bodě svého života, v jistém smyslu je to startovní čára. Zatím nevíte, co vás čeká.

Práce:
Dostáváte se na výsluní, važte si toho. Nadřízení ocení vaši dosavadní práci, hlavně vaše nasazení. Uvědomí si, že toho by každý schopen nebyl. Pravděpodobné i odměny k vám mohou dorazit. Můžete dostat další šanci, ukázat se v těch nejlepších barvách.

Zdraví:
Neměli byste si být příliš jisti sami sebou. Neriskujte, nehazardujte se svým životem. Zdraví si ani za všechny peníze světa nekoupíte. Opatrní buďte hlavně v horách a také všude tam, kde svůj směr neřídíte jenom vy sami.

Vztah:
Mezi vámi a partnerem se může krásně jiskřit, ale není to krize. Spíše takové něžní kočkování. Udobřujte se, tohle je nádherná fáze. Všímejte si na partnerovi každého detailu. Ovšem na početí miminka to ještě není. To přijde, až bude jeho čas.

Volný čas:
Neměli byste si odpustit umělecký zážitek, odpoutejte se od televize, zvedněte se z křesla a zajděte si do divadla. Vnímejte celou tu úžasnou atmosféru, sledujte myšlenkové pochody jednotlivých postav. Všechno je to důležité – pro vás.

Rada:
Pokud jste věčně zalezlí ve svých jeskyních a nikdo o vás nic neví, jen těžko se k vám může někdo přiblížit. Občas potřebujete kontakt s druhými lidmi. Nesmíte ale tento proces brát jako násilí. Občas přijměte pozvání přátel, těší se na vás.

24. 8. - 23. 9.

PANNA  

Šťastná čísla: 5, 18, 19, 20, 21, 26

Charakteristika týdne:
Po fázi, kdy se absolutně nic nehýbalo, je zase všechno jinak. Týden přináší naději, nové začátky a také kontakty s novými lidmi. Ničemu se nedivte, ničemu se nebraňte. Jsou to výzvy, které zvládnete. Nepochybujte o sobě.

Práce:
Je před vámi náročný výstup, budete si muset sáhnout až hluboko do svých rezerv. Vydáte ze sebe maximum. Nerozptylujte, pokračujte v tom, co už dávno umíte. Tohle se podaří a zase bude dobře. Není to poprvé, co tohle pokoušíte. Vyjde to.

Zdraví:
Ženy, které jsou na počátku těhotenství, by měly být na sebe co nejvíce opatrné. Nikdy tohle není samozřejmý proces, v této mozaice jde o mnoho nepatrných dílků, nic se nesmí podcenit. Těhotenství nikdy samo o sobě neznamená jasné vítězství.

Vztah:
Více než na sebe byste v tyto dny měli myslet na partnera. Nežijete jen vedle sebe, ale učte se více žít spolu. To je moc důležité. Žádná třetí osoba tady už nemá místo. Nic nezkoumeje, na nic nepodstatného se partnera neptejte.

Volný čas:
Nepokoušejte osud, neměli byste zbytečně riskovat, pochopte, že váš život je to nejcennější, co máte. Někdy stačí jediný nerozvážný krok, a všechno je najednou jinak. Vaše pokora je sice nenápadná, ale nyní velice důležitá.

Rada:
Je-li za vámi zásadní otřes, přes který se nedokážete posunout, měli byste se na sebe podívat s nadhledem. Asi jako kdybyste byli tím největším obrem světa. Hlava v mracích, človíčkové kdesi dole u země. Pak se vám i váš problém bude zdát k smíchu.

VÁHY  

24. 9. - 23. 10.

Šťastná čísla: 7, 15, 28, 43, 46, 47

Charakteristika týdne:
Vypadá to, jako byste si správně počkali na ten nejlepší okamžik. Teď se mohou teprve uskutečnit vaše záměry, kola se začínají roztáčet. Ale všechno jde tak nějak samo, bez vašeho zvláštního nasazení. Nemusíte teď nic dělat.

Práce:
Pokud jedete v tyto dny na služební cestu mimo své trvalé bydliště, buďte zvlášť opatrní. Obchody, které byste se snažili domluvit, nevyjdou a lidé, kteří mají být vstřícní, se k vám mohou otočit zády. Raději zůstaňte u svého pracovního stolu.

Zdraví:
Neměli byste prochladnout, dlouhé túry si v tomto počasí rozhodně odpusťtě. Není v těchto dnech dobré zkoušet, co vaše tělo vydrží. Testy odolnosti si můžete v klidu udělat v létě v přírodě, teď se ale šetřete. Hlídejte si hlavně správnou teplotu.

Vztah:
To, co mezi vámi nedávno vadilo a hodně překáželo, je naštěstí už zapomenuto. Nastává fáze přibližování, kontaktů a krásného odpouštění. Nevracejte se k minulosti, i když tam zůstaly nezodpovězené otázky. Dívejte se společně před sebe.

Volný čas:
Můžete se pustit do činností, na které vám dosud nezbýval čas. Začněte se učit cizí jazyk, malujte nebo se přihlašte na jógu. Nesmíte se pořád vymlouvat, že máte moc práce. Čas si uděláte na to, co vás baví. Neměli byste každý večer skončit u televize.

Rada:
Nikdy si nemůžete myslet, že všechno ve svém životě zvládnete sami. To nejde. Podívejte se kolem sebe, na všem, co vidíte, spolupracovali druzí. Stůl, okno, kniha, lžíce... Sice něco umíte, ale pořád jen jste součástí celku. Druhé lidi potřebujete.

24. 10. - 22. 11.

ŠTÍR  

Šťastná čísla: 3, 13, 14, 26, 43, 46

Charakteristika týdne:
Opatrní buďte všude tam, kde byste se mohli potkat se svými nepřáteli. Konflikt byste nemuseli zvládnout, vypadá to, jako by na vás měli připraveny mnohem zákeřnější zbraně, než na které jste zvyklí. Vyhněte se jim raději velkým obloukem.

Práce:
Ve svým pracovních aktivitách jste malinko uhnuli z cesty, kterou jste měli jít. Proto nyní máte problémy, s kterými si nevíte rady. Promyslete si ještě jednou, co chcete udělat, kam chcete jít. Tohle je sice menší zastavení, ale měli byste teď odhalit chybu.

Zdraví:
Dolehají na vás zdravotní problémy, tělo volá po celkové očistě. Měli byste začít s úpravou jídelníčku, ale postupně, žádné násilné závěry. Omezte uzeniny, červené maso a kávu. Naopak pijte více bylinkových čajů a také se zaměřte na med.

Vztah:
Jste v podivné pasti, pořád porovnáváte to, co mají vaši známí, s tím, co kdovíproč nemáte vy. Tohle ale není podstatné. Měli byste si více všímat partnera, zajímat se o jeho tužby a sny. Moc společného zatím nevidíte. Pořiďte si domů nějakou drobnost.

Volný čas:
Možná vás někdo z blízkých známých přivede k aktivitě, která vás už dlouho lákala, ale nějak jste k ní sami neměli odvahu. Zjistíte, že to je přesně to, co jste potřebovali. Uvědomíte si sami sebe, snad sílu, která ve vás je. Nepochybujte o sobě, nic si nezakazujte.

Rada:
Občas potřebujete dát svému životu takový rozměr, jako když clává neosedlaný, nespoutaný kůň volnou přírodou. Tento pocit jste už dlouho neměli. Stylizujete se do podivných vazeb, navlékáte podivné kostýmy, rozdáváte ztuhlé úsměvy. Tudy cesta nevede.

STŘELEC  

23. 11. - 21. 12.

Šťastná čísla: 2, 10, 21, 29, 36, 40

Charakteristika týdne:
Kdyby to bylo možné, měli byste zvolit ideální polohu pro tyto dny: schoulení se někde v doupěti k zimnímu spánku a vůbec se neukazovat. S ostatními totiž hrozí konflikty, na povrch se mohou dostávat zapomenuté příběhy, které vám radosti nepřidají.

Práce:
Pravděpodobně se dostanete k důležitému jednání mimo firmu. Přestože v rukou žádná esa mít nebudete, všechno proběhne absolutně v pořádku, jako by nad vámi bděli všichni vaši ochránci. Raději ale příliš nemluvte, víc naslouchejte.

Zdraví:
Kožní problémy, které můžete zaregistrovat, vám dokáží znepříjemnit život. Nechápete, co se děje, nejste si vědomi žádné chyby. Snažíte se objevit léčivé masti nebo snad dáte na doporučení známé. Měli byste si ale udělat pořádek v sobě, něco zásadního totiž tajíte.

Vztah:
Možná si uvědomujete, že těch lží už bylo dost. Potřebujete se zbavit všeho, co vás tíží. Ošklivá slova ani násilí do vašeho života nepatří. Sice to víte, ale pokaždé jste znovu celí bez sebe. Zbytečně se pouštíte na tenký led. Hrajete ve hře, kde nemáte co dělat.

Volný čas:
Tentokrát byste se neměli pouštět do žádných sportovních aktivit, ale volné chvíle můžete strávit v příjemné restauraci, u krbu, s dobrým jídlem. Pokud dáváte přednost domovu, na úžasný romantický večer se svíčkami a červeným vínem budete dlouho vzpomínat.

Rada:
Starší žena z vašeho okolí – možná babička nebo maminka – může mít trápení, ale nechce vás tím nijak obtěžovat. Možná je to zdravotní stav, možná finance. Měli byste se u ní ukázat a na místě zjistit pravý stav věci. Uděláte jí tím rozhodně radost.

22. 12. - 20. 1.

KOZOROH  

Šťastná čísla: 16, 17, 35, 41, 48, 49

Charakteristika týdne:
Otvírají se před vámi nové obzory, nové cesty. Vypadá to, jako byste se konečně po několika dlouhých týdnech v černém tunelu dostali za denní světlo. Jste překvapení, kolik je najednou kolem jasu. Jsou to samé optimistické energie, těšte se.

Práce:
Vstupujete do dalšího jednání. Skončila přestávka, otevírá se opona a vy vcházíte na scénu. Všichni vás očekávají, roli umíte, nemusíte se proto vůbec ničeho obávat. Tohle přesně je váš kus, na tohle se těšíte už dlouho. Nezkazte si to, hlavu vzhůru.

Zdraví:
Můžete být malinko znejistěni, možná vám nebude úplně nejlépe. Ale není to naštěstí nic zásadního, brzy potíže ustoupí. Je to jen varování, abyste na sebe byli za všech okolností opatrní, neriskujte a neprochladněte. Možná odkryjete zásadní tajemství.

Vztah:
S partnerem jste nebyli v minulých dnech úplně sladěni, měli jste spolu problém, který se ale může najednou zcela rozplynout. Jste opět spolu a opět tak blízko jako dřív. Nic si nevyčítejte, nevracejte se do minulosti. I tahle etapa byla důležitá.

Volný čas:
Voda je vaším kamarádem. Můžete se vydat do vyhřívaného bazénu, ale doma ve sprše vám bude také krásně. Měli byste ze sebe smýt všechna trápení minulých dní. Jako by přicházel očistný deštík. Jste najednou jako znovuzrození, máte mnoho energie.

Rada:
Před všemi živly je třeba mít se dnes a denně na pozoru. Oheň dokáže zrušit lidská obydlí, stejně jako voda nebo vítr. Člověk by si s nimi neměl jen tak zahrávat. Příroda tady byla dřív než my. Jen pořád nechápeme, že jsme tady na návštěvě, ne doma.

VODNÁŘ  

21. 1. - 19. 2.

Šťastná čísla: 9, 11, 16, 17, 18, 27

Charakteristika týdne:
Všechno se jakoby zrychluje, měli byste být opatrnější. Hlavně v místech, kde se shromažďuje více lidí, bude nejspíš člověk, který by si mohl něco vašeho odnést. Hlídejte si doklady, peníze, ale i klíče od bytu. Pozor na parkovištích a u benzinových čerpadel.

Práce:
Jste příliš ponořeni v mikroproblémech, nevidíte tudíž širší souvislosti, proto se ani nemůžete posunout dál. Nespěchejte na sebe, ale podívejte se na řešení z jiného úhlu. Je to sice netradiční pohled, ale uvidíte, jak se najednou věci pohnou.

Zdraví:
Bolesti v krku nebudou příjemné. Můžete kloktat, pít čaje s medem nebo si namotat šátek kolem krku. Přesto byste se ale měli vrátit do období před 14 dny a vzpomenout si, co jste komu nepříjemného říkali. Každé slovo působí jako zbraň – proti vám.

Vztah:
Je ve vás zklamání. Partner se zachoval tak, jak se vám ani trochu nelíbilo. Nevíte, jestli to máte jen tak přejít, nebo se tím zaobírat. Cítíte se divně, nechcete se jenom zpovídat, co jste kde dělali a s kým. Ve vztahu by měla být maximální důvěra.

Volný čas:
Potkáte-li se náhodou se svou láskou z dřívějších let, bude to jistě pár krásných okamžiků. Dejte si ale pozor, co si pak od ní přinesete domů. Květina by se partnerovi jen těžko vysvětlovala, stejně tak jako nepochopitelné úsměvy na tváři.

Rada:
V určitém věku se ve vás může všechno zlomit. Nemusí to být nutně jenom vstup do dospělosti. Tyhle čáry v životě se dělají docela často a také docela jednoduše. Nezapomínejte ale nikdy na své staré známé. Ty ze života jen tak neškrtejte, nezaslouží si to.

20. 2. - 20. 3.

RYBY  

Šťastná čísla: 11, 17, 30, 45, 46, 47

Charakteristika týdne:
Dojde nejspíš ke konfrontaci s někým, kdo do vašeho života nedávno vstoupil. Nechcete připustit, že by mohl mít pravdu někdo jiný než vy. Jste si příliš jisti sami sebou, proto se budete muset podívat do tohoto podivného zrcadla. Už nastal ten správný čas.

Práce:
Dochází k jisté změně, už je to celkem nezadržitelný proces. Mluvili jste dlouho, možná na nesprávném místě, už vás ale nechce nikdo poslouchat. Budete si muset najít jiné místo. Nadřízení vám naznačí, kde by to asi mělo být. Budete to muset přijmout.

Zdraví:
Zdraví se nedá koupit ani za všechny peníze světa. Uvažujete-li o uzdravení, měli byste nejprve pochopit svou vlastní cestu životem, odkud jdete a kam, jestli někomu náhodou neubližujete. A jestli neubližujete také sami sobě. Zdraví má každý ve svém srdci.

Vztah:
Dostali jste se do podivné pasti, ale můžete si za to sami. Váš partner vám nabízí ruku, ale vy to nevidíte. Stahujete se do sebe, nechcete s ním mluvit. Uvěřili jste podivné pravdě, která ale pravdou není. Jednou tohle možná také pochopíte.

Volný čas:
Nezapomínejte nikdy na období, kdy jste byli dětmi. Na ty šťastné chvíle, na rozzářené pohledy, na naději, která začínala každý den při probuzení a nekončila ani pozdě v noci. Vám tento rozměr chybí. Zvažte, co byste mohli ve svém životě uměnit.

Rada:
Všude kolem nás je bílá i černá, rub a líc, panna i orel. Dobro a zlo není jenom v pohádkách. Žijeme ve světě, kde je volba na každém z nás. Vpravo nebo vlevo, nahoru nebo dolů. Denně se rozhodujete, na kterou stranu se dát. Rozhodujte se ale srdcem, jen to radí správně.


© 2004-2024 Wahlgrenis Zveřejněné materiály jsou chráněny autorským zákonem. Kopírování a šíření jakékoliv části obsahu bez svolení autora je zakázáno.