wahlgrenis.cz



 WAHLGRENIS        

 

...veci mezi nebem a zemi...




     REGISTRACE       Přihlášení

Horoskop na týden od 28.12.2009 - 03.01.2010

Po 28.12.2009 Út 29.12.2009 St 30.12.2009 Čt 31.12.2009 01.01.2010 So 02.01.2010 Ne 03.01.2010

 

 

BERAN  

21. 3. - 20. 4.

28. – 31. prosince 2009
Šťastná čísla: 2, 23, 35, 42, 47, 48
Práce: Opět jste se vrátili po mnoha letech do vlastního dětství. Zavzpomínali jste si na chvíle u stromečku, když jste ještě ani nechodili do školy. Jak ten čas letí! Práce ve firmě je nyní pro vás jen okrajovou záležitostí, užíváte si hlavně s rodinou. Máte slavnostní pocity, jak jste konec roku nádherně zvládli.
Zdraví: Zažíváte pocit, jako by se vás dotklo něco vyššího. Jste mírně znejistěni, nechápete, co se to děje. Jsou to signály, že byste měli na sebe dávat větší pozor, přijmout vyšší zákony, které jsou nad těmi našimi. Zodpovídat se za své skutky budete stejně jenom vy, nikdo jiný. Máte svůj život ve svých rukou.
Vztah: S partnerem zvládáte Vánoce naprosto v pohodě, v klidu. Žádné hádky ani napětí neruší domácí pohodu, až se sami sobě divíte, jestli to je vůbec normální. Nedivte se, je to totiž z velké části jen vaše zásluha, že jste dokázali všechno pěkně sladit a připravit takovou nádhernou atmosféru.
Volný čas: Dny jsou krátké, na sluníčko si ještě budete muset chvíli počkat. Neodbíhejte nikam pryč. Udělejte si pohodové chvíle doma, stačí pár svíček a ani nemusíte zapínat televizi. Ty programy vás ničím nepřekvapí. Je to pořád stejné. Pusťte si raději hudbu, kterou máte rádi, povídejte si s blízkými.
Rada: Poslední týden byste se měli aspoň pomyslně usmířit se všemi, s kterými máte nějaký rozpor. Nemusíte za nimi jezdit a plácat je po ramenou, stačí, když se na ně v dobrém vzpomenete. Posunujete se tak na lepší vlnu a další komunikace s nimi bude mnohem příznivější. Hlavně nikomu nic nevyčítejte.

1. – 3. ledna 2010
Šťastná čísla: 1, 5, 27, 41, 45, 47
Charakteristika týdne: Za vámi zůstává ukončené dějství, jako byste jednoznačně zatáhli těžkou oponu. To, co bylo, už neplatí. Víte sice, že teď to nebudete mít úplně jednoduché, ale jste přesvědčeni, že déle setrvávat na starých pozicích nebylo možné. Před vámi je nová naděje. Vyjde všechno, jak si představujete.
Práce: V práci se všechny vaše procesy začínají urychlovat. Neuvažujte, že byste jen polehávali a doufali, že se na to nepřijde. Budete muset pěkně zabrat, abyste ostatním stačili. Pokud máte ještě volno, připravte se na další týden alespoň psychicky. Nebude to jednoduché. Ale to poznáte brzy sami.
Zdraví: Pokud jste na konci uplynulého roku procházeli nějakými vyšetřeními, výsledky vás mohly znejistět. Ještě není všechno ztracené, jen se vám nejspíš otevřely oči a začínáte uvažovat jinak než dosud. Mohli byste přemýšlet o změně svého životního stylu – od jídelníčku počínaje až po sladění vašich myšlenek.
Vztah: Z partnera máte trochu strach. Možná víte proč. To, co se mezi vámi stalo, byste už nechtěli opakovat. Naštěstí je to opravdu minulost. Měli byste se spolu zase začít krásně nalaďovat, to tady chybělo. Nevracejte se do minulosti, nechtějte na povrch vytahovat detaily. Žijte maximálně tady a teď.
Volný čas: Tyto dny přejí návštěvě divadelního představení. Ale neměli byste očekávat nějaké veledílo, které má změnit váš život. Jen se v klidu usaďte a nechte volně proudit myšlenky, nevstupujte do tohoto procesu. To, co k vám má z jeviště dorazit, dorazí. Bude to naprosto přirozeně, slzám se nebraňte.
Rada: Ještě máte čas popřát známým k Novému roku, pokud jste to nestihli dřív nebo pro „jinou práci“ nestihli. Mohli byste dokonce potěšit člověka, který s vámi není úplně zadobře. Překvapíte ho svými slovy, najednou budete moci komunikovat, i když to dřív tak vůbec nevypadalo. Zavládne mezi vámi opět důvěra.

21. 4. - 21. 5.

BÝK  

28. – 31. prosince 2009
Šťastná čísla: 6, 27, 36, 41, 48, 49
Práce: Stále byste ještě měli odpočívat, nebo se doléčovat. Přemýšlíte o smyslu života, o existenci jiných bytostí ve vesmíru, pracovní otázky se vám zdají být příliš malé pro tuto chvíli. Ptáte se, jak to bylo s Ježíšem, jestli se skutečně narodil a dělal zázraky. Je toho hodně, co byste měli ještě pochopit.
Zdraví: Zdraví si nekoupíte, i kdybyste měli všechno zlato světa. Léky, kterých jsou plné lékárny, sice mohou na chvíli potíže zmírnit, ale problém zůstane uvnitř. Každá nemoc je pouze výkřik duše, proto byste se měli snažit více porozumět svému tělu, co vám naznačuje. Je to vždy, když děláte něco špatně.
Vztah: Jste apatiční, nic se vás nedotýká, jste jako bez života. Potřebovali byste se dobít, ale příroda zatím odpočívá. Je to složitá doba, také bilancujete, co se vám povedlo a nepovedlo. Těch minusů vnímáte bohužel víc. Jste v depresích. Ani se vám nechce slavit příchod nového roku. Chcete být sami.
Volný čas: Přestože máte bolest na srdci, jste odhodláni začít nový rok jinak. Nechcete se utápět ve vlastních problémech. Zaměříte se na obecnou krásu kolem sebe. Budete si víc všímat zázraků přírody, tajemství oblaků a také hvězd, které vytvářejí nekonečné scenérie na černé obloze. Vaše starosti mizí.
Rada: Nechávejte se volně unášet proudem času, nedělejte nic násilně, nic, co byste jinak nedělali. Jakmile tohle zvládnete, spousta věcí se vám najednou začne sama dařit. Je to jako zázrak, ale i ten patří do všedního života. Hlavně si nic hezkého nezakazujte. Nepoukazujte na druhé, i vy máte právo na krásu.

1. – 3. ledna 2010
Šťastná čísla: 6, 10, 21, 28, 34, 45
Charakteristika týdne: Odhodlali jste se začít tento rok jinak, chápete, že hrát si na něco, už nemá smysl. Ostatně každý to prokoukl a sami víte, že vás pak už nikdo neposlouchal. Jen jste se tak zbytečně dostali do pasti.
Práce: S nadřízenými můžete mít problém. Budou se snažit dostat vás do procesu, který se vám bude jevit jako nelogický. Jen těžko se domluvíte. Držte se toho, co je vám skutečně vlastní, nikdo nemusí učit stromy růst.
Zdraví: Problémy, které jste měli, už jsou minulostí. Jako by je najednou odfoukl vítr. Je vám zase krásně, usínáte i probouzíte se s novou nadějí. Získali jste náskok před vlastním časem, to se nepodaří každému.
Vztah: Jste možná trochu znejistěni, ale přesto stojíte pevně na svých nohou. Informace, které k vám dorazily, nebyly příjemné, ale s partnerem jste si to už vyříkali. Začínáte novou etapu, stavba je mírně otřesena, ale pořád ještě stojí. Nevzdávejte se.
Volný čas: Neměli by z vás jít směrem k druhým lidem žádné bodavé šípy. Nenávist není hezká vlastnost, to víte. Dokáže se nakonec otočit proti vám. Mějte všechny své myšlenky raději pod kontrolou. Nebolí to.
Rada:
Největší učitel, který k vám promlouvá, není v žádné škole, nestojí u katedry ani neznámkuje. Tento učitel není vidět, přesto vás vidí a také známkuje. Ale jednou vám ukáže vaše vysvědčení. Žijte tak, aby vás to potom nepřekvapilo.

BLÍŽENCI  

22. 5. - 21. 6.

28. – 31. prosince 2009
Šťastná čísla: 2, 7, 8, 21, 23, 45
Práce: Hranice mezi dětstvím a dospělostí se může sice v jistém věku zdát jako neviditelná, ale s přibývajícími lety si ji uvědomujete stále jasněji. Dětmi už nebudete nikdy. Přesto byste se ale neměli zcela uzavírat do toho docela nudného světa dospělých. Občas zkuste otevřít své srdce fantazii.
Zdraví: Měli byste si vážně v těchto dnech udělat takovou malou inventuru. Promyslete si, jak vůbec žijete, co jíte, co pijete, o čem přemýšlíte. Zjistíte možná, že je spousta věcí, kterými si úplně zbytečně škodíte. Pokuste se zbavit některé své závislosti, z dlouhodobého hlediska je to rada k nezaplacení.
Vztah: Nesmíte pojímat partnerský vztah jako zátěž, která vás omezuje. Všechno, co prožíváte s nejbližším člověkem, by pro vás mělo být v pohodě, klidu a bez jakéhokoli násilí. Vztah souvisí i s vaším zdravím. Jistě byste chtěli být zase zcela v pořádku, nikoho neseďte, nikoho neomezujte.
Volný čas: Není nutné, abyste po Vánocích nahradili všechny domácí spotřebiče za novinky. Naučte se žít se všemi věcmi, které máte, jako by to byli vaši přátelé. Novinky se sice na trhu objevují dnes a denně, ale to je pouze komerční hledisko. Vy žijte s tím, co máte. Mějte rádi věci, které tvoří váš domov.
Rada: Nenuťte se nikdy do aktivit, které jsou pro vás omezující a nezajímavé. Všechno, co děláte, by vám mělo být maximálně příjemné a milé. Násilím si moc škodíte. Naučte se plout životem podobně jako ryby plují ve vodě. Zrušte rychlé pohyby, ale i vulgární slova. Nalaďte se na proud lásky.

1. – 3. ledna 2010
Šťastná čísla: 9, 11, 28, 33, 42, 44
Charakteristika týdne: Nepokoušejte se s nikým vytvořit nerozlučný svazek. Velice brzy byste byli zklamáni. Nic také zásadně neurychlujte, všechno nechte plout v přirozeném proudu, nehrajte si na zachránce všeho a všech. Stejně bude to, co být má.
Práce: Vaše pracovní projekty pořád zaostávají za tím, co byste opravdu chtěli. Vaše sny jsou nádherné, ale k uskutečnění máte daleko. Možná se spojujete s neprávnými lidmi, možná nejednáte ve správnou chvíli.
Zdraví: Dejte si v tyto dny pozor, abyste neprochladli. V ohrožení jsou především vaše průdušky. Venku ještě dlouho nebude jaro, netěšte se, šálu byste si při opouštění domova neměli zapomenout.
Vztah: Mezi vámi a partnerem dochází k příjemnému sladění, je vám spolu moc hezky, o ničem nepochybujete. Nejspíš jste si užili úžasného Silvestra, před vámi se otevírá nádherná nadějná cesta.
Volný čas: V práci si moc nepobudete, ale to teď není důležité. Přelaďte se. Najděte zase ten klid v sobě, na který jsem nedávno zapomněli. Potřebujete být občas sami a potichu. Hudba a filmy vás zahlcují až přespříliš.
Rada: Relaxace, odpočinek, klid. Vydejte na novoroční procházku zasněženým městem, navštivte galerii s obrazy, které se vámlíbí. Nechte na sebe dýchnout tuhle neopakovatlenou atmosféru.

22. 6. - 22. 7.

RAK  

28. – 31. prosince 2009
Šťastná čísla: 8, 13, 23, 31, 33, 44
Práce: Neporovnávejte, jaké kompetence máte ve firmě vy a jaké mají ostatní vaši kolegové. Všímejte si více vlastních úkolů, nerozptylujte se zbytečnostmi. Do nového roku byste měli vstoupit bez výčitek a zášti. Naopak pokuste se všechny problémy ještě urovnat a také s lidmi se usmířit.
Zdraví: Konečně si můžete gratulovat, jste v bodě obratu. Už jste krizi překonali,nic by se nemělo vracet zpět. Ovšem hodně také záleží na vás, jak tuto životní šanci pochopíte. Minulost je sice za vámi a je uzavřená, ale to ještě neznamená, že by se nemohla už nikdy otevřít. Je to pro vás opravdu velká výzva.
Vztah: Pusto a prázdno mezi vámi a partnerem je v těchto dnech zvlášť smutné a alarmující. Dopadá na vás podivná melancholie, snad si dokonce vyčítáte, že to je i vaše chyba. Možná jste mohli dříve pochopit, že něco není v pořádku, ale teď už čas vrátit nedokážete. Chápete, jak jsou někdy sliby na nic.
Volný čas: Když chcete příští rok prožít jinak, měli byste hlavně přestat hrát ve svém životě tu osudovou roli oběti. Tak se vám dostala pod kůži, že jste si bez ní nedokázali představit už ani jediný den. Dokonce vám vyhovovala, připadalo vám, že je šitá přímo vám na tělo. Ale to byla chyba. Oběť není dobrá role.
Rada: Přijměte všechno, co vás nyní trápí, jako dar, jako posun k lepšímu. Už se nechtějte vracet zpět, neohlížejte se a nezkoumejte, kam se ztratily vaše slzy. Žijete tady a teď. Před vámi se otevírá nová šance. Zkuste si ale vlastní život řídit konečně z větší části sami. Být něčí loutka je moc pohodlné.

1. – 3. ledna 2010
Šťastná čísla: 7, 12, 13, 23, 44, 46
Charakteristika týdne: Začíná vám nové dějství. To, co tady bylo loni, neplatí. Trochu máte strach vykročit, jdete do neznáma. Zatím jste byli ve svém mikrosvětě, ten pravý život je za vaším prahem. Nebojte se podívat dál, tam jen pro vás září tajemné světýlko.
Práce: Možná máte pocit, že si s vámi osud zahrává. Dochází ke změně, jste mírně znejistěni. Nyní nesmíte propadnout panice, poslouchejte srdce, co vám napovídá. Vycházíte ven z nepřehledného lesa, nemáte se proč bát, všechno vyjde.
Zdraví: Buďte na sebe opatrní, může dojít k výrazné krizi. Zdraví by mělo být teď pro vás na prvním místě. Neriskujte, nespěchejte. Nesmíte si být příliš jisti sami sebou, i na přehledném úseku se stávají dopravní nehody. Nejspíš už potřebujete zastavit.
Vztah: Řez, ke kterém jste se rozhodli, byl tím nejlepším, co jste mohli udělat. Na minulost zapomeňte, neohlížejte se zpět. Nic z toho, co jste si vysnili, neplatí. Raději se nadechněte a vyjd+te vstříc nové naději. Jen nezůstávejte stát na místě.
Volný čas: Vaše kroky jsou vedeny do správných paláců, moc se nerozhlížejte. Vstupujete na území, kam se každý nedostane. Teď jste jenom sami za sebe. Každé znejistění by se otočilo proti vám. Svůj život máte ve svých rukou, nepochybujte o sobě.
Rada: Když budete naplněni nadějí, vírou a optimismem, nemusíte se bát o své zdraví. Pouze vaše pochybnosti by vám mohly znejistět. Dívejte se lidem do očí, poslouchejte i to, co neříkají. Je toho hodně, co se k vám dostává, jen porozumět.

LEV  

23. 7. - 23. 8.

28. – 31. prosince 2009
Šťastná čísla: 11, 30, 34, 35, 40, 46
Práce: Poslední dny před koncem roku sice nebudou tak hektické jako dny před Vánocemi, ale některé důležité kroky udělat musíte. Určitě byste neměli zapomenou poslat obchodním partnerům PF. Jsou to možná podle vás zbytečné formality, ale dáte najevo, jak si dosavadní spolupráce vážíte.
Zdraví: Krize, které vás zaskočila v minulých dnech, pomine. Zjistíte, že váš stav není tak tragický, jak se původně lékařům zdálo. Dokonce snad ani nebude potřeba operace, která vypadala jako jediné možné řešení. Jen budete muset změnit jisté své zásady, jistě na prvním místě byste měli přestat kouřit.
Vztah: Je vám vedle partnera krásně, jako byste měli jen vy dva klíček ke štěstí. Těšíte se na dny, které vás čekají, na budoucnost, která je před vámi. Jste jako jeden člověk ve dvou tělech, teprve spolu si připadáte kompletní. Takový pocit jste dosud s nikým nezažili. Těžte se, co vám přinese nový rok.
Volný čas: Je čas, abyste navšítili své rodiče a další příbuzné. Nesmíte se uzavírat jenom do sebe. Jste součástí větší rodiny. Nemusíte sice pořizovat každému nákladný dar, ale na malou pozornost nezapomeňte. Může to být vánoční hvězda, která v pokoji vydrží hodně dlouho, nebo lahev dobrého
Rada: Nikdy nesmíte propadat depresím, když se vám náhodou chvíli nedaří. Všechno jsou to nenápadné zkoušky, kterými si musíte projít. Nic není náhoda, nic se neděje jen tak. Kdybyste už opravdu nevěděli kudy kam, podívejte se na hvězdy. V tu chvíli vám budou vaše starosti připadat malicherné.

1. – 3. ledna 2010
Šťastná čísla: 6, 13, 14, 19, 34, 40
Charakteristika týdne: Pravděpodobně je před vámi úřední jednání, z kterého máte trochu obavy. Víte dobře, že váš oponent má nyní triumfy v rukou. Hledáte nějakou skulinku, ale nejspíš je na tyto úvahy pozdě. Tady zvítězí řád, přesná pravidla. Na podvody zapomeňte.
Práce: Vnímáte možná komplikace, doléhá na vás problém starý přes půl roku. Tam došlo k vychýlení ze správného směru. Jistý spolupracovník se od vás oddělil a tím zkomplikoval vaše plány. Nečekejte reakci od něho. Naopak krok je nyní na vás.
Zdraví: Psychické problémy mohou souviset s absencí lásky k sobě. Nalaďte se na pozitivnější vlnu, přijměte každou porážku jako výzvu. Berte i každou facku od života jako dar. Někdy to bolí, ale v konečném důsledku to moc pomáhá.
Vztah: Nečekejte na západě, že se slunce může vrátit zpět na oblohu. Tudy jeho cesta fakt nevede. Podobné to je se vztahem, který skončil. Nevyčítejte nikomu nic. Poděkujte za všechno dobré i za chvíle, kdy jste plakali. Nic nového nepřijde. Těšte se ale dál.
Volný čas: S nikým se nesnažte bojovat, i když si o to protihráči často říkají. Zkuste konflikty řešit srdcem, střelné zbraně schovejte. Všechno má řešení, když najdete tu správnou cestu. Občas je dobré poslouchat také argumenty druhých.
Rada: Neměli byste pořád jen účtovat a porovnávat, kdo co má nebo nemá. Nejdůležitější pro svůj život jste vy. Vaše cesta bude možná trochu komplikovanější, ale na konce čekají odměny. Bylo by zbytečné běžet zkratkou, když na vás tady čeká tolik krás.

24. 8. - 23. 9.

PANNA  

28. – 31. prosince 2009
Šťastná čísla: 11, 15, 29, 41, 46, 48
Práce: Příliš si nyní hlavu se svými pracovními úkoly nelámete. Užíváte si spíš volna. Ono nějak bylo, nějak bude. Jste rádi, že už je rok za vámi a můžete se opět pustit do další práce. Ve vaší práci hraje důležitou roli krása a umění, žijete pro vnitřní pocit, že tohle je správné. Do ničeho se už nenutíte.
Zdraví: Nemáte úplně srovnané své trávicí procesy. Jídlo máte rádi, tak jste si užívali, ovšem někdy až příliš. Měli byste se začít šetřit, právě nyní je vhodná doba začít s menší dietu. Nemusíte hned hladovět, ale dopřejte si více tekutin. Ty odplaví nejhorší škodliviny. Časem byste mohli trochu omezit maso.
Vztah: Ve vztahu k partnerovi máte prázdno, přitom ale skrz vás láska proudí. Jste napojeni na obrovský pozitivní proud. Tohle je cesta, po které nyní jdete. Jste naladěni k celému světu, září z vás úžasná vstřícnost, všechno je tak krásné. Možná je trochu škoda, že váš partner si toho moc neužije.
Volný čas: Největší dar, který jste kdy v životě dostali, máte od matky. To její obraz si nesete v sobě po celý život, její vztah k otci byl pro vás zásadní. Učila vás předmět zvaný vztahy, i když tehdy to vypadalo jinak. Všechny klíčové události máte zapsané v podvědomí jako vzorce a při krizi s partnerem se vám vybavují.
Rada: Máte v srdci bolest. Ještě že máte komu zavolat. Nacházíte rameno, kde se můžete vyplakat. Potřebujete pofoukat bolístky. Není vám do zpěvu, jste raněni na nejcitlivějším místě, v srdci. Člověk, s kterým se sejdete, ví, co potřebujete slyšet. Odcházet domů budete určitě spokojenější.

1. – 3. ledna 2010
Šťastná čísla: 2, 17, 29, 33, 42, 43
Charakteristika týdne: Mohla by se před vámi ukázat jistá skutečnost, kterou se ti, jichž se týká, snažili dlouho udržet v tajnosti. Není to nic příjemného, možná vás to i znejistí, ale važte si sami sebe, nedělejte předčasné závěry, snažte se přijmout všechno, co přichází.
Práce: Vnímáte nad sebou ochranná křídla, jako když kvočna hlídá svá kuřátka. Jednou ale každé mládě musí z hnízda, rozletí se do světa a hledá si své místo. Pokud takový otřes zažíváte, věřte, že zase bude dobře. Vy se neztratíte.
Zdraví: Pravděpodobně budete řešit problémy se zažíváním. Snad jste svátky pochopili jinak, žaludek si ale teď potřebuje odpočinout. Prospějí váš ovocné nebo zeleninové šťávy. Do masa byste se nutit neměli. Zase potřebujete natít ztracený řád v sobě.
Vztah: Mezi vámi a partnerem je podivné napětí, jako byste si už všechno řekli. Chodíte kolem sebe po špičkách a ani jednomu se nechce začít mluvit. Snad mezi vás vstoupil někdo třetí... Ale tohle si určitě vyřešíte sami, nikoho do vašich problémů nezatahujte.
Volný čas: Nechce se vám nic dělat. Jen si užíváte poslední trochu slavnostní dny, než se zase pustíte do toho nekonečného kolotoče. Nic teď nezačínejte. Můžete si v klidu poslouchat hudbu, číst. Na úklid máte ještě čas. Hlavně žádné násilí.
Rada: Kdybyste byli prodavači ve stánku, celý den byste se museli na kolemjdoucí usmívat, aby se obchody hýbaly. Večer byste měli obličej ztuhlý do křeče. Buďte rádi, že můžete rozdávat své úsměvy, kdy chcete, a mluvíte s lidmi, s kterými chcete. Vždy říkejte slova, která potěší.

VÁHY  

24. 9. - 23. 10.

28. – 31. prosince 2009
Šťastná čísla: 16, 24, 25, 28, 39, 43
Práce: Konec roku nebude příjemný. Setkáte se s podvody, které by vám měly komplikovat rozjeté plány. Naštěstí už máte dost zkušeností a víte, odkud fouká vítr. Nesmíte si nechat nic líbit. Kolega tuší, že nedělá dobře, měli byste mu dát vědět vlastní převahu, aby si to do budoucna už nedovoloval.
Zdraví: Ještě nejste zcela v pohodě. Mezi vámi a vnějším světem se vytvořila bariéra, což není nic tak zvláštního. Má to tak každý, ale u vás to už trvá docela dlouho. Problémy s ušima už odeznívají, ale dobře vám ještě není. Nemoc je výkřikem duše, zkoumejte, kde se stala chyba. To byste měli pochopit sami.
Vztah: Konečně jste přestali srovnávat vztah, který prožíváte, s těmi, co vidíte kolem sebe. Nikdy nemůžete hodnotit, jak se v lásce mají vaši známí nebo kolegové. To jsou nepřenositelné zkušenosti, nikdy nemůžete posoudit detaily. Žijte si své dny s člověkem, který je vedle vás. Všechno ostatní je nedůležité.
Volný čas: Jste rádi mezi svými. To si nemusíte na nic hrát, jste upřímní. Většinou to máte během roku zkomplikované, nejste totiž sami za sebe, musíte si hlídat okruh lidí, s kterými přijdete do styku, a podle toho se chováte. Jsou to většinou strojené úsměvy, abyste se zalíbili například příbuzným. Doma jste mezi svými.
Rada: Čas kolem Vánoc si je pořád nějak podobný. Jen se nechejte ukolébat tradičními pohádkami, poslouchejte koledy. Ujídejte tajně cukroví z mísy, jako když jste byli malí. Vybaví se vám spousta vzpomínek z dětství kolem Vánoc. Tehdy to ale bylo nějak jiné, snad bylo víc času a lidé byli na sebe hodnější.

1. – 3. ledna 2010
Šťastná čísla: 20, 31, 34, 43, 46, 48
Charakteristika týdne: Někdy se vám může zdát vrchol hory, na kterou jdete, nedohledný. To když klesnou mraky. I v takových chvílích byste o sobě neměli pochybovat a pokračovat pořád dál. Cíl se před vámi neztrácí, je tam pořád, jen chvilku nebyl vidět.
Práce: Jste jako po úžasných lázních, naprosto zregenerovaní, odpočinutí, plni sil a dobré nálady. Všechny problémy jsou za vašimi zády, teď se klidně vydejte do velkých sálů a mluvte. Máte druhým co sdělit. Čekají na vaše slova, na vaše činy.
Zdraví: Možná budete vnímat na svých rukou nějaké nedokonalosti, pupínky, vyrážku, ekzém. Není nutné hned běžet na kožní. Udělejte si nejprve inventuru sami v sobě. Vaše ruce mají především hladit, laskat. Tady se objeví jakékoliv vaše znejistění.
Vztah: Dítě přichází jako plod lásky, nebo alespoň tak by to mělo být. Nikdy se nesnažte před něho spouštět závoru a určovat, kdy se může do vašeho života dostat. Pozor, takové gesto vám nepřísluší, později byste se z něho mohli i zpovídat.
Volný čas: Následující dny vnímáte krizově. Je před vámi řešení problému, kterému se nevyhnete. To vás tíží. Víte dobře, že jste udělali chybu a nyní nastává chvíle, kdy se máte obhajovat. Nemáte čisté svědomí. Ale uvidíte, že všechno se dá zvládnout.
Rada: Hádka v rodině vás nesmí ukolébat ke klidu. Nikdy se nesmíte cítit jako vítězové, když ten druhý vedle vás pláče. Dobře važte slova, ta už nikdy nemůžete vzít zpět. Naučte se raději podávat otevřenou dlaň, na níž tepe vaše živoucí srdce.

24. 10. - 22. 11.

ŠTÍR  

28. – 31. prosince 2009
Šťastná čísla: 16, 26, 34, 37, 45, 46
Práce: Pracovní vazby ani kolektiv pro vás nyní nejsou stěžejní. Musíte se ale na chvíli vzdálit, abyste se potom zase dokázali vrátit. Bylo toho hodně, co jste letos v pracovní oblasti vykonali. Odpočívejte. Příští rok nebude o mnoho snazší. Ale vy ho zvládnete opět na jedničku.
Zdraví: Pokud jste přežili Vánoce, už by se vám nemělo stát nic dramatického. Ale opatrní na sebe buďte venku. Mohli byste uklouznout na chodníku. Dávejte na sebe mnohem větší pozor. Každé zastavení je varováním, že některé vaše postupy nejsou v pořádku. Jakmile tohle pochopíte, uleví se vám.
Vztah: Užíváte si s partnerem krásný konec roku. Nechcete už zažívat, co vás potkalo během roku, ale uvažujete, jak zachovat stávající vývoj. Všechno je teď bez chyby. Vnímáte lásku od partnera a také ji intenzívně dáváte jemu. Jste ve spojení, není tady nic mimořádného, nic krizového.
Volný čas: Můžete si udělat radost v kuchyni. Připravte svým blízkým netradiční silvestrovské občerstvení nebo dokonce větší jídlo, i když to pro vás není typické. Velice je tím překvapíte a sklidíte nečekaná ovace. Nezapomeňte si předem nakoupit všechny ingredience, aby vám nic nechybělo.
Rada: Jste v ohrožení, hrozí vám ztráta na majetku. Nechoďte raději nikam sami a už vůbec ne do neznámých míst po setmění. Pořádně zamykejte svůj domov, nikomu nepůjčujte klíče. Opatrní buďte také v dopravních prostředcích. Tyto dny mají být sice svátky klidu a míru, ale zloději to mají jinak.

1. – 3. ledna 2010
Šťastná čísla: 1, 4, 23, 34, 39, 40
Charakteristika týdne: Nesmíte očekávat z každého kontaktu s novým člověkem jen úžasný pozitivní dojem. Raději berte to, co přichází, tedy i zprávy méně dobré. Vaše zbytečné očekávání by vám mohlo zkomplikovat cestu. Všechno má ale svůj čas, prohry i případné bonusy.
Práce: Vydat se touto cestou bylo vaše svobodné rozhodnutí. Teď vidíte, že asi nebylo úplně správné. Došlo ke komplikacím, které jste ale dříve nemohli předpokládat. Ještě nevíte, jak se tohle bude vyvíjet dál, ale příliš růžové to teď není.
Zdraví: Špatně se vám dýchá, cítíte se unavení, potřebovali byste volno, i když naopak musíte do práce. Jste mírně znejistěni,nechápete, co se to s vámi děje. Tělo volá po očistě, neměli byste s ním tolik bojovat. Zkuste dojídelníčku přidat více zeleniny.
Vztah: Mezi vámi a partnerem je zvláštní nálada. Žena je nyní dominující, muž je jakoby zahnán do kouta. Nesmíte dovolit, aby toto rozdělení rolí trvale delší dobu. Máte být oba dva na úplně stejné pozici, nikdo není podřízený, ani nikdo nedrží bič.
Volný čas: Snažíte se na sebe upozornit, ale způsoby, kterými toho chcete dosáhnout, nejsou úplně čisté. Dostáváte se do pasti, to si ale dobře uvědomujete. Nedělejte nic násilně. Neukazujte druhým, že jste nejlepší. Na to musí přijít oni.
Rada: Stanete-li se svědky události, kdy bude v ohrožení života malé dítě, nesmíte zkoumat, čí je, kolik je mu let nebo kde bydlí. To není důležité. Jde o lidský život a vy jste nejblíže. Něco o první pomoci víte, jednat se musí rychle. Tady jde o vteřiny.

STŘELEC  

23. 11. - 21. 12.

28. – 31. prosince 2009
Šťastná čísla: 19, 20, 21, 34, 38, 49
Práce: Těchto posledních několik dní roku si ve firmě moc neužijete. Práce pro vás nyní není ani trochu stěžejní. Občas je dobré se na chvíli vzdálit, abyste se opět mohli vrátit. Bylo toho hodně, co jste letos vykonali. Odpočívejte. Příští rok nebude o mnoho snazší. Ale máte i nadále obrovské šance.
Zdraví: Opatrní buďte při svých cestách, kdy se vracíte domů, ať už je to autem, autobusem, tramvají nebo pěšky. Je zde varování před střetem s osobou, která má s vámi cosi vyřešit z minulosti. Hlídejte si od druhých bezpečnou vzdálenost, překontrolujte si brzdy, hlídejte si jízdní doklady a nezapomínejte doma peníze.
Vztah: Zažíváte nádherné období, jako by vám nastaly druhé líbánky. Jeden pro druhého snášíte modré z nebe. Máte-li děti, i ony se s vámi cítí moc dobře. Láska dokáže vyčarovat neuvěřitelné zázraky. Užívejte se naplno, neutíkejte si nikam pryč do svých světů. Jedině tohle je totiž váš svět.
Volný čas: Na návštěvy příbuzných a známých není vhodná doba. Jistě se s nimi sejdete po Novém roce. Nic si nevyčítejte. Pošlete jim přání, ale naplno buďte jen s těmi nejbližšími. Jděte se projít vyzdobenými ulicemi, zajděte do kostela, buďte pomalejší než v jiné dny. Čas najednou přestane být hrozbou.
Rada: Silvestrovská veselice nemusí být vaším definivním koncem. Slavte s lidmi, které máte rádi, pijte s mírou. Mohli byste změnit tradiční pojetí silvestrovských oslav a někam odjet. Dobře by vám udělal pobyt na chalupě v horách, projížďka na běžkách na novoroční dopoledne vám dodá neskutečnou sílu.

1. – 3. ledna 2010
Šťastná čísla: 6, 7, 18, 22, 32, 49
Charakteristika týdne: Jakékoliv plány, které se netýkají jenom vás, byste měli s ostatními podrobně probrat. Hlavně početí je především věcí těch dvou – muže a ženy. Nepouštějte se do nedovolených projektů, to by bylo unfair jednání a otočilo by se proti vám.
Práce: V práci zatím zelená na semaforu nesvítí, jste podivně zastaveni. Možná si potřebujete ujasnit, že tohle je opravdu vaše správná cesta. Odměny za minulé období jste už dostali, ale nic nového se nerýsuje. Rozjezd bude poněkud pomalejší.
Zdraví: Doma vám těch pár dní bylo dobře, zklidnili jste se, ale opět se musíte připravit na kontakt s kolegy. Opatrní musíte být hlavně na dýchací cesty, víte, že chřipka je pořád aktuální. Pobyt venku vám nedělá dobře. Pijte bylinkové čaje.
Vztah: Máte jakoby nakročeno k partnerovi, ale tady nikdo s otevřenou náručí nestojí. Jste mírně znejistěni, přeci jste tady správně. Vy jste naladěni dobře, ale partner to má jinak. Jsou tady ve vzduchu nevyslovené obavy. Měli byste spolu víc mluvit.
Volný čas: Hodně času byste měli trávit sami se sebou, abyste se vyladili na správnou cestu. Léčivé terapie vám zaberou poměrně dost času. Dobrý je med i teplá koupel. Rozehřátí ale nikdy neopouštějte domov, to by vás ještě více zastavilo.
Rada: Podvody a lži mezi blízkými, to není dobré. Jakmile sejdete ze svého směru, zpět se dostáváte jen složitě. Každá lež je krokem zpět. Zbytečně si neubližujte, dělejte jen to, co cítíte jako správné. Faleš a závist propusťte ze svých skrýší.

22. 12. - 20. 1.

KOZOROH  

28. – 31. prosince 2009
Šťastná čísla: 16, 21, 31, 32, 36, 49
Práce: Jste zvláštně prázdní, snad na vás doléhá konec roku a to, že čas se už nikdy nevrátí. Budete muset již řešit nějkaé pracovní povinnosti, nejspíš za kolegy, kteří ještě mají dovolenou. Technika vás může zklamat, raději mějte svá data zazálohovaná. Těch několik dní do konce roku to už vydržíte.
Zdraví: Klíč ke svému zdraví máte ve svých rukou. Nemusíte oběhávat složitě specialisty, když vás někde mírně zabolí. Každé místo v těle v sobě má určitou informaci. Měli byste víc poslouchat, co vám říká. Zbavte se násilí na sobě a také nenávisti směrem k ostatním. Pak vám najednou bude dobře.
Vztah: Nesmíte ukončovat příběh, který se ještě naplno hraje. Neodstřihujte od sebe člověka, který vás miluje. Všechno má svůj čas, nemůžete přeskakovat. Stejně jako večer musí přijít západ slunce a černá noc, aby zase mohlo být svítání. Neposunujte nikoho nikam v tom pozoruhodném divadle života.
Volný čas: Je čas na novoroční předsevzetí. Jste jako malí, zase vymýšlíte stresující situace, které vám nebudou vůbec příjemné. V polovině ledna nad všemi vašemi úmysly stejně mávnete rukou a půjdete zase dál. Dělejte jenom to, co je vám opravdu příjemné. S ničím jiným se zbytečně netrapte.
Rada: Nikdy nevzdávejte svůj boj se životem, nebuďte jenom šedou hmotou, která se veze. Aktivita vám sluší ve všech směrech. Ostatní by o vás měli vědět. Neschovávejte se za nikoho, buďte opravdoví, buďte sví. Držte se při zemi, ale ani mírné létání vám neuškodí. Před láskou nezamykejte své srdce.

1. – 3. ledna 2010
Šťastná čísla: 9, 10, 23, 27, 33, 37
Charakteristika týdne: Pokud máte s někým rozpor, je pravděpodobné, že se ozve. Jako byste si opět měli podat ruku a jít dál společně. Tento týden je ve znamení nové cesty. Rýsují se krásné projekty, které se vám dříve zdály nad vaše síly.
Práce: Začínáte něco zcela nového, s novými lidmi, na novém místě. Jako byste se probudili z nočního – nebo jiného – spánku. Všechno je najednou pozitivní, zářící. Ti, kteří s vámi tuto cestu nesdílejí, jen těžko pochopí, o co tady jde. To víte jenom vy.
Zdraví: Pozor na silnicích. Neměli byste závodit. Nic vám neuteče. Vozidlo by vás mohlo v té nejméně očekávané chvíli zradit. Pokud to půjde, všechny procesy zpomalte. Rychlost a technika s vámi teď rozhodně nekamarádí.
Vztah: Nesmíte si myslet, že pouze s partnerem jste to vy. I když odchází z vašeho života, vy stále zůstáváte. Pro sebe jste nejvíc i tak, jste celek, jste sto procent. Ten druhý je pro vás pouze odměna, dárek navíc. Umíte žít i sami, to nesmí být tragédie.
Volný čas: Chvíli se zastavte a nad kusem papíru si udělejte rekapitulaci loňského roku. Co vám dal a co jste dali vy? Co vám vzal a co jste vzali vy? Kolik procent tady bylo lásky? Jen vy nejlépe znáte odpověď na tyto otázky. Nikdo jiný vám do toho nesmí mluvit.
Rada: Odchod ze života je snadný, ale z našeho hlediska naprosto špatný krok. Nikdo si neuvědomí, že tím se nic neřeší. Pouze se problém oddálí. Neuvažujte o konci svého života. Dny vám počítá někdo jiný. Máte si je až do posledního užít naplno.

VODNÁŘ  

21. 1. - 19. 2.

28. – 31. prosince 2009
Šťastná čísla: 2, 4, 7, 27, 35, 38
Práce: Tento několik dní jistě nepracujete, anebo jenom minimálně. Užíváte si s rodinou, vnímáte teplo domova. Více než otevřené prostory jsou pro vás v tyto dny vhodná menší uzavřená místa. Příroda na vás počká. Zajděte si třeba na výstavu betlémů. Potřebujete si odpočinout a načerpat novou energii.
Zdraví: Zvažujete další kroky, kudy se máte vydat. Nejraději byste všechny své zdravotní problémy už měli pod vlastní kontrolou. Jenomže stále děláte chyby, které vás vrací zpět. Nevážíte si sami sebe, občas na sobě provedete podraz a tělo vám to musí vracet zpět. Nejdůležitější je mít se rádi, od toho se všechno odvíjí.
Vztah: Máte-li své vlastní problémy, zapomínáte na ostatní členy rodiny i na rodiče. Maminka s vámi potřebuje mluvit, najděte si na ni v tento sváteční čas chvilku. Máte mnohem více sil než ona, s něčím bude chtít pomoci. Měli byste nabídnout všechno, co můžete. Je to vaše matka, jinou nemáte, abyste tak uvažovali.
Volný čas: Budete-li k partnerovi netrpěliví a jen se budete snažit naplnit nějaké meze, brzy ho otrávíte. Není nutné mít hned všechno, co mají ostatní. Jděte pěkně krok po krůčku, žádné drama. Nenakupujte v těchto dnech drahý nábytek ani zahraniční dovolenou, nebyla by to v žádném případě dobrá investice.
Rada: Občas je dobré zaposlouchat se do kostelních zvonů, je to nejen bim bam. Jsou tady skryté všechny naděje lidí, kteří po věky věků spínají ruce své a oči obracejí k nebesům. Je v nich touha po poznání vyšší moci, také touha po poznání vlastním. Zvony skrývají mnohé, ale jen někomu jsou ochotny část tajemství předat.

1. – 3. ledna 2010
Šťastná čísla: 6, 15, 26, 36, 38, 45
Charakteristika týdne: Vydáváte se proti vlně, je to boj, vítězí síla, ale to není dobře. Má-li tady vykvést nějaká růže, měli byste ji s láskou zasadit a pak se o ni také s láskou starat. Nebude to ale hned. Silou opravdu nic nedokážete.
Práce: Chtěli jste už v tuto chvíli nosit věnec z vavřínů, ale všechno je jinak. Sliby, které jste dali, čekají na splnění, vy ale máte zatím zcela jiné plány. Když nedokončíte jednu věc, nemůžete se pouštět do druhé. Zatím to na rozjezd nevypadá.
Zdraví: Není vám dobře po těle ani po duchu. Kdyby to šlo, usnuli byste nočním spánkem a probudili byste se někdy po Velikonocích. Jenže takhle to nejde. Přemáháte se proto a nutíte se fungovat. Potřebujete hodně dýchat, dostatek tekutin a omezit uzeniny.
Vztah: Mezi vámi a partnerem je nyní propast. Problém tady vytvořil váš potomek, máte každý jiné metody výchovy a jen těžko se slaďujete. Tohle je náročná epata. Nikdo vám ale neporadí, tohle potřebujete vykomunikovat jenom vy dva.
Volný čas: Chtěli byste, aby den měl minimálně 48 hodin, tolik toho musíte stihnout. Čas si ale s vámi tuhle hru hrát nechce. Proto musíte také občas odpočívat, dokonce i spát byste měli. Občas budete muset vypnout a nedělat nic, nebo se to otočí proti vám.
Rada: Finanční propady, které jste zažívali v minulém období, vás nijak nepotěšily. Radost z toho nemáte, ale přesto musíte fungovat dál. Naštěstí máte vedle sebe společníky, kteří vám ve správnou chvíli pomohou. Nikdy nejste na nic sami.

20. 2. - 20. 3.

RYBY  

28. – 31. prosince 2009
Šťastná čísla: 11, 20, 31, 33, 46, 49
Práce: Je-li vaše práce náročnější a jen těžko ji zvládáte, potřebujete si chvilku odpočinout. Nedělat nic, poslouchat maximálně své sny. Nepřepínejte síly, netvařte se, že nic není problém a že všechno zvládnete sami a hned teď. Přiznat, že si potřebujete odpočinout, to ještě není vaše porážka. Mějte i k sobě úctu.
Zdraví: Krok po kroku vnímáte, že jste objevili zlatou střední cestu. Neutíkáte k extrémům, zbavujete se všeho, co vám škodí. Udělali jste nejen změnu svého jídelníčku, ale správně kompletujete i vaše vnitřní energie. Jste jako po velkém úklidu, máte spoustu energie, můžete konečně nastěhovávat nové věci.
Vztah: Naplňte domov důvěrou, aby se jeden před druhým nemusel nikdy schovávat. Někdy může být spornou oblastí účetnictví. Vneste sem jistý řád, aby každému bylo čitelné, co se tady řeší. Všichni se podílejí na společném chodu, všichni také mají mít určité informace. Jasná pravidla jsou ale moc důležitá.
Volný čas: Neschovávejte se před světem, máte šanci zcela netradičně zaujmout. Patříte-li do uměleckého světa, diváci konečně pochopí, že jste tady. Zpívejte, tančete, mluvte, všechny zábrany a trému zahoďte. Máte na to, abyste světu dali vědět, o co vám jde. Je jedno, jakou zvolíte formu, hlavně se dostanete do srdcí ostatních.
Rada: Všechno, co člověk během svého života nějakým způsobem buduje nebo tvoří, je závislé na jeho citovém náboji. Ztratíte-li důvěru ve smysl svého konání, těžko se najde síla, která by s vámi dokázala pohnout. V takových případech je už jenom krůček k absolutnímu konci. Nesmíte nikdy podlehnout beznaději.

1. – 3. ledna 2010
Šťastná čísla: 9, 18, 19, 29, 38, 46
Charakteristika týdne: Jste poněkud více zafixováni na domov, neměli byste nikam jezdit, přesuny v prostoru nejsou příliš pozitivní. Některé události se zdají jako osudové, které se vám mohou postavit do cesty. Ani technika není na vaší straně.
Práce: Má-li vám vykvést růže, je třeba ji zalévat, to samozřejmě víte. Ale také potřebuje sluneční paprsky, které nepřicházejí podle toho, jak vy to chcete. Některé procesy se dějí i bez vašeho přičinění, vkládat se do nich by bylo násilí.
Zdraví: Buďte opatrní na úrazy hlavy. Někdy vás i dveřní zárubně v bytě, který důvěrně znáte, mohou zradit. Je to možná malé zastavení, potřebujete na chvíli zpomalit. Rozjezd v minulých týdnech byl až příliš hektický.
Vztah: Jste hodně zainteresováni ve svých pracovních projektech, což odnáší i váš partner. Soukromí je narušeno, kdyžpořád jenom pracujete. Měli byste na chvíli vypnout a zase ho vzít za ruku, zajděte si do míst, kde budete jenom vy dva.
Volný čas: Máte pocit, jako byste právě sjeli horskou dráhu, byl to ale sešup! Teď se rozkoukáváte a zvažujete, co budete dělat dál. Tahle rychlost ale do života nepatří. Zkuste si vzpomenout, co vás bavilo, když jste byli malí.
Rada: Chodíte-li po lese, jen těžko najdete odbočku k moři. Les ale nabízí také mnohé zázraky, když se budete pořádně dívat. Neočekávejte tady průzračnou vodu a barevné oblázky, těšte se z lesní vůně, ze srnčích stop ve sněhu.


© 2004-2024 Wahlgrenis Zveřejněné materiály jsou chráněny autorským zákonem. Kopírování a šíření jakékoliv části obsahu bez svolení autora je zakázáno.