wahlgrenis.cz



 WAHLGRENIS        

 

...veci mezi nebem a zemi...




     REGISTRACE       Přihlášení

PRINCEZNA: Srdíčkové symboly - symbolická srdíčka

Ahojky Wahl,
díky Tobě jsem přišla i na další úžasnou činnost - kreslení srdíček.

Ani nevím, jak to funguje, jde to úplně samo a myslím, že jsou i výstižná :-).
Měj se překrásně a ať je Tvé Srdíčko co nejvíce naplněno Láskou a Štěstím.
Přeji Ti krásný den a těším se na setkání.
Princezna 13.11.2008

 

Drahá Wahl,
nesmírně si vážím toho, že jsi umístila mé obrázky na svůj web.
Musím předeslat, že jsem nikdy nebyla žádná kreslířka (ani dnes se za ni nepovažuji :-))

a s "výtvarkou" jsem vždycky měla trochu problémy.

Jediné, co dodnes ráda kreslím, jsou princezny :-).

A musím se smát, že zrovna toto jméno (či přezdívku) mi v Louňovicích sdělila Drahomi.

Už se fakt ničemu nedivím.
Díky Tvým seminářům a Tvému webu jsem se seznámila s automatickou kresbou p. Sírie a Jitřenky,

a obdiv i zvědavost mě přivedly k Sírii na seminář.
Začala jsem trochu kreslit, hlavně vztahové problémy.
Ta srdíčka ke mně přišla náhodou, když jedna má velká kamarádka si přála nakreslit Srdíčko, které je tomu jejímu velmi blízké.

Zkusila jsem to a byla velmi překvapená, jak obrázky promlouvají o svých "majitelích", jak výstižné a pravdivé jsou symboly.

Zajímavé bylo sledovat i postup a intenzitu celé kresby.
Posílám Ti proto i sdělení, která ke mně při kresbě postupně přicházela.
Děkuji Tobě, Sírii i Jitřence za obrovský posun v mém životě a s dalším Srdíčkem posílám všem hodně lásky.

Nevím, jestli je podstatné vědět, zda Srdíčko patří muži nebo ženě.

Ve své podstatě je to asi jedno.

Jde o Srdíčko někoho, kdo "cosi" prožívá, "cosi" řeší a "cosi" z něho vyzařuje.

Princezna 18.11.2008

 

Slzy

Lekla jsem se, když má ruka jako první sáhla po černé barvě. Tento človíček je velmi nešťastný. Smutek či bolest vyrůstá z květiny Citu. Dvě další nerozvinutá poupata ale značí naději. Jeho srdíčko je hezké, velmi citlivé, avšak uprostřed něj to dost bolí.
Stejně jako srdce je velký i pohár. Je poměrně plný a vtékají do něj slzy, intenzivní a silné slzy. To Srdce hodně a poměrně dlouho pláče, ale pohár zatím nepřetéká.
Přesto vyzařuje obrovskou nadějí, komunikací se světem a vírou.

Ještě není ztraceno.

 

Rozdělení
Obrázek patří velmi  hovornému a citlivému člověku.

Velká intenzita komunikace a citu dala vyrůst nádherné květině Lásky.

Krásná slova, láska a obrovské množství citu - to vyzařuje z květiny, která ještě čeká na své plné rozvinutí. Avšak srdce toho človíčka je stále ještě rozdělené. 

Přestože v jeho samém středu se rozvíjí Láska a zaplňuje téměř celé Srdce,

stále ještě malá část srdíčka je pochroumaná a prázdná. To nebrání Lásce, aby svými paprsky prozářila místa, která stále čekají na naplnění.

Vzestup

První, co tohoto človíčka charakterizuje, je velká duše, zářící citem a duchovním poznáním. Srdíčko je obrovské a dává prostor k růstu i dalším citlivým dušičkám.

Na své cestě k nebesům k sobě připojuje ještě další dušičky,

stejně naladěné, a pomáhá jim růst a společně stoupat vzhůru.

Přesto do okolí ještě vysílá mnoho tepla, bezpečí a něžného citu.

(Každý musí poznat, že tohle srdíčko patří Tobě, milá Wahl.)

 

Návrat
Tohle srdíčko je otevřené světu.

V jeho nitru je nahromaděno obrovské množství lásky a citu - jen vylétnout okýnkem ven. Možná proto, že začíná vplouvat do dalšího srdíčka, jehož duši dává křídla.

Obě srdce r ostou na společném pevném kmeni a mají společné kořeny z minulosti - patří k sobě. Nad oběma začíná vycházet slunce... Něco začíná...

Cesta

Obrázek patří člověku, který má za sebou nelehkou cestu, kde skrze své srdíčko musel řešit mnoho problémů. Jeho cesta ale nekončí, stále stoupá a na jejím konci svítí hřejivé sluníčko. Tohle srdíčko je veliké, otevřené, plné lásky.

Láska a teplo z něho vyzařuje i do širokého okolí.

 

Uzavřenost
Smutná dušička uzavřená ve svém světě, izolovaná od ostatních.
Vyzařuje z ní nespokojenost a zklamání nad vnímáním reality
bytí tady na Zemi, ale na druhou stranu i obrovská duchovní síla.
Srdíčko nese zprávu či poselství pro okolní svět, aby byl více otevřený vnímání duchovna. To poselství je z Univerza, neboť Srdíčko je s ním pevně spojené.

Tíha
První, co se u srdíčka vykreslilo, byl "komín", jako by něco mělo odlétnout či snad už odlétlo, pak velká, těžká, ale prázdná deska, která leží na srdíčku jako kámen. To, co tíží, souvisí s partnerským vztahem, oblastí milostnou. Vnímání tohoto človíčka se zužuje pouze k tomuto problému, který teď prožívá, on cítí, že by to chtěl jinak. Pod balvanem je obrovské množství Lásky, které tíha brání se plně rozvinout. Trojúhelník může symbolizovat někoho dalšího ve vztahu, o kterém Srdíčko ví či snad tuší. Srdíčko je smutné, unavené nebo zklamané. Avšak uvnitř je mnoho ochránců a bytostí, které se snaží pomoci tíhu ze srdíčka sejmout, zatím se ale nedaří. Základ, o který se srdíčko opírá, je v duchovním světě a ve víře, je to pevný základ a je dobré se o něj opřít. Srdíčko se přesto topí, nemůže se pohnout a volně dýchat. Pohár je ale otevřený, takže až se podaří sejmout tu obrovskou tíhu, srdíčko vypluje na povrch, znovu se nadechne a bude zas dobře.

Naděje
Vypadá to, jako by zahradník nachystal velký květináč či dokonce truhlík a čekal, až mu vyrostou krásné květiny Lásky. Ale zázrak se nekoná. Vyrostla sice hezká, ale velice smutná kytička. Tak smutná, že celou polovinu srdíčka nějak omezila v růstu.

Naštěstí druhá polovina srdce je v plné síle a kráse a dokonce má i křídlo, chtěla by vzlétnout, ale s jedním křídlem to bohužel ještě nejde. Tak alespoň obrovským citem naplňuje prázdná místa ve svém srdíčku a věří, že zázrak se jednou povede. Tento človíček jde po rovné cestě, "ví" a chápe zákonitosti tohoto života, vnímá také, že všude kolem něho je spousta Lásky, jen do jeho srdíčka se nějak nemůže dostat.

Ale je velmi blízko, tak blízko, že místy už se téměř dotýká.

Zastavení
Tento človíček chtěl stoupat možná až ke hvězdám, ale „cosi“ mu podrazilo žebřík

a on spadl na zem a zůstal stát. Jeho citlivé srdíčko, zářící jako slunce, bylo nešťastné a bálo se o svou existenci na Zemi. Přesto dalo ve svém koutku vyrůst nádherné květině Lásky a vybarvilo se do plné krásy.

Nyní celé září Láskou, jemně, ale nepřehlédnutelně.

Obava

Láska už vykvetla. Srdíčko sálá láskou do dálky a vnímá, že je to tak správně, že dostalo křídla a může létat, jen "cosi" mu brání dávat se celé, něco si nechává pro sebe. V okýnku je hodně energie - dá to hodně síly udržet lásku schovanou, ona by chtěla do vztahu, ale snad rozum či strach ještě brání...

Zklamání

Nechápala jsem, proč tohle srdíčko se vykreslilo tak malé, zploštělé.

Uvnitř jen citlivá duše tohoto človíčka, která dává prostor k poznání a lásku mnoha malým dušičkám (v reálu opravdu učí). Srdíčko je sevřené, protože bylo dvakrát velmi zklamané a ještě to bolí. Chtělo by lásku, ale neví, kterou cestou a kterým směrem se dát. Všechny cesty něco spojuje... a ono mezi nimi balancuje.

 

Past

Srdíčko je smutné, zklamané.
Z jeho nitra tryská obrovský pramen citu a cit je pro něj základem života a lásky,
vypadá to ale, že není komu ho dát. Nyní je srdíčko v pasti, ze které nemůže ven.
Snaží se vyvíjet energii, uvědomuje si problém a hledá cesty...
Ale nic není ztraceno.

Past jde i zbořit.
 

Sluníčko

První symbol charakterizující tohoto človíčka.

Přestože srdíčko vyzařuje velmi pozitivní energie, není zcela šťastné,  protože s ním "kdosi" manipuluje jako s loutkou. Ale tento smutek si naštěstí nepouští dovnitř, zůstává jen na povrchu. Drahocenná láska, kterou umí sdělovat, naplňuje celé srdce a vyzařuje do okolí velké množství citu a krásných slov.

Spojení duší

Tohle srdíčko je nádherné - velké, plné a hezky tvarované. V jeho středu mají prostor tři dušičky, které jsou v životě tohoto človíčka velmi důležité. Nevím, jestli to jsou tři děti nebo tři další milované osoby či zda kresba symbolizuje přítele a to, co ztělesňuje (přítel, otec a syn). Každopádně dušičky mají něco společného

a tipovala bych to na muže, protože z nich sálá láskyplný vztah do srdíčka. "Majitelka" srdíčka o životě hodně ví a chápe jeho souvislosti a duchovní podstatu.

Víra a vědění je tím, co z něj vyzařuje.

Šíp

Uprostřed srdíčka vykvetla krásná květina Lásky. Hřejivá láska a cit vyplňují nejen celé srdíčko, ale vyzařují z něj do širokého okolí. Přesto srdíčko není zcela souměrné,

jako by někam uhýbá a energie uvnitř nejsou zcela vyladěné. Pravděpodobně to způsobuje problém, který bodá jako šíp přímo středem srdce.

Až se problém vyřeší, srdíčko se krásně vypne a vyladí.
 

Strom
Zklamání a bolest zanechaly na povrchu srdíčka své stopy. Radost pominula, taky dětství je pryč a zůstává jen pocit, že odžitý strom života přinesl jen problémy. I to, co příjde, je očekáváno s obavami a nejistotou. Není divu, strom vyrůstá z  "problematické", neúrodné země. Přesto je vidět, že srdíčko by bylo plné citu....

Nevzdává se, věří a hledá naději, i když někde v hloubce tomu moc nevěří.

Srdíčko je spojeno mezi Nebem a Zemí, což by mohlo znamenat, že problémy, které má, souvisí s minulými životy.

Otevřeno lásce

Tohle srdíčko se otvírá novému vztahu a začíná se naplňovat láskou, která v něm byla uzavřena a kterou v sobě schovávalo. Chce být v kontaktu s partnerem, chce hodně komunikovat a vnímá, že tento vztah a láska jsou pod vyšší ochranou.

Srdíčko cítí spojení s Universem a napojení na něj mu dodává bezpečí a jistotu.
 

 

 

Štěstí

Vypadá to, jako by se srdíčko usmívalo.

Opravdu, je velmi šťastné.

Celé je prozářeno životadárným sluncem,

které mu dává obrovské množství energie, lásky a citu. 

Citlivé a krásné energie vyzařují i do jeho okolí.

Dýchá z něj velké štěstí.
 

 

Boží oko
Dušička tohoto človíčka má oporu v komunikaci s jemnohmotným světem a skrze ni proudí informace k dalším přátelským dušičkám. Nad vším bdí "Boží oko" a poskytuje tak ochranu. Srdíčko je obklopeno citem, září láskou a cesta, po které kráčí, je bezpečná. Přesto má ve svém koutku ještě malý problém, který je potřeba vyřešit a něco ukončit.

Rozpolcenost
Srdíčko utrpělo bolestivou ránu, která ho naštěstí nezasáhla úplně. Avšak na povrchu to ještě dost bolí. Ta rána rozdělila jeho vnímání na dvě poloviny, téměř zrcadlově shodné, s tím rozdílem, že v jedné se zobrazuje hezký, láskyplný vztah k někomu... a v té druhé problém se vztahem, láskou k někomu, jehož energie uvadly. (Jeden se narodil, druhý zemřel - neskutečná podobnost). Naštěstí je připoutáno láskou tady na Zemi, to pouto je tím, co srdíčko "drží" a dodává mu energii. Z této lásky může čerpat a postupně se zahojit. Je tu vztah s někým, kdo "blokuje" tu rozpolcenost a nepouští ji dál, naopak naplňuje srdíčko hezkým citem.

Srdce v srdci
Malé srdíčko patří někomu, koho má dotyčný rád a na kom mu záleží. To malé je trochu "vyhaslé". Možná proto, že vnímalo problémy a zklamání související s vztahem. Potřebovalo partnerskou oporu a ona nebyla. Ale nevyhaslo zcela, ve svém nitru má ještě schovanou lásku. Milující človíček ho hýčká, ochraňuje, naplňuje partnerskou energií a obklopuje citem. Zárověň cítí velkou tíhu života, která na něj tlačí jako závaží stojící právě na partnerských vztazích. Přesto z něj sálá obrovská duchovní síla a víra, a celkově srdíčko působí hodně pozitivně.

Opora v lásce
Srdíčko je krásné a velké.
Oporou je mu především dobrá intuice, vědomí a touha po čisté lásce.
Ještě stále v sobě nosí srdíčko někoho dalšího, které ovšem již vyhaslo a pravděpodobně odchází pryč. Človíček buduje své vztahy - ten jeden byl sice trochu "nakřivo"(zřejmě patří k vyhaslému srdíčku), ale to nebránilo postavit na něj další, už rovný. Srdíčko je plné lásky, citu a potřeby komunikace a velkou láskou září do okolí.

Uzavření
Toto srdíčko je smutné. Vykvetla v něm sice krásná láska, ale její květ se nakonec nějak "odklonil" (k minulosti?). To zřejmě způsobilo překážku v komunikaci směrem do budoucna. Vědomá snaha schovat si lásku pro sebe, uchránit ji před ostatními vlivy a nasměrovat její květ do budoucna zatím nevychází. Výsledkem je, že láska se cítí uzavřená, nemůže růst a dýchat. Zklamané srdíčko se taky stáhlo a uzavřelo,
jako by se bálo otevřít se, cítí se prázdné. Díky všemu prožitému má pocit, že přibývají problémy a ubývá víra v další vztahy.

Práce
Tento človíček stojí na rozcestí. Intuitivně cítí, kterým směrem se dát, avšak nejistota ho "nahlodává". To, co je spojeno s minulostí, tam již věděl, uměl... ale je tady nejistota v pracovních vztazích. Směrem do budoucna se vykreslily dobré vztahy
a práce, která by mohla být potěšením a láskou. A taky nad ní vychází slunce - něco nového začíná, nová příležitost, což intuitivně cítí. Srdíčko je hodně přátelské a dobře vnímá souvislosti. Vztah je pro něj důležitý, kotví ho pevně se Zemí a toto spojení nádherně chrání láska. Láska ochraňuje i celé srdce a je s ním pevně spojená. Cesta, po které jde, je především o komunikaci.

Zeď
   Srdíčko je obrovské, vznáší se vysoko, patří velmi čisté dušičce.
   Její život zasáhl problém, hodně veliký, který jako těžká kamenná zeď prochází středem srdíčka a nese sebou i velké zklamání. Ona bránila a snažila se dát do řešení problému všechno, ale byla na to sama. Zdá se, že nakonec své city nechala za zamčenými dveřmi a uzavřela se do sebe. Přesto je plná lásky a víry, velice dobře vnímá duchovní svět a má i dobrou intuici. To by mohlo pomoci odstranit zeď ze srdíčka, přestože je tam cosi, co tomu dosud bránilo. Naštěstí ta ochrana už ztrácí energii a ona se budete moci vypořádat s tím, co ji trápilo. Srdíčko je orientované směrem k budoucnosti a sálá z něj silná, ale čistá láska.

Ochranný štít
Srdíčko patří hodně čisté dušičce, která přemýšlí víc o minulosti než o budoucnosti. Je otevřená poznání a poznává souvislosti mezi tím, co bylo, a tím, co nastane, a že čas a život je jako nekonečná přímka. Uprostřed srdíčka je schované to, co trápilo - problémy se vztahem, se sebou samým, i jiné bolístky. Ale to, co je tu drželo, už končí, takže všechno ze srdíčka krásně zmizí a láska, která je tam zatím schovaná, bude moci zase vylétnout ven. Dušička tohoto človíčka je hodně zralá. "Ví" víc než ostatní, má dobrou intuici, je velmi vnímavá a má v sobě hodně lásky. Září z ní obrovská duchovní síla a jen čas ukáže, jak ji bude umět využít pro pomoc druhým. Nad srdíčkem je něco jako ochranný štít, který mu dává pocit jistoty. Ochraňuje ho někdo blízký, s kým hodně komunikuje.

Zlom
Tohle srdíčko je zlomené.
    Jeho dušička jako by chtěla pryč, ale ví, že cesta nikam nevede.
Človíček, kterému srdíčko patří, má velké problémy

sám se sebou a je hodně zklamán, očekává i velkou bolest.
    Zlom v životě způsobil, že srdíčku ubývají energie

a že i ono se zmenšilo.

Avšak ještě není nic ztraceno!

 

© Wahlgrenis   17.11.2008

 

Milá Wahlgrenis,
ráda bych poslala pár řádků Princezně.

Milá Princezno,
nějak cítím, že Vám chci napsat.
Velmi mě zaujaly Vaše srdíčkové obrázky.
Připadají mi překrásné.
A také velmi zvláštní.
Jste jemná a citlivá bytost.
Také mám pocit, že přesně takový obrázek dlouho hledám.
Snažím se porozumět svému srdíčku, ale jsem velmi zmatená...
Myslím si, že v této fázi potřebuji pomoc zvenčí.
Snad to nezní neskromně.
Sama se v sobě moc zamotávám.
Chybí mi potřebný nadhled.
Proto se chci zeptat, zda a jakým způsobem je možné Vás o takový obrázek požádat.
S úctou a s díky za překrásné obrázky,
Katka 25.11.2008

 

Milá Katko,
děkuji Vám za krásná slova, která mě velmi dojala.
Netušila jsem, že obrázky budou promlouvat i k jiným lidem a potěšilo mě, že se líbí.
Ještě nikdy jsem nekreslila pro někoho, koho neznám (alespoň od vidění), ale na každém začátku je vždy něco "poprvé".
Pokusím se tedy nakreslit  srdíčko pro Vás a pošlu obrázek prostřednictvím Wahl, jestli dovolíte.
Velice si vážím Vaší důvěry a snad Vám obrázek aspoň trochu pomůže.
Přeji hodně štěstí a držím palečky.
Princezna 26.11.2008

 

Milá Wahlgrenis,

děkuji Vám i Princezně.

Oběma Vám přeji mnoho radosti a lásky.

Milá Princezno,
vůbec jsem nečekala, že budete reagovat tak brzy.

Příjemně mě to překvapilo.
Jsem  velmi ráda.

Udělala jste mi velkou radost!

Moc Vám děkuji, vážím si Vaší pomoci.

A také moc děkuji Wahlgrenis, že nám zprostředkovala kontakt.
Výklad k srdíčkům, která jste namalovala, se mi zdá velmi blízký tomu, co teď prožívám.

Až mě to rozechvívá...

Také jako by přišel v pravý čas.

Opravdu, díky Vám jsem zjistila, že to, co prožívám, je opodstatněné, ačkoli je pro mě velmi těžké orientovat se v tom "rozumově".

Situace, kterou popisujete, je pro mě opravdu stěžejní (ačkoli si to neumím zdůvodnit).

Po sejmutí té "tíhy" opravdu velmi toužím.

Jen nevím, co tu tíhu ve skutečnosti představuje, jestli karmická zátěž nebo neschopnost zapomenout...

Proto stále nemohu příjít na to, jak se k situaci postavit, jak se zachovat.

Je to jako bludný kruh.
Ráda bych se Vás ještě zeptala, zda by se dalo pomocí kresby zjistit,

zda je bytost, o které je u druhého srdíčka řeč, šťastná a spokojená, nic víc.
Ještě jednou Vám ze srdce děkuji, Princezno.

Pomohla jste mi moc!
Katka 26.11.2008

 

Milá Katko,
byla jsem velmi překvapená, že srdíčko, které opravdu patřilo Vám, si Vás opravdu našlo a Vy jste se v něm poznala.

Je to úžasné!
Poděkovat bych měla já Vám, protože jste mi ukázala, že "to" opravdu funguje.

(A to byly obrázky barevně zastřené, což mi Wahl pomohla technicky napravit - děkuji :-) )
Ve Vašem obrázku je hodně symboliky.
Ale obrázek Vám i trochu napovídá....

Nevidím to jako bludný kruh, máte hodně šancí...
Můžete se více obklopit bytostmi, které Vám pomohou - mohou to být Vaši přátelé nebo Vaši Ochránci a Andělé.
Snažte se co nejvíce naplnit své srdce Láskou - láskou k životu, k přírodě, svým koníčkům...ale především láskou sama k sobě.

S láskou přijímejte i pády, které občas dost bolí, protože i ty patří k životu

a někdy musíme padnout, abychom mohli zase stoupat vzhůru.
Poslouchejte více svůj vnitřní hlas, svoji intuici.

Jste velmi vnímavá a citlivá, to je znát z Vašich reakcí,

a také v obrázku je vidět, že i pod tou tíhou umíte chápat souvislosti intuituvně.

Jen tomu dát větší prostor...
To, na čem Vaše Srdíčko stojí, je víra.

Věřte v život, věřte v zákony Univerza, věřte ale především sama sobě.
Máte krásné, velké a silné Srdce, vy to určitě zvládnete!

Až změníte něco sama v sobě, uvidíte, jak se začnou měnit věci kolem Vás.
Přeji Vám hodně vnitřní síly!
Princezna 27.11.2008

 

Milá Wahlgrenis,
děkuji Vám moc za Vaše stránky, sleduji je dlouho a dějí se na nich úžasné věci!

Když dovolíte, ráda bych ještě reagovala na Princeznu.

Děkuji Vám.

Milá Princezno,
napadlo mě úplně stejné slovo.
Opravdu - "Je to ÚŽASNÉ!"

A opravdu to funguje!

Nepochybujte.
Popravdě řečeno, nějakým záhadným způsobem je mi blízké i srdíčko "uzavřenost",

ale u srdíčka, které jste namalovala pro mě, jsem cítila naprostou jistotu.

Podařilo se Vám zachytit situaci velmi věrně.
A vůbec, celé mi to přijde úžasné!

Ochota Wahlgrenis, Vaše pohotová reakce, Vaše ochota věnovat čas a jako výsledek nádherný obrázek!

Všimla jsem si, že barvy jsou teď sytější, výraznější...

Obrázek více promluvil, "vyloupnul se"...

Ani nevíte, jakou mám díky Vám radost!

Ještě jednou Vám děkuji!

Za obrázek, Váš čas a energii.
Přiznám se, že poslední obrázek umístěný v galerii ke mně velmi silně promlouvá.

To srdíčko mi připadá nějaké povědomé.

Ale mohu se mýlit...
Jsem moc ráda, jestli jsem Vám mohla taky malinko pomoci.

Myslím, že duchovní svět je mnohem blíž, než se zdá,

a prostupuje vším tak mocně, že je těžké uvěřit, že spousta z nás to vůbec nepostřehne.

Osobně si každý den uvědomuji nesamozřejmost a zázračnost existence.

Zázrak přeci neznamená jen porušení fyzikálního zákona, zázrak je každodenní žití na této planetě!
Také Vám přeji vnitřní sílu, a především Lásku!
Katka 27.11.2008

 

Milá Princezno,
je opravdu uzasne, jak hezky umite srdicka namalovat a jeste v nich i cist.
Nevim proc, ale posledni obrazek zase hodne oslovil mne.

Mozna proto, ze vim, ze v mem srdicku kdesi je misto, ktere je "smutne"

- ani nevi proc presne, je to jakoby uz tou tihou a casem.....
Nevim, jak dlouho malujete srdicka, ale verim, ze Vase kresby pomohly uz spoustu lidem a jeste spoustu dalsim pomuzou.

A ja muzu jenom rict: Dekuji.
Mejte se moc krasne:-)
Jana 28.11.2008

 

Dobrý den, milá Katko,
poprosila jsem Wahl o Vaši adresu, snad se nebudete zlobit.
Chtěla jsem Vám ještě jednou upřímně poděkovat za nádherná slova

a musím přiznat, že jsem u nich dost dlouho plakala, tak moc mě Vaše uznání dojalo.
Vůbec jsem takovou reakci nečekala a jsem za ni velmi vděčná! 

Ani nevíte, jak jsem se bála, abych se nemýlila, nebo snad neublížila...

Na druhou stranu jsem byla i velmi zvědavá...
Každý máme své bolístky, ani já nejsem výjimkou, ale možná díky nim můžeme "pochopit",

můžeme být posunuti zase o kousek dál, pokud to sami budeme chtít a pokud pro to i sami něco uděláme.

Ale Vy tohle všechno určitě víte, čtete stránky Wahlgrenis a jste velmi krásný a moudrý človíček, který se jen možná na chvilku "zastavil"...
Sama nevím, jak budu do budoucna se srdíčky pracovat, začala jsem kreslit "náhodou" (teprve v polovině tohoto měsíce)

a stále se nestačím  divit... :-) .
A protože jste byla první, první-neznámá, chtěla bych Vám to Vaše srdíčko poslat.

Vím, že tohle asi běžně dělat nebudu, ale u Vás mám pocit, že musím.

Vás si už budu pamatovat navždycky!

Děkuji!!!
Posílám Vám obrázek v příloze a pokud budete chtít, ráda Vám pošlu srdíčko zalaminátované na Vaši adresu.

Patří k Vám, jsou v něm Vaše energie...

A berte to třeba jako malý dárek k Vánocům...
Každý máme v sobě neuvěřitelné množství "zázraků", jen se nebát otočit klíčkem a podívat se za ta zavřená dvířka...
Přeji Vám mnoho radosti a úžasných dní nad objevováním sama sebe.
S láskou

Princezna 28.11.2008

 

Pěkný den Princezno !
Kdepak, kdepak, vůbec se nezlobím!

Naopak, jsem moc ráda, že jste se ještě ozvala !
Sama se divím, jak to vše bylo rychlé.

Za což vděčím Vám a také Wahl.
Asi to tak mělo být.

Možná Vy i já stojíme na počátku něčeho nového.

Poděkovat bychom tedy měly hlavně našim Ochráncům.
Vaše obavy jsou pochopitelné, přesto si myslím, že se bát vůbec nemusíte.
Naopak, důvěřujte!

Jste vedena odjinud.

A ukazuje se, že to opravdu "funguje".
Vaše obrázky jsou velmi krásné a výklad k nim je citlivý a pravdivý.

Což je ÚŽASNÉ!!!
V mém případě se Vám vykreslil vztahový "problém", který řeším už hodně dlouho.
Zřejmě ještě déle, než se zdá.

Wahl mi k tomu kdysi napsala, že je to problém z minulosti.

S tím človíčkem jsme se možná kdysi měli rádi, ale už tenkrát to nevyšlo.

Musel dát přednost někomu jinému

(proto se Vám zřejmě vykreslil ten trojúhelník, ke kterému jste napsala,

že "může symbolizovat někoho dalšího ve vztahu, o kterém Srdíčko ví či snad tuší").

Myslím si, že ani v současnosti tento vztah není reálný.

Mezi mnou a tím človíčkem je mnoho zdí.

Nemohu se k němu přiblížit.

Láska ale zůstala.

Což si musím uvnitř sebe vyřešit.

Ale to Vám píšu jen pro doplnění, abych Vám naznačila, jak byla Vaše kresba přesná.

I proto jsem se ptala, zda by bylo možné vymalovat i srdíčko toho človíčka.

Jen bych chtěla vědět, jak se mu daří.

Nic víc.
Moc ráda od Vás přijmu srdíčko jako dáreček!

Vážím si Vaší ochoty!

Sama jsem uvažovala nad tím, jakým způsobem obrázek nejlépe vytisknout.

Ale takto v něm bude i kousíček z Vás!

Už teď se moc těším!

Ráda bych Vám na oplátku také poslala obrázek.

Už od dětství ráda maluji.

Nejraději pastelkami nebo pastely.
Něco mezi kresbou a malbou.

Ve "výtvarce" mi učitelka tolerovala malovat si po svém, zatímco ostatní děti kreslily na zadané náměty :-)

To mi nikdy nesedělo.
Malovala jsem "ze sebe".

Pomáhalo mi to, když mi bylo těžko.

Ráda Vám něco namaluji!

Jestli budete chtít...
Už se opravdu moc těším na "svůj" obrázek!

A moc Vám děkuji !!!
Ráda bych někdy poznala Vás i Wahlgrenis.
S Díky,

Katka 28.11.2008

 

Ahoj Wahl a Princezno,
já jsem to srdíčko z posledního obrázku.

Princezně jsem už za srdíčko poděkovala.

Jen bych jí tu ještě ráda vyjádřila veřejně obdiv, jak přesně dokáže vystihnout v srdíčku,

co se právě v člověku a jeho duši odehrává.

Ano, moje srdíčko bylo před časem hodně zraněné.

Zasadila jsem kytičku hodně krásného a intenzivního vztahu, ale nezvládli jsme ho

a vztah po několika letech definitivně umřel.

Před časem se ale zrodila nová láska, klíčí nová květina

a já mám občas opravdu pocit, že mi začínají narůstat křídla a já radostí vzlétnu.

Vím, že čas je dobrý lékař, zahojí jizvy a láska snad najde naplnění.
Obdiv patří i Tobě, Wahl, protože se časem naplňuje přesně to, co jsi mi přepovídala ve svých výkladech.
Mám Vás obě moc ráda,
Jméno není důležité, snad jen stačí "osmé srdíčko" 1.12.2008

 

Milá Wahlgrenis,
neměla jsem v plánu Vám psát, ale teď jsem se nějak spontánně rozhodla.
Ještě jednou bych Vám chtěla poděkovat za umožnění komunikace s Princeznou.

Vděčím jí za krásný obrázek i slova.

Je to pro mě obojí velmi významné.
Dnes večer mě něco nutí zabývat se jednou věcí, která se netýká mě, ale mého tatínka.
Myslím, že z duchovního hlediska jsme si s tatínkem hodně blízcí.

Přinejmenším intuitivně vnímáme některé věci stejným způsobem.
Je to již delší dobu, co se mi tatínek zmínil, že čas od času mívá zvláštní "zážitek".

Před očima se mu prý objevují dva vířivé ozubené barevné kotouče.

Jeden "přichází" z levé strany zorného pole, druhý z pravé.

Přičemž se k sobě pomalu přibližují.

Tatínek přitom nepociťuje strach, ale příjemné mu to také není.

Dosud "to" nikdy nenechal dojít tak daleko, aby se k sobě kotouče přiblížily a spojily se.

Toho se obává.

Vždycky nějakým způsobem (prosbou) docílil toho, že kotouče zmizely.

Tento "zážitek" prý přichází naprosto spontánně a nečekaně

a někdy je tak silný, že tatínek musí přerušit veškerou činnost a počkat, až "to" odezní.

Sám se trochu obává o svoji bezpečnost, protože je povoláním řidič a toto se mu přihodilo také na silnici.
Zatím jsem se nikde nedočetla, o co by se mohlo jednat.

Přitom, když mi i "tom" tatínek vypráví, připadá mi "to" podvědomě známé.

Jako bych někdy (velmi dávno) už také něco takového zažila nebo se mi o tom zdálo.

Trochu mi běhá mráz po těle.
Snad se nezlobíte, Wahlgrenis, že jsem Vám napsala.

Jen si myslím, že byste mohla svým vhledem tatínkovi pomoci. 
Neočekávám Vaši odpověď, ale jsem přece jen ráda, že jsem Vám alespoň napsala.
Ještě jednou děkuji a přeji dny beze smutku.
Katka 1.12.2008

 

Milá Wahl,
chtěla bych Ti velmi poděkovat za to, že jsi dala prostor na svém webu srdíčkovým obrázkům.

Pomohla jsi mi tím nejen poznat dalšího úžasného človíčka - Katku,

od které ke mně doputoval taky jeden velmi hezký obrázek,

ale zároveň jsi mi dala možnost ještě více odkrývat ten nádherný svět symbolů.

A symboly promlouvají stále, ke všem, jenom je neumíme občas "rozluštit".

Ale stačí, když je "zachytíme", ony promluví časem samy.

Jako u mně.
Vzpomínám si, že v Krkonoších, při meditaci s p. Sírií, jsem měla  dostat "poselství" pro lidstvo, které mi předávali tibetští mniši.
Šli ke mně a jeden z nich mi podal obrovské a krásné srdce.

Vzala jsem ho k sobě a mniši souhlasně pokyvovali.

Bylo to krásné.
V té době mi Jitřenka kreslila, že ke mně přichází mnoho nové energie, kterou mám v sobě zpracovat

a to, co umím, předávat dětem i dospělým dál.
Tehdy jsem nechápala.

Dnes už vím..... a nepřestávám být vděčná za ty Dary!
Vím, že jsem musela ve svém životě něco zásadního změnit, začít žít jinak a jinde, aby tohle všechno mohlo přijít.

Ničeho nelituji, naopak!
Obrázky mě naučily, že díky Rozumu některé věci v sobě potlačujeme, přehlížíme nebo naopak zveličujeme.

Ale Srdíčko prozradí, co nás opravdu trápí či hřeje, a kde je podstata toho, co vnímá naše Duše.
Zkusila jsem si nakreslit, jak se vyvíjí jedno ze srdíček zhruba po měsíci.

Je to také zajímavé. ...

Posílám Ti srdíčko k porovnání.
Je tedy jasné, že kresby odpovídají situaci v daný moment, přesto některé symboly zůstávají, jiné se mění nebo mizí...
Nevím, kolik obrázků Ti ještě pošlu, ale pro lepší orientaci jsem si je pojmenovala.
Měj se překrásně a DĚKUJI.
Princezna 10.12.2008

 

Milá Wahl,
nějak mi to nedá, abych Vám dnes nenapsala.

Mám moc ráda Princezniny srdíčkové symboly, jsou plné lásky, porozumění a naděje.
Můj nejoblíbenější je Návrat, ze všech mě zaujal nejvíc jako první,

znám ho už nějakou dobu, ale teprve dnes jsem si přečetla popisek, nebo možná jsem ho četla dřiv, ale teprve dnes pochopila.
Opravdu nic není náhoda:-).
Posílám mnoho pozdravů a lásky, děkuji za všechno a za všechny a přeji krásné jaro.
Johana 9.3.2009


© 2004-2024 Wahlgrenis Zveřejněné materiály jsou chráněny autorským zákonem. Kopírování a šíření jakékoliv části obsahu bez svolení autora je zakázáno.